Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "Lingrid"

Atsiliepimai apie UAB "Lingrid"

Grožio salonų, kirpyklų baldai ir įranga, priemonės meistrams, SIS UV Gelio sistema profesionalams!

4.2

Pirmą kartą susiduriau su tokia nepatikima įmonė. Prekė vėluoja apie mėnesį. Prisiskambinti neįmanoma, tik susirašinėja el. laiškais ir meluoja, kad prekę gausiu šią savaitę, bet jau 3 savaites praėjo ir iki šiol negavau.
      Labai nerekomenduoju.

Užsisakiau lempa su lupa. Laukiu jau 15 dienu. Prisiskambinti neįmanoma, į laiškus neatsako. Teks kreiptis i institucijas, kad grąžintų pinigus

Labai jau nemaloniai atraso kai preke neisiunciama ir neaaisku ar isvis gausi, daugiau rekomendacijos nepirkti sioje imoneje

UAB "Lingrid"

Gerb. Jolita,

Užsakymo metu buvo nurodyta, kad dalies prekių pristatymo terminas gali siekti iki 14 darbo dienų, kai jos užsakomos iš tiekėjų. Taip pat, apie tai Jus informavome el. paštu. Prekė Jums buvo pristatyta.

Pagarbiai, Lingrid.

Jolita

Atsiuncia koda sekimo kuriame reikia prisijungti smart id ir panasiai siuntai sekti dar taip nebuve. Stebina kad siunta buvo pradingus

tn-1-1098510.jpg
      UAB "Lingrid"

Sveiki,

Norint sekti siuntą, Omniva niekada neprašo Smart ID.

Pagarbiai, Lingrid.

Rekomenduoju. Pirkau barber kėdę. Buvo pranešta apie vėlavimą. Atsižvelgė į mano norus, parinko geriausia, ir ne patį brangiausią variantą. Džiaugiuos, kad galime greitai sukomunikuoti ir ieškoti tinkamo sprendimo.

Simona Katkevičiūtė

Pirkau iš šios įmonės SIS lakus, bei kitas priemones. Malonus bendravimas, dėl trūkstamų lakų pranešė mums, kad gali pakeisti į kitus ir dar susisiekė dėl to pačio, atrašo labai greitai. PAGALIAU susitvarkius įmonė. Taip ir toliau!

Vytautė Banėnienė

Sveiki, aš taip pat pasirodo įkliuvau į pinkles.
      Pirkau kosmetoliginei kėdei užvalkalą.
      2025/04/13d.
      Paskambinus po savaitės laiko, paaiškino, kad 10dienų terminas.
      Ok, laukiu!
      Dabar jau 27d. Nieko dar negavusi.
      Skambinau 25d.
      Sako perduosiu mergaitei iki 16:00val. Turi su Jumis susisiekti.
      Nei skambučio, nei susisiekimo.
      Man skambučio nereikia, man reikia prekės, aš ne Klaipėdoj gyvenu.
      Išsiųsti jau 2el.laiškai atsakymo jokio.
      Grąžinkit pinigus arba ir aš kreipsiuos į vartotojų teises.
      Labai nesmagi patirtis šiais laikais!
      Pirmą kartą pasimoviau per kažką.

Labai nepatikima įmonė. Prekės vėluoja mėnesiais, į laiškus ir sakmbučius neatsako.

Nerekomenduoju. Prekes kol išsiuntė praėjo mėnesis, informacijos kad laukti menesi reikes prekių negavau, į laiškus neatsako, negana to, ne visas prekes išsiuntė. Atidumo įmonei.

