Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Lighthouse vertimai, MB
Esu labai patenkintas vertimo paslaugomis-darbas buvo atliktas greitai, tiksliai ir profesionaliai.Ypač nustebino kaina palyginus su kitais vertimo paslaugų tiekėjais.Vertimas atitiko visus reikalavimus, o bendravimas buvo malonus ir operatyvus. Tikrai rekomenduoju šią įmonę visiems, ieškantiems kokybiškų vertimo paslaugų.
Istaiga nepriime isversto dokumento, paprasiau pristatyti originala, tai gerbiamas Germantas atsake kad tokios paslaugos neteikia ir pasiule kreiptis kitur! Kiti biurai pasake kad vertimas vizualiai netvarkingas todel atsisake su juo kazka daryti. Pasakius kad kreipsiuosi i vartotojus, tai Germantas atsake kad pats kreipsis!!! ATSARGIAI SU SIA KONTORA!
Laba diena,
Labai gaila, jog Jūsų patirtis su mūsų biuru buvo nemaloni.
Norėtume patikslinti, kad jūsų pateikta užklausa: Atlikti vertimą į lietuvių kalbą.
Vertimą atlikome laiku ir kokybiškai bei uždėjome mūsų sertifikatą.
Ką galime patikslinti, tai, kad iš jūsų detalizacijos prieš užsakant paslaugą - negavome.
Taip pat ir neminėjote apie popierinę versiją, ar siuntimą paštomatu, prieš užsakant paslaugą.
Kaip ir minėjome laiške, mes siūlėme Jums alternatyvą, t.y. asmuo kuris atliko vertimą pasirašytų elektroniniu parašu, jog asmens tapatybė būtų patvirtinta.
Tada Jūs pateikėte ultimatumą: jog privalome grąžinti pinigus (už jau suteiktą ir atliktą vertimą), jeigu ne, tada kreipsitės į vartotojų teises.
Po šio Jūsų laiško, mes negrasinome, kaip kad teigiate, o susisiekėme su vartotojų teisėmis, kad galėtume pasikonsultuoti, ar mes kaip paslaugos teikėjas paslaugas atlikome nekokybiškai.
Vartotojų teisės pateikė mums atsakymą, jog sąlygos turi būti sutartos prieš...
Gerbiamas Germantai, ar gebate skaityti?? Visu pirma tas asmuo vertes dokumenta ir esate jus bent jau taip nurodete! Visu antra istaiga aiskiai pasake jog reikia originalo, ka jus man siulot? Ir Kokybiskai jo neatlikote, nezinau kokia jusu isvis kvalifikacija versti prancuzu kalba! Paziurekite iskraipymus vardo eilutes dalyje. Per jus privalau uzsakineti kitur. Cia jusu pareiga informuoti kad negalite pristatyti originalo o ne as turiu spelioti! Vertimas visiskai bevertis!
Buvome maloniai nustebinti, kad taip greitai atliko mūsų internetinės svetainės tekstų vertimus. Taip pat kas labai patiko, jog gavome neblogą nuolaidą, kadangi vertėme nemažą kiekį.
Procesas buvo kaip per sviestą. Atsiradus extra poreikiui kreipsimės.
Sveiki, dar kartą, Donata,
Dėkojame Jums už malonų atsiliepimą apie mus!
Džiaugiamės, kad galėjome būti naudingi :)
Lauksime sugrįžtant!
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...