Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Linobusas, MB

Atsiliepimai apie Linobusas, MB

4.8

Skaitant kai kuriuos neigiamus komentarus sunku patikėti, kad rašoma apie tą pačią įmonę, su kuria bendradarbiauju jau daug metų. Mano patirtis yra visiškai priešinga - visas kolektyvas, vadovas ir pati organizacija visada buvo profesionalūs, mandagūs ir atsakingi.
      Užtenka padaryti išankstinį užsakymą ir galiu būti rami - žinau, kad viskas bus atlikta 100 %: paskambins, informuos, laiku paims ir nuveš. Per visą laiką neteko nusivilti.
      Ačiū už jūsų darbą ir atsakingą požiūrį į klientą.

Eilinį kartą samdžiau jus parvežti motociklą iš Vokietijos, ir likau labai patenkintas jūsų darbu ir požiūriu į klijentą. Ačiū jums ir sėkmės jūsų versle.

Viskas gerai vaziavom is voketijos i Lietuva 27 valandas vienas vairuotojas tikrai nustebino padejo su kalbom kai buvo sustojimai pavalgyt ar i tuoleta

Furistas is uzsienio
      Anonimas

27 valandas vienas vairuotojas vairavo be poilsio ir jus galvojate kad tai gerai?

Keliavau su Linobusu iš Miuncheno į Lietuvą 2025-09-07 - 2025-09-08, didelis ačiū už kelionę!
      Vairuotojai Tautginas ir Tomas - jūs nuostabūs!

Romualdas Masiokas

I priekį nuvežė labai greitai ir kokybiškai. Bet kai važiavo atgal, tai jie nieko nepasakė, kad vež kažkokia kita firma ir dar norėjo brangiau paiimti. Bet baisiausia tai, kad vairuotojas buvo vienas, kuris gyresi, kad jam kelionėje užtenka vieną valandą pamiegoti, kai kelionė tęsiasi 24 valandas. Ir apie 1.00 valandą nakties vos nepadarė avarijos, nes užmigo prie vairo. Ar tai yra normalu išleisti vieną vairuotoją i tokia ilgą kelione? Aš nekaltinu "Linobuso". Man tik kyla klausimas, kodėl sutarus su Linobusu, kad parveš namo, atiduoda keleivius kažkokiai kitai įmonei, kuri neturi jokios atsakomybės dėl keleivių saugumo.

Kelione užtruko 28valandas, važiavau su 6metu mergaite, is keleiviu, mes dviese ir 2vairuotojai, visa kita buvo kroviniai, 4val.ryto buvome München, kur nuo mūsų keliones tikslo 2val.24min.tai vietoj to, kad vežti mus iki tikslo, vairuotojai pasirinko dalinti krovinius, to pasekoje keliones tikslą pasiekėme 17val.vakaro, labai liūdna, kad žmogus yra prilygintas kroviniui!!!daugiau niekada, ir kitus informuosiu!!!!!

Buvo užsakyta kelionė iš Vokietijos nuo durų iki durų, bet atvažiavus į Lietuvą paleido Kauno autobusų stotyje ir pasakė, kad jis toliau neveš ir mane turėtų paimti kitas vairuotojas, bet jis dar Vokietijoje, tai pasiūlė toliau važiuoti su autobusu.

Greitas pervezimas draugiski vairuotojai bei gera muzika visko ko reikia visada padeda vien pliusai vaziavau is Vokietijos i Lietuva ir tikrai kitiems rekomenduociau.