Labai nemalonu tai rašyti, tačiau norisi, kad kuo mažiau žmonių būtų apgauti!
      2024.08.14 padariau užsakymą, tai dvi savaites telefonu klausiau pažadų, kad iš tiekėjo negavo mano reikiamos prekės. Kadangi užsakymas buvo padarytas ir tam tikrų priemonių reikėjo greičiau, tad paprašiau, kad gal būtų galima atsiimti jas vietoje, vienas laiškas email sekė, kad galite prekes atsiimti jau, tačiau gavau laišką su nurodyta data, kada jiems buvo patogiau. Klaipėdoje nuvykau į vietą, kadangi aptarnaujanti mergina skubėjo kažkur išvykti, tai nemaloniu veidu nuskubėjo surinkti "paruošto užsakymo", atidavė į rankas, tačiau sąskaitos nedavė nes neva dar kitų prekių kurių laukia nėra, tad pasiliks ją, įvykdyti pilnai užsakymą. Aš jau vietoje ir nebetikrinau nieko, grįžusi pasitikrinau, kad ne tų spalvų lakai sudėti man. Iškart rašiau email ar man kas atsakė, NE! Bandyta susisiekti telefonu, kuris buvo nurodytas, jei nerastum atsiėmimo punkto, tai neva kalbėjo mergina, kuri tik "padeda" pakuot...

Nusvilau ir aš...pirmą kartą užsisakius prekių, jas neva pradangino siuntų paskirstymo punkte (ok, visko pasitaiko), turėjau užsisakyt kitų prekių, nes tų jau nebeturi, užsisakiau (atsiuntė greit). Antrą kartą vėl užsisakiau pas juos, kelias dienas vėlavo, bet gavau. Šį kart užsisakius prekes jau trečia savaitė kaip jų negaunu, rašiau kelis kart jiems į el.paštą, ignoruoja, nieko neatsako. Parašiau į mesendžeri prieš savaitę, kad dar negavau prekių ir noriu kad gražintų man pinigus, atrašė, atsiprašė už nesusipratimą ir parašė neva prekės buvo supakuotos ir perduotos kurjeriui ir turėčiau jas gauti kitą dieną. Prekių vis dar neturiu...vakar vėl parašiau jiems ir nieko, paskaitė bet neberašo. Į norodytą tel prisiskambinti neįmanoma, nes išjungtas. Kalbėjau su vartotojų teisėm, tai dabar lauksiu kol praeis 14dienų nuo mano prašymo kad gražintų pinigus, jei per tą laiką negražins, tuomet pildysiu vartotojų teisėm paraišką. Gaila, kad tokios įmonės susidirba...

Apgaviku imone.

MB Fade Factory Kirpykla

Labai nerimta įmonė. Pardavė brokuotą kėdę, net neapžiūrėję konstatavo, kad sugadinome mes patys. Tačiau kėdė buvo net neišpakuota iki galo, tik patikrinome ar veikia masažo funkcija ir ji buvo sutrikusi. Galų gale išsireikalavome sutaisyti valdymo pultelį, išsiuntėme ir pultelis jau du mėnesius dingo. Pradžiai atstovė melavo, kad tuoj pultelis grįš sutaisytas. Po to į skambučius ir laiškus neatsakė. Nuvykus į Klaipėdą gavome jų ofise/parduotuvėje savininkės numerį. Ji taip pat melavo, kad pultelį bandyta sutaisyti ir jis sugedo nepataisomai. Todėl užsakė iš Kinijos naują, ir jis jau ale kitą savaitę atkeliaus pas mus. Atėjus tai kitai savaitei, vadovė nekėlė ragelio, skambinome N kartų.. Galų gale pakėlė ir pasakė "MANO PIETŪS, PRAŠAU NETRUKDYTI, PERSKAMBINSIU VĖLIAU". Taip ir neperskambino, į laiškus ir vėl neatsakė, kol nepagrasinome teismu. Tada atrašė, kad mes sugadinome pultelį (bet jie net neatsiuntė meistro patikrinti kas nutiko).Tada paprašė dar išardyti kėdę ir atsiųsti...

