Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Liepas, MB
Viskas gerai, iki kol reikia atsakyti už savo broką. Tai pasiųlymas būtų arba nemokėti, kol neįsitikinote, kad darbas tikrai kokybiškas, arba rinktis kitą įmonę. Jei vis dėlto pakliuvote, tai būtinai pasitarkite su kitais baldininkais prieš pilnai sumokėdami.
Man įdėjo neatsparią drėgmei plokštę (ir ne tokią pagal sutartį) virtuvėje (!!!) ir dar netinkamai užsilikonavo.. Na tai ką ir kalbėti.
Čia jau daugelio paminėtas Saulius ir jo bendravimas.. Nepriimkite ąsmeniškai. Tai yra tiesiog tokia verslo taktika: maždaug gal nenorėsite pyktis ir atstosite, o jie taip sutaupo. O jūs jei taupote savo nervus, tai parašiau aukščiau.
Ačiū už Jūsų pastabas ir vertinimą. Gaila, kad istorija tik iš dalies teisingai papasakota. Įsitikinimas, kad silikono “dešra” ant stalviršio (nes mes stalviršį ir sienelę suleidžiame be tarpo, o silikono užtepto sienelės apačioje, perteklių nuvalome) išgelbės nuo įvykusios nelaimės - išsiliejusio vandens, deje, bet neteisingas. Sprendimo variantai buvo pasiūlyti.
Girdėjau, kad "ponui" Sauliui sudėtingai su komunikacija, bet tokio nepagarbos lygio nesitikėjau. Kas taupot savo laiką, neturėkit nieko bendro. Ankstesniuose atsiliepimuose yra minima, kad mokosi iš klaidų, bet tikriausiai bendravimas ir ego yra nepasiekiama riba. Kokia "įmonė" - toks ir įvertinimas.
Redaguota (2025-11-07 19:14:39)Panašu, kad atsiliepimas nelabai susijęs su mūsų darbais ir paslaugomis. Gaila, bet anonimo negaliu net atsiprašyti (jei yra už ką), nes jokios konkrečios informacijos nepateikta.
Redaguota (2025-11-07 19:14:39)Užsisakinėjome virtuvės, prieškambario ir vonios baldus ir likome be galo patenkinti kokybe, komunikacija, meistrų darbu. Labai maloni vadybininkė Asta. Viskas sklandžiai be jokių problemų. Keitėme brėžinius keletą kartų, visų procesų metu neturėjome visiškai jokių nesklandumų. Rekomenduojame ir ateityje dar tikrai sugrįšime ir rinksimės Jus. Ačiū!
Deja, bet pas šiuos baldininkus ateityje daugiau paslaugų neužsakinėčiau.
Pirmiausia, neprofesionalus bendravimas: atrašinėja tada, kada nori, galima atsakymo laukti ir 2-3 sav., o kai paskambini, lieki kaltas, kad trukdai, kad konsultuojies, kad persigalvojai ir nori pasitarti ar dar galimi pokyčiai ar jau nebe.
Antra - darbai atliekami aklai, nesiūlant ir nemąstant, kaip klientui padaryti geriau, patogiau (įmonė teisinasi tuo, kad gavę dizainerių projektą pagal jį atlieka darbus, bet klientų projektai dažniausiai būna preliminarūs, o detalės derinamos eigoje, pagal faktą). O paklausus patarimo ar paprašius pateikti pasirinkimo variantus - esi priverstas jaustis kaltas, kad vėl sutrukdei.
Trečia - įžeidumas. Nesulaukus atsakymo ir ėmus pačiai ieškoti tam tikrų sprendimų internete ir juos pasiūlius įmonei - gavau atsakymą, kad mokau juos kaip mažus vaikus, lyg jie nemokėtų dirbti patys :) Įpusėjus darbams netgi iš įmonės buvo pareikšta, kad "nebenorime su jumis tęsti...
Bėkite kuo greičiau nuo šios įmonės ir net nesvarstykite apie baldų gaminimą pas juos. Bendravimas su klientu baisus, komunikacija siaubinga, baldus gamina ne pagal kliento pageidavimus ir poreikius, bet taip, kaip jie sumąsto ir po to dar „drąsko“ akis, įžeidinėja. Defektų ir neatitikimų projektui netaiso, neina į jokį kontaktą. Nevykdo sutartinių įsipareigojimų - nei baldų kokybės užtikrinimo, nei apmokėjimo, nei terminų laikymosi klausimais. Nesąžiningi verslininkai, melagių melagiai. Bėkite kuo toliau nuo jų....
