Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Lighthouse vertimai, MB

Atsiliepimai apie Lighthouse vertimai, MB

[email protected]

Aukštos kokybės ir konkurencingos kainos lyderis vertimuose!

9.9

Labai ačiū jums už prieinamą kainą! Už laiku atliktą darbą. Visada bus malonu sugrįžti!

Viskas tobulai, ir kaina tikrai nustebino, profesonaliai atliktas vertimas, tikrai jei reikės kreipsiuosi tik Ligthouse vertimus :)

Geras ir greitas aptarnavimas! Neturiu jokių nusiskundimų, dėkoju:>

Sigitas Pliuskys

Tiesiog galiu pasakyti, fantastiškas bendravimas ir tobulai atliktas darbas, už labai gerą kainą.Rekomenduoju visiems kam reikia greito ir nepriekaištingo vertimo.????

Esu labai patenkintas vertimo paslaugomis-darbas buvo atliktas greitai, tiksliai ir profesionaliai.Ypač nustebino kaina palyginus su kitais vertimo paslaugų tiekėjais.Vertimas atitiko visus reikalavimus, o bendravimas buvo malonus ir operatyvus. Tikrai rekomenduoju šią įmonę visiems, ieškantiems kokybiškų vertimo paslaugų.

Viskas puikiai, greitai ir operatyviai atsakė į laiškus. Vertimą gavau sekančią dieną (buvo savaitgalis). Ir už mažiausią kainą lyginant su konkurentais.

Raimonda Keršienė

Viskas puikiai, labai greitas reagavimas, atsakymai į iškilusius klausimus.Labai patenkinta paslauga, gera kaina. Ačiū.

Labai greitai ir operatyviai atliktas darbas. Aciu jums labai

Viskas atlikta atsakingai, greitai ir kokybiškai. Profesionalus požiūris, sklandus bendravimas ir dėmesys detalėms. Rekomenduoju.

Povilas Ragauskas

Puikiai, greitai ir tiksliai.

Puikus ir greitas darbas. Rekomenduoju

Labai greitas, bei profesionalus vertimas.
      Draugiškas, bei išsamus bendravimas.

Rekomenduoju!

Susitarti dėl vertimo pavyko dar tą pačią dieną, o ir pats vertimas atliktas labai greitai ir gerai. Bendravimas buvo labai malonus. Tikrai kreipsiuos jeigu reiks dar kokios paslaugos. Rekomenduoju! :)))

Atsiliepimas už puikiai laiku atliktą darbą.

Sklandus pokalbis bei sėkmingai atliktas darbas. Dėkingi.

Sėkmingai atliktas priemonės instrukcijos vertimas.

My experience with this company was better than I expected. The translation was ready faster than agreed, answered the emails immediately and the translation itself was flawless. Overall a trustworthy company! Greetings from Sweden!

Nuostabūs vertimai, greitai atliktas darbas. Labai rekomenduoju!

Puikiai atliktas reklaminio teksto vertimas. Ačiū! :)

Vertimas atliktas puikiai, nuoširdus bendravimas telefonu bei el. paštu.
      Rekomenduoju!

Istaiga nepriime isversto dokumento, paprasiau pristatyti originala, tai gerbiamas Germantas atsake kad tokios paslaugos neteikia ir pasiule kreiptis kitur! Kiti biurai pasake kad vertimas vizualiai netvarkingas todel atsisake su juo kazka daryti. Pasakius kad kreipsiuosi i vartotojus, tai Germantas atsake kad pats kreipsis!!! ATSARGIAI SU SIA KONTORA!

Germantas
      Kliente

Laba diena,
      Labai gaila, jog Jūsų patirtis su mūsų biuru buvo nemaloni.

