Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "KVG"
Privertė sumoketi du kartus už prekę Varles parduotuveje Ukmerges g., Vilniuje, kitaip nebūtų atidavę prekės, neva pirmas apmokėjimas nepavyko, nors apmokėjimas iš mano banko puses buvo sėkmingas, tikino, kad viena suma gris atgal sekančią dieną, bet deja, taip neįvyko. Ko pasekoje, apmokėta už prekę 2 kartus, o grąžinti nuo oficialaus kreipimosi VARLE nesugeba jau virš savaitės. Niekam nerekomenduoju!!!
Pasibaisėtinas aptarnavimas, atvežus Vilniuje į Ukmerges g. esantį padalinį gražinti netinkama prekę, ja priimti atsisakė, paprašius raštiško atsisakymo rašto likome išvaryti iš ofiso, visa informacija buvo perduota tam atsakingom institucijom. Vyrukas labai nemaloniai pasielge, supakuodamas mano preke atgal ir mostelėjes man ja.
Plungeje esančioje parduotuvėje nusivyliau aptarnavimu. Darbuotojas suteikė melagingą informaciją savo naudai kad įkišti preke.
Pirkdama dviejų durų šaldytuvą aiškiai pasakiau, kad jis stovės dešiniu šonu prie sienos, ir paklausiau, ar durys pilnai atsidarys. Buvau patikinta, kad problemų nebus. Paprašius parodyti realų modelį, atsisakyta išpakuoti.
Pasitikėjus ir parsivežus paaiškėjo, kad šaldytuvą reikia atitraukti nuo sienos daugiau nei 30 cm, kad būtų galima naudotis stalčiais.
Labai nemaloni patirtis - klaidinanti konsultacija sukėlė papildomų nemalonumų
Plungėje esančioje „Varlės“ parduotuvėje jau antras kartas, kai tenka susidurti su itin neprofesionaliu direktoriaus elgesiu.
Pirmojo apsilankymo metu buvome nemaloniai nustebinti, kai jis bandė atkalbinėti nuo „Apple“ produkcijos pirkimo, argumentuodamas tuo, kad iš jos jis „neuždirba“.
Šiandien situacija buvo dar nemalonesnė. Atvykome atsiimti prekės, tačiau nusprendėme ją grąžinti, nes pristatymas vėlavo - prekė užtruko visą savaitę ilgiau nei buvo žadėta, todėl ją įsigijome kitur. Reakcija į tai buvo šokiruojanti: buvome išvadinti „vaikais“ (nors mums jau beveik 30), darbuotojas demonstravo akivaizdų nepasitenkinimą, burbėjo ir bendravo itin nepagarbiai.
Keleta metų užsisakinėju iš "Varlės", yra buvę problemėlių tačiau gan retai. Paskutinis užsakymas buvo labai problematiškas, reikėjo pačiam kreiptis dėl informacijos, buvo ir savaitė visai be informacijos ir pačiam kreipiantis elektroniniu paštu negavau atsakymo, džiaugiuosi jog bent skambinant pavykdavo kažkiek informacijos gauti. Esu nusivylęs šia patirtimi ir negalėčiau rekomenduoti kitiems užsisakinėti iš šios kompanijos.
Užsakymas darytas per varle.lt, pardavėjas jų partneriai Bonideco. Užsakiau prekę gruodžio 9 d. Dėl užsakymo visiška tyla. Į kelis el. laiškus niekas neatsakė. Gruodžio 18 d. turėjo būti pristatymas, bet prekės taip ir negavau. Tik paskambinus buvo pasakyta, kad užsakymas atšaukiamas, nes jie neturi prekės. Kitaip tariant, pardavinėja tai, ko net neturi, klientų neinformuoja ir ignoruoja laiškus. Tikras laiko ir nervų švaistymas, visiškai nepatikima, neprofesionalu ir gėda tokiems „partneriams“.
Pirkau Varle.lt siurblį už ~300 €. Su broku teko kreiptis į jų servisą 4 kartus - vietoj problemos sprendimo galiausiai garantiją paprasčiausiai panaikino. Tai akivaizdus vartotojo teisių nepaisymas. Kreipiausi į VVTAT - atsakymas pavėluotas, nutarimas neigiamas, o naujų įrodymų net nepriėmė, nes byla „uždaryta“.
