Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Langmita, MB

Atsiliepimai apie Langmita, MB

Kreditavimo rizika:
    „Langmita“ – Jūsų komforto ir saugumo garantas.

9.5

Ačiū labai už puikų darbą M.Juškai, labai patenkinta, Vilnius

Ieva

Ieva, dėkojame Jums už pagyras, būtinai perduosime M.Juškai, linkime šiltų Jums namų.

Puikus greitas darbas, mandagus bendravimas10/10

Redaguota (2025-11-07 12:29:27)
      Renata

Ačiū už gražius žodžius, Renata, jie mus augina ir įkvepia stengtis dar labiau.

Redaguota (2025-11-07 12:29:27)
      DNSB " Jurginų namai"
      Grįsta patirtimi

Ačiū už šiandien sutvarkytus du langus. Darbai atlikti profesionaliai, tvarkingai, atsakingai. Dalinosi langų naudojimo patarimais, kuriuos ateityje būtinai naudosime. Ačiū. Rekomenduosime ir kitiems Jus.

DNSB " Jurginų namai"

Dėkojame, DNSB " Jurginų namai", Jums už gražius žodžius! Tokie atsiliepimai mus įkvepia, skatina augti ir dar atsakingiau bei nuoširdžiau dirbti. Džiaugiamės, kad mūsų pastangos neliko nepastebėtos. ????

Jelena Elena
      Grįsta patirtimi

Vakar buvo atliktas langų remontas mūsų bute pilaitėje. Esu labai patenkinta ir dėkinga vyrams už profesionalų darbą bei puikią nuotaiką darbo metu. Šaunuoliai, didžiausios rekomendacijos ir sėkmės darbuose.

Jelena Elena

Gerb. Jelena,
      dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą. Jūsų nuomonė mums labai svarbi, o geri žodžiai - didžiausia motyvacija komandai.
      Labai džiaugiamės, kad darbų rezultatas atitiko Jūsų lūkesčius. Meistrai visuomet stengiasi ne tik kokybiškai atlikti darbus, bet ir užtikrinti malonią bendravimo patirtį. Tokie atsiliepimai primena, jog einame teisingu keliu.
      Dar kartą ačiū už Jūsų pasitikėjimą. Visada esame pasiruošę padėti, jei prireiktų papildomų paslaugų ar konsultacijos.

Vaida
      Grįsta patirtimi

Profesionaliai suteikta paslauga, greitai sutvarkė problemas, meistras Mantas.

Vaida

Gerb. Vaida,

Irma
      Grįsta patirtimi

Labai puikus meistras Martynas. Mandagus, tvarkingai dirbantis. Viska apziurejo, viska suprantamai paaiskino. Super! Sekmes tolimesniam darbe.

Irma

Gerb. Irma,
      Mūsų tikslas - ne tik sutaisyti langus, bet ir suteikti aiškią informaciją. Meistrai visada bendrauja paprastai ir suprantamai, kad klientui neliktų klausimų.

Daiva Drūlienė

Nuostabus darbas ir aptarnavimas

Daiva Drūlienė

Gerb. Daiva,
      Mums svarbu ne tik rezultatas, bet ir bendravimas - nuo pirmo pokalbio telefonu iki galutinio darbų užbaigimo.

Vytautas
      Grįsta patirtimi

Noriu padėkoti, jūsų komandai už malonu bendradarbiavimą. Suteikta paslauga, esu patenkintas. Jūsų specialistai rado geriausius tinkamus sprendimus, bei matosi jog yra šios srities specialistai.

Redaguota (2025-10-16 14:53:17)
      Vytautas

Gerb. Vytautai,

Redaguota (2025-10-16 14:53:17)
      Dalia
      Grįsta patirtimi

Labai puikiai atlikta paslauga! Rekomenduosime ir kitiems.