Norėtume patikslinti, kad jūsų pateikta užklausa: Atlikti vertimą į lietuvių kalbą.
      Vertimą atlikome laiku ir kokybiškai bei uždėjome mūsų sertifikatą.
      Ką galime patikslinti, tai, kad iš jūsų detalizacijos prieš užsakant paslaugą - negavome.
      Taip pat ir neminėjote apie popierinę versiją, ar siuntimą paštomatu, prieš užsakant paslaugą.

Kaip ir minėjome laiške, mes siūlėme Jums alternatyvą, t.y. asmuo kuris atliko vertimą pasirašytų elektroniniu parašu, jog asmens tapatybė būtų patvirtinta.
      Tada Jūs pateikėte ultimatumą: jog privalome grąžinti pinigus (už jau suteiktą ir atliktą vertimą), jeigu ne, tada kreipsitės į vartotojų teises.

Po šio Jūsų laiško, mes negrasinome, kaip kad teigiate, o susisiekėme su vartotojų teisėmis, kad galėtume pasikonsultuoti, ar mes kaip paslaugos teikėjas paslaugas atlikome nekokybiškai.
      Vartotojų teisės pateikė mums atsakymą, jog sąlygos turi būti sutartos prieš...

Gerbiamas Germantai, ar gebate skaityti?? Visu pirma tas asmuo vertes dokumenta ir esate jus bent jau taip nurodete! Visu antra istaiga aiskiai pasake jog reikia originalo, ka jus man siulot? Ir Kokybiskai jo neatlikote, nezinau kokia jusu isvis kvalifikacija versti prancuzu kalba! Paziurekite iskraipymus vardo eilutes dalyje. Per jus privalau uzsakineti kitur. Cia jusu pareiga informuoti kad negalite pristatyti originalo o ne as turiu spelioti! Vertimas visiskai bevertis!

Vertimas atliktas operatyviai, tekstas buvo sulokalizuotas reikiamai rinkai. Ačiū už pagalbą bei komunikaciją.

buvo uzsakytas vertimas zodziu, paslaugos atliktos sklandziai ir be priekaistu :)
      labai nustebino kad net po atlikto vertimo dave labai geru patarimu ir informacijos. tikrai pagelbejo visais klausimais
      Sekmes darbuose!

Labai ačiū už greitą ir puikų darbą. Nuostabus bendravimas ir labai greitas rezultatas, dokumentą išvertė per 30 minučių. ???????? Didžiausios rekomendacijos!!!!

Buvome maloniai nustebinti, kad taip greitai atliko mūsų internetinės svetainės tekstų vertimus. Taip pat kas labai patiko, jog gavome neblogą nuolaidą, kadangi vertėme nemažą kiekį.

Procesas buvo kaip per sviestą. Atsiradus extra poreikiui kreipsimės.

Lighthouse Vertimai
      Donata

Sveiki, dar kartą, Donata,

Dėkojame Jums už malonų atsiliepimą apie mus!
      Džiaugiamės, kad galėjome būti naudingi :)

Lauksime sugrįžtant!

Super bendradarbiavimas. Aukšto lygio komanda. Labai greitai ir sklandžiai atliko vertimus. Ateityje tikrai dar kreipsiuosi būtent pas jus. Šaunuoliai taip ir toliau

Labai aiški komunikacija (detalizuotai viską parašė, kad net nekilo jokių papildomų klausimų).
      Atliko kokybišką vertimą mūsų internetinei svetainei. Kaina buvo pakankamai konkurencinga lyginant su kitais biurais.

Sėkmės tolimesniame bendradarbiavime!

Karolis Tomkevicius

Labai greitai atliktas vertimas. Aciu uz pagalba. rekomenduoju

Vertimą ispnų kalba atliko tą pačią dieną, nors rašė, bus atliktą per vieną, ar dvi dienas. Viskas labai sklandžiai ir kokybiškai.
      Jeigu bus reikalingas vertimas ateityje, būtinai kreipsiuos.

Ačiū už kokybišką darbą ir sėkmės ateityje!

Dekoju uz greita ir kokybiska vertima. Butinai kreipsimes ateityje.