Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Langmita, MB
Ačiū už šiandien sutvarkytus du langus. Darbai atlikti profesionaliai, tvarkingai, atsakingai. Dalinosi langų naudojimo patarimais, kuriuos ateityje būtinai naudosime. Ačiū. Rekomenduosime ir kitiems Jus.
Dėkojame, DNSB " Jurginų namai", Jums už gražius žodžius! Tokie atsiliepimai mus įkvepia, skatina augti ir dar atsakingiau bei nuoširdžiau dirbti. Džiaugiamės, kad mūsų pastangos neliko nepastebėtos. ????
Vakar buvo atliktas langų remontas mūsų bute pilaitėje. Esu labai patenkinta ir dėkinga vyrams už profesionalų darbą bei puikią nuotaiką darbo metu. Šaunuoliai, didžiausios rekomendacijos ir sėkmės darbuose.
Gerb. Jelena,
dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą. Jūsų nuomonė mums labai svarbi, o geri žodžiai - didžiausia motyvacija komandai.
Labai džiaugiamės, kad darbų rezultatas atitiko Jūsų lūkesčius. Meistrai visuomet stengiasi ne tik kokybiškai atlikti darbus, bet ir užtikrinti malonią bendravimo patirtį. Tokie atsiliepimai primena, jog einame teisingu keliu.
Dar kartą ačiū už Jūsų pasitikėjimą. Visada esame pasiruošę padėti, jei prireiktų papildomų paslaugų ar konsultacijos.
Labai puikus meistras Martynas. Mandagus, tvarkingai dirbantis. Viska apziurejo, viska suprantamai paaiskino. Super! Sekmes tolimesniam darbe.
Gerb. Irma,
Mūsų tikslas - ne tik sutaisyti langus, bet ir suteikti aiškią informaciją. Meistrai visada bendrauja paprastai ir suprantamai, kad klientui neliktų klausimų.
Nuostabus darbas ir aptarnavimas
Gerb. Daiva,
Mums svarbu ne tik rezultatas, bet ir bendravimas - nuo pirmo pokalbio telefonu iki galutinio darbų užbaigimo.
Noriu padėkoti, jūsų komandai už malonu bendradarbiavimą. Suteikta paslauga, esu patenkintas. Jūsų specialistai rado geriausius tinkamus sprendimus, bei matosi jog yra šios srities specialistai.
Redaguota (2025-10-16 14:53:17)
Gerb. Vytautai,
Viskas labai profesionalu. Malonus bendravimas ir labai tvarkingas meistras.
Gerb. Saida,
Mūsų tikslas - ne tik sutaisyti langus, bet ir parodyti pagarbą Jūsų namams. Todėl dirbame tvarkingai ir po savęs paliekame švarą.
Atvyko labai šaunus meistras, paaiškino viską suprantamai, sutvarkė abejas laukines duris, likome labai patenkinti aptarnavimu ir darbų kokybe. Rekomenduoju 100%
Gerb. Snieguole,
Tokie žodžiai mūsų meistrams yra didžiausias įkvėpimas. Jie rodo, kad pastangos atsiperka, o kokybiškai atliktas darbas vertinamas klientų. Tai mus motyvuoja dar labiau stengtis kiekviename projekte.
Užpildžius formą buvo susisiekta kelių minučių bėgyje. Buvo pasiteirauta, apie numanomus langų gedimus, reikalingas paslaugas. Skambinusi moteris bendravo maloniai ir pagarbiai. Susiderinom laiką ir adresą. Už kelių dienų atvyko meistras. Atvyko meistras Saulius. Meistras įvertino esamų langų būklę, atliko diagnostiką. Profesionaliai ir nuodugniai aptarė matomas problemas ir ką būtų galima sutvarkyti. Pakartojo, kad iškvietimas ir diagnostika nekainuoja. Suskaičiavo sąmatą, man sutikus atliko langų servisą (tarpinių keitimas, mechanizmų praplovimas, sureguliavimas). Likau labai patenkinta darbu. Geriausios sėkmės meistrui ir įmonei!
Gerb. Karina,
Suteikta paslauga likome labai patenkinti. Darbuotojas profesionaliai bendravo, buvo mandagus, langus sutvarke labai greitai. Paaiskino kuo skiriasi paslaugos. Kaina puikiai atinka kokybe. Tikrai rekomenduojame
Gerb. Enrika,
Mūsų komandai ypač svarbu žinoti, kad klientai lieka patenkinti tiek darbų kokybe, tiek procesu. Jūsų žodžiai - tai įvertinimas kiekvienam mūsų meistrui, ir mes už tai labai dėkingi.
Kaip pamačiau Jusu reklamą, įvertinau jos profesionalumą, bet nesitikėjau, kad ir darbas bus tiek pat geras. Galvojau, atvažiuos nemokamai, pradės siūlyti ko reikia ir ko nereikia. Ir ką gi - buvau maloniai nustebinta. Meistras buvo tiksliai sutartu laiku, patikrino, įvertino, sutvarkė visus langus, ko išties reikėjo. Jokios išpūstos darbų apimties ir sąmatų.Linkiu taip dirbti ir toliau ???? Iš manęs jau turite, susidomėjo ir mano rato žmonės❤️ Taip pat noriu atkreipti dėmesį, kad išskirtinai mandagus, darbuotojas, bendravimu ir patarimais. Dar noriu pridurti tai kad atsiskaitymas irgi labai patogus, atsizvelgiat i klieto patogumus ????????????
Gerb. Daiva,
Gerb. [kliento vardas],
dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą. Jūsų nuomonė mums labai svarbi, o geri žodžiai - didžiausia motyvacija komandai :)
Patogus ir greitas aptarnavimas
Redaguota (2025-10-16 14:53:40)
Gerb. Rimantai,
Mes vertiname Jūsų laiką, todėl visada siekiame punktualiai atvykti ir langus sutaisyti kuo greičiau.
Šaunus meistras greitai ir kokybiškai atliko darbus ir viską paaiskino
Redaguota (2025-10-16 14:53:56)
Gerb. Ramunai,
Labai malonus aptarnavimas, bei bendravomas. Atvyko sutartu laiku prieš tai pasiskambinus ir dar kartą su pasitikslinus ar niekas nepasikeitė. Greitai atliktas darbas, gal kiek brangokas 75€.
Redaguota (2025-10-16 14:54:14)
Gerb. Egidijau,
Kainą lemia ir mūsų meistrų patirtis bei nuolatinis tobulinimasis. Investuojame į kvalifikaciją bei įrankius, kad galėtume užtikrinti aukščiausią darbų kokybę. Dėl to klientai gali būti ramūs, jog jų užsakymas atliktas profesionaliai ir patikimai :)
Buvo sutarta, kad atvažiuos, įvertins ir pasakys apytikslią sumą. Kelios dienos prieš atvykimą, paskambino pasakė, kad lango remontas nuo 40 iki 80€ ir nesvarbu, kad smulkus darbelis.
Reziume: sakyčiau brangokai. Darbą įvertinsiu tiksliau žiemą ir kai bus vėjuotą.
Gerb. Julija,
Mūsų kainą sudaro ne tik panaudotos medžiagos, bet ir kruopštus darbo procesas. Kiekvienas etapas atliekamas atsakingai, nes mums svarbu, kad rezultatas išliktų kokybiškas ilgą laiką. Todėl darbams suteikiame garantiją.
Greitai ir kokybiškai atliko darbus. Davė naudingų patarimų apie langų priežiūrą. Mandagus bendravimas tiek meistro, tiek registratūros. Rekomenduoju.
Gerb. Rasa,
Darbai atlikti kokybiškai. Darbuotojai labai mandagūs. Rekomenduoju.
Gerb. Laura,
MB „Langmita“ komanda
Viskas gerai. Tik kainos palyginus su kitur ženkliai papūstos.
Gerb. Gabriele,
dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą.
Darbų kaina didesnė, nes naudojame tik originalias atsargines dalis, kurios yra patikimesnės ir ilgaamžiškesnės nei pigesni analogai. Tai užtikrina, kad Jūsų langai ir durys tarnaus ilgiau, o atliktiems darbams galime suteikti realią garantiją.
MB „Langmita“ komanda
Šaunus aptarnavimas. Viskas greitai ir tvarkingai atlikta.
Gerb. Tomai,
MB „Langmita“ komanda
Darbas atliktas greitai, kokybiškai. Paaiškino kas ir kodėl, kaip geriau ir kas netinka butent mums. Rekomenduoju!
Gerb. Vigilija,
dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą.
Džiaugiamės, kad galėjome pateisinti Jūsų lūkesčius ir kad mūsų meistrai prisidėjo prie patogesnės Jūsų kasdienybės
MB „Langmita“ komanda
Didelis dėkui už operatyviai, kruopščiai ir tvarkingai atliktus darbus.
Gerb. Ričardas,
MB „Langmita“ komanda
Dėkoju už puikų meistro darbą, rekomendavau kaimynams.
Gerb. Elingas,
dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą.
Labai vertiname ne tik Jūsų pagyrą, bet ir tai, kad rekomenduojate mūsų paslaugas kitiems. Tai didžiausias įvertinimas meistrams ir ženklas, kad mūsų kasdienės pastangos nenuėjo veltui.
MB „Langmita“ komanda
Galiu pagirti, nuo komunikabilumo registruojant, punktualumo atvykstant, meistriškumo atliekant savo darbus, tiesa, dėkui už konsultaciją ateičiai. Rekomenduoju
Gerb. Martynai,
Labai malonus bendravimas. Greitas ir profesionalus darbas. Aptarnavo Saulius
Gerb. Elena,
MB „Langmita“ komanda
Atvykęs įmonės meistras Robertas, greitai ir kokybškai patvarkė langų sandarumą, pakeitė gumytes ir pastatė oro cirkuliacijos prietaisus.
Ačiū darbais esame patenkinti.
Gerb. Diana,
MB „Langmita“ komanda
Likau labai patenkintas meistro Edgaro Bekerio darbo kultūra ir profesionalumu. Viską sutvarkė, langai darinėjas puikiai.
Gerb. Jonas,
dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą.
Labai vertiname ne tik Jūsų pagyrą. Tai didžiausias įvertinimas meistrams ir ženklas, kad mūsų kasdienės pastangos nenuėjo veltui.
MB „Langmita“ komanda
Langų meistras suteikė visas reikalingas paslaugas: reguliavimas, sutepimas, tarpinių keitimas. Pakonsultavo ventiliacijos, sandarumo klausimais. Kompetentingas, šaunus žmogus. Darbai atlikti greitai, kokybiškai, su garantija. Patogus atsiskaitymas! Tik geriausi įspūdžiai!
Gerb. Agne,
MB „Langmita“ komanda
Dėkoju už kokybiųkai atliktą darbą kangu meistrui Sauliui.Darbas atliktas greitai, ir profesionalei.
Gerb. Olga,
mums svarbiausia ne tik gerai atliktas darbas, bet ir ilgalaikis ryšys su klientu. Džiaugiamės, kad Jūsų patirtis su mūsų komanda buvo teigiama - tai padeda kurti tvirtą pasitikėjimą ateičiai.
MB „Langmita“ komanda
Darbas (PVC langų rėmų tarpinių keitimas) buvo atliktas greitai ir kokybiškai. Trūkumai išryškės po žiemos. Meistras - Mantas, mandagus ir išmano savo darbą. Tiesa, darbų kaina aukštoka. Linkiu sėkmės !
Gerb. Juozai,
MB „Langmita“ komanda
Meistras atvyko laiku ir labai profesionaliai pakonsultavo. Labiausiai džiaugiuosi tuo, kad nebandė įsiūlyti nereikalingų paslaugų - kaip ne specialistui, kartais sunku suprast, kas tikrai būtina. Meistras paaiškino viską aiškiai, sąžiningai ir nuoširdžiai. Tikrai rekomenduoju - dirba profesionaliai ir sąžiningai!
Gerb. Rita,
labai vertiname ne tik Jūsų pagyrą, bet ir tai, kad rekomenduojate mūsų paslaugas kitiems. Tai didžiausias įvertinimas meistrams ir ženklas, kad mūsų kasdienės pastangos nenuėjo veltui.
MB „Langmita“ komanda
Dėkoju už kokybiškai atliktą darbą. Vertinu profesionalumą reguliuojant langus.
Gerb. Grazina,
mūsų komandai ypač svarbu žinoti, kad klientai lieka patenkinti tiek darbų kokybe, tiek procesu. Jūsų žodžiai - tai įvertinimas kiekvienam mūsų meistrui, ir mes už tai labai dėkingi.
MB „Langmita“ komanda
Labai dėkinga už kokybiškai atlikta darbą. Darbas atliktas profesionaliai, kokybiškai ir greitai.
Gerb. Irina,
labai džiaugiamės, kad darbų rezultatas atitiko Jūsų lūkesčius. Meistrai visuomet stengiasi ne tik kokybiškai atlikti darbus, bet ir užtikrinti malonią bendravimo patirtį. Tokie atsiliepimai primena, jog einame teisingu keliu.
MB „Langmita“ komanda
Puikus meistras, viską konkrečiai paaiškino ir puikiai atliko savo darbą. Rekomenduoju
Gerb. Inga,
MB „Langmita“ komanda
Labai greit susisiekė.Paaiškino situacija, pasakė kaip bus atliekami darbai.Apie planuojama meistro vizitą, dar priminė.Prieš atvykdamas meistras paskambino.Apžiurėjo, paaiškino, paskaičiavo.Darbą atliko labai kruopščiai, atsakingai.Pačios geriausios rekomendacijos.Labai ačiu Mariui M, už atliktą darbą.
Dėkojame, Kristina, už gražius pastebėjimus, džiaugiamės turėdami Marių savo komandoje.
Meistro laukėme 4d. (3 d.d.), o jam atvykus ir pasakius remonto kainą - 230eur - teko sutikti, nes pro langą švilpia vėjai ir eina šaltis. Lango mechanizmo keitimas kainavo 150eur, tinklalapyje nurodyta kaina nuo 12eur. Dar 80eur kainavo "Langų techninio aptarnavimo paketas: reguliavimas, mechanizmo valymas, sutepimas", tinklalapyje nurodyta kaina nuo 10eur už reguliavimą ir tiek pat už valymą ir sutepimą. Kam reikėjo reguliuoti ir valyti mechanizmą, kuris ką tik pakeistas, dar bandysime išsiaiškinti :) Nuo minimalios kainos, nurodytos tinklalapyje, sumokėjome beveik 200 eurų daugiau. Tokių kainų skelbimas tinklalapyje yra vartotojų klaidinimas.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...