Prie visu kitu komentaru galiu prideti tiesiog sikniu kontara...klientas jiems jau pohui,..panaikino mano numeri nors labas klientas esu 30 metu..o kai parasiau kad galejot pranesti kad bus numeris panaikintas tiesiog atsiunte savo taisyklias.bet cia liecia ne vien labas, Lietuvoje dabar visos tokios kontaros..visur tas pats sudas
Nežinau ar man čia tik vienam ar ką bet interneto greitis prieš kiekvieną vasarą ir jos metu iki rudenio pasidaro toks lėtas kad net youtube video 480p stringa per visa diena ir kuo labiau į naktį greitis atsigauna po truputį ir taip jau kokie 3metai iš eiles ar daugiau ir jau dabar šia savaite 2023/05/20 prasideda vėl viskas iš naujo.
Nerekomenduoju situos sukcius. Buvau papildes sask ant 20euru! Gavau kaip dovana. Po menesio man jau raso, kad saskaitos likutis 30centu, padlos, as tik 2kartus paskambinai po 1-2 min tarp lietuvos rysiu ir man jau saskaitos praso vel papildyti. Jokiu internetu ar planu neesu uzsisakes nes kainuoja kosmosus kazkokius man tuos 200min ar BEGALYBE! nx nereikalingi 21 amzius internete susiskambinu o ne per tas aferiugas. O apie interneta išvys tyliu, buvau uzsisakes pora gigu panauduot paziuret ir nustebau! Jutuba negalejau paziureti full hd nors 4g+ miesto centre. Ar tai cia normalu? NEREKOMENDUOJU NIEKAM!
Kaip gali pasibaigti sąskaitos papildymo kortelė po menesio laiko? Juk pinigai sumokėti, bet neišnaudoti, tiesiog taip išėjo, kad nupirkau dukrai papildymą ir ji pati nusipirko ir pasipildė sąskaitą. Sakau nieko tokio pasipildisi po menesio, sekantį kartą, deja, po menesio jau aiškina, kad sąskaitos kortelė pasibaigusi. KAIP JI GALI PASIBAIGTI? TAI APIPLĖŠIMAS VIDURY DIENOS. Pirktas papildymas 2022 12 08
Čia vagių kontora. Jau kelinta kartą pasipildau sąskaitą už 10 eurų ir nusiperku planą už 9 eurus ir kazkokiu stebuklingu būdu likes euras dingsta iš oro per kelias valandas. Rašiau aš jiem jau kelis kartus ir viena kartą gal atsakė, kad kažkoks mokestis isijunge ar aš gal kažkaip isnaudojau. Nors po to kažkaip visą mėnesį skambinu ir rašau nemokamai už to plano mokestį ir jokių problemų kol nesibaigia. Ir jau aš šitą ne iš vieno žmogaus esu girdejas, kad jei turi pinigų labas saskaitoj jie juos visus nuskaičiuos, nes yra žmonių kurie to netikrina ir euras prie euro ir jau jiem sudaro tūkstančiai. Vagių kontora, kurie tik ir sugeba skambinet senom močiutėm ir diedukam ir piršt visokį šlamštą ir vogt pinigus. O klientų servisas dėl nusiskundimų neikzistuojantis.
Turint planą start300 iš oro 1 valandą nakties nuskaito 0.99€ už internetą parai nes buvo sąskaitoje, nors naudojamas kita labas kortelę internetui su beribiu internetu.
Paskambinus į fo numeriui tuo pačiu laiku kai pastebėta ir pasakius kas nutiko, nespėjus pilnai išklausyti sako grąžinama pinigus į jūsų sąskaitą.
Taip išeina: kas miega ar tyli moka už nieką. Žmonės, stebekit !!! Aferos visur ne tik iš kalėjimo, ten nukreipiami mūsų stebėjimai kad nieko kito neitartumem.
Bite internetas, kuris galioja ES pagal sutartį, dėja, bet neveikė Latvijoje.
Labas planas OPA prieš uždarymą skelbė, jog spėjus prasitęsti iki uždarymo datos, planas galios paskutines 30 d. Prasitęsus planą, jis buvo atjungtas uždarymo datą.
Sąskaitos likutis garuoja nenaudojant.
Kreipiausi ir dėl šio dalyko ir dėl daug kitų problemų, tačiau susisiekti su jais yra sudėtinga. Neatsiliepia, neatsako laiškų. Susisiekus nelabai kažką patys supranta.
Keičiamės visa šeima į Telia.