Albinas
      MB Fade Factory Kirpykla

Jūsų bėdos jai nei kiek nerūpi visi pinigai plaukia į padelį :)
      su kuo susidėjo, tokia ir pati patapo

UAB "Lingrid" akivaizdžiai apgaudinėja klientus ir dirba praėjusio amžiaus dešimto dešimtmečio metodais. Šių metų balandžio pradžioje užsakiau elektrinės kosmetologinės lovos naują valdymo pultelį (senasis nepataisomai sugedo), tačiau iki birželio vidurio prekės taip ir negavau. Pradžioje įmonės atstovė dar maitino pažadais, kad prekė netrukus atkeliaus, tačiau dabar net įmonės bendrasis telefonas (0-676) 24950 apie mėnesį yra išjungtas. Gaila, bet teks kreiptis į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą.

Kad ir kaip maloniai bendrautų kitame ragelio gale, bet patikėti, kad šiai įmonei klientai rūpi, sunku.Jau trečias mėnuo kaip nepavyksta atgauti pinigų už neįvygdytą pirkimą.Matyt ši įmonė sėkmingai dirba svetimais pinigais, labai patogu..maitina pažadais.Labai nepatikima, nei prekių pristatymo atveku, nei pinigų gražinimu, Atgauti jų nepavyksta

Laba diena, ar už didelę suma uzsisakėt? Mums tas pats...menesi laiko laukiam prekių ir tik pazadai

Sveiki, nuo rugsėjo laukiau ir lapkričio pab.atsiskaitė, bet kreipiausi į vartotojų teises, sekančią dieną pervedė pinigus.O pažadai jau buvo pabodę.O suma 300€

Mes iki trečiadienio lauksim jei ne tai kreipsimės ne tik į vartotojų teises bet ir į teismą.Suma 341e

Labai neatsakinga įmonė, niekam nerekomenduočiau. Buvome užsisake kėdes kurių pristatymo terminas buvo nurodytas 15dienu.Terminui praėjus ir kėdžių negavus, vaidybininkė maitino pažadais, tai penktadienį, tai pirmadienį gausim. Aišku visą tai melas, konkrečios priežasties kodėl dar nesulaukėm savo užsakytų prekiu taip ir nepaaiškino. Todėl pareikalavom pinigų grąžinimo. Labai nerimta įmonė, dirba nekompetetingi darbuotojai, ir dėl tokių situacijų praranda klientus.

Nepasitikėkite šia įmone. Nepristato prekių daugiau nei mėnuo laiko ir negrąžina pinigų. Nereaguoja į el.laiškus. Į skambučius atsiliepdavo ir maloniai meluodavo, kad prekės bus pristatytos arba grąžinti pinigai, tačiau kantrybė baigėsi ir pinigų už nepristatytas prekes taip ir neatgavau. Kreipiausi į policiją. Jei nesulauksiu pinigų, kreipsiuosi ir į kitas institucijas, bei viešinsiu. Gali būti ir daugiau nukentėjusių, tik kiti linkę tylėti ir viso to nesureikšminti.

UAB LINGRID
      Vilma

Nuoširdžiai atsiprašome Jūsų dėl pavėluoto prekių pristatymo.
      Gautus užsakymus įvykdome laiku, kartais nutinka taip, kad transportas pavėluoja pristatyti prekes mums ir mes irgi vėluojame šias prekes pristatyti savo klientams.
      Tikrai stengiamės dėl kiekvieno kliento. Padarėmė pinigų grąžinimą į Jūsų sąskaitą.
      Stengiamės pristatyti savo klientams prekes laiku ir nenuvilti nei vieno kliento.

Su pagarba,
      UAG LINGRID

Visas musu grozio salonas buvo irengtas su Lingrid pagalba. Patarimai, pasiulymai, o kur dar nuolaidos. Labai patenkinti esame. Tik geriausi atsiliepimai !

Lukrecija Liumaite

Greitas problemu sprendimas, geras aptarnavimas. Tikrai rekomenduoju 100%

Puikus aptarnavimas. Įsirenginėjau savo manikiūro kabinetą, tai tiek aptarnavimu, tiek visais baldais bei priemonėmis esu labai patenkinta. Ačiū Jums !

