Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę LitCon, UAB
Sveiki,
Manau atėjo laikas atsiskaityti sąžiningai uždirbtus piningus už kokybiškai atliktus darbus, kurie yra galutiniu obj. pridavimo aktu priimti. Užsitesęs 1, 5 objektas "Parktown" ir jau kelių mėnesių vėluojantis atsiskaitymas man kaip fiziniui asmeniui vykdžiusiam veiklą yra nepagrįstai nesažiningas ir skausminga investicija. Tai Mano ir Mano šeimos piningai.Ir deja nemaži. ir tokią kaip Jūs įmonę kredituoti man yra sunku. Bėgimas ir slapstymasis man yra nesuprantamas reiškinys, bet gal Jums įprastas. Priverstinio išeiškojimo dok. jau teisme. Ir tikrai jokių taikos sutarčių nebus. Sėkmės darbuose. Audrius Rimavičius ind. veikla "Stiklo idejos"
Manau visi strapsniai susija su sia istaiga, ivardija apie jos "skaidruma"
Labai keistai, kaip susitepusi imone vis dar sugeba laimeti konkursus ir aplamai juose dalyvauti.
Kalbant apie tikrus faktus, siuo metu mano mieste atlieka renovacijos darbus, kurie lengvai tariant pastrigo ne viena menesi, galimai pasamdyti darbuotojai is Ukrainos sudare tik 3 men sutarti su Litcon, terminui suejus jie isvyko is Lietuvos, nezinau kaip tokia imone su 20 metu patirtimi, gali atlikti renovacijos darbus daugiabucio per 3 men, kiti gandai sklinda jog tiesiog algu nemoka ir jie paskelbe streika.
Bet kokiu atveju, atsargiai su sia sharashkino kontora.
Sveiki,
gavau būta Naujojį Vilniujė pastatyta socialems. Dar tokio siaubo ne mačiau gyvienime. Rašau, prašau, bėt kol kas ne labai skuba tvarkyti. Pagrindynė tai vinios-tualeto siena. Sujungta su balkono pertvora, pastoviai šalta, o kaip šaltesnis oras tai prasideda sienų varvejimas, slapios is po dušo prie sienos valymu. Prasta nuomonė apie kompanija, dar prastesnė apie darba, 17metų laukti kad gauti toki, tai net kraupu. Dar išgirsti tokios žodžius, kad eikit nuomokit kita būta, arba ten kaškur dar baisiau.....Liudna.....Dėja, be pagarbos.....
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?