Užsakymą pateikėme su vyru sausio 13. dabar vasario 1 dar nėra užsakymo. Vyras rašė daug kartų žinutes, nesenai atrašė, atsiprašė ir patikino kad bus prekė sausio 30-31 d. aš rašiau ir kelis kartus- tyla. Rašiau jei kilo sunkumų, kad praneštų, net nieko. Dabar parašiau, kad gražintų pinigus. Laukiame vis dar...
Visiskai nepatikima imone!!! s*****i kitaip nepavadinsi!!! Uzsakiau preke 05 08d. Siuo metu yra 01 20d jokiu ziniu, zadejo grazint pinigus, bet deja pasimoviau ant eiliniu sukciu... Jei tikrai dirba epolicija greiciau uzdarykit sia sukciavimo imone!!!!
Laba diena,
apgailestaujame, kad nesulaukėte užsakytos prekės ir nebuvo gražinti pinigai. Atsiųskite prašome el. paštu [email protected] užsakymo numerį, problemą išspręsime nedelsiant. Dar kartelį atsiprašome už nesklandumus.
Gintaras Mačiulis
Niekaip negaunu antspaudo, nors sąskaita buvo apmokėta dar 2022 11 17. Nors sakė, kad jis pagamintas. Dabar jokiais būdais neina susisiekti. Nekelia ragelio, į laiškus neatsako. Nei antspaudų, nei pinigų...
Laba diena,
nuoširdžiai atsiprašome už nesklandumus. El. paštu [email protected] patikslinkite prašau užsakymo numerį. Pagal pateiktą datą Kristinos vardu užsakymo nematome. Būtinai nedelsiant išspręsime problemą.
Gintaras Mačiulis
Gintarai, užsakymas buvo darytas UAB „Reklamuokis“. Juk bendraujame ne pirmą ir ne antrą kartą. Tik anksčiau tokių problemų nebuvo. Gaila, kad tik per rekvizitai.lt įmanoma prisibelsti : (Į duotą paštą permetam susirašinėjimą. Ir tikiuosi gauti antspaudą. O geriausia būtų gauti atgal pinigus!!!!!!
Kristina, dar kartą nuoširdus atsiprašymas. Turėjome problemų puokštę, daugumą išsprendėme, likusias nuosekliai sprendžiame. Susiskambinkime pirmadienį, problema bus išspręsta operatyviai. Ilgą laiką sėkmingai ir gražiai draugavome, tikiuosi suteiksite sąnsą pasitaisysti :)
Gintaras Mačiulis
Gintarai, gaila, kad tik čia galima Jus pasiekti. Prašau paskambinkite man, kad išspręsti problemą, nes aš pati priskambinti niekaip negaliu. Antspaudo man jau tikrai nebereikia. Reikia pinigų, o ne atsiprašymo ar antspaudo.
Pirmą kartą susidūriau su jais rugsėjo mėnesį, spaudas keliavo virš mėnesio laiko. Ignoruodavo skambučius, laiškus ir tik po tikrai labai pikto laiško, gavau ir spaudą ir nuolaidos kodą. Galvojau gal įmonė dar nauja, gal nesusidirbę gerai ir gruodžio 12d. daviau antrą šansą ir mano nelaimei tai buvo didelė klaida. Jokio atsakymo nei į laiškus, nei į skambučius, nei paties spaud. Negalima ir jiems "tiesiogiai" parašyti jų tinklapy, gal jie nebedirba išvis?
Tikrai, labai nuoširdžiai nerekomenduoju.
Laba diena,
dėl rugsėjo mėn. užsakymo išsiaiškinome, prekę atsiuntėme, suteikėme 40 % nuolaidą bet kokiam kitam užsakymui. Ačiū, kad pasitikėjote UAB Logostamp ir suteikėte dar vieną šansą įrodyti kad nesklandumai praeityje bei pasinaudojote 40 % nuolaida. Jūsų gruodžio 12 d. užsakymas buvo išsiųstas gruodžio 13 d. o jau gruodžio 14 siunta buvo paštomate. Deja, matome, kad siunta buvo neatsiimta ir ji kol kas pas mus dar negrįžo.
