Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Kitron, UAB

Atsiliepimai apie Kitron, UAB

Your ambition. Our passion.

5.6

Labai patenkinta darbu, maista pradejo tiekti seis metais labai skanus porcijos dideles ir kainos mažos, darbo vieta tvarkinga ir visas kolektyvas draugyskas, aisku yra nuansu bet kur ju nera visur atsiras minusu ir pliusu, priedus gaunam dažnai, tobulėti tikrai yra kur ir kilt karjeros laiptais tikrai galima, alga mazoka bet gyvenimo pradziai tenkina ir ja pakelti tikrai imanoma tai tikrai REKOMENDUOJU

su tokiu arogantišku darbuotoju neįmanoma bendrauti, grubumas, didelė gėda

NESIDARBIBKIT CIA! a*******s visiskos. Apgaus, paliks plika basa ir aparate vien tie patys sumustiniai, jokio sviezio maistelio. O valgykloj turbut isvis is ziurknuodziu gamina maista, nes po kiekvieno pavalgymo ten tryda garantuota. Pamirskit apie premijas, bonusus ir visus kitus pazadus. Apgaus ir vsio.

Paskaičius atsiliepimus tikrai nesinori čia dirbti.

Ar atkreipėt dėmesį, kad Kitron nuolat verbuoja naujus darbuotojus.Kažin, kodėl jie nepadirba, vis ieškoma"šviežienos" ? Naujos grupės pastoviai apmokamos, vežiojamos po cechus, kad susipažintų su gamyba, bet po mėnesio kito visi atleidžiami."Patogi" įmonės pozicija - nevertina savo darbuotojų, jie - kaip mėsa mėsmalėje, be to - ten dirbantys vieni kitus nuolat skundžia, ir tai toleruojama.Tokia "patogi " įmonės politika.

Visiškai sutinku su Jūsų pastebėjimais apie šią įmonę. Mane taip pat po mėnesio darbo ir pastangų išmetė. Neva nemoku dirbti pagal jų normas. Dirbti nemokina, o ką mokina patys daro atvirkščiai. Dirba tie, kurie dirba nuo ankščiau, o visi nauji yra pastumdėliai ir dėl visko kalti. Nepatariu darbintis šioje kompanijoje.

Labai patenkinta darbuotoja

Valgykla pati blogiausia kokia gali būti. Maistas tik automatuose. Ir dirbant savaitgalį ruoškitės badauti, nes įmonė nepasirūpina, kad savaitgliui automatai būtų papildyti.

Spėju tenais visa dieną reikia prie konvejerio kruštis? Ir per dieną kažkokį nerealų kiekį pagaminti? Kad uždirbt tą supistą tūkstantį eurų? Ot kažin daužo ten per galvą jei jų nustatytų nomų neyvygdo darbuotojas eilinis?

Pags

Dirbu čia jau kelis mėnesius, košmaras o ne įmonė.
      Bėkit ir nesidairykit.

AsEsu
      Darbininkas

Ar tikrai kosmaras ? Nes geri darbai seip sau nesimeto..Nesinori kad po men. laiko ieskotis kito darbo.
      Ar verta darbintis sioje imoneje ?

Nusivylęs darbuotojas
      Darbininkas

Užliedžių Kitrone visai baisu.vienas po kito išeina. Neatlaiko įtampos. Psichologinio spaudimo. Tyčiojasi...... Ir nėra kam pasiskųsti. Vadovauja vyras o žmona daro ką nori.

Visų pirma įmonė pasirūpina, kad neigiami komentarai viešumoje būtų ištrinti, tai šis komentaras tikriausiai irgi bus ištrintas.
      Pradirbau 3 metus gamybojei ir imone nesuzavejo.
      Lietuviskas Kitron turi didiziausias pajamas ir geriausia pelninguma lyginant su kitomis salimis. Taciau vadovai galvoja, kad imone yra high tech, nors realiai nieko gero. Tiesiog isnaudojami darbuotjai mokant mazus atlyginimus.
      Minusai: naudojasi idarbininimo agenturomis, todel labai lengvai atsikrato darbuotojais. Mazos algos, galima rasti medianas ir vidurkius. Ketvirtiniu nemoka (nors imone pelninigiausia is visu grupes imoniu). Profsajunga yra tik teoriskai, bet realiai ji nieko nedaro, nebet prastumineja savus i geresnes pozicijas. Neuztikrina net elementariausiu higienos salygu, virtuveje nera muilo, o popieriniu ranksluosciu padeda tik kai administracija pietauja. Kalediniai vakareliai buna sausio menesi, nes taip pigiau. Jei nera darbo iveda privalomas prastovas ir nemoka darbuotojams.
      Kaune...

