Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Lemora, UAB

Atsiliepimai apie Lemora, UAB

Kreditavimo rizika:
    Viena didžiausių statybinių ir apdailos medžiagų prekybos įmonių Lietuvoje

4.5

Širdingai dėkinga vadybininkui Pauliui už operatyvų prekių užsakymą ir ypač dėkinga vairuotojui Romui, kuris ne tik skubiai pristatė reikiamas prekes, ber ir išsprendė visus su prekių iškrovimu susijusiu nesklandumus. 10 balų!

Puiki patirtis bendradarbiaujant su LEMORA. Įsigijome saulės baterijų konstrukcijas ir likome labai patenkinti tiek produktų kokybe, tiek visu aptarnavimo procesu. Konstrukcijos pasirodė tvirtos, gerai apgalvotos ir lengvai montuojamos - viskas atitiko lūkesčius.

Ypatingą padėką norime išreikšti vadybininkui Dainius Vitkauskas už profesionalumą, operatyvumą ir malonų bendravimą. Jis ne tik padėjo išsirinkti tinkamiausią sprendimą, bet ir viso proceso metu suteikė aiškią bei naudingą informaciją.

Rekomenduojame šią įmonę visiems, ieškantiems patikimų sprendimų saulės elektrinėms ir vertinantiems aukšto lygio klientų aptarnavimą. Ačiū už kokybišką darbą!

nerekomenduoju, labai prastas vadybininkas Olegas, panašiai prieš menesi 01.13 sumokejas išankstine sąskaita, šiandien sužinau 02.12, kad net neužsakytos prekes įvertinimas 1/10.

Liepos 2 diena buvo užsakyta produkcija ir liepos 3 diena padariau pavedimą, tada sakė kad bus produkcija 2 savaičių bėgyje. Praėjus tam laikui skambinau bet buvo auto atsakiklis jog atostogauju ir busiu po savaitės. Liepos pabaigoje buvo sakyta kad produkcija yra sandėlyje ir greitu laiku bus pristatyta, taip ir tylu iki dabar (rugsėjo 20d.) kiek kartų skambinta į visus numerius niekas net nekelia ragelio, į elektroninius laiškus irgi niekas nesugeba atrašyti. Vadybininkas Oleg Jekimavicius.

Koks požiūris įmonės toks ir atsiliepimas.

Nuoširdi padėka produktų projektų vadovėi Aistei Šneiderienei Klaipėdoje už kompetetingus patarimus.
      Ačiū jai už pagalbą, pasirenkant klinkerio plyteles ir jo klijavimui reikalingus produktus.
      Nuoširdus Ačiū Aistei ir už rekomenuotą fiskaro vairuotoją.
      Esame labai patenkinti Aistės dėmesingumu pirkėjui.
      Pagarbiai
      Virginija ir Jonas Bajaliai

Pirkau produkcijos jau kelintą kartą. vVsada paprašius padaro nuolaida. Paklausiau ar padarėte nuolaida atsakė taip, bet visos prekės pilna kaina. Pasitaikė apgavikas, pardavėjas, konsultantas.
      Padalinio vadovas objektyviai ištaisė klaidą. Pagarba

Energia Futura darbuotojas

Noriu dar kartą pagirti AUDRIŲ KAVALIAUSKĄ (Lemoros atogo dangų ekspertą), nes, eilinį kartą, jo paprašius pagalbos surasti atitikmenį kliento stogo dangai jis visada randa. Ir nesvarbu kada ir kur ta danga yra padaryta. Net jeigu kompanija jau nebegamina, jis vistiek žino, kas tiktų prie tos tyrimos čerpės. ŠIS ŽMOGUS - nerealus FENOMENAS IR savo srities ASAS! Ačiū Jums nuo mūsų komandos ir žinoma ačiū Jums nuo mūsų laikingų klientų!!!

Labai aukštos kainos.

Liepos 16 d. padariau užsakymą, vadybininkas patikino kad iki savaitės pabaigos bus pristatytos užsakytos prekės. Rugpjūčio 2 d. prekių nėra. Vadybos atsakymai kodėl taip ilgai niekas nevyksta: tai atostogavo, tai susilaužė ranką, tai susilaužė stuburą. Meistrai laukia, darbai nevyksta. Jei negalite ir nesugebate nežadėkite nupirkčiau kitur. Taip ir sakykite pas mus balaganas, kada bus tada jeigu iš vis bus.

siandien tai yra 2024 07 16 atvykes atsiimti prekes sugaisau min 2 val atvykes savanoriu 180 laukiau eilej puse val atejes vadybininkas pasiunte i kta sandely kuris randasi jiems zinomoj vietoj uz puses km, paiskino suki y kaire, desine i desine ir nezinai kur nuvaziuoji kur su priekaba ribotos galimybes apsisukti sugaisau val, teko eiti pestute 0, 5 km atgal y centrini sandeli kitas vadybininkastel nurode taska tai radau, isvada sugaistas laikas nervai pirma ir paskutini karta pirkau lemoroje ir dar jei kas bandys pirkt lemoroje is pazystamu bandysiu perspet apie visas nesamones

Labai prastai.