Patikrinus užsakymo duomenis, pastebėjome, kad Jūsų nurodytas mob. tel. numeris nuo pateikto ankstesnio užsakymo metu, skiriasi vienu skaičiumi. Būtent dėl to ir negavote pranešimo apie siuntą. Kai tik susigražinsime siuntą, pataisysime Jūsų nurodytą mob. tel. numerį ir išaiųsime dar kartą.
P.S. leiskite dar kartelį nuoširdžiai atsiprašyti dėl nesklandumų vykdant užsakymą rugsėjo mėn.
#logostamp vadovas Gintaras Mačiulis
Ačiū ir greitą atsakymą ir tikiuosi greitai ateinantį taip reikalingą spaudą!
Nesuprantama, kodėl įmonės veikla toliau leidžiama - visiškas žmonių apgaudinėjimas - ta pati istorija kaip visų čia rašiusių - pinigai sumokėti, prekės nėra. Neapsigaukit, gaila, kad per vėlai perskaičiau atsiliepimus..
Laba diena Pauliau,
nuoširdžiai atsiprašome, kad kiek ilgiau nei įprastai užtrukome su Jūsų užsakymo pristatymu. Ligšiolinis mūsų įmonių bendradarbiavimas buvo paremtas abipusiu pasitikėjimu. Gaminome antspaudus be išankstinio mokėjimo, sąskaitų apmokėjimo lauksavome, manau, gana kantriai. 2022 07 11 sąskaita buvo apmokėta 2022 08 16, kitai Jūsų įmonei 2022 08 09 gamintas antspaudas buvo apmokėtas tik 2022 10 24 d. 2022 10 07 sąskaita vis dar neapmokėta. Suma nedidelė - 9, 90 €, tad prašytume padengti įsiskolinimą.
Naujiems užsakymams prašėte nuolaidų, jas suteikėme. Tad nuoširdžiai tikimės, kad šie nedideli nesusipratimai nesutrukdys mūsų įmonėms ir toliau sėkmingai bendradarbiauti.
#logostamp direktoktorius Gintaras Mačiulis
Kad ne tas Paulius matyt, daug tokių klientų nepatenkintų kažkodėl, negavusių užsakytų prekių, ar ne? : (
Nerekomenduoju, teko susidurti su šia įmone prieš 3 metus, tada viskas buvo puiku. Dabar prieš mėnesį nusiunčiau jiems antspauduka, kad sutvarkytų, antspaudukas specifinis ir naudojamas Kalediniu laikotarpiu, sakė kad kitą dieną atsiųs, bet jau praėjo 1 mėn, nėra nei antspauduko, nei informacijos. Nekelia telefono, į laiškus neatraso.....
Laba diena,
antspaudą gavome, tačiau tvarkyti nieko nereikėjo. Mes Jums siuntėme instrukcijas, kaip “atgaivinti” mikroporinį antspaudą. Gavus ir patikrinus kad viskas su juo gerai, išsiuntėme atgal. Pagal siuntos numerį matome, kad siunta buvo neatsiimta ir sugrįžo pas mus atgal. Prašome susisiekti, patikslinti pristatymo duomenis, kad galėtume išsiųsti dar kartą Jums antspaudą.
Prašome laikytis instrukcijų ir nenaudojimo laikotarpiu laikyti antspaudą sandariame užtraukiamame maišelyje išspaudžiant kiek įmanoma daugiau oro prieš uždarant maišelį. Naudojamas greitai džiūstantis rašalas tinkamas antspauduoti ant žmogaus odos, tad laikant ne pagal instrukciją jis gali visiškai uždžiūti.