Na, paskaičiau komentarus, ir rodos, pas kokius siaubūnus aš užsisakinėju paslaugas. Bet iš tiesų, kiek teko vežtis iš vokiečių, o tai buvo ne mažiau 40 kartų, viskas būdavo tvarkoj. Normalūs vairuotojai, bent jau aš jau esu įsivedęs 28 skirtingus numerius, ir paskambindavo, ir susitardavo ir su manim ir su vokiečiais. Ir būdavo, kad adreso neranda, tai skambina kantriai ir išsiaiškinam. Norint aišku gali rasti kabliukų, bet apskritai tai visom kontorom taip Lietuvoj dirbt, tai duok dieve. Ir dar su tokiais neapibrėžtais darbais ir maršrutais, kur padėtis keičiasi kas valandą ko gero. Dar labai svarbu- nei karto iš vokiečių, iš kurių imdavo siuntas negirdėjau nusiskundimų vairuotojais, o pagyrimų girdėjau tikrai nemažai. Ir dar tai žmonės, kurie manęs nepažįsta. Galvoju, ar kada daiktai atėjo apgadinti, gal kada kažkiek buvo, bet mano ir daiktai atsparūs. Kita vertus, jei nori vežti trapius daiktus, tai gal reiktų pagalvoti, kaip saugiau juos supakuot. Ir visada vežimas susijęs su...

Tris kartus turėjau reikalų su Linobusas ir visi labai nemalonūs. Kultūros stygius, komunikacijos, organizuotumo ir bendravimo su minusu pas juos. 2 kartus pavedė su siuntos parvežimu. Ir dar likau pati kalta dėl to, kad nesugebėjo paaiškinti dėl ko ????????‍♀️ NEREKOMENDUOJU! LIŪDESYS IR PROBLEMOS JŲ PASLAUGOS PAVADINIMAS TIKTŲ.

Mane labiausiai stebina vairuotojų, , leksikonas". Vieni keiksmažodžiai... Autobusiuke dažnai buvo praveriamas langas ir rūkoma. Parvaziavau į Lietuvą ir susirgau, nes visą kelią traukė skersvėjis per langą. Tik tokie pastebėjimai... Nerekomenduoju. Nebent patys esat tokie nepraustaburniai kaip ir vairuotojai, tai tada sueis. Žiauru...

Dzindobry gerbiamieji. Jūsu vairuotojai yra tikrai puikus. Leisdavo sustoti parukyti ar į tualetą. Bet yra du minusai:
      1. Jūs skelbiate kad autobuse yra Wi-Fi. Jame nera ir taip jūs meluojate savo klientam. Labai negražu iš jūsų pusės.
      2. Vadybininkų bendravimas. Aš jūsų paklausiau ar galima veliau sumokėti, kada norėjau iš anksto užsisakyti autobuso vietą, jų atsakymas:, , Atvešite į Garliavą mums?" Aš su jumis maloniai bendravau, o jūs va taip. Nu kaip taip galima? Suprantu yra atsilupelių, kurie nesusimoka, bet gal reikia nuraminti savo temperamentą? Išmokinkite savo vadyba gražiau bendraut. Jei ne šitas sakinys, viskas būtų gerai

Tik geriausi atsiliepimai, kelionės visada saugios ir linksmos. Matosi kad tik profesionalai už vairo. Dėkoju ypač Gyčiui, su kurio kelionė pasidaro trumpesnė ir visada saugiai grįžtu :)

Tik geriausi atsiliepimai, bet ne su visais vairuotojais, Artūras ir Antanas patys geriausi jiems nera lygiu, nepaliko bedoje, labai smagi kelione, vaziuojam i menesi buna po du kartus, ir toliau rinksimes Lino busas???? linkejimai vyrukams????????

Važiavau maršrutu Lietuva - Olandija iš Vilniaus. Daugiau nei dvi valandas laukėme Kaune, kol vairuotojai pakalbės, pasijuoks, parūkys. Siuntos mėtomos ant žemės. Žmones siuntinėja iš vieno autobuso į kitą, jokio organizuotumo.
      Važiuojant per Lenkiją vairuotojas 6 valandas nesustojo net trumpam. Vairuotojas rūkė autobuse, sulindęs į telefoną, nuolatiniai skambučiai žmonai ir draugeliams kurie su kitais autobusais važiavo iš paskos. "Ai jei tu nestosi toj degalinėj, aš irgi nestosiu". Keleiviams neiškentus ir pradėjus prašyti sustot, pasipylė šlykščių žodžių tirada, grasinimai. Sustojome tik prie Vokietijos sienos. O toliau, tik 1 trumpas sustojimas Vokietijoje iki pat Olandijos.
      Jokio supratingumo keleiviams, jokios kultūros. Turi jaustis skolingas, kad sumokėjai 150e už kelionę. Apeikit iš tolo šituos chamus.