Sveiki galiu paparsakoti trumpai ir aiškiai apie Kitrona ir jo darbo krūvius paprastiem žmonėm.
      Dirbau metus laiko. Dirbau per įdarbinimo agentura, o poto pamatė, kad gerai dirbu persiemė Kitronas.
      Buvau testuotojas darbas lengvas ir gan monotoniškas, bet su gera kolegu kompanija darbas buvo nuostabus.
      Kai kurie vadovai su tavim elgdavosi kaip su draugu, o kai kurie tiesiog primestadavo aukščiau už viska.
      Algas mokėdavo laiku su avansais problemu nėra, bet alga netenkindavo 3 pamainom po 8val dirbau. Yra daug šitam darbe specialybių kur algos skirtingos. Svarbiause kur papulsi.
      Jaunam žmogui kuris patirties neturi ir mokinasi tai puiki vieta.

Gal gali plačiau papasakoti apie darbą ir realų užmokestį?

Su projektų valdymu pas juos prastokai... Jei klausia pasiūlymo, duoda metinius poreikius tūkstantinius. Kai užsako, tai gerai jei ketvirtį to kiekio. Ir iškart sako "nežinom kada ir ar iš vis bus dar poreikis". Taip kad skaičiuodami pasiūlymus įvertinkite konkretų to projekto kiekį ir nesusižavėkite svaičiojimais apie didžiulius mistinius metinius kiekius- to tikrai nebus, taip sako tik geresnės kainos išmušinėjimui.
      O kartais išsidera gerą kainą, bet vistiek neperka, o pasinaudodami sutarta kaina užsisako analogą Kinijoje pigiau.
      Su užsakymu tempia iki paskutinės minutės ir po to dar pyksta, jei greičiau nei buvo siūlyta nesugebi patiekti.
      Iš kitos pusės- o kada tiekėjams buvo lengva dirbti...

Pramonės g. 8, Klaipėda.
      Veiklos sritys: elektros dalys ir įranga; elektros instaliacijos darbai; elektros varikliai; gamyba.
      UAB Lithutec (by PIT Group) - yra greitai auganti ir dinamiška elektronikos gamykla. Teikiame aukštos kokybės elektronikos komponentų, elektroninės įrangos gamybos, kabelių modulių surinkimo ir prekių žymėjimo paslaugas. Surinkti mūsų kabeliai yra naudojami ne tik automobilių, bet ir saugos inžinerijos bei vėjo...
      Tinklų g. 35R, LT-35115 Panevėžys.
      Veiklos sritys: elektros dalys ir įranga; automatizavimas, automatika; energetika; gamyba; laivų remontas, statyba; pramonės įrengimai; projektavimas; technologinė įranga.
      HARJU ELEKTER UAB yra tarptautinės Harju Elekter grupės dalis, siūlanti pažangius inžinerinius, gamybos ir prototipų kūrimo sprendimus pramonės bei laivybos sektoriams. Mūsų sprendimai:⚡️Daugiavariklinės sistemosMes paverčiame jūsų variklių sąrašą modernia, skysčiu arba oru aušinama bendra nuolatinės srovės dažnio...
      A. Juozapavičiaus pr. 44, LT-45220 Kaunas.
      Veiklos sritys: elektros dalys ir įranga; automatizavimas, automatika; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; mažmeninė prekyba.
      UAB „Skiraida“ savo veiklą pradėjo 1998 m. Mūsų internetinėje ir nuolat augančioje Kaune įsikūrusioje mažmeninės prekybos fizinėje parduotuvėje siūlomas platus elektrotechnikos prietaisų ir elektros instaliacijos medžiagų pasirinkimas.Per daugelį veiklos metų sukaupta patirtis šiandien mums leidžia pasiūlyti...
      Panevėžio aplink. 10, Šilagalio k., LT-36258 Panevėžio r.
      Veiklos sritys: elektros dalys ir įranga; gamyba; kita veikla.
      PKC Group Lithuania yra viena iš didžiausių įmonių Lietuvoje, įsikūrusi Panevėžio ir Klaipėdos regionuose.Būdama įmonių grupės Motherson Group nare, įmonė PKC Group yra patikima partnerė globalioje komercinių transporto priemonių laidų gamybos srityje.Mes esame savo srities ekspertai, tad aptarnaujame klientus...
      Ateities pl. 31, LT-52167 Kaunas.
      Veiklos sritys: elektros dalys ir įranga; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; energetika; statybinės medžiagos; šviesos sistemos, šviestuvai.
      Mažmeninė ir didmeninė prekyba elektros komponentais, instaliacijos medžiagomis, dalimis, saulės elektrinių įranga – pagrindinė Elektra LT, UAB veikla.Elektra LT, UAB yra:V-TAC oficialūs atstovai LietuvojeElettrocanali oficialūs atstovai LietuvojeZext oficialūs atstovai LietuvojeTibox oficialūs atstovai...