Nuoširdžiai tikimės, kad antspaudas Jums tarnaus ilgus metus.
#logostamp direktorius Gintaras Mačiulis
Nors jau nesitikėjau, bet pagaliau gavau antspauduką. Aišku gerokai per vėlai, bet antspaudukas sutvarkytas. Nežinau kokios problemos trukdo Jums suspėti su terminais, bet tikiuosi kad išsipręsite jas, ir toliau sėkmingai vykdysite savo veiklą, bei nepavesite klientų.
Ta pati istorija kaip ir visiems. Prekės užsakytos lapkričio gale, šiai dienai nieko negavau, skambučių iš mano telefono nr. nekelia iš kito skambinant pakelia, teisinas, kad dabar ne vietoje ir pažiūrės grįžęs, aišku taip ir neperskambina. Į emailus neatsakinėja. Kalbėta ir gražiuoju ir piktuoju - nieko.
Užsakiau prekes, kelias dienas - nieko, tada pamačiau atsiliepimus čia... ir praradau viltį. Parašiau porą laiškų - nesulaukiau jokio atsakymo. Galų gale nusipirkau anspaudą iš kitur, gavau ir laimingai naudojuosi.
Praėjus 20 dienų nuo užsakymo gavau automatinį laišką, kad užsakymas išsiųstas (jokio atsakymo į mano siųstus laiškus ir prašymą grąžinti pinigus).
Klausimas, ar antspaudas išties atkeliaus.
Bet kuriuo atveju - NEREKOMENDUOJU.
Nekomunikuoja, nesilaiko nurodytų terminų.
2022-09-18 užsakiau prekes. Nuo užsakymo dienos praėjus daugiau nei 2 savaitėms kreipiausi į įmonę telefonu (+3706990831) spalio 6 bei 11 dienomis. Asmuo, su kuriuo kalbėjau, pažadėjo, jog apie užsakymo vykdymą būsiu informuota, tačiau jokios informacijos nesulaukiau nei telefonu, nei elektroniniu paštu. Bandant susisiekti, skambinant tuo pačiu numeriu dar kartą, spalio 17 bei 26 dienomis - prisiskambinti nepavyko. 2022-10-26 kreipiausi į pardavėją raštu (elektroniniu paštu [email protected]) prašydama grąžinti pinigus pagal jų puslapyje nurodytus įsipareigojimus, nurodžiau sąskaitą, į kurią grąžinti pinigus, nesulaukiau nei atsakymo, nei pinigų grąžinimo iki šiol (2022-12-05). Užsakymas viršija 20 Eu sumą, tad kreiptąsi į visas atitinkamas tarnybas.
Mokėjimas atliktas spalio 6, tą dieną gavau ir emailą, kad užsakymas išsiųstas, tik keliauja ilgai - vis dar nesulaukiau. Vartotojų teisės neapsiima nagrinėti (nesiekiu 20eur). Paysera taip pat siuntė laiškus dėl užsakymo įgyvendinimo, tačiau užsakymo vis dar negavau, antspaudą įsigijau kitur, bet pinigų panašu kad jau nebeatgausiu.
Užsakymą padariau spalio 17 d. Tada gavau žinią, kad ši įmonė nerekomenduotina, nes neįvykdo užsakymų (prieš trejus metus užsisakiau ir viskas buvo gerai). Po įkyrių laiškų rašymo, atsakymo, kad mano prekė pagaminta ir jau TURĖJAU gauti prekes, lapkričio 11 d. (beveik po mėnesio nuo užsakymo pateikimo) prekę gavau. Jei nebūčiau rašiusi laiškų, neaišku, ar užsakymą būčiau gavusi išvis. Rekomenduočiau įmonei tiesiog nevykdyti veiklos, jei nėra komunikacijos su klientais ir galimybių darbus atlikti laiku, dabar tik teršia savo vardą ir tai kenkia jų paties verslui.