Mano patirtis parodė: Varle.lt klientą palieka vieną su brokuota preke. Parduotuvė sistemingai atsisako spręsti problemas, todėl kiekvieną veiksmą su jais būtina fiksuoti tik raštu. Rekomenduoju vengti šios parduotuvės - jeigu prekė bus brokuota, jūsų teisės gali būti paprasčiausiai ignoruojamos.
Man įdomu, kodėl vienas UAB "Varle" puslapis rekvizitai.lt svetainėje atsiliepimus iš karto nukreipia į įmonės internetinę svetainę, o joje palikus realią patirtį aprašantį komentarą su žemu vertinimu, jo įmonės puslapyje nematyti? Įmonės puslapyje vien teigiamą patirtį atspindintys komentarai, o tai iš tiesų mažai atspindi realią padėtį.
Nepatikima parduotuvė. Pirkau garų lygintuvą Zyle. Gavau prekę jau su pažeista pakuote (nuplėštas lipdukas). Lygintuvas net neįsijungė. Nunešiau už poros dienų, nukreipė į servisą. Paaiškinau darbuotojui situaciją, patikrino prekę prie manęs, patvirtino, kad tikrai neveikia. Paklausė ar norite, kad taisytume, pasakiau, kad ne, nes prekė jau brokuota. Pasakė, kad grąžinsime pinigus per 14 dienų. Paskambinau po termino, pasakė, kad prekę išsiuntė patikrinimui į autorizuotą servisą ir po jų atsakymo tik galės nuspręsti, ar grąžins pinigus. Ta pati prekė ir daug tokių pačių atvejų kaip mano kituose atsiliepimuose. Ta pati neveikianti prekė gražinama ir toliau sėkningai parduodama.
Pirkau šaldytuvą, atvežė sugadintą. Konsultantas visiškai nesprendė problemos.
Cituoju jo žodžius :''Sugadintų prekių priimti atgal negalime. Grąžinamos prekės turi būti nesugadintos, bei nepraradusios prekinės išvaizdos."
Bet kam man reikalingas sugadintas šaldytuvas, perku šaldytuvą keliems metams ir gaunu tokį... Nei atsiprašau, nei problemos sprendimo. Suprantu, kad gamintojas tokio neišsiuntė, Varlei reiktų pakeisti gal kurjerio paslaugą, jei nesugeba tvarkingo šaldytuvo atvešti.
Galimybės stambios buitinės technikos tiesiogiai iš Varlės parduotuvės atsiimti nėra, o tvarkingos atvešti nesugeba.
Absurdas! Užsakiau prekę su Klix lizingu, viskas patvirtinta, sutartis pasirašyta - bet Varle tiesiog atšaukė užsakymą, nes „nemato apmokėjimo“. Jokios pagalbos, tik permetinėja atsakomybę ant kliento. Turi integraciją su Klix, bet jei kažkas neveikia - patys spręsti neketina. Klientų aptarnavimas arogantiškas, kalbėti neleidžia, sprendimų nesiūlo.
Ir kas juokingiausia - vos palikus neigiamą atsiliepimą, Varle.lt sistema persikrauna ir „netikėtai“ pasipila 5 žvaigždučių atsiliepimai, kad reitingas nenukristų. Skaitai ir matai - dirbtinai keliamas įvaizdis. Gėda! Paskutinį kartą naudojausi jų paslaugomis.
Niekada nesu gvausi numatytu laiku prekiu. Tai pameta, tai neateina, tai su kurjeriu nesukontaktuoja. Eilini syki esu apgauta, preke net neaisku nei kur nei kada ateis ir niekas nieko daugiau neturi ka pridurti. Apeikite kuo imanoma toliau nuo sios imones, yra pilna kitu imoniu kurios uzsiima dropshipingu.
Labai blogai kai aptarnavimas yra tik iki pardavimo, o toliau niekas net piršto nejudina ir leidžia suprasti kad tai ne jų bėdos. Istorija tokia užsakiau prekes pristatymo terminas savaitė, likus parai iki pristatymo negaunu siuntos išsiuntimo info skambinu klausti kodėl nieko nevyksta. Sako gausit rytoj Jūsų nuogastavimai nepagrįsti... Sakau negi sunku suprasti kad pristatymas vykdomas 2dienas ar jau bent 1, 5 dienos minimum ir t.y. 1d. išsiuntimas 1d. pristatymas ! sakau negavau nieko - vadinasi nebus, o užsakyta šventėm su pakavimu kaip dovana... Sako ryt gausite nėra pagrindo kad negausit... IR SPĖKIT ? Ryte gaunu pranešimą vėluos ateis dar už 2 dienų... palaukiu parą ir vėl matau, kad nieko nevyksta ir istorija 1:1 kartojasi... Sakau tai gal paskambinkite ir paklauskite ar bent jau išsiuntė. Sako ateis ryt nėra pagrindo nerimauti ir stumia kad labai jau nepasitikiu jais (bet jie negali 100% garantuoti kad ateis nurodytu lauku...) Sakau o tai gi buvo nurodyta kad yra prekės...