Geriau su Linobusu neturėti jokių reikalų - vienos bėdos !
      Atsargiai - vien nuostoliai ir apgaulė !

Puikiai pristatė verslo siuntas Olandijoje, keliais skirtingais adresais ir sutartu laiku. Rekomenduoju ir B2B klientams

Perveze motocikla is DE i LT, Apgadino, neprisiima atsakomybes.

Uz sugadintus diktus neapsiima atsakomybes

NEVEZKITE SU SITA IMONE MOTOCIKLU !!
      14/07/2024 Pasikrove motocikla parvezti i Lietuva.
      15/07/2024 Moto pristatytas i Kauna, perkrautas i kita busa ir pristatytas gavejo adresu.
      Pristacius, po apziuros - motociklas atvyko apgadintas, galimai virto ant sono, nulauztas posukis, apgadinta rankenele, plastmases ir tt...
      Susisiekus su vadybininku bando ivairiais budais issisukti ir neprisiimti atsakomybes.
      Argumentai: 1. Motociklas nebuvo perkraunamas (poto pasirodo, kad visgi buvo perkraunamas). Susisiekem su keleiviais, kurie kartu vaziavo, jie patvirtino kad nebuvo motociklas numestas (galiu sakyti bet ka, apie keleivius).
      Paprasyta kompensuoti bent 100eur zala. Atsakymas - labai keista jusu suma, ten apgadinimai uz daugiau eur nei 100.
      Jus rimtai? Zmones meto savo moca, tam kad is jusu 100 EUR pasiimti?
      Galiausiai zala nekompensuota, moto apgadintas - labai nerekomenduoju naudotis sios imones paslaugomis ypatingai jeigu vezate moto.

Esu labai nepatenkinta kelione iš Vokietijos į Lietuvą. Kelionė truko 24 val. Ar tai normalu? Autobudiukai jau senoki, tarška barška, nebuvo jokio wifi, kaip yra skelbiama įmonės tinklapyje. Atvažiavę į Kauną, turėjome 2, 5 val stovėti ir laukti kol vairuotojai paplepės, parūkys, susidès kitus krovinius ir dar laukėme kol atvažiuos kiyi keleiviai. Nėra jokio organizuotumo, vairuotijai siuntinėja keleivius iš vieno busiuko į kitą, nes niekaip neapsisprendė kas ką kur veš, niekaip negalėjo susidelioti tinkamo maršruto. Kai priėjau prie vairuotijų paklausti, kodėl tiek ilgai laukiame ofiso aikštelėje, nes jau esame išvargę, man grubiai buvo atsakyta-“ nepatinka skraidykite su lėktuvais!”, patikėkit jei būčiau žinojus, kad tikrai taip bus, bučiau skridus. Žodžiu esu labai nusivylusi, daugiau niekada nesinaudosiu šitos įmonės paslaugomis. Tai buvo mano siaubingiausia ir labiausiai varginanti kelionė.

Labai ačiū už puikų ir nuoširdų bendravimą, tik geriausi atsiliepimai apie įmonę, niekada neteko nusivilti nei siunčiant ar gaunant siuntas ???? tai pat ačiū už sūnaus sklandžią kelionę pas tetą į Vokietiją, tiek vairuotojams, tiek pačiam įmonės savininkui viskas kas buvo susitarta, viskas buvo ir išpildyta ????????????

Kaunas - Vokietija. Buvau keleivė su bagažu, su bagažu elgiasi aplaidžiai. Labai blogai jį uždėjo ant kažkokios aparatūros, taip sugadindamas mano bagažą, kad išspręsčiau problemą, labai grubiai atsiliepė ir pasakė, kad nerūpi... svetainėje rašoma, kad jie draudžia bagažą. Yra tik viena išvada, nemandagūs žmonės. problema niekada nebuvo išspręsta. nesimaišyk su jais.