Aušra Rastauskė

Per daug metų esu išbandžiusi nemažai priemonių, bet kai atradau SIS produkciją ir darbas atrodo lengvesnis ! Ne tik gelio sistemas bei lakus perku, bet ir pedikiūro kėdę ir visas kitas darbo reikalingas priemones pirkau. Tiek aptarnavimas, tiek produktai visi kokybiški. Rekomenduoju visiems.

Įsigijom į grožio saloną kirpiklinius vežimėlius kurios pradėjo birėti po keliu mėnesių atluzo feno laikiklis, spinteles krenta nesilaiko, spinteles nevažinėja.Kai kreipėmės dėl garantijos atsakima gavom kad tai negarantinis reikalas kad mes patis sulaužęs ir t toliau. Iš įmones Lingrid Įsigijom nekokibiška preke kuri neatitinka kokibes reikalavimu o pati įmonė neneša atsakomybė už savo parduodamu prekių kokybe.

Uab Lingrid
      Alina

Miela Alina, ačiū už atsiliepimą.
      Norėtume patikslinti, jog jūs vežimėlius įsigijote 2022.03 mėn. Jie jums buvo pristatyti tvarkingi ir be broko. Mes visą laiką prašome kliento kai tik gauna prekes pilnai apžiūrėti ir mus informuoti, jei yra kokie pažeidimai ar nekokybiškas produktas. Tokiu atveju gamintojas keičia, arba mes gražiname pinigus. Jūsų atveju matomas mechaninis pažeidimas, jei būtų neatlaikę feno, kaip jūs paminėjote, nebūtų skilęs vienu metu šonas. Galbūt jis nuvirto, sunku mums pasakyti, bet jei klientas kaltas, gaila, bet garantinis negalioja. Parašykite mums laišką, pabandysime rasti sprendimą.

Pagarbiai, Lingrid administracija

tn-1-775367.jpeg tn-1-775367-629.jpeg

Ačiū, kad esate, puikus aptarnavimas. Rekomenduoju, kadangi kolkas tai geriausią ką radome rinkoje.

Labai geras aptarnavimas, gavau baldus per dvi savaites, bet buvau perspėta, kad reikės palaukti, kadangi kaina ir kokybė labai gerai, dabar belieka tik džiaugtis. Dėkoju Jums už šiltą bendravimą ir patarimus renkantis.

Labai kokybiškos priemonės, greitas pristatymas, malonus bendravimas. Esu klientė, kuri naudoja SIS produkciją jau ilgą laiką. Dar nė karto neteko nusivilti. Labai rekomenduoju visiems.
      Tikiu, kad dar ilgai bendradarbiausime. Šilčiausi linkėjimai.

Labai noriu padėkoti Lingrid vadybininkei už profesionalų bei malonų bendravimą, įsiklausymą į kliento poreikius bei patarimus išsirenkant kosmetologini gulta. Gulta gavau per 7diena, kokybė likau patenkinta. Ačiū JUMS

Labai patiko aptarnavimas, baldai tikrai nuostabūs, kokybiški, teko palaukti kelių kėdžių, bet pasiūlė nuolaidą ir viski laimingi. Vadybininkė tikrai puikiai dirba, patarė ką geriau įsigyti, kas tiktų daugiau mažiau, tikrai dar ne kartą grįšiu apsipirkti būtent į Lingrid.

Labai nerimta ir neatsakinga įmonė, netvarko savo internetinio tinklalapį, internetinėje parduotuvėje nurodytos prekės, kurių neturi. Kovo 23 d. suformavome užsakymą, kurį patvirtino, padarėme avansinį mokėjimą, po to sulaukėme vadybininkės skambučio, kad tokios prekės neturime, pasiūlė pirkti kitą, kuri mums netiiko, užsakymą anuliavome, pažadėjo gražinti pinigus.
      Prekė užsisakėme kitur. Šiandien pasiteiravus kodėl negražinti avansu sumokėti pinigai, gavome atsakymą, kad gražins 10 dienų bėgyje, klausimas kodėl? Mes prekės negražinome. Pas vadybininkę pasiteiravus buhalterijos ar vadovo telefono, gavome atsakymą, kad nieko padėti negali. Klausimas kokiu pagrindu UAB Lingrid naudojasi klientų pinigais 10 dienų, nors patys kalti dėl užsakymo nevykdymo. Nesulaukus atsakymo ir negavus pinigų iki 2021-03-29 d. būsiu priversta kreiptis į konkurencijos tarnybą dėl klaidinančios reklamos ir neatsakingo elgesio su pirkėjais. MB Anvita direktorė Loreta Šaučiūnaitė

