Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Litsolas, UAB

Atsiliepimai apie Litsolas, UAB

Litsol

Žalioji elektra verslui ir namams

7.5

Vertinu 1 zvaigzdute uz nesugebejima atsakyti i el. laiskus! Jeigu nemato tiesiogines momentines naudos tai net negalvoja atsakyt, geda! Dar buvo rasyta ir antra kart, bet rezultatas tas pats

Esu labai dėkinga įmonės komandai, kurie ne tik sumontavo įrangą, bet ir padėjo surasti vietą, kurioje elektrinė veiktų efektyviausiai. Nuoširdus ačiū vadybininkui Deividui už profesionalumą, didelę kantrybę atsakant į visus klausimus, tarpininkaviną su ESO ir APVA. Jis tikrai tęsėjo žodį: padėjo nuo pat darbų pradžios iki pat pabaigos! Labai patikima įmonė!

Artūras Petraitis

Labai likau patenkitas įmonės atliktais darbais, labai komunikabilus ir paslaugus vadybininkas Laurynas su kuriuo pastoviai bendravau, viskas buvo įrengta laiku ir be priekaištų kaip buvo sutarta, tikrai rekomenduoju tiems kas žada įsirengti saulės elektrines, geras kainos ir kokybės santykis, dėkui šauni įmonė.

Greitai ir kokybiskai irenge 5, 2kw saules elektrine Plungeje, rekomenduoju nesigailesite.Ipatingas ACIU Aistei ir Viktorui.

Darbai atlikti kokybiškai, planuotų terminų apimtyje. Vadybininkas, montuotojai puikiai atlieka savo darbą.

Noriu padėkoti visai UAB Litsolas komandai už puikiai atliktą darbą (pastatyta 10, 6 kw antžeminė elektrinė Kretingos rajone), pradedant vadybininku Mykolu, kuris rodė nuolatinį dėmesį visą projekto įgyvendinimo laikotarpį, informavo apie kiekvieną smulkmeną, puikiais, mandagiais, profesonaliais montuotojais Nedu ir jo kolega, baigiant elektriku Viktoru. Viskas mano nuomone buvo atlikta profesonaliai ir laiku, mėnuo nuo sutarties pasirašymo ir elektrinė jau gamina elektrą. Ačiū.

Tai įmonė, kuri gerai dirba.

Įmonė puikiai sumontavo man saulės elektrinę ant stogo. Vadybininkas aiškiai ir paprastai paaiškino apie elektrinės elementus, taip pat padėjo užsipildyti dokumentus dėl paramos ir ESO. Rekomenduoju šià įmonę.

Šita įmonė mums pastatė saulės elektrinę. Iš Eso gavus leidimą įjungti elektrinę to padaryti nepavyko. Susisiekus buvo pasakyta jog problema bus išspręsta kitą dieną, tačiau pažadai tęsiasi savaitę laiko, o elektrinė vis dar nepasileidžia. Susidaro įspūdis jog kilus problemai eksploatavimo metu reikės ilgai laukti kol bus pašalinti gedimai.

Benas, Litsol
      Andrius

Sveiki, Andriau,

Labai atsiprašome dėl iškilusios problemos. Pasistengsime kelių dienų bėgyje tai sutvarkyti.
      Jei turėsite kokių pastebėjimų ar klausimų, prašau susisiekime [email protected] arba tel. 867816537.