Aš kiekvieną mėnesį padariusi, kad pratęstų planą už 14.99 ir prieš keletą dienų pasipildau sąskaitą už 15 eurų, bet tą dieną, kai turi nusiskaityti pinigus jau nebeužtenka pinigų pratęsti planui. ????Prisigalvoja, kad virusą atidariau ir nuskaito tada nuo sąskaitos pinigus.Kai paskambinau klausti dėl ko taip yra, neišklausiusi iki galo mano nusiskundimų padėjo ragelį "Labas" konsultantė.Labai nusivyliau nors daug metų naudojuosi Labas.
Ar kam nors irgi vieną SMS siunčia kelis kartus? Anksčiau po sąskaitos papildymo užsakinėdavo interneto planą Standartinis, nors interneto nustatymai būdavo išjungti. Dabar po sąskaitos papildymo siunčiant vieną SMS, jų algoritmas ją dubliuoja tam pačiam gavėjui net kelis kartus arba iki kol neliks sąskaitos telefone. Net naudojimosi išklotinė rodo, kad SMS siunčiamos beveik 1 sekundės tarpais, ką sugebėtų tik kompiuterio algoritmas. Siunčiant SMS normaliomis sąlygomis, SMS nedubliuojamo. Tačiau dubliuoja po sąskaitos papildymo. Jei būtų mobiliojo problema, tuomet dubliuotų visais atvejais, ne tik kai papildau sąskaitą. Ar kam nors teko tai patirt? Keist operatorių ar telefoną?
Dar nesu buvus tokiam šudinam tinkle, kai nori atsinaujinti plana ir dar gauni zinute kad atsinaujinai bet pabaigoj raso kad dar karta reikia kad pilnai atsinaujintu.. virsune!!! O jei ale neturi interneto patys ji uzsako uz kuri dar susimoki parai ir uz ji susimoki nors pats jo net neuzsisakinejai… v***s.
Internetas buvo išjungtas bet man automatiškai įjungę ir nuskaičiavo 1.19 nor prieš pora mėnesių šnekėjau kad išjungu tai. Dabar jau gana. Buvau klientas 15 metu. Bet dabar pereisiu pas konkurentus ir visiems savo pažįstamiems ir šeimoi kas naudoja labas rekomenduosiu konkurentus. Nusibodo jūsų sukčiavimas. Ka mąstot kad paimkim 100 klientu kiekvienam nuimam 1.19 už internetą kuri patis pajungiat ir vuolia 119 izi uždirba į diena o klientu tai daugiau. Sukčiavimas ir alia viskas gerai. Niekam ne rekomenduoju Labas tinkla o geriau butu atsisakyti. Kainos ne daug skiriasi.
Esu Labas klientas virš 10 metu. Tikrai NEREKOMENDUOJU ir greitu metu pereisiu i kita tinkla. Pagrindine priežastis kodel neverta buti Labas klientu yra kosmines kainos, ir pastoviai savaime atsirandatis planai kurie siurbia pinigus, ka jau ka, bet labas tikrai moka išgalvot visokius lempinius planus su lempiniais pavadinimais, kaip pavyzdziui planai "slove", "pasilabint", kazkokios "labas naktis", "labas pinigu siurblis", "labas apsauginis" ir taip toliau dauguma iš šiu planu yra MOKAMI o sužinai apie juos dažniausiai tik pasipildžius saskaita kai nesupranti kodel labas tave sveikina sms žinutem su plano prasitesimu kurio tu niekada neužsakinejai, bet pinigai už plano "prasitesima" jau nuskaičiuoti ir tenka pildytis vel kad prasitesti ta plana kurio tu nori. Ir neduok Dieve bandysi parasyt sms ar prisijungt prie interneto kai plano galiojimas baigesi, labas prades velgi siurbit pinigus, už prisijungima prie interneto be plano kainuoja eura. Keliolika kartu per 10 metu laikotarpi...