Laba diena,
nuoširdžiai atsiprašome, kad Jūsų užsakymo pristatymas užtruko ilgiau nei tikėjotės. Įrenginėjome naują biurą kitame mieste, užtruko persikraustymas ir veiklos optimimizavimas naujoje vietoje. Dar kartelį priimkite prašau #logostamp nei mano kaip vadovo atsiprašymus. Bet kokiam kitam Jūsų užsakymui suteiksime 40 % nuolaidą.
#logostamp direktorius Gintaras Mačiulis
Vengiama atsiliepti į pinigus sumokėjusių klientų skambučius, neatrašoma į jų laiškus. Labai stringa komunikacija. Vėlavo 2 savaites atsiųsti tris štampus, nors prisiskambinus paatviravo, jog per 3-4 dienas klientai gauna užsakymą. Paskaičius atsiliepimus skambinau, kol pakėlė. Galiausiai įmonei paminėjus vartotojų teises, gavau per parą laiko nuo skambučio visas užsakytas prekes. Jei nebūčiau skambinusi, nemanau, ar būčiau gavusi. Papildomai gavau du buteliukus rašalo ir nuolaidos kodą. Prekės kokybiškos ir puikios, bet komunikacija kraupi...
Užsakymas padarytas š.m spalio 9. Taip pat iki šiol atspaudo negavau. Į laiškus neatsako, telefono nekelia. Pavyko susisiekti per jų puslapyje esantį pagalbos langą. Teigė, jog pagamintas, gausiu vėliausiai po 3 dienų. Prieš metus laiko užsisakiau atspaudą iš šios įmonės ir viskas buvo puiku, pagamino ir atsiuntė greitai ir kokybiškai, todėl užsisakant šį kartą pasitikėjau ir neskaičiau atsiliepimų, kas pasirodo buvo labai didelė klaida. Atspaudas reikalingas darbui, naudojamas kasdien. Niekas neužsisakinėkite jokių prekių iš šitos įmonės, nes negausite, sugaišite daug laiko.
ir nervų. Visiems nukentėjusiems reikia rašyti pareiškimus.
Vakar gavau laišką iš logostamp, kad mano užsakyta prekė yra pagaminta ir rytoj bus pristatyta. Na ir kaip jūs manot ar gavau aš tą prekę šiandien.. Neištvėrus parašiau prašymą į VVTAT gal tada kažkas judės. Žmonės jei nukentėjot nuo šios "Įmonės" rašykit prašymus, gal tada uždarys visiems laikams, nes čia grynas sukčiavimas prasidėjo.
Kaip matau ne pirma tokia situacija ir tikriausiai ne paskutinė. Aš prisidedu prie visų neigiamų komentarų, tikrai nerekomenduočiau susidurti su šia įmonę. Per šį mėnesį kol liaukiu savo užsakymo, jau mažiausiai 4 kartus būčiau pasidarius tą pati anspaudą kitose įmonėse. Juokingiausia, kad rašo pristatymas iki 2 d.d. Na, man asmeniškai tai sukėlė tikrai daug nepatogumų, nes anspaudas mano gyvenime naudojamas labai dažnai ir daug. Bet tai bus puiki pamoka pirmiausia perskaityti komentarus.
VVTAT greičiau uždartykite šią įmonę, gana kvailinti klientus.
NIEKAS NIEKADA IS CIA NEUZSAKINEKITE. Uzsakymai trunka 2-3 savaites, meluoja, kad issiusta, siuntos sekimo numeriu neatsiuncia, i zinutes ir skambucius neatraso. Atsiliepia tik is kito numerio, tada meluoja, kad visgi buvo pamirse issiusti ir tik tada pradeda gaminti. Identiska situacija susikloste tiek man, tiek uosvienei...
Kaip gaila, kad užsisakiau antspaudus nepaskaičius komentarų. O dar užsakiau ir kolegėm. Jokių žinių. Tylu. Telefonas neatsako, į laiškus nereaguoja. Jau 2 sav.praėjo. O reikia darbui. Ką daryti?