Dalia

Gerb. Dalia,

Saida Balčiūnaitė
      Grįsta patirtimi

Viskas labai profesionalu. Malonus bendravimas ir labai tvarkingas meistras.

Saida Balčiūnaitė

Gerb. Saida,
      Mūsų tikslas - ne tik sutaisyti langus, bet ir parodyti pagarbą Jūsų namams. Todėl dirbame tvarkingai ir po savęs paliekame švarą.

Snieguolė
      Grįsta patirtimi

Atvyko labai šaunus meistras, paaiškino viską suprantamai, sutvarkė abejas laukines duris, likome labai patenkinti aptarnavimu ir darbų kokybe. Rekomenduoju 100%

Snieguolė

Gerb. Snieguole,
      Tokie žodžiai mūsų meistrams yra didžiausias įkvėpimas. Jie rodo, kad pastangos atsiperka, o kokybiškai atliktas darbas vertinamas klientų. Tai mus motyvuoja dar labiau stengtis kiekviename projekte.

Justina
      Grįsta patirtimi

Telefonu užsakymą priėmė maloni moteris. Meistras atvyko punktualiai, dirbo tvarkingai.

Justina

Dėkojame, Justina, už gražius pastebėjimus, jie mus skatina dar labiau pasitempti.

Grįsta patirtimi

Viskas puiku. Darbai atlikti greitai, kokybiškai ir profesionaliai

Gerb. Renata,

Karina
      Grįsta patirtimi

Užpildžius formą buvo susisiekta kelių minučių bėgyje. Buvo pasiteirauta, apie numanomus langų gedimus, reikalingas paslaugas. Skambinusi moteris bendravo maloniai ir pagarbiai. Susiderinom laiką ir adresą. Už kelių dienų atvyko meistras. Atvyko meistras Saulius. Meistras įvertino esamų langų būklę, atliko diagnostiką. Profesionaliai ir nuodugniai aptarė matomas problemas ir ką būtų galima sutvarkyti. Pakartojo, kad iškvietimas ir diagnostika nekainuoja. Suskaičiavo sąmatą, man sutikus atliko langų servisą (tarpinių keitimas, mechanizmų praplovimas, sureguliavimas). Likau labai patenkinta darbu. Geriausios sėkmės meistrui ir įmonei!

Karina

Gerb. Karina,

Enrika
      Grįsta patirtimi

Suteikta paslauga likome labai patenkinti. Darbuotojas profesionaliai bendravo, buvo mandagus, langus sutvarke labai greitai. Paaiskino kuo skiriasi paslaugos. Kaina puikiai atinka kokybe. Tikrai rekomenduojame

Enrika

Gerb. Enrika,
      Mūsų komandai ypač svarbu žinoti, kad klientai lieka patenkinti tiek darbų kokybe, tiek procesu. Jūsų žodžiai - tai įvertinimas kiekvienam mūsų meistrui, ir mes už tai labai dėkingi.

Daiva
      Grįsta patirtimi

Kaip pamačiau Jusu reklamą, įvertinau jos profesionalumą, bet nesitikėjau, kad ir darbas bus tiek pat geras. Galvojau, atvažiuos nemokamai, pradės siūlyti ko reikia ir ko nereikia. Ir ką gi - buvau maloniai nustebinta. Meistras buvo tiksliai sutartu laiku, patikrino, įvertino, sutvarkė visus langus, ko išties reikėjo. Jokios išpūstos darbų apimties ir sąmatų.Linkiu taip dirbti ir toliau ???? Iš manęs jau turite, susidomėjo ir mano rato žmonės❤️ Taip pat noriu atkreipti dėmesį, kad išskirtinai mandagus, darbuotojas, bendravimu ir patarimais. Dar noriu pridurti tai kad atsiskaitymas irgi labai patogus, atsizvelgiat i klieto patogumus ????????????