As nusivyliau Linobusu. isleidau sunu pas teva i Vokietija.Paeme is namu tai yra is Panevezio.Sumokejom 130€.Atgal sunui pasake kad 28 gruodzio yra sventinis laikas ir paeme 170€.Vaziuojant link Lietuvos sunui pasake, kad jis vienas vaziuoja i Panevezi todel jiems sunku ji parvezti.Paleido Kauno autobusu stotyje.Dave pinigu ir paliko su visom sunkiom tasem.As niekam jusu nerekomenduoju rinktis.Esu labai nusivylusi.Reklama nuo duru iki duru melaginga

Šita įmonė tikras košmaras, sako viena o daro kita. Įdėta tase iš Lietuvos sake kad bus pristatyta sekmadienį. Sekmadienį po pietų paskambinome paklausti kelinta valanda atves, tai sako jum tik pirmadieni atvešime siuntinį. NIEKAM NEREKOMENDUOJU ŠIOS FIRMOS!!!!

Su siuntomis tai siaubas kažkoks. Taip ir likau negaves siuntos. Kai važiavau su jais gerai viskas buvo.

2023-07-09 (sekmadienį) buvau užsisakiusi kelionę iš Vokietijos šiaurės į LT per Linobusą. Užsakymas buvo patvirtintas ir pranešta, kad iš vakaro su manimi susisieks mikroautobuso vairuotojas. Šeštadienį nesulaukusi vairuotojo skambučio, sekmadienį pati skambinau šios įmonės nurodytu telefonu, atsiliepęs darbuotojas iš karto pasakė, kad dėl mano kelionės yra "problemėlių" ir pažadėjo susiskambinti su vairuotoju. Nesulaukusi jokių žinių, vėl paskambinau ir išgirdau iš darbuotojo, kad vairuotojas man skambino pravažiuodamas (sekmadienį), bet aš nekėliau ragelio, todėl vairuotojas mane paliko ir nuvažiavo toliau. Mano telefone nebuvo užfiksuotų jokių praleistų ar neatsilieptų skambučių, visi kas skambino - tie ir prisiskambino. Iš Linobuso darbuotojo išgirdau kaltinimus man, ryšio operatoriams, po to dar per WhatsApp programėlę atsiuntė kažkokią vairuotojo skambučių "išklotinės" špargalkę, turbūt galvodamas, kad tiek ir užteks. Beieškodama kitų vežėjų išsiaiškinau, kad niekas iš...

Skelbia, jog veža nuo durų iki durų. Gaila, jog tai tik marketingo gudrybė. Vyresnio amžiaus žmogų su sunkiais lagaminais (už kuriuos dar reikėjo susimokėti) paliko miesto centre. Už ką tuomet mokėti pilną sumą + papildomai už daiktus? Paskambinus pasiteirauti, buvo pasakyta, jog savininkas (greičiausiai) pasidomės situacija, tačiau keleiviai visgi buvo vis vien išmesti miesto centre. Ne vien jūsų vairuotojai nori grįžti namo anksčiau, patikėkite, po kelionių su tokiais vairuotojais jūsų keleiviai taip pat nori būti pargabenti prie durų, kad nereiktų sukti galvos kaip jiems dar su visais daiktais grįžti iki namų. NEREKOMENDUOJAME :)

Šaunuoliai, labai greitai ir kokybiškai aptarnavo. ♥️

Buvau pirkęs motociklą iš Vokietijos per šią įmonę. Nuvykę į vietą dar kartą apžiūrėjo motociklą, atsiuntė nuotraukų, paskambino. Bendrai pristatymo trukmė nuo užsakymo pateikimo buvo apie 3 dienas kol motociklą gavau Vilniuje, o tai tikrai mažas laiko tarpas, nes motociklas buvo Vokietijos apačioje. Likau labai patenkitas paslaugomis, todėl tikrai rekomenduoju šiuos vežėjus ir kitiems!

Nerekomenduoju per sia firma nieko siustis jokiu siuntu jokiu tasiu...