Kauno Lemora
      Apgailėtinas aptarnavimas. Duoto žodžio nesilaikymas. Pinigai - į priekį ir kuo daugiau, o užsakymas - na jei viskas gerai - gal atsiimsi.. Ar pakraus į - nežinau..

įmonė, kuri neatsakingai visiškai atkrauna užsakytas ir apmokėtas prekes. Neaišku pagal kokius užsakymo lapus sandėlys atrinkinėja prekes.
      Situacija: padarytas užsakymas, apmokėtas, gauta žinutė, kad paruoštas.
      Nusiųstas transportas užsakytoms prekėms parvežti, bet visko nesukrovė. Paskambinus bendru telefonu-pasakyta, atvažiuokite ir pasiimkite ko neįkrovė. Nei atsiprašau, nei prašau. Kai paklausiau, kas man už mano laiką ir kurą kompensuos (papildomas važiavimas per visą miestą), atsakymas, aš neatpirkimo ožys, kodėl jūs man pretenzijas reiškiat :)
      Technikos g pagrindinis ofisas/sandėlys-geriau aplenkite šią vietą. per keturis metus visškai nusidirbo Lemora su klientu aptarnavimu.

Visiška nepagarba partneriams, susireikšminimas ir tik savo interesų matymas. Transporto įmonėms geriau su lemora neturėti reikalų.

Labai jums ačiū!!! Kol kas pati geriausia patirtis bendradarbiaujant su pardavėjais. Ačiū už malonų bendravimą greitą aptarnavimą ir reagavimą į pasitaikančius nesklandumus. Viskas tiesiog SUPER!!! Nežinau kaip kituose padaliniuose bet Kauno Liuksas! Bendravau su Dainiumi Vitkausku ir tikrai rekomenduosiu visiems kas ieško kokybės, gerų kainų ir pardavėjų.

Uzsakiau preke internetu, susimokejau.Skambina vadybininkas sako kad teks palaukti 2 savaites, na ok.
      Praejo menuo, prekes nei kvapo (Vilniuje)nors ju puslapyje rodo kad Kaune yra.Kaune spejo ir isparduot ir vel uzvezt.
      Zodziu nesuprantu kaip toks tinklas nesugeba i Vilniu atvezt prekes, Nors puslapyje raso kad pristatymas visoje Lietuvoje 3-5 dienosPaklausius biski reikliau atsakymas tik vienas jei nepatinka galim atiduoti pinigus.
      Daugiau tikrai nesusidesiu su Lemora.

Tragedija ne aptarnavimas. Vadybininkams svarbiau paplepėti negu klientą aptarnauti ko pasekoje ne ta užsakyta prekė. Reiktų susitvarkyti bendravimą ne pirmi rašome apie tai. Vilniaus ofisas tragedija.

Su kolega norime pasidžiaugti Kauno padalinio pardavėju Audriumi Kavaliausku. Savo darbe dažnai tenka susidurti su lūžusiomis čerpėmis kai skubiai reikia naujų, o Audrius visada sugeba išspręsti mums iškilusias problemas greitai ir operatyviai + jo nuotaika visada nereali ;D Ačiū!

Puikus aptarnavimas, nuostabus sandelio ir sandelio administracijos aptarnavimas...

Nesilaiko zodzio, palikai avansa ar ne jiems nesvarbu. Vasario pradzioje pasiule nupirkt preke, nes kitaip po menesio ji gerokai
      pabrangs, palikom uzstata puse sumos ir leido pasandeliuoti, nes kaip zinia sniego buvo iki kaklo ir privaziuoti prie sklypo ir iskrauti prekes nebuvo galimybiu, susisiekus po 5 savaiciu pareiske, kad musu rezervuota preke pardave. Net nesusisieke su mumis. Ir pateike saskaita su 40% pabrangimu. Taip nieks nedaro! Nerekomenduoj.

Labas,

Aptarnavimas baisus. Jokio supratimo, jokios konsultacijos.
      Norejau pirkti geotekstiles pleveles - nei pagal ismatavimus gali pasakyti kiek rulonu reiktu, tik sakyk kiek reikia rulonu ir niekas daugiau neidomu.

Labai nekompetentinga viena ledi ten dirbanti, ne visi esame statybininkai jei jau ateiname į tokią parduotuvę tai yra jų darbas mumis klientus pakonsultuoti, o jei jau pasakėm ne taip žodį tai reikia iškart šaipytis iš mūsų, tokiom, , gražuolėm su karūnom” tik namie prie puodų sėdėti.

AB "Ukmergės gelžbetonis"

Patikimi partneriai, savo srities profesionalai.