Aš manau ne tu viena negavai nei prekių nei pinigų negražino, per vartotojų teises irgi nebendrauja manau reikėtų rašyti pareiškimus, kad baigtu apgaudinėti žmones ir uždarytu šita šaraškino kontora.
Laba diena,
pranešimą apie galimą sukčiavimą galite pateikti:
tinklapyje https://www.epolicija.lt/
atvykus į artimiausią policijos komisariatą
el. paštu [email protected]
Teikiant pranešimus vienu iš aukščiau nurodytų el. pašto adresų, prašome pridėti dokumentą, pasirašytą kvalifikuotu el. parašu, kuris patvirtins Jūsų asmens tapatybę ir dokumento turinio autentiškumą. Suformuoti tokį dokumentą be papildomos programinės įrangos galite VĮ "Registrų centras" tinklapyje https://www.gosign.lt.
Tais atvejais, kai Jums būtina skubi pagalba, prašome skambinti trumpuoju numeriu 112.
Geros dienos!
Prieš dvi savaites užsisakiau rašalo pagalvėles, rašalą su atsiėmimu jų parduotuvėje-įmonėje Aušros al.13. Nieko ten nėra! Susiskambinus sutarėme laiką ir kad kitą dieną bus - sutartu laiku nieko nebuvo ir niekas nepasirodė, į skambutį neatsiliepė. Po dviejų dienų skambinimų šiaip ne taip atsiliepė, pažadėjo privežti patys, nes netoli - vėl nulinis rezultatas Dabar vėl nekelia Parašiau laišką, kad jei negeba įvykdyti užsakymo, tai grąžintų pinigus - į laišką reakcijos nulis. Konkretūs a*******i, kitaip nepavadinsi. Matau, kad teks kreiptis į vartotojų teises.
Užsakymą padariau birželį, vis dar nieko. Kiek skambinau, tiek sako, kad sutvarkys viską, bet taip nieko ir nesutvarko. Jei vieną kartą pakėlė ragelį, tai daugiau jau nebepakels kelias dienas. O į laiškus nereaguoja išvis, nors kai dariau užsakymą, tai labai jau mikliai atrašinėjo. Niekam NEREKOMENDUOJU. a*******i. Suma didelė buvo ir nieko... Kreipsimės per ktias instansijas, nes nei prekės, nei pinigų.
Užsakymas padarytas 2022-09-10, išsiųstas (remiantis jų laišku) 2022-09-15. Iki šiol prekių negavau. El.paštu neatsakė, telefonu kalbėjomės 2022-09-26, negalėjo prisijungti prie kurjerių sistemos, žadėjo parašyti į el.paštą. Ir vėl, jokio laiško nesulaukiau. Antrą kartą su šia įmone turiu reikalų, antrą iš 2 kartų užsakymas nevykdomas sklandžiai (praėjusį kartą pagamino ir išsiuntėte štampą su neteisingu štampo numeriu, kai buvo apie tai specialiai įspėti, atsiuntus spaudo maketą, vėliau- neturėjo prekės tokios, kaip užsakyta), dar ir susisiekti nepavyksta. Užsakymo vykdymo tempai reto lėtumo. Kur prekės šiuo metu- neaišku ir niekas nesivargina nei aiškintis, nei atsakyti telefonu ar el.paštu.
Nu tragedija, neužsakinėkit niekas, lovą greičiau pagamino, negu šitie antspaudą..ir vis patikrinsime, pažiūrėsime, jau išsiųsta bla bla bla.. gaila atsiliepimų nepaskaičiau, tikrai nebūčiau užsakinėjusi. Komunikacija tragiška ir nžn ar bepavyks iš to dugno pakilti
2022 rugsėjo 2d. padarytas užsakymas.