Uab Lingrid
      MB Anvita

MB Anvita,
      Labas atsiprašome už nesklandumus. Pasitaiko, kad produktą nuperka vienu metu keli klientai ir gamintojas nespėja informuoti, tokiu atveju pasitaiko nesusipratimai, kuo skubiau apie tai informuojame klientą. Dėl pinigų gražinimo yra nustatyti terminai palei valstybės priimtas nuostatas, mes jų laikomės ir visada klientą informuojame, jei atsitinka taip, jog klientui labai skubiai reikia gražinimo - mus informuoja ir padarome išimtinai pirminius gražinimus nei numatyta.

Pagarbiai, Lingrid administracija

Aguonų g. 6-7, LT-91264 Klaipėda.
      Veiklos sritys: kosmetika, parfumerija; higienos reikmenys; interneto parduotuvės.
      Shop By Viktorija Siegel – tai su meile ir didžiuliu dėkingumu kurtas projektas. Internetinėje parduotuvėje rasite kokybiškas plaukų ir odos priežiūros priemones, kvepalus, makiažo reikmenis. Atskleiskite savo moteriškumą ir jauskitės puikiai kasdien! Juk gražiausios moterys yra prisižiūrinčios, stilingos, linksmos...
      Šeimyniškių g. 3, LT-09312 Vilnius.
      Veiklos sritys: kosmetika, parfumerija; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      DROGAS – tai didžiausias mažmeninės prekybos grožio, sveikatos, higienos ir buitinių prekių tinklas Baltijos šalyse.DROGAS savo klientams siūlo daugiau nei 10 000 kasdienio naudojimo prekių: dekoratyvinės kosmetikos, veido ir kūno priežiūros priemonių, plaukų dažų, plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonių, asmens...
      Trakų g. 3, LT-01132 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; apranga, drabužiai; kosmetika, parfumerija.
      LYDERIAUJANTIS MADOS PREKIŲ IŠPARDAVIMŲ KLUBAS BALTIJOS ŠALYSE!MemberShop Jums siūlo neįtikėtinas nuolaidas tokiems prekiniams ženklams kaip: Furla, Calvin Klein, Guess, Gino Rossi, Adidas, Geox, Diesel ir daug kitų.New Mood – tai mados gerbėjų rojus internete! Naujausios kolekcijos, trokštamiausių prekių ženklų...
      Savanorių pr. 136, IIa, LT-44148 Kaunas.
      Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; grožio salonai ir kirpyklos; kosmetika, parfumerija.
      Estetus Klinika atidaryta 2010 m rugpjūčio mėn. Kaune, Plastinės chirurgijos centre. Po dvejų metų atvėrė duris ir Vilniaus širdyje.Tai privati medicinos, estetikos ir grožio įstaiga, kur Jūsų laukia profesionali komanda, pasiruošusi padėti ir patarti. Estetus klinikos specialistai ne tik pritaiko savo daugiametę...
      Linkmenų g. 19-23, LT-08217 Vilnius.
      Veiklos sritys: medicininė įranga; baldai (gamyba); didmeninė prekyba; higienos reikmenys; interneto parduotuvės; kosmetika, parfumerija; matavimo prietaisai; vaistai, medicininės medžiagos.
      Rehalinija, UAB – Rehastar prekyba medicininiais baldais, judėjimo įranga, reabilitacijos įranga, masažo įranga, slaugos įranga ir kita medicinos įranga medicinos įstaigoms, mokykloms, CPA centrams, reabilitacijos centrams bei prekės globos ir priežiūros centramsRehastar – sveikam ir laimingam gyvenimui...