Oi bjaurus s*****i esat. Labai bjaurus, prispaminat žinučiu vienu metu su kažkokiais pasiūlymais, tekstai ilgiausi, ir SKAITYK. Kas turi laiko tas perskaito, o kas neturi laiko skaityti spamo lieka asilu. Marketingo triukas. Kiek užsidirbot su ŠLOVĖS šūdplaniais automatiškai nužarindami nuo sąskaitos? 100 eurų ar 1000 eurų? Ko dar prisimąstysite iš to trūkumo pinigų
Sveiki, norėjau paklausti, kodėl mane apiplėšinėjate "ant lygios vietos" ? Planas "Internetas standartinis" užsisako automatiškai, manęs to neklausus, nors mobilieji duomenys yra išjungti. Aišku, jūs atsakysite, kad aš blogai kažką padariau, bet aš jums galiu duot galvą nukirst, kad jis automatiškai užsisako, nors mobilieji duomenys yra išjungti, visi parametrai yra nustatyti taip, kad veiktų tik su wifi. Kodėl nepadarote taip, kad planas užsisakytų tik pačiam klientui to norint, o ne automatiškai (kad galėtumėt apvogti klientą), nes aš tiesiog noriu pasipildyti sąskaitą šiek tiek ilgesniam laikotarpiui, kad po mėnesio man nereiktų pildyt iš naujo, o čia bam ir iš niekur nieko STANDARTINIS užsisako, nors nei jungiausi su mobiliaisiais duomenimis, nei telefono sistema jų naudojo, nei man to plano reikėjo. Taip kiekvieną dieną iš mano sąskaitos yra PAVOGIAMA po 99 euro centus, kol sąskaitoje lieka keli centai ! Esu labai nusivylęs JŪSŲ paslaugomis ir jeigu taip toliau - pereisiu į...
LABAS yra a*******i, man px kad likviduotas, uztat matys kiti zmones kurie kencia nuo Labas. Zodziu prašom paskaitykit, sedziu ziuriu sms jusu saskaitos likutis 2.26, nu ok, po 7 dienu jusu sakaita 1.23€ What?! Tame 7 dienu tarpe nebuvau junges interneto, nes nebuvo sms pranesimo apie standartini kad ijungtas ar pan. Tik isiunciau 4 zinutes i ežio numeri, jokio plano neturejau. Taip išeina viena zinute kainuoja 26centus?
Nesinaudokite Labas internetu - s*****i. Jau kelinta karta nukeciu nuo ju. Jau atsibodo, tai ryzausi eksperimentui. Nupirkau tris tokius pacius modemus, tris Labas interneto korteles identiskai planais. Savaite laiko scriptas per modemus vaisciojo identiskais keliais. Ir ka jus manot, modemai duomenis suskaiciavo identiskai, taciau labas paskyrose viskas skirtingai. Finalas: dviejuose baigesi internetas, i trecioje su modemo duomenis viskas atitiko ir duomenu dar liko narsymui. a*******i!!!!
Sveiki, šiandien norėjau patikrint sąskaitą, bet gi vėl negaliu nei prisijungti, nei naujai užsiregistruoti, nors paskutinį kartą šiaip ne taip prisijungiau birželio pirmą šiemet, rašo, kad nesu klientas, tokio tel.neegzistuoja.Parašiau jiems, žadėjo greitu laiku paskambint, laukiu vis laukiu....Ta Bitė gryna nesąmonė, anksčiau vis eidavau aiškintis, dabar tik laikau šį numerį, bet kaip toliau..., nežinau, labai jais nepatenkinta, kas ten vyksta, visai pabludo.
Su LABAS bėdų nėra, geras ir pigus mobiliojo ryšio operatorius, patariu jį rinktis kas nori vos ne pusę kainos sutaupyti....
Kad tik nebūtu. Internetas išjungtas, o ateina žinutė, kad įjungtas planas standartinis. Savavališkai nuskaičiuoja pinigus. Buvo apsiraminę. O dabar vėl tas pats. Ir taip jau antras vakaras iš eilės.
Niekas nesirinkite BITĖS sukčiauja žiauriai, įjungė man standartinį tarifo interneto planą, už 0.99. nors dar tik jų klientas esu, 14 dienų. Klastingas tinklas.atjunkit, man tą prakeiktą planą, jeigu tokias nesąmones darysite nemažai klientų prarasite, labai daug žiūriu turite. Atjunkit planą!!!
Labas tinklas yra vienas is sukciausiu tinklu su kuriuo esu susidurus, kiekviena karta paprastas 3 ar 5 euru papildymas tampa neimanumas uzsisakant bet kokia paslauga, kiekviena karta kad ir ka bedarytum pinigus nuima automatiski nuskaiciuoti uz paslaugas kuriu nenori ir net neketinai naudoti, kiekviena karta pildant uz 5 eurus turi pildyt papildomai 3 eurus nes pastoviai ivyksta nuskaiciavimai uz planus kuriu simta metu nenaudoji, visa sita jusu sistema yra absurdiska ir toki budu yra pasisavinami zmoniu pinigai apgaules budu, sita taktika pogero labai gerai veikia apiplesinejant zmones kurie ir taip neturi pinigu, nusibodo matyt zmoniu veidus kurie surinke paakutinius centus pasipildo saskaita kad uzsisakytu skambucius minutes ar interneta kuriu jiems gyvybiskiai reikia buna apgauti ir nuo ju buna atimta galimybe gaut tai uz ka jie sumokejo nes labas s*****i patys parenka ko jiems reikia ju neklausdami, tada zmogus vel nuleides galva turi pildytis dar karta kad pavyktu gaut...