Į el. laoišką neatsakė. Komunikacicja nulinė, užsakymo statusas nesikeičiantis.
2022 rugsėjo 14 d. prisiskambinu - maloniai atsakao, kad užsakyma rytoj jau išsiunčiamas bus.
2022 rugsėjo 20 d. nei užsakymo, nei prisiskambinti, nekelia jokio ragelio, jokiu numeriu.
Jei yra pagrįstos riežašstys vėluoti, keičiasi terminai - komunikuokite, jei negebėsite padaryti - tai atmeskite užsakymą.
Duodu savaitę užsakymo gavimo į rankas arba pinigų grąžinimo - jei ne, tada su visais faktais tiesiai į VVTAT.
Niekada neieškau atsiliepimų prieš darant užsakymus, labai gailiuosi, panašu, kad čia kontora kaip reta, visų labai panašios patirtys.
Atsiuntė ne tokį antspaudą, kokį užsisakiau. Rašiau el.laiškus - jokio atsako. Paskambinus, pažadėjo po dviejų dienų atsiųsti, bet jau antra savaitė kaip negaunu, taip negaunu. Dabar prisiskambinti neįmanoma, užblokavo numerį. ???? Jeigu negalite suteikti paslaugų, kokias nurodote savo puslapyje, gal vertėtų peržiūrėti savo paslaugų terminus ir aprašyti tokią paslaugų kokybę, kokią iš tikrųjų teikiate. Niekam nerekomenduoju.
Laba diena,
klientų numerių jokiu būdų neblokuojame. Per klaidą gavote brangesnį antspaudą - vietoje raudonos spalvos standartinio šviesiai violetinės neon. Pats spaudas pagamintas teisingai ir funkcionalumui įtakos neturi. Mes sutarėme, kad pagaminsime naują spaudą raudonos spalvos o dabartinį kurį naudojate, galėsite pasilikti.
Šiuo metu sulaukiame itin daug užsakymų, tiesiog nespėjome dar pagaminti Jums naujo spaudo. Tad atsiprašome, kad užtrukome, greitu metu tikrai sulauksite.
Agleiskite dar kartelį už nesklandumus.
#logostamp
Sveiki.man taip buvo birželio men..kreipiausi i vartotojų teises, reikia pateikti skundą ten.o su įmone pavyko pakalbeti.tai tij pazadai, žadejo grazinti pinigus, bet tai liko tik pazadais.nes gavau ne tas prekes.direktorius pasake, kad turi problemų, žadejo gražinti pinigus.tai lieka parašyti ta skunda, gal ka grazins kada..
Situacija ta pati - nei antspaudo, nei komunikacijos... Esmė ne keliuose euruose, užsakant antspaudą, o žmogiškume, nes įmonė visai nekomunikuoja su klientais, į skambučius neatsako. Manau, komunikacija labai padėtų ir įmonės įvaizdžiui, ir klientams. Tiesiog komunikuokite, kad ir kokia situacija bebūtų... Apmaudu ir tiek...
Aptarnavimas tragiškas, užsakymus (ir mokėjimus) priima internetu, o makaronus kabina telefonu.
Gydytojo antspauduko jau laukiame virš savaitės, teks rašyti pareiškimą policijai dėl sukčiavimo.
Kategoriškai rekomenduoju nieko neužsakyti iš šios įmonės!
Atnaujinimas: daugiau nei savaitė po užsakymo antspauduką gavome. Labai geras iliustravimas, kaip bloga komunikacija sugadina įspūdį apie firmą - dukart skambinau, dukart pažadėjo perskambinti, bet abu kartus to nepadarė (sakė - neįsidėmėjo numerio. Dukart!). Praradę viltį - antspauduką užsisakėme kitur, bet po to - gavome ir šį.
Įmonei reikia kruopštaus ir meluoti nemokančio vadybininko, nes su dabartiniu serviso lygiu prapulsite.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...