Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vonin Lithuania, UAB

Atsiliepimai apie Vonin Lithuania, UAB

Kreditavimo rizika:

5.8

Dirbau šioje įmonėje kažkur apie mėnesį, darbas tiems kas mėgsta megzti arba siūti ????, bet ne man, imoneje didele kaita, "pasibande"pusė Šiaulių. Na o aš isvykau į Vokietiją......dirbu sunkų fizinį darbą mėsos fabrike 6 metai, jau pripratau????

Maži atlyginimai, blogos sąlygos.

Kita Vonin darbuotoja

Vonine dirbu šešti metai, bet tik dabar paskaičiau atsiliepimus, aplodismentai VONIN LITHUANIA darbuotojai, pasirašau po kiekvienu komentaro žodžiu.Labai nuoširdžiai. Kas tikrai domisi darboviete, jums labai padės komentatorės, pasivadi usia darbuotoja, atsiliepimas, jis tikslus, konkretus ir atitinkantis realybę, neturiu ką pridėti.Žmogus, pasivadinęs, , pabėgau'', sukėlė man šypseną, atrodo, kad ne toj pačioj įmonėj dirbo (ar dirba), nes per tiek metų man už nugaros niekas sekundžių neskaičiavo:).Ir darbas ne nuobodus ir ne monotoniškas, jokiu būdu, nes dar iki šiol mokausi naujų dalykų.Gal, , pabėgau" komentatorius tik vieną ar dvi operacijas išmoko, daugiau nesugebėjo, nes matau, kad ir rašyti nelabai moka.Per tą laiką, kiek dirbu, į įmonę pasiūliau ateiti 4 žmonėms, visi jie tebedirba, tai tik įrodo, kad nėra čia taip blogai;)

Šioje įmonėjė dirbu daugiau nei metus, ir tikrai su dauguma komentarų nesutikčiau.Dirbu prie varžų.Darbas iš ties nėra lengvas, dirba daug ir įvairių žmonių ir tikrai ne visi tokie blogi, kaip norima parodyti.Direktorė nuostabus, paprastas, šiltas žmogus.Jei iškyla kokie nesklandumai visada priima, išklauso ir padeda išspręsti, bet kokias susiklosčiusias situacija.Meistrė labai žmogiškas, supratingas žmogus, su kuriuo galima pasitarti, pabendrauti ir pajuokauti.Jei reikia išeiginių, visada išleidžia, atostogas gali pats pasirinkti kada tau reikia išeiti.Kas dvi valandas yra pertraukėlės po 10 min., pietų pertrauka 30 min..Kava nemokama.Jei tau kažką skauda, visada galima paprašyti pakeisti ir duodamas lengvesnis darbas.Visada galima susiderinti, tik reikia kalbėtis.
      Dėl paties darbo, jis tikrai nėra lengvas.Minusai kad apkraunamos rankos, riešai, pečiai, bet visada yra skatinama stovėti, dirbti, siūti teisingoje stovėjimo ar sėdėjimo pozoje, kad kuo mažiau traumuotusi rankos....

Darbuotojui
      Darbuotojas

Per mazas laiko tarpas kad suprastum, parasyk po daugiau metu, pasidomek kokios algos tokiu imoniu kokioj Norvegijoj arba Danijoj, paklausinek zmoniu kurie kazkada buvo cia dirbe nuo atidarymo, paklausk kodel isejo, dabar tik ekskursijom ir arbuzais jums belieka dziaugtis.

Visur apstatytos kameros, meistrai kvepuoja i nugara skaiciuodami sekundes, reikalavimai dirbti greitu tempu kaip robotams, skaudes ranku riesai arba tirps, tenka tempti arba kilnoti tinklus, reikia labai saugotis ziureti po kojomis einant nes gali uzkliuti uz tinklu pargriuti, dirbant su seivom reikia saugoti akis kad neisidurt, vasara karsta, zodziu gyveni nuo algos iki algos, monotoniskas nuobodus darbas.

BuvesŠiaulietis

Jai yra taikoma Lean arba Kaizen metodika, neuzmirskit personalo apmokyti Ukrainieciu kalbos, ateityje prireiks.

Oro Parko g. 2, Sergeičikų I k., Kauno r.
      Veiklos sritys: gamyba; medicininė įranga.
      Hollister Incorporated- nepriklausoma, darbuotojų valdoma įmonė, kuri kuria, gamina ir platina sveikatos priežiūros produktus visame pasaulyje. Kompanija gamina priemones, skirtas stomos, šlapimo šalinimo sutrikimų ir kritinės būklės pacientų priežiūrai. Be to, ji rengia mokomąją pagalbinę medžiagą pacientams ir...
      Pramonės g. 8, Klaipėda.
      Veiklos sritys: elektros dalys ir įranga; elektros instaliacijos darbai; elektros varikliai; gamyba.
      UAB Lithutec (by PIT Group) - yra greitai auganti ir dinamiška elektronikos gamykla. Teikiame aukštos kokybės elektronikos komponentų, elektroninės įrangos gamybos, kabelių modulių surinkimo ir prekių žymėjimo paslaugas. Surinkti mūsų kabeliai yra naudojami ne tik automobilių, bet ir saugos inžinerijos bei vėjo...
      Taikos pr. 106O, LT-51168 Kaunas.
      Veiklos sritys: gamyba; gėrimai (alkoholiniai).
      Micro Matic - Danijos tarptautinė bendrovė, alaus išpilstymo įrengimų rinkos lyderė pasaulyje, savo veiklą vykdanti globaliu mastu. Bendrovės sėkmės pagrindas yra ilgametė patirtis, kokybiška produkcija, glaudūs santykiai su klientais bei darbuotojais ir nuolatinės investicijos.
      Kaunakiemio g. 2-1, LT-44354 Kaunas.
      Veiklos sritys: gėrimai (alkoholiniai); didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; gėrimai (nealkoholiniai); importas; mažmeninė prekyba.
      „Volfas Engelman“, AB - alaus, sidro, giros, kitų nealkoholinių gėrimų gamintoja, istorinis bravoras bei gamyba ir didmeninės prekybos įmonė Kaune. Turimos baro – renginių erdvės Studija ir Galerija bei nauja erdvė „Panorama Skybar“. Studijoje ir Galerijoje organizuojami renginiai, taip pat, organizuojamos...
      Liepų g. 54, Klaipėda.
      Veiklos sritys: laivų remontas, statyba; baldai (gamyba); elektros instaliacijos darbai; gamyba; grindys, grindų dangos; interjero apdailos medžiagos; patalpų apdaila, remontas; projektavimas; šildymas, įrenginiai; statyba; vėdinimas, kondicionavimas.
      AROS MARINE – pažangios laivų interjero paslaugos visame pasaulyje:- 15 metų patirtis- 650 komandos narių- daugiau nei 55 darbo lokacijos visame pasaulyje- projektai 15-oje pasaulio šalių- įrengta daugiau nei 500 laivų- sutvarkyta daugiau nei milijonas m2 laivų viešųjų erdvių – komercinių, keleivinių ir privačių-...