Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB ''Krūmas''
Likau labai patenkintas UAB „Krūmas“ atliktais darbais. Nuo pirmo kontakto iki galutinio rezultato viskas vyko sklandžiai ir profesionaliai. Komanda atvyko laiku, dirbo organizuotai ir akivaizdžiai išmanė savo darbą. Sklypas buvo sutvarkytas kruopščiai - ne tik išvalytas, bet ir paliktas tvarkingas bei paruoštas tolimesniems darbams.
Noriu padėkoti UAB „Krūmas“ komandai už puikiai atliktą darbą. Sklypas buvo labai apleistas, tačiau vyrai viską sutvarkė be jokių priekaištų. Dirbo greitai, atsakingai ir su gera nuotaika. Labai aiškiai pateikė informaciją, laikėsi terminų ir įsipareigojimų. Rezultatas pranoko lūkesčius. Jei ieškote patikimų specialistų - ši įmonė tikrai verta dėmesio.
Nerekomenduoju. Ypač frezavimo paslaugų. Ateityje iškart perspėkit žmones, kad po pjovimo reikia kokių 3 frezavimų gražiai, švariai žemei, o ir net tada gali tekti rankomis apsirinkti. Nes iš kur mums paprastiems žmonėms žinoti? O čia sakė, kad po jų 1 frezavimo liks graži, švari žemė, rodė dar fotkes kaip ten fainai viskas turėtų atrodyti ir pan., bet liko tūkstančiai gulinčių šakų ir šakučių. Galiausiai "paprašyk šiek tiek kaimyno žemės, sudėsim ten trumpam rastus, kai išveš sufrezuosim ir bus čiki piki po 2mėn".. praėjo jau 6mėn ir vis dar nebaigta frezuoti.
Jokių panašių nusiskundimų nesame gavę. Tikėtina, kad mus painiojate su kita įmone arba komentarą parašė konkurentai. Pateikite sklypo unikalų numerį - patikrinsime, ar šiame sklype iš tikrųjų vykdėme darbus.
Nusiskundimai ir priminimai buvo sakomi telefonu, whatsappu ir viber vadybininkui kurio tel.nr. galas 257. Sklypas 5753-0010-0064. Darbai buvo atliekami 2024m rudenį.
Atsiprašome, tačiau prieš užsakydami paslaugą turėtumėte išsamiau pasidomėti apie ją. Šiuo atveju - apie frezavimą.
Kelmo sufrezavimas - tai mechaninis kelmo pašalinimo būdas, kai specialiu įrenginiu - freza - kelmas ir jo šaknys susmulkinami į drožles vietoje, be kasimo ar rovimo.
Kur lieka kelmo liekanos?
Kelmas ir šaknys susismulkina vietoje į medžio drožles (skiedras).
Tos drožlės lieka sklype toje pačioje vietoje, dažniausiai įmaišytos į žemę.
Paliktos drožles sklype - jos natūraliai suyra, veikia kaip mulčias.
Nepatikima įmonė - NEREKOMENDUOJU! Liepos mėn užsisakėme malkas. Du kartus atidėjo žadėtą pristatymą, vežimo dieną pasitikslinus dėl kaladės ilgio, paaiškėjo kad supjautos ne pagal reikiamą ilgį - vežimą atidėjome ir pažadėjo, kad savaitės bėgyje atvež. Laukiu iki rugsėjo mėn 12d - tylu, todėl skambinam vėl, nes internete dalinasi skelbimais apie parduodamas malkas. Atsakymas " nežinau kodėl nusimetė, bet pasiklausiu ir paskambinsiu pats". Aišku nei paskambino, nei į skambučius atsako jau 4-ta diena. "Rimtos įmonės vadovas Vigilijus taipogi telefono ragelio nekelia. Taip, kad jei norite likti be malkų, kreipkitės į UAB "Krūmas"!
Sveiki. Situacija buvo kiek kita. Vežimo dieną, kai malkos jau buvo paruoštos ir pakrautos vežti, tai nusprendėte jog norite kitokiu ilgiu malku. Paruoštų malkų atsisakėte. Ta diena taip ir baigėsi, dėl sekančio atvežimo nešnekėjome.Tada sulaukiame skambučio Rugsėjo 12d su klausimu kada galime atvežti malkas.Paaiškinome kad malku kaina yra pasikeitus, nesutikote su tuo ir reikalavote jog atvežtume Liepos mėnesi sutarta kaina. Mums nesutikus ir pabaigus pokalbį, vėl skambinote įkyriai su reikalavimais kad atvežtume Liepos mėnesio kainą.
Prašome nerašyti netiesos: atvežimo dieną, kad atsisakiau netinkamo ilgio malkų - parašiau, o kad pažadėjo supjauti tinkamo ilgio ir atvežti irgi rašau. Dėl kainos aš nieko neteikalavau, o tik pasiteiravau dėl kainos ir Jūsų darbuotojas pažadėjo, kad pasiklaus ir pats paskambins. Kadangi nepaskambino, todėl bandžiau prisiskambinti pati.
Jai kaina tinka tai galime atvežti. Patikslinkite užsakymą ir ateinančia savaite atvešime. Prašytume komentara nutrinti, nes gavosi nesusišnekėjimas.
Gerb. Vigilijau, nesusikalbėjimas gali įvykti kalbant, o mano atveju Jūs su manimi nė karto nekalbėjote ir tik iš kažkieno Jums pasakytų/nepasakytų žodžių, rašote komentarus, ištrynėte komentarą ir po savo skelbimu, bei užblokavote, ko pasekoje aš kainos nesužinojau iki šiol.
Nesirengiu ilgiau žemintis ir prašyti, jog pasakytumėte paslaptingą kainą. Neturiu priežasties trinti savo neigiamo atsiliepimo apie Jūsų įmonės darbą.
PS gerų atsiliepimų nei vieno ir nėra, kas sako apie patikimumą
Rašome kad galime atvežti, bet vistiek rašote nepatenkinta komentara. Malku jums reikia ar tiesiog norite pasirašinėti? Nemanau kad čia tam tinkama vieta. Ačiū už sugaištą laiką.
Ps. Gerų atsiliepimų neskuba niekas rašyti. Bet jai kažkas ne pagal jūs, iš karto komentaras. Dirbame ne vienerius metus, tai įrodo mūsų patikimumą. Geros dienos.
Vilniaus centre – vieta, kurią renginių ekspertai vadina tikru atradimu
Renginiams reikia ruoštis iš anksto, ypač jei siekiama nepriekaištingos kokybės, įsimintinos atmosferos ir prestižo. Būtent tai šiandien siūlo atsinaujinęs "Grand Hotel Vilnius, Curio Collection...
"Gilesta" Vilniuje pradeda vieno didžiausių švietimo projektų statybas
Pavilnyje pradedamas įgyvendinti vienas didžiausių pastarųjų metų švietimo infrastruktūros projektų Vilniuje – Stasio Lozoraičio gatvėje statoma nauja progimnazija su sporto, laisvalaikio ir...
Mažvydas Šileika. Kaip versle vertinti EBITDA svyravimus?
Agro ir maisto sektoriuje EBITDA dažnai tampa vienu svarbiausių rodiklių vertinant verslo atsparumą. Skirtingai nei pajamos ar grynasis pelnas, šis rodiklis leidžia geriau matyti, kaip įmonei...