Ačiū už įvertinimą. Gaila, kad vardo nedrįstate parašyti - žinotume ar sąžiningas įvertinimas, padarytume išvadas. Vardas Kliente nieko nesako. Per 24 metus pagaminome tūkstančius užsakymų, padarėme daugybe klaidų, iš jų įgijome neįkainojamos patirties. 99 % naujų užsakymų ateina pagal rekomendacijas, jas ir šiandien Užsakovai (mes juos taip vadiname, ne klientais) - savo draugams dalina, tuo labai džiaugiamės. Visi Užsakovai turi sutartį, joje yra telefonai, el.paštas ir su visais bendraujame, randame sprendimą. Skambinkite, rašykite - net jei ir nemalonu, išeitį rasime. Ačiū Jums, gavome pamoką, kad anonimas gali skaudžiai "kąsti", nepateikdamas jokių argumentų.
Pasiule virtuves komplekta uz gera kaina, pagamino graziai, montavimas vidutiniskas, buvo keletas defektu, kuriu netaise. Kaina likau patenkinta. Tačiau po mėnesio pradėjo skilinėti dažai nuo mdf durelių. Projekto derinimas buvo sudetingas, padaro "savo" projekta neatsizvelgdami i mano nubraizyta projekta, o, kai prasai tobulinti, isizeidzia, kad gaisinu. Padare prie kriaukles, kur tiska vanduo, baldo siena is LMDP, as pati sutikau, bet nebuvo jokios konsultacijos, kad ta vieta gali isputi.
Kai uzsakiau kitus baldus-spintas po triju men. suvirs, kai jau turejo buti pagaminta, pranese, kad nebedarys, avansa grazino. Susisiekti sunku, komunikacija nera lengva. Bet kaina pasiulo geriausia. Siaip akivaizdu, kad neivykdys garantiniu isipareigojimu, todel deda i krumus. Dabar turiu problemu, nes mdf frezavimo is kitu imoniu neina pritaikyti prie sio, kad butu vienodi baldai. Rekomenduociau tiems, kas nori graziai ir pigiai, suprantant, kad bus defektu. Arba sakyti tiesiai is Lenkijos.
Ačiū už Jūsų pastabas - jos padės mums darbuotis geriau. Savo klaidas analizuojame ir iš jų mokomės.
Stengiamės padėti ir patarti visiems savo klientams - matydami, kad projektas neteisingas, tikrai nedarome "bet kaip", o pataisome, kas reikalinga. Per daugiau nei 20 metų sukaupėme daug patirties, tikrai galime patarti.
Atsiprašome, kad neįgyvendinome Jūsų lūkesčių, tiesiog negalėjome gaminti tai, kas mano supratimu nelogiška.
Virtuvės baldams yra taikoma 24 mėn. garantija, tad jei yra problemų - jums reikia parašyti pretenziją.
Bendravimas su klientu tragedija, surinkus baldus sutvarkyti defektus atsisako. Reikalaujami pinigai neuzbaigus darbu, nesilaiko savo zodzio.
Atsiprašome, tačiau atsiskaitymas už atliktus darbus - būtinas, t.y. viena iš pasirašytos sutarties sąlygų. Sutarties privaloma laikytis ne tik Gaminojui, bet ir Užsakovui. Jei klientas laikosi sutartų mokėjimo terminų, baldams taikoma 24 mėn garantija, o visi trūkumai ar pretenzijos šalinamos per 14 darbo dienų.
Labai norėčiau patarti apeiti šią kontorą ir pasirinkti kitus labiau kompetetingus ir pažadų besilaikančius baldų gamintojus. Surinkimo kokybė apgailėtina, defektus atisako taisyti, o apie darbų atlikimo terminus apskirtai nereikėtų kalbėti.. Jeigu jau vistik nusprendėte gamintis pas juos, JOKIU būdu nemokėkite avansinės įmokos į priekį..
Atsiprašome jei Jums kažkas netiko. Jei galite parašykite į el.paštą [email protected] savo užsakymo Nr., išsisaiškinsiu problemą, nes peržvelgiau užsakovų sąrašą nuo 2018 metų pradžios, ir nė vieno Arūno neradau.
Geros dienos !
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...