Ta pati problema, kaip ir daugumai. Savavališkai užsako interneto planą Standartinis (šiandien gavau), nors nei prašiau, nei prie interneto duomenų jungtasi. Pas mane telefone rodo statistiką, kada jungtasi ir kiek duomenų sunaudota, tačiau paskutinis prisijungimas prie interneto buvo 2019 m. gruodžio 20 d., iki šios naudojausi tik wi-fi. + nurodo, kad jokios telefono programos nenaudojo duomenų. Ir toks dalykas vyksta kas kartą, kai pasipildau sąskaitą (praktiškai kas mėnesį). Jau gal 2 metai su tuo kovot turiu. Kažkada rašiau į LABAS, ir gavau atsakymą, kad čia neva mano problema ir kad turėčiau išsijungti duomenų naudojimą, nors aiškiai jiems parašiau, kad interneto duomenų jau keli metai kaip beveik nebenaudoju (o kai naudoju, tai tik su kitu savo noru užsisakytu planu). Ar tikrai mano telefono problema? Koks sutapimas, kad ne mano vieno telefono problema, kaip matome iš atsiliepimų. Jei tai netyčinė klaidą jų algoritmuose, patartina aiškintis ir taisyti. Bet kaip jau sakiau, ši...
Zodziu yra taip naudoju interneta labas nes jis yra greiciausias is mobilaus interneto. Naudoju savaite beribe plana "neriboti gb" po 100gb atsiuntimo interneto greitis suleteja kad atrodo gprs naudociau. Realiai neimano atsiusti daugiau nei 105gb i savaite. Pildyk interneta truputi letesnis bet jie nemeluoja kad neribotas. Toliau paslauga apsauginis irgi ieina i ta kad jei nori pilnu greiciu interneta naudoti. Zodziu melagiai ir tiek. Foto yra interneto greitis jau po 100gb atsiusto.
Neverkite jūs verksniai rašinėdami betikslius atsiliepimus apie BITĖ's kompaniją. LABAS ryšys yra geriausias, nes kainos yra protingiausios, kokybė geriausia. Kodėl geras ryšys? Nes jūs tokie verksniai einat lauk iš geriausio tinklo ir jo resursai atitenka mums, mažėjančiai publikai. O jeigu jums kažką nuskaičiuoja negerai, koreguokite planų sudėtį internetiniame tinklalapyje, o ne rašinėdamis senamadiškas užsakymo žinutes, o jeigu vistiek neaišku, nueikite į saloną, jums paaiškins kas kaip.
Nebuk tu pats verksnys bedievinantis labas!!! taigi taip ir yra daroma kaip tu sakai - visi planai koreguojami internetu per kompiuteri..bet kad kitaip ir neimanoma - arba ismanuji laikyti visados isjungta arba SIM kisti i mygtukini telefona kuriame nebutu interneto...nes kitu atveju saskaitos bus istustinamos!!! virs 15 metu naudoju Labas bet atejo laikas nesti kudasiu is sito sukciu laivo!
Kodėl negalima pasipildyti sąskaitos? Nes neduok dieve turėsi bent centą - ir šį labas sugalvos kaip išnaudoti. Jau nekalbant apie visas nesąmones ir tą standartinį - o būtent šitas daugiausia vagia, turiu omeny vagia tol, kol lieki tuščia sąskaita, negana to, kad planas užsakomas naktį, kad nereiktų pačiam vargintis NET KAI nebūna įjungti mobilieji duomenys. Ir labai pikta. Ate, labas. xd
Sveiki. Esu baisiai pasipiktinusi. Papildem mažajam broliui sąskaitą už 3e, norėjom uzsakyti plana savaitei CHATAINIS ir planą kaip ir pavyko uzsakyti. Praejl 2 dienos jo saskaita tuščia ir negali rašyti nei sms nei skambinti. Taip taip šitą suprasti? Ir pastoviai nutinka kažkas panašaus!!! Keisim kortelę nes jau pabodo.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...