Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Kitron, UAB
Labai patenkinta darbu, maista pradejo tiekti seis metais labai skanus porcijos dideles ir kainos mažos, darbo vieta tvarkinga ir visas kolektyvas draugyskas, aisku yra nuansu bet kur ju nera visur atsiras minusu ir pliusu, priedus gaunam dažnai, tobulėti tikrai yra kur ir kilt karjeros laiptais tikrai galima, alga mazoka bet gyvenimo pradziai tenkina ir ja pakelti tikrai imanoma tai tikrai REKOMENDUOJU
NESIDARBIBKIT CIA! a*******s visiskos. Apgaus, paliks plika basa ir aparate vien tie patys sumustiniai, jokio sviezio maistelio. O valgykloj turbut isvis is ziurknuodziu gamina maista, nes po kiekvieno pavalgymo ten tryda garantuota. Pamirskit apie premijas, bonusus ir visus kitus pazadus. Apgaus ir vsio.
Ar atkreipėt dėmesį, kad Kitron nuolat verbuoja naujus darbuotojus.Kažin, kodėl jie nepadirba, vis ieškoma"šviežienos" ? Naujos grupės pastoviai apmokamos, vežiojamos po cechus, kad susipažintų su gamyba, bet po mėnesio kito visi atleidžiami."Patogi" įmonės pozicija - nevertina savo darbuotojų, jie - kaip mėsa mėsmalėje, be to - ten dirbantys vieni kitus nuolat skundžia, ir tai toleruojama.Tokia "patogi " įmonės politika.
Visiškai sutinku su Jūsų pastebėjimais apie šią įmonę. Mane taip pat po mėnesio darbo ir pastangų išmetė. Neva nemoku dirbti pagal jų normas. Dirbti nemokina, o ką mokina patys daro atvirkščiai. Dirba tie, kurie dirba nuo ankščiau, o visi nauji yra pastumdėliai ir dėl visko kalti. Nepatariu darbintis šioje kompanijoje.
Spėju tenais visa dieną reikia prie konvejerio kruštis? Ir per dieną kažkokį nerealų kiekį pagaminti? Kad uždirbt tą supistą tūkstantį eurų? Ot kažin daužo ten per galvą jei jų nustatytų nomų neyvygdo darbuotojas eilinis?
Dirbu čia jau kelis mėnesius, košmaras o ne įmonė.
Bėkit ir nesidairykit.
Ar tikrai kosmaras ? Nes geri darbai seip sau nesimeto..Nesinori kad po men. laiko ieskotis kito darbo.
Ar verta darbintis sioje imoneje ?
Užliedžių Kitrone visai baisu.vienas po kito išeina. Neatlaiko įtampos. Psichologinio spaudimo. Tyčiojasi...... Ir nėra kam pasiskųsti. Vadovauja vyras o žmona daro ką nori.
Visų pirma įmonė pasirūpina, kad neigiami komentarai viešumoje būtų ištrinti, tai šis komentaras tikriausiai irgi bus ištrintas.
Pradirbau 3 metus gamybojei ir imone nesuzavejo.
Lietuviskas Kitron turi didiziausias pajamas ir geriausia pelninguma lyginant su kitomis salimis. Taciau vadovai galvoja, kad imone yra high tech, nors realiai nieko gero. Tiesiog isnaudojami darbuotjai mokant mazus atlyginimus.
Minusai: naudojasi idarbininimo agenturomis, todel labai lengvai atsikrato darbuotojais. Mazos algos, galima rasti medianas ir vidurkius. Ketvirtiniu nemoka (nors imone pelninigiausia is visu grupes imoniu). Profsajunga yra tik teoriskai, bet realiai ji nieko nedaro, nebet prastumineja savus i geresnes pozicijas. Neuztikrina net elementariausiu higienos salygu, virtuveje nera muilo, o popieriniu ranksluosciu padeda tik kai administracija pietauja. Kalediniai vakareliai buna sausio menesi, nes taip pigiau. Jei nera darbo iveda privalomas prastovas ir nemoka darbuotojams.
Kaune...
Sveiki galiu paparsakoti trumpai ir aiškiai apie Kitrona ir jo darbo krūvius paprastiem žmonėm.
Dirbau metus laiko. Dirbau per įdarbinimo agentura, o poto pamatė, kad gerai dirbu persiemė Kitronas.
Buvau testuotojas darbas lengvas ir gan monotoniškas, bet su gera kolegu kompanija darbas buvo nuostabus.
Kai kurie vadovai su tavim elgdavosi kaip su draugu, o kai kurie tiesiog primestadavo aukščiau už viska.
Algas mokėdavo laiku su avansais problemu nėra, bet alga netenkindavo 3 pamainom po 8val dirbau. Yra daug šitam darbe specialybių kur algos skirtingos. Svarbiause kur papulsi.
Jaunam žmogui kuris patirties neturi ir mokinasi tai puiki vieta.
Gal gali plačiau papasakoti apie darbą ir realų užmokestį?
Su projektų valdymu pas juos prastokai... Jei klausia pasiūlymo, duoda metinius poreikius tūkstantinius. Kai užsako, tai gerai jei ketvirtį to kiekio. Ir iškart sako "nežinom kada ir ar iš vis bus dar poreikis". Taip kad skaičiuodami pasiūlymus įvertinkite konkretų to projekto kiekį ir nesusižavėkite svaičiojimais apie didžiulius mistinius metinius kiekius- to tikrai nebus, taip sako tik geresnės kainos išmušinėjimui.
O kartais išsidera gerą kainą, bet vistiek neperka, o pasinaudodami sutarta kaina užsisako analogą Kinijoje pigiau.
Su užsakymu tempia iki paskutinės minutės ir po to dar pyksta, jei greičiau nei buvo siūlyta nesugebi patiekti.
Iš kitos pusės- o kada tiekėjams buvo lengva dirbti...
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...