Daiva

Gerb. Daiva,
      Gerb. [kliento vardas],
      dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą. Jūsų nuomonė mums labai svarbi, o geri žodžiai - didžiausia motyvacija komandai :)

Rimantas

Patogus ir greitas aptarnavimas

Redaguota (2025-10-16 14:53:40)
      Rimantas

Gerb. Rimantai,
      Mes vertiname Jūsų laiką, todėl visada siekiame punktualiai atvykti ir langus sutaisyti kuo greičiau.

Redaguota (2025-10-16 14:53:40)
      Ramunas
      Grįsta patirtimi

Šaunus meistras greitai ir kokybiškai atliko darbus ir viską paaiskino

Redaguota (2025-10-16 14:53:56)
      Ramunas

Gerb. Ramunai,

Redaguota (2025-10-16 14:53:56)
      Egidijus
      Grįsta patirtimi

Labai malonus aptarnavimas, bei bendravomas. Atvyko sutartu laiku prieš tai pasiskambinus ir dar kartą su pasitikslinus ar niekas nepasikeitė. Greitai atliktas darbas, gal kiek brangokas 75€.

Redaguota (2025-10-16 14:54:14)
      Egidijus

Gerb. Egidijau,
      Kainą lemia ir mūsų meistrų patirtis bei nuolatinis tobulinimasis. Investuojame į kvalifikaciją bei įrankius, kad galėtume užtikrinti aukščiausią darbų kokybę. Dėl to klientai gali būti ramūs, jog jų užsakymas atliktas profesionaliai ir patikimai :)

Redaguota (2025-10-16 14:54:14)
      Julija
      Grįsta patirtimi

Buvo sutarta, kad atvažiuos, įvertins ir pasakys apytikslią sumą. Kelios dienos prieš atvykimą, paskambino pasakė, kad lango remontas nuo 40 iki 80€ ir nesvarbu, kad smulkus darbelis.
      Reziume: sakyčiau brangokai. Darbą įvertinsiu tiksliau žiemą ir kai bus vėjuotą.

Julija

Gerb. Julija,
      Mūsų kainą sudaro ne tik panaudotos medžiagos, bet ir kruopštus darbo procesas. Kiekvienas etapas atliekamas atsakingai, nes mums svarbu, kad rezultatas išliktų kokybiškas ilgą laiką. Todėl darbams suteikiame garantiją.

Laima Pūrienė
      Grįsta patirtimi

Darbas atliktas puikiai. Ačiū Evaldui Balynui.

Laima Pūrienė

Gerb. Laimute,

Rasa
      Grįsta patirtimi

Greitai ir kokybiškai atliko darbus. Davė naudingų patarimų apie langų priežiūrą. Mandagus bendravimas tiek meistro, tiek registratūros. Rekomenduoju.

Rasa

Gerb. Rasa,

Laura
      Grįsta patirtimi

Darbai atlikti kokybiškai. Darbuotojai labai mandagūs. Rekomenduoju.

Laura

Gerb. Laura,

Gabrielė
      Grįsta patirtimi

Viskas gerai. Tik kainos palyginus su kitur ženkliai papūstos.

Gabrielė

Gerb. Gabriele,
      dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą.
      Darbų kaina didesnė, nes naudojame tik originalias atsargines dalis, kurios yra patikimesnės ir ilgaamžiškesnės nei pigesni analogai. Tai užtikrina, kad Jūsų langai ir durys tarnaus ilgiau, o atliktiems darbams galime suteikti realią garantiją.

Grįsta patirtimi

Kruopsciai atliktas darbas, malonus darbuotojai.

Tomas

Dėkojame, Tomai, už pagyrą.

Grįsta patirtimi

Šaunus aptarnavimas. Viskas greitai ir tvarkingai atlikta.

Gerb. Tomai,

Vigilija
      Grįsta patirtimi

Darbas atliktas greitai, kokybiškai. Paaiškino kas ir kodėl, kaip geriau ir kas netinka butent mums. Rekomenduoju!