Užsakymas padarytas gruodžio 10 d., numatomas pristatymas gruodžio 17 d. Gruodžio 17 d. pristatymo terminas nukeltas į gruodžio 20 d., o galiausiai atšauktas 18 d.- Priežastis: "Atsiprašome, tačiau gavome pranešimą iš sandėlio, kad jūsų prekė išparduota, grąžinsime pinigus per 1-2 d.d Varle.lt". Ką veikia jūsų sandėlys, kad daugiau negu savaitę negalėjo sužiūrėti likučių?
Varle.lt ne šiaip sau žalios spalvos - jūsų įmonė yra GRINČAS, kuris stengiasi, kad vaikai liktų be savo svajonių dovanų per šventes.
Džiaugiuosi greitai atgavusi pinigus, tačiau ateityje vengsiu daryti užsakymus pas jus ir kitiems tikrai nerekomenduosiu.
12-06 buvo užsakyta lėlė, pristatymo terminas buvo nurodytas 12-18. 12-17 pranešė, jog pristatys 12-20. Iškart atrašiau į jų laišką, jog 12-20 būtinai laukiu siuntos, nes tai Kalėdinė dovana vaikui. Tuomet gavau atsakymą, kad siuntos nebus. Lėlės nebeturime.
AČIŪ UŽ SUGADINTAS KALĖDAS!!!! APEIKIT RATU ŠIĄ ĮMONĘ. Negana visko negrąžina pinigų. Jų laukti turėsiu nuo 3 iki 10 d.d. Trūksta žodžių apie šią, , kontorą”!
Kad klaidina ir apgaudinėja pirkėjus, pats tuo įsitikinusi.Uzsisakiau, nusupirkau iš jų Internet parduotuvės varlė.lt prekę.Prie prekės buvo nurodyta pristatymo terminai:
1.Atsiemimas parduotuvėje varlė.lt
2.Pastomatas LP express
3.Kurjeris
Darant užsakymą, , staiga dingo, išgaravo pirmas variantas atsiėmimas parduotuvėje, tad teko per pastomata užsisakyti, kad prekę pristatytų.Parasius jiems laišką, su jais susisiekus elektroniniu paštu ir paklausiusi kokias čia nesąmones išdarinėja su pirkėjais, vadybininkė atrase, kad neva taip turi būti, nors siuliau jiems kelis kartus atidžiau peržiūrėti savo varlė.lt internet parduotuvės puslapį, bet jiems į tai nusisivilpt, jiems poh...bandai jiems, atrodo lietuviškai išaiškinti, bet arba apsimeta, kad nesupranta ar tave laiko kvailio vietoje.Trumpiau tariant bergždžias reikalas su jais kalbėtis, jiems per vieną ausį įėjo per kitą išėjo.Parasiau jiems neapsikentęs kad yra daun...daun... paskutiniai, nes apgaudinėja pirkėjus su pristatymu...
Įmonės prekių grąžinimo politika veikia taip, kad klientui būtų kuo sunkiau grąžinti prekę. Visų pirma, komunikacija su skyriumi atsakingu už prekės grąžinimą telefonu nėra įmanoma, reikia bendrauti tik el.laiškais arba vykti į vietą. Konsultantai atsakyti į paprasta klausimą ‘Ar galiu grąžinti prekę (monitorių pirktą internetu) per 14 d.d. po įsigyjimo?’ taip ir negalėjo atsakyti, buvau nukreiptas į serviso skyrių. Toks jausmas, kad visi su kuriais teko bendrauti stengiasi nusimesti atsakomybę. Prekę supakavau į pradinę jos būseną, su visais priedais ir apsauginėm medžiagom.Nuvykus į serviso skyrių net ir 3 dienos po prekės įsigyjimo neturėjau galimybės grąžinti prekės ir atgauti pinigus. Prekė neatitiko mano lūkesčių iš išorės, taip pat keletos techninių savybių, kurios pasimatė tik įjungus prietaisą, todėl norėjau ją grąžinti. Visa tai buvo interpretuota kaip remontuotinas atvėjis ir neišvengiamas siuntimas į garantinį remontą. Tokiu būdu visas procesas yra užvilkintas 2sav. -1,...