Šioje įmonėje įsidarbinau į saulės baterijų montuotojo poziciją. Nors dirbau neilgai darbas sekėsi, greitai supratau, kaip dirbti. Teko montuoti saulės baterijas, pajunginėti keitiklį. Pirmą atlyginimą gavau už pusę mėnesio, kuris mane tenkino, kaip už pirmą mėnesį, ir atitiko žodinį susitarimą su direktoriumi, dėl užmokesčio, kiek įmanoma uždirbti. Deja nusprendžiau išeiti nespėjęs gauti antro atlyginimo už visą išdirbtą mėnesį. Gavus atsiskaitymą švelniai tariant buvau šokiruotas, užmokestis buvo puse sumos nuo sutarto minimalaus atlyginimo. Iš karto susisiekiau su direktoriumi pasiteirauti, dėl atsiskaitymo, nes dar naiviai tikėjausi, kad tai tik dalis atlyginimo, tačiau direktorius pradėjo teigti, kad nieko nedirbau ir tai visas atsiskaitymas. Paklausus jei būčiau išėjęs gavęs atlyginimą ar suma būtų kita, buvo atsakyta „kas būtų jei bobutė būtų su kiaušiukais".
      Darbo bei laiko buvo įdėta daug, tad gaila dėl gautos "pašalpos", nes žinau, kad esu vertas daugiau, dirbau gerai,...

Laisvės pr. 125, LT-06118 Vilnius.
      Veiklos sritys: elektros instaliacijos darbai; energetika; konsultacijų paslaugos; projektavimas.
      UAB „DVU BALTIC“ patikimas partneris saulės elektrinių, lauko elektros darbų srityje.Nuo 2020 m. teikiame profesionalias ir kokybiškas elektros linijų tiesimo/įrengimo, transformatorinių ir skirstyklių įrengimo ir gatvių apšvietimo paslaugas.Taip pat dirbame su atsinaujinančiais energijos šaltiniais.Montuojame...
      Šv. Gertrūdos g. 21-1, Kaunas.
      Veiklos sritys: elektros instaliacijos darbai; elektros dalys ir įranga; elektros montavimo medžiagos; inžineriniai tinklai ir sistemos; projektavimas; šaldymo įrenginiai; šildymas, įrenginiai; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
      Savo veiklą pradėjome 2012 m. ir sėkmingai ją vystome toliau. Atliekame elektrotechnikos, šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo, vandentiekio ir nuotekų, bei silpnų srovių inžinerinių sistemų projektavimo, montavimo ir priežiūros darbus. Pasirūpinsime visa šių sistemų įrengimo eiga – nuo priešprojektinio pasiūlymo...
      Savanorių pr. 65a-321, LT-03150 Vilnius.
      Veiklos sritys: elektros instaliacijos darbai; energetika; inžineriniai tinklai ir sistemos; konsultacijų paslaugos; statyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės.
      Jau 20 metų dirbanti Lietuvos ir Vakarų Europos rinkose, įmonė teikia profesionalias:Elektros tinklų iki 10kV projektavimo ir įrengimo paslaugas;FAST TRACK rangovo paslaugas, norintiems įsirengti ESO įvadą greičiauElektromobilių įkrovimo stotelių verslo klientams, autobusų parkams, HDV projektų įgyvendinimo...
      Serbentų g. 4, Janukiškių k., LT-71302 Šakių r.
      Veiklos sritys: elektros instaliacijos darbai; energetika; inžineriniai tinklai ir sistemos.
      Patikimas kontaktas, MB — VERT atestuota elektros instaliacijos įmonė, teikianti profesionalius elektros darbus visoje Lietuvoje.Specializuojamės elektros instaliacijoje gyvenamiesiems namams, komerciniams ir pramoniniams objektams. Atliekame pilną elektros instaliacijos montavimą, kabelių tiesimą, elektros skydų...
      Chemijos g. 19A, LT-51332 Kaunas.
      Veiklos sritys: matavimo prietaisai; interneto parduotuvės; priešgaisrinė sauga, sistemos; vėdinimas, kondicionavimas.
      UAB SP Industries tiekia specializuotus matavimo prietaisus, saugos įrangą, šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo sistemas. Atliekame prietaisų ir įrenginių remontą, montavimą, techninį aptarnavimą, teikiame konsultacijas.Dirbame su Hikvision, Multipipe, Kan, Van de Lande, Danfoss, ACO, Perfexim, Isover, Paroc...