Vigilija

Gerb. Vigilija,
      dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą.
      Džiaugiamės, kad galėjome pateisinti Jūsų lūkesčius ir kad mūsų meistrai prisidėjo prie patogesnės Jūsų kasdienybės

Ričardas
      Grįsta patirtimi

Didelis dėkui už operatyviai, kruopščiai ir tvarkingai atliktus darbus.

Ričardas

Gerb. Ričardas,

Elingas
      Grįsta patirtimi

Dėkoju už puikų meistro darbą, rekomendavau kaimynams.

Elingas

Gerb. Elingas,
      dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą.
      Labai vertiname ne tik Jūsų pagyrą, bet ir tai, kad rekomenduojate mūsų paslaugas kitiems. Tai didžiausias įvertinimas meistrams ir ženklas, kad mūsų kasdienės pastangos nenuėjo veltui.

Martynas
      Grįsta patirtimi

Galiu pagirti, nuo komunikabilumo registruojant, punktualumo atvykstant, meistriškumo atliekant savo darbus, tiesa, dėkui už konsultaciją ateičiai. Rekomenduoju

Martynas

Gerb. Martynai,

Elena

Labai malonus bendravimas. Greitas ir profesionalus darbas. Aptarnavo Saulius

Elena

Gerb. Elena,

Orinta Skardžiuvienė
      Grįsta patirtimi

Labai dėkinga meistrui Mantui. Darbus atliko profesionaliai, greitai ir tvarkingai. Rekomenduoju. Ačiū.

Orinta Skardžiuvienė

Dėkojame, Orinta, perduosim Mantui.

Ingrida
      Grįsta patirtimi

Liuks meistras, liuks visa komanda.Rekomenduoju!!!

Ingrida

Ingrida, visa komanda Jums dėkoja.

Diana
      Grįsta patirtimi

Atvykęs įmonės meistras Robertas, greitai ir kokybškai patvarkė langų sandarumą, pakeitė gumytes ir pastatė oro cirkuliacijos prietaisus.
      Ačiū darbais esame patenkinti.

Diana

Gerb. Diana,

Jonas Malinauskas
      Grįsta patirtimi

Likau labai patenkintas meistro Edgaro Bekerio darbo kultūra ir profesionalumu. Viską sutvarkė, langai darinėjas puikiai.

Jonas Malinauskas

Gerb. Jonas,
      dėkojame, kad pasidalinote atsiliepimu apie mūsų meistrų atliktą darbą.
      Labai vertiname ne tik Jūsų pagyrą. Tai didžiausias įvertinimas meistrams ir ženklas, kad mūsų kasdienės pastangos nenuėjo veltui.

Agnė
      Grįsta patirtimi

Langų meistras suteikė visas reikalingas paslaugas: reguliavimas, sutepimas, tarpinių keitimas. Pakonsultavo ventiliacijos, sandarumo klausimais. Kompetentingas, šaunus žmogus. Darbai atlikti greitai, kokybiškai, su garantija. Patogus atsiskaitymas! Tik geriausi įspūdžiai!

Agnė

Gerb. Agne,

Labai gerai atliko darbus

Gerb. Darius,

Olga
      Grįsta patirtimi

Dėkoju už kokybiųkai atliktą darbą kangu meistrui Sauliui.Darbas atliktas greitai, ir profesionalei.

Olga

Gerb. Olga,
      mums svarbiausia ne tik gerai atliktas darbas, bet ir ilgalaikis ryšys su klientu. Džiaugiamės, kad Jūsų patirtis su mūsų komanda buvo teigiama - tai padeda kurti tvirtą pasitikėjimą ateičiai.

Juozas
      Grįsta patirtimi

Darbas (PVC langų rėmų tarpinių keitimas) buvo atliktas greitai ir kokybiškai. Trūkumai išryškės po žiemos. Meistras - Mantas, mandagus ir išmano savo darbą. Tiesa, darbų kaina aukštoka. Linkiu sėkmės !