Buvo nesusipratimas, kad netokio storio medziagos (plokstes). Taciau problema isprende labai sauniai. Tikrai rekomenduoju

Vadybos bendravinas pusėtinis, vos nepasišaipė iš mano neišmanymo. Sandėlininkų bendravimas prastas. Vienas suklaidino kur važiuoti, kitas aprėkė, kiti du pasišaipė sukrovus prekes. Ar jūs apmokote bendravimo su klientais?

Gavau ko ieškojau... ir net gi daugiau... Aptarnavimas, konsultacijos - aukštame lygyje. Rekomenduoju

MB"Verslo idėja"

Tikrai savo srities profesionalai. Labai malonus bendravimas ir įsigilinimas į tai, ko konkrečiai reikia klientui.

Profesionalus poziuris ir savalaikis pristatymas nekasdieniski dalykai, nuosirdus dekui jusu kolektyvui!

Arūnas Morkūnas, UAB "Busauta"

Rekomenduoju

PUIKUS APTARNAVIMAS

Aptarnavimas puikus, pristatymas greitas, iskylusių klausimų sprendimas taip pat greitas.apsipirkinejau gal 5 kartus jokių problemų.
      sekmes Jums, taip ir toliau

V. Krėvės pr. 13A, Kaunas.
      Veiklos sritys: statybinės medžiagos; fasadas, fasado apdaila; importas; interjero apdailos medžiagos; mažmeninė prekyba; sienos, lubos; šiltinimas, renovacija; statyba; stogų dangos, paslaugos.
      Mes jau 8 metai dirbame šiltinimo medžiagų pardavimo srityje ir esame sukaupę nemažą patirtį, užsitarnavę pagarbą ir pasitikėjimą tarp klientų ir partnerių. Todėl galime tapti patikimais partneriais. Remdamiesi savo patirtimi, pakonsultuosime, patarsime, atliksime detalius medžiagų ir kainų paskaičiavimus...
      Technikos g. 7C, LT-51209 Kaunas.
      Veiklos sritys: metalas, apdirbimas, gaminiai; didmeninė prekyba; eksportas; mažmeninė prekyba; metalų pardavimas, supirkimas; plastikas, guma, jų gaminiai; statybinės medžiagos.
      UAB"Serfas" teikia profesionalias statybinių medžiagų panaudojimo konsultacijas, pirminio metalo produkcijos paruošimo, komplektavimo bei pristatymo paslaugas statybos ir gamybos profesionalams.Didmeninė ir mažmeninė prekyba:Statybinės medžiagos pastato konstruktyvui.Plieno gaminiai – sijos, vamzdžiai, lakštai...
      Vandžiogalos pl. 90, Kaunas.
      Veiklos sritys: statybinės medžiagos; didmeninė prekyba; eksportas; fasadas, fasado apdaila; importas; interjero apdailos medžiagos; sienos, lubos; šiltinimas, renovacija; stogų dangos, paslaugos; šviesos sistemos, šviestuvai.
      Filialai:Kauno padalinys (Vandžiogalos pl. 90, LT-47468, Kaunas)Vilniaus padalinys (Šaltupio g. 7B, LT-02300, Vilnius)Šiaulių padalinys (Metalistų g. 3, LT-78109, Šiauliai)Dažų centras parduotuvė (Vandžiogalos pl. 90, LT-47468, Kaunas)UAB BAUEN – viena didžiausių įmonių Lietuvoje, užsiimanti mažmenine ir didmenine...
      Kalvarijos g. 7, LT-46349 Kaunas.
      Veiklos sritys: statybinės medžiagos; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; fasadas, fasado apdaila; interjero apdailos medžiagos; įrankiai; mažmeninė prekyba; santechnika; sienos, lubos; stogų dangos, paslaugos; tvirtinimo detalės, elementai.
      UAB “Medakus” veiklą vykdo nuo 2002 metų. Vykdome didmeninę ir mažmeninę statybinių medžiagų, santechnikos, elektros prekių, šiltinimo medžiagų prekybą, taipogi prekes parduodame internetu.Nuo įmonės įkūrimo esame sukaupę didžiulę patirtį, tad galime ne tik parduoti ir pristatyti Jūsų prekes, bet ir patarti Jus...
      S. Žukausko g. 25, LT-08234 Vilnius.
      Veiklos sritys: statybinės medžiagos; betonas ir betono gaminiai; didmeninė prekyba; fasadas, fasado apdaila; keramikos gaminiai; mažmeninė prekyba; stogų dangos, paslaugos; tvirtinimo detalės, elementai.
      UAB JOLIVIS - didmeninės ir mažmeninės prekybos įmonė, kurios pagrindinį asortimentą sudaro:Klinkerio plytelėsKlinkerio trinkelėsKlinkerio plytosKlinkerio laiptų pakopos bei terasinės plytelėsKlinkerio čerpėsFasadinės klinkerio plytelėsVentiliuojamo fasado čerpėsKitos statybinės ir apdailos...