Varlė.lt apgaudineja savo klienta. Kaip? Paprastais nurodo pristatymo laika mano atvejus (užsakymas atliktas lapkričio 24d) numatomas pristatymas Lapkričio 28d, vieninteliai kurie galejo pristatyti greitai, bet kai pasiteravau lapkričio 28d ar gausiu preke, man atsake kad jokiu vėlavimu nemato ir kad prekė bus pristatyta, bet už valandos gaunu pranešima, kad man prekė bus pristatyta tik gruodžio 02d. O kodėl apgauna? Nes kiti pardavėjai iškart nurodo šios prekės pristatyma gruodžio 4d. O varlė.lt taip daro apyvarta nurodydamas geresnius pristatymo terminus. O pasekoje nepristato ir informuoja tik paskutine diena:)
Šaraš...kontora.Norejau Internet užsisakyti prekę, kur yra nurodoma jų atsiskaitymo būdai, pasirinkus vieną iš tų būdu (atsiskaitymas parduotuvėje)negalėjau to padaryti, nes sistema jų neleido, teko pasirinkti kitą atsiskaitymo būdą.Uzuot supratę ir darė kažką, bandydami pripažinti savo klaidas ir taisyti savo sistemoje esančias techninius nesklandumus, kiek berasytum ir paskamb nieko nesupranta, nors rašau ir kalbų lietuvių kalba, pasijunti, , kaip maišu trenktas per galvą "Beviltiška jiems kažką aiškinti ir su jais kalbėtis tiek tel tiek elektron laiškais!
Pirkdama dyson airstrait gavau 11% nuolaida antrai prekei. Mokedama už antra preke gavau nuolaida €2.50 is sumos €869. Gaila kad nebegalima tikieti varle.lt ir čia apgavineja. Gyvenime nieko nepirksiu ir čia ir priedo gražinsiu ta preke! (dar turejo butu kita diena, gavau po 4 dienu) aptarnavimas siaubas dalykas. Ir melavo kasdien- rytoj????
Net nesivarginkit su šitais dropšipingiečiais. Neverta visai.
Prasčiausia paslaugų kokybė kokia galima įsivaizduoti.
Pristatymo terminų stumdymas pirmyn atgal.
Nulis atsakomybės. Keista, kad Lietuvoj galima gerai gyvent parduotuvėm elgiantis taip neprofesionaliai.
Pasirinkau brangesnę alternatyvą, bet žmogišką ir patikimą.
0/5 įvertinimas.
Labai blogai.
Geros kainos, dėl ko susigundai pirkti iš šitos parduotuvės, bet gavimo laikai tai tik preliminarūs, nes pasirodo gali tekti laukti ir 3 savaites vietos 1 savaites. Pirkau is cia del to kad tikejaus greit gauti preke. Skambini, tai darbuotojai nesugeba per ta pačia diena pateikti atsakymo kur siunta. Skambinti turi vel kita diena, vel jokių aiškiu atsakymų. Ir išvis užsidekit atidavimo terminus menesį, ir tada klientas pagalvos ar jis gali tiek laukti prekės ar ne.
Laukiau prekės dvi savaites, galiausiai ji buvo atšaukta. Teko skubiai ieškoti kitos dovanos likus 3 dienoms iki gimtadienio. Susisiekus buvo pasakyta, kad tiekėjas neturi prekės. Nesuprantu, ar tikrai "susitikrinimas" su tiekėju reikalauja dviejų savaičių??
Redaguota (2024-06-22 10:44:45)
Apgailestaujame, bet buna, kad lenkas ar vokietis kol atrašo praeina nemažai laiko, gimtadieniui dovanas siulyčiau užsakynėti iš to kas turi vietoje.
P.s. Dar klausimas ar Klaipėdoje užsakėte?
Baisiau nei baisu yra varle.lt servisas..du kartus turėjau ten kreiptis ir patirtis tik blogiausia, kokia begali būti. Pirmą kartą po 4 mėn. Sugedo išmanusis laikrodis, mėnesį pralaikė, ir grąžino supakuotą, kai paklausiau, tai kas buvo, sako nežinom. Tai ok, išpakavau vietoje, ir, kaip netikėta, laikrodis neveikė! Tiesiog naglai norėjo įkišti atgal neveikiantį daiktą!!!!
O antra istorija tai dar nesibaigė, nuvežiau į servisą veikiantį siurblį, kurio tik pagrindinė šluota nesisuko, patikino, kad 2 sav. - 1.5 mėn. Užtruks. Ir ką, praėjo jau pusantro mėn. Jokių žinių, parašius laišką, sorry, nu biški užtruko, žinot, turim problemų su logistika. Pirmą kartą teisinosi, kad jaunimas nenori servise dirbti, o kiti serga. Aukščiausio lygio komunikacija!
Dėl siurblio kitą laišką išsiunčiau per vartotojų teisių apsaugos svetainę. Nes, nu tokio pasityčiojimo iš kliento dar reikia paieškoti.
Apgailestaujame, su servisais pasitaiko visko, net Apple servisas pradėjo išsisukinėti.
Ne viskas nuo mūaų priklauso, męs atliekame tik tarpininko vaidmenį
P.s. Dar klausimas ar Klaipėdoje remontavote, nes esame atskiros imonės.
Dėl siurblio kitą laišką išsiunčiau per vartotojų teisių apsaugos svetainę. Nes, nu tokio pasityčiojimo iš kliento dar reikia paieškoti!
Paskambinau paklaust ar gali monitoriu suremontuot kuris nukrito ir skilo. Pasakė kad čia ne garantinis atvėjis ir remontas kainuotu. Paprašė atvažiuot su monitorium į varles servisą kad patikslint kainą. Atvažiavau, servisas pasakė kad neremontuoja monitorių, taigi atvažiavau su monitorium veltui. Taip pat neatsiprašė. Silpnokas aptarnavimas.
Net gėda ir pyktis kyla klausant šios įmonės skelbimus per radiją ir TV. Tipo, pas juos prekės pigiausios ir kviečia apsipirkti. Užkibau ir aš ant šios kompanijos 2024 metų sausio pabaigoje nupirkau vaikišką triratuką už 38 EUR. Po savaitės gavau pranešimą, kad užsakymas gautas. Jau ruošiausi važiuoti atsiimti, kai sulaukiau skambučio, kad gauta ne ta prekė. Paprašė palaukti, kol gaus mano triratuką. Tai, spėkit, ar jo sulaukiau? Po pusantros savaitės nesulaukęs žinių bandžiau kontaktuoti su Varle dėl savo triratuko. Parašė, kad gavo kolonėlę, o ne triratuką ir mano užsakymą atšaukia bei pinigus grąžina. Pala, pala... O triratukas? Man pinigų nereikia, man reikia prekės. Kontaktavau su Kauno skyriumi - pagalbos visiškai nulis, su manim komunikavęs Julius net nesigilindavo į problemą ir į visas pretenzijas atsakydavo, kad pinigai bus grąžinti. Bandžiau pakelti klausimą aukščiau - pasijungė kažkokia Vaida Damašaitė, kuri akiplėšiškai melavo, kad tokių triratukų jie neturi ir kad pas...
Apgailestaujame dėl visko, bet parašėte į Klaipėdą.
Esame atskiros įmonės.
užsakymo 2730046 pristatymą nukėlėte 4 kartą !!!!!!!!!!!!!!! Jokioje parduotuvėje nieko panašaus nėra buvę. Aptarnaujančios darbuotojos atsipūtimas tiesiog verčia iš koto, kaip sprendimas buvo pasiūlyta užsakyti kitoje parduotuvėje:)
O tai kokį sprendimą darbuotoja jums turėjo pasiūlyti, jei tiekėjai nukėlinėja prekės papildymo data, o varlė, kaip tarpininkai tiesiog perduoda informaciją jums? Jie yra savotiški tiekėjų įkaitai ir prekės laukia lygiai taip pat kaip jūs. Ar darbuotoja turėjo pasiūlyti jums pati prekę nudrožti iš medžio? :) Žmonių supratingumas tai pzdc atsiprašant...
Aš perku iš Varlės ir atsakomybės reikalauju iš jų, Varlė pati pasirenka sau partnerius, manęs jie nedomina:):):)
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...