Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Kitas skonis, UAB
Informuoju, kad dėl laiku nepristatyto užsakymo Nr. 13141 su atsakinga darbuotoja, kuri pripažino klaidą, už užsakymą 2024 04 29 buvo sutarta dėl pinigų grąžinimo į tą pačią sąskaitą iki 2024 04 29. Vietoje to, sulaukėme žinutės, kad užsakymas įvykdytas. Na, šiais laikais, kai maitinimo įstaigos dūsauja dėl valdžios sprendimų, taip nesiskaito su klientais ir teisinasi, neva dar bankai kalti, kad nedirba?!, mažių mažiausiai rodo absurdišką situaciją 18:05 pateikėme uzžsakymą, 19:35 buvome iformuoti, kad stipriai vėluos! Užsakymo atsisakėme, paprašėme grąžinti įmoką, pasiteisino, kad bankai nedirba, pavedima padarėm!, o vietoje to atsiuntė sms, kad užsakymas įvykdytas!!! 21: 48- nei picų su padažais, nei pinigų.
Laba diena. Apgailestaujame, kad dėl "force majeure" aplinkybių teko Jus informuoti, kad užsakymas vėluos. Jums atsisakius užsakymo, mes informavome, kad pinigėliai bus grąžinti. Mes tikrai niekuo nesiteisiname, tiesiog yra buhalterijos darbo valandos ir visi finansai sprendžiami darbo valandomis. Kaip jau matėte, Jums pinigėliai grąžinti. Visada yra humaniški būdai išspręsti susidariusias nemalonias situacijas. Dar kartą nuoširdžiai atsiprašome.
Plonapade tai visai nieko, kai valgiau savanoriu pr, atvaziaves is po tolimos keliones. kita karta atvaziavau i Kauna su reikalais ir sugalvojau uzsukti vel, ir pavalgyti storapades nu bet storapade tai ka zinau… vietoje valgiau, pica buvo atvesus, o krastai buvo kieti, storapadziu nerekomenduociau. Skonis buvo toks lyg is maximos butu pirkta ir dar truputeli savo produktu uzdeta bet kai valgyt norejau suėjo
Penktadienio vakaro pateikiau užsakymą internetu. Viskas suprantama dvi picos, atsiimti vietoje.
Gavau patvirtinimą, atsiemimas po 30min. Savanoriu Pr. Ilgai nelaukusi, sėdau į automobilį, nuvykau iki vietos.
Nežinau ar tai personalo, ar jūsų programeles klaida, tačiau gavau atsakymą, kad picos randasi silainiuose. Tai jus man paaiškinkit, kokiu būdu galėjau sužinoti ar atspėti, kur mano picos.
Žodžiu reziume, tarp tiek konkurentu tai labai prastai pasirodėte, užtikrinu, kad tai paskutinis mano bandymas, taip pat nerekomenduosiu niekam kitam.
Esu pasipiktinusi Baltu pr Bzz Pizza picerijos darbuotojais. Jau kelinta karta gauname ne ta ka uzsakom. Tai picos ne tos atvezamos tai neturi paplotelio prie sriubos, o siandien uzsisakius vietoje sriuba idejo vel ne ta, kurios prasiau! Paskambinau ir pasakiau, jog ir vel sumaise uzsakyma tai net nesugebejo atsiprasyt uz klaida.
Vilniaus centre – vieta, kurią renginių ekspertai vadina tikru atradimu
Renginiams reikia ruoštis iš anksto, ypač jei siekiama nepriekaištingos kokybės, įsimintinos atmosferos ir prestižo. Būtent tai šiandien siūlo atsinaujinęs "Grand Hotel Vilnius, Curio Collection...
"Gilesta" Vilniuje pradeda vieno didžiausių švietimo projektų statybas
Pavilnyje pradedamas įgyvendinti vienas didžiausių pastarųjų metų švietimo infrastruktūros projektų Vilniuje – Stasio Lozoraičio gatvėje statoma nauja progimnazija su sporto, laisvalaikio ir...
Mažvydas Šileika. Kaip