Juozas

Gerb. Juozai,

Rita
      Grįsta patirtimi

Meistras atvyko laiku ir labai profesionaliai pakonsultavo. Labiausiai džiaugiuosi tuo, kad nebandė įsiūlyti nereikalingų paslaugų - kaip ne specialistui, kartais sunku suprast, kas tikrai būtina. Meistras paaiškino viską aiškiai, sąžiningai ir nuoširdžiai. Tikrai rekomenduoju - dirba profesionaliai ir sąžiningai!

Rita

Gerb. Rita,
      labai vertiname ne tik Jūsų pagyrą, bet ir tai, kad rekomenduojate mūsų paslaugas kitiems. Tai didžiausias įvertinimas meistrams ir ženklas, kad mūsų kasdienės pastangos nenuėjo veltui.

Grazina
      Grįsta patirtimi

Dėkoju už kokybiškai atliktą darbą. Vertinu profesionalumą reguliuojant langus.

Grazina

Gerb. Grazina,
      mūsų komandai ypač svarbu žinoti, kad klientai lieka patenkinti tiek darbų kokybe, tiek procesu. Jūsų žodžiai - tai įvertinimas kiekvienam mūsų meistrui, ir mes už tai labai dėkingi.

Irina
      Grįsta patirtimi

Labai dėkinga už kokybiškai atlikta darbą. Darbas atliktas profesionaliai, kokybiškai ir greitai.

Irina

Gerb. Irina,
      labai džiaugiamės, kad darbų rezultatas atitiko Jūsų lūkesčius. Meistrai visuomet stengiasi ne tik kokybiškai atlikti darbus, bet ir užtikrinti malonią bendravimo patirtį. Tokie atsiliepimai primena, jog einame teisingu keliu.

Inga
      Grįsta patirtimi

Puikus meistras, viską konkrečiai paaiškino ir puikiai atliko savo darbą. Rekomenduoju

Inga

Gerb. Inga,

Grįsta patirtimi

Ačiū meistrui, jei gerai pamenu Robertui.
      Operatyviai prasisuko pro mano langus.
      Be priekaištų.

Laba diena, Ieva,
      būtinai perduosim jūsų pagyras Robertui :)

Bartosch

Norėtusi, kad greiciau atvyktu

Bartosch

Sveiki, Bartoch,
      stengiamės viską daryti kuo operatyviau, tačiau klientų daug, o meistrų kiekis ribotas :)

Olegas
      Grįsta patirtimi

Konkretumas.kokybe ir gera kaina.

Olegas

Sveiki Olegai,
      ačiū už gražius žodžius, jie mus motyvuoja judėti pirmyn!

Labai greit susisiekė.Paaiškino situacija, pasakė kaip bus atliekami darbai.Apie planuojama meistro vizitą, dar priminė.Prieš atvykdamas meistras paskambino.Apžiurėjo, paaiškino, paskaičiavo.Darbą atliko labai kruopščiai, atsakingai.Pačios geriausios rekomendacijos.Labai ačiu Mariui M, už atliktą darbą.

Kristina

Dėkojame, Kristina, už gražius pastebėjimus, džiaugiamės turėdami Marių savo komandoje.

Tobulai, atliktas darbas.Labai dėkojame meistrui Mariui.Rekomenduojame❤️

Meistras darbus atliko kokybiškai, patarė dėl langų priežiūros.

Darius

Dėkojame, Dariau, už atsiliepimą. Kokybė visų mūsų darbų pagrindas.