Siunčiau tašę, su paėmimu viskas ok, bet atgavau tase sulieta alumi

Labai gera firma mane paėmė iš Vokietijos ir parvežė į Taurage, paskiui is Tauragės pasiėmė ir parvežė atgal į Vokietija aš esu labai patenkinta 100% ir tik su jais važiuosiu nuo šiol. Vairuotojai labai faini o ir šefas labai fainas

Užsakinėjau siuntą iš Vokietijos į Lietuvą, paėmė siuntą nustatytu metu, greitai pristatė. Atrodo viskas puiku, bet krovinys (putplastis ir kilimas) tai pristatytas buvo kilimas suplėšytas, o putplastis sulaužytas.
      Taip pat sutarėme vieną paslaugos kainą, po dienos kainą pakėlė. Nei kainą priimtina, nei paslaugos kokybė gera. Nerekomenduoju!!!

2022-08-25 paskambinau šiai įmonei, nes reikėjo nedidelės, bet svarbios siuntos iš Lietuvos į Vokietiją ir kuo skubiau. Paskambinus nurodžiau adresą, kuriuo reikėjo pristatyti siuntą. Paprašė palaukti, kad pasižiūrėtų maršrutą ir galėtų pasakyti, ar įmanoma pristatyti siuntą bei nurodytų preliminarų laiką. Greitu metu sulaukiau skambučio atgal - patvirtino, kad siuntą nugabens ir pristatys 2022-08-27 apie pietus. Kaip sakė, taip ir padarė. Apie 13:00 2022-08-27 siunta buvo atgabenta sutartu adresu. Paslaugomis esu patenkintas ir neturiu jokių pretenzijų. Rekomenduoju!

Siaubinga paslaugu kokybė!!!, vairuotoju keiksmažodžiai kelionės metu, rukymas, autobuse jokio konforto, vairuoja 1 vairuotojas, ir galu gale neaišku kas paims Lietuvoje ir pristatys į vieta nes kaip suprantame reikės persėsti!!!!????????????KATASTROFA ne įmonė 100%NE!!!!!!!

Matas subacius
      Keleivis

Persedikas vyksta del jusu jai jus is klaipedos kaip.pvz.o vairuotojas vaziuos i vilniaus puse ir paskui vel per visa.lietuva.link.klaipedos tik jums blogiau stengiames kuo.daugiau autobusu isleisti per lietuva kad jusu kelione sutrumpetu del to reikalingas trumpas persedimas

Nerekomenduoju. Šios įmonės direktorius daug meluoja.

Išsirinkau motociklą sekmadienį iš mobile.de vairuotojas jau sekmadienį buvo prie motociklo atsiuntė foto. Pirmadienį motociklą paemė iš vietovės netoli Liuksenburgo. Antradienį 17val Motociklas buvo jau mano kieme Kaune. Trečiadienį aš jau prisiregistravęs motociklą važinėju po Kauną. Neįtikėtina!!!! AČIŪ Linobusas komandai!!! Tik pagyrimai ir padėka!! Rekomenduoju. AČIŪ!!

Šios įmonės vairuotojas atvežė mums siuntą iš Vokietijos, vairuotojas labai malonus, viskas puiku, bet susidūrėm su problemomis, kai norėjome išsiūsti į Vokietiją siuntą... Šios įmonės vadybininkas visiškas chamas, jam reikia eiti į kursus elementaraus bendravimo su klientais, nes sugeba ne tik išdurninti, bet ir apšaukti ?! Tikrai nesiūlau turėti reikalų su šia įmone...

Pasirinkau Linobusą kaip puikius vežėjus, turinčius gerus atsiliepimus. Užsisakiau kelionę iš Vokietijos į Lietuvą ir atgal, tačiau nei viena jų neįvyko. Tai pati blogiausia patirtis kokios jau seniai neturėjau. Vadybininkas bendravo labai nepagarbiai, jokios pagarbos klientui, bendravimo ir supratimo stoka.
      Pirma kelionė neįvyko, nes vėlai vakare vairuotoja paskambino kad sugedo autobusiukas, tačiau kitas jau važiuoja ir Lietuvoje būsime para vėliau. Puiku, atsakiau kad man tinka. Sekantį vakarą nesulaukusi skambučio skambinu klausti kada išvyksim. Duoda man vadybininko numerį. Paskambinusi sulaukiau nepatenkinto atsakymo: supraskit, sugedo autobusas, vairuotojas tik dabar išvažiavo, o ir apskritai tai jūs gi atsisakėte kelionės……….
      Taigi teko ieškoti kito autobusiuko, suradusi kitą vežėją dar kartą paskambinau pasakyti, kad dabar jau atšaukiu abi keliones tiek į priekį tiek ir atgal.
      Tačiau grįžimui jie man taip pat pakišo koją. Tiek kito autobuso vadybininkas, tiek linobuso...

Pernai vežiau gan daug siuntų su 'Linobusu' iš Vokietijos. Taip, norint labai kabinėtis, būtų galima rasti prie ko- kartais tenka luktelėti, kai regionas rečiau lankomas, kartais atvežus neduoda žinoti, kad jau atvežta, bet matyt mane žino, kad nėra skubu. Bet apskritai, absoliučiai jokių nusiskundimų nebuvo, priešingai, vokiečiai patenkinti ir linkėjimus atgal siunčia. Siunčiuos daiktus, kurie nėra kažkokie ypatingai trapūs (sakykim taip technologinė įranga), tačiau iš labai nepatogaus regiono teko atsisiųsti per GLS ar DPD kurjerius, tai paaiškėjo, kad visgi ir gan storas skardas įmanoma sulankstyt. Su 'Linobusu' siųsdamas net sakau vokiečiams, kad per daug nevyniotų, nes vežėjai gan rūpestingai elgiasi su siuntiniais. Dar kas- kai būdavo nepatogūs regionai, ir neišeidavo siuntos paimti, nebuvo nei vieno karto, kad 'Linobusui' nepaimant, siuntą sugebėtų paimti kokie nors kiti vežėjai. Taigi absoliučiai tik rekomendacijos.

Labas, kaip ir viskas gerai, tik nesuprantu kas vadovauja - kai dariau užsakymą, pasakė, kad prieš Kalėdas kaina 150e nuo namų iki namų. O kai paskambino vairuotojas, tai pasakė, kad veš tik iki Kauno. O toliau tavo rūpestis, bet kaina lieka tokia pati. Niekaip netelpa galvoje tokia aritmetika. Pirma kart važiuoju, bet toliau galvosiu ir niekam nesiūlysiu šios firmos/ pagarbiaiV.M.Mi9

Seiki, gruodzio 14 d. perdaviau siuntini nuvezimui i Vokietija is Panevezio, viskas vyko labai sklandziai ir operatyviai.
      ACIU vairuotojui Aleksandrui ir jo kolegai.Bukite sveiki ir geru jums kelioniu.

Šiandieną (spalio 15) grįžau iš Vokietijos nuoširdžiai dėkoju vairuotojams Mildai ir jos kolegai, buvo mandagūs ir paslaugūs. Linkiu gerų ir saugių jiems kelionių! Rekomenduoju su jais važiuoti.

Daug kartu teko naudotis pervežimo kompaniju paslaugomis, bet rašau pirma karta.
      Paėmimas siuntos įvyko kaip ir sutartu laiku, bet pristatymo momentas mane abstulbino. Labiausiai komunikacija su vadybininku (taip prisistatė). Kompanija stokoja komunikacijos ir pagarbos su klientais. Nuolatinį ryšį apie siuntos pristatyma turėjau inicijuoti pati, o bendraudama dar jaučiaus ir aprėkta.
      Nu niekad neteko turėti tokios nemalonios patirties su įmonę atstovaujančiu žmogumi. Kita kart atidžiau rinksiuos.

Gabenau dviratį iš Vokietijos į Lietuvą. Paėmė dviratį pilną, gražino visą išrinktą dalimis, pažeidė rėmo dažus. Nerekomenduoju.

Na as galiu pasidziaugti..gryzau su vaiku, vaikui 40 euru nuolaida padare..parveze nuo duru iki duru..sustojo kada reikejo..nieko blogo pasakyti negaliu.

Liepos 15d.važiavau iš Vokietijos su Mantu ir Augustu. Labai šaunūs vyrukai.

No iš Tauragės

Važinėju dažnai su šia firma iš ir į Vokietiją.Vairuotojai labai mandagūs, paslaugūs ir punktualūs.Labai dėmesingi keleiviaimas, paslaugūs ir bendraujantys.Saugiai vairuoja.Labai atsargiai elgiasi su kroviniais, greitai ir laiku pristato.Rekomenduoju visiems !
      AČIŪ visiems vairuotojams už atsidavimą darbui ir kantrybę su keleiviais !!!

Dėkoju vadybininkui Pauliui už nuoširdų bendravimą ir Kalėdinį stebuklą, kurio metu pavyko parvykti namo. Sėkmės ir sveikatos darbuose.

Vilties g. 15, Kuprioniškių k., LT-13279 Vilniaus r.
      Veiklos sritys: transporto paslaugos; pašto paslaugos, kurjeriai.
      Esame suomiško kapitalo įmonė, kurios pagrindinė veikla – itin greitas tarptautinis smulkių siuntų bei dalinių krovinių pervežimas.Savo klientams užtikriname skubius tarptautinių krovinių ir siuntų pristatymus per 24 valandas Latvijos, Estijos, Suomijos, Švedijos, Danijos ir Lenkijos kryptimis, aprėpiant visą...
      Marijampolės g. 27, Pagirių k., LT-53283 Kauno r.
      Veiklos sritys: sandėliavimas; ekspedijavimas; logistikos paslaugos; transporto paslaugos.
      NNL LT, UAB pagrindinės veiklos:SandėliavimasKomplektavimasŽenklinimas ir dokumentaiTransportavimasŠviežios žuvies logistikaTarptautiniai pervežimaiSandėliavimasProdukcijos sandėliavimo paslaugą NNL įmonių grupė teikia nuo 2002 metų. Erdviuose sandėliuose sandėliuojami visi ES rinkai skirti produktai.Įmonė...
      Didžioji g. 38, LT-57257 Kėdainiai.
      Veiklos sritys: transporto paslaugos; ekspedijavimas; logistikos paslaugos; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas.
      KROVINIŲ PERVEŽIMAIPilni kroviniaiDaliniai kroviniaiNegabaritiniai kroviniaiBirūs kroviniaiTemperatūrinių krovinių pervežimas Pabaltijo šalysePAGRINDINĖS KROVINIŲ KRYPTYSLT – LTBaltijos šalys – PL – Baltijos šalysLT – Baltijos šalys – LTBaltijos šalys – Vakarų Europa – Baltijos šalysTRANSPORTO PARDAVIMAS...
      Gėlyno g. 10, Aleksandravo k., LT-68100 Marijampolė.
      Veiklos sritys: transporto paslaugos; automobilių pervežimas; ekspedijavimas; logistikos paslaugos.
      UAB „Delca Logistic“ – automobilių transportavimo ir transporto logistikos įmonė Lietuvoje, teikianti automobilių pervežimo ir transporto priemonių logistikos paslaugas Lietuvoje bei visoje Europos Sąjungoje.Įmonės veikla prasidėjo 2004 metais kaip transporto padalinys kompanijoje UAB „Gelgotos transportas“...
      Jūrininkų pr. 3-112, LT-95169 Klaipėda.
      Veiklos sritys: transporto paslaugos; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; keleivių pervežimas; kita veikla; logistikos paslaugos; pašto paslaugos, kurjeriai.
      Wolfturas express, UAB - keliautiliux.lt įmonė teikainti Transporto paslaugas, keleivių pervežimo paslaugas, siuntų vežimo paslaugas. Autobusų ir mikroautobusų nuomaVežame keleivius iš Klaipėdos į Vilniaus, Rygos ir Kauno oro uostus ir atgal, Pageidaujant keleivius pasiimame iš namųKELEIVIŲ PERVEŽIMASKeleivių...