Meistro laukėme 4d. (3 d.d.), o jam atvykus ir pasakius remonto kainą - 230eur - teko sutikti, nes pro langą švilpia vėjai ir eina šaltis. Lango mechanizmo keitimas kainavo 150eur, tinklalapyje nurodyta kaina nuo 12eur. Dar 80eur kainavo "Langų techninio aptarnavimo paketas: reguliavimas, mechanizmo valymas, sutepimas", tinklalapyje nurodyta kaina nuo 10eur už reguliavimą ir tiek pat už valymą ir sutepimą. Kam reikėjo reguliuoti ir valyti mechanizmą, kuris ką tik pakeistas, dar bandysime išsiaiškinti :) Nuo minimalios kainos, nurodytos tinklalapyje, sumokėjome beveik 200 eurų daugiau. Tokių kainų skelbimas tinklalapyje yra vartotojų klaidinimas.

tn-1-1126158.jpg

Guopstų kel. 17, Guopstų k., LT-21148 Trakų r.
      Veiklos sritys: langai; durys, raktai, spynos; gamyba; statyba; stiklas ir jo gaminiai.
      GEALAN – viena iš Europoje pirmaujančių PVC langų ir durų profilių sistemų gamintojų, daugiau nei 50 metų kryptingai kurianti pažangius sprendimus šiuolaikinei architektūrai. Nuo 1968 m. įmonė vysto technologijas, kurios apjungia dizainą, inžinerinį tikslumą ir aukštus energinio efektyvumo standartus. GEALAN...
      Eišiškių pl. 127, LT-02184 Vilnius.
      Veiklos sritys: langai; automatizavimas, automatika; durys, raktai, spynos; tvirtinimo detalės, elementai.
      Bend­rovė „Gretsch­-Uni­tas“ jau daugiau nei 100 metų yra durų ir langų,pas­tatų valdymo bei automa­tinių įėjimo sis­temų lyderė.UAB "Gretsch - Unitas Baltic" yra dukterinė Vokietijos firmos Gretsch - Unitas GmbH įmonė, įkurta 1997 metais. Nuo to laiko ji sėkmingai dirba Pabaltijo rinkoje, tiekdama didžiajai daliai...
      Kęstučio g. 47-27, LT-08124 Vilnius.
      Veiklos sritys: langai; durys, raktai, spynos; fasadas, fasado apdaila; metalo konstrukcijos, angarai; statyba; stiklas ir jo gaminiai.
      Tiekiame Reynaers aliuminio sistemas langų gamybos pramonei. Padedame architektams, statybinėms bendrovėms parinkti tinkamus konstruktyvinius sprendimus, mazgus susijusius su aliuminio-stiklo langais, durimis, fasadais. Galime parengti projekto techninę specifikaciją (skirtą aliuminio-stiklo konstrukcijoms)...
      Verslo g. 15, Kumpiai, LT-54311 Kauno r.
      Veiklos sritys: langai; durys, raktai, spynos; fasadas, fasado apdaila; statybos technika, įranga, nuoma; stiklas ir jo gaminiai; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      UAB “EDVARDAS BALTEXPORT” GAMYBĄ IR DIDMENINĖ PREKYBĄ VYKDO "MILLENIUM" PREKINIU ŽENKLUPlastikinių ir aliuminių langų, durų, stiklo paketų, vidaus ir lauko palangių gamyba bei didmeninė prekyba, įmonės ,,Edvardas Baltexport" pagrindinės veiklos.PENOSIL montavimo putų ir jų nuėmėjų, silikono, hermetiko, montažinių...
      Didvyrių g. 3, Raudondvario k., LT-54113 Kauno r.
      Veiklos sritys: gamyba; durys, raktai, spynos; langai; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      Lietuvos ir Vokietijos UAB „Heinzmann“ – tai įmonė, įkurta 1997 metais, bendradarbiaujant dviem patyrusioms kompanijoms: Vokietijos „Heinzmann GmbH Kitzingen“, turinčiai daugiau nei 50 metų patirtį plastikinių langų ir apsauginių žaliuzių gamyboje, bei Lietuvos UAB „Langinė“, nuo 1993 metų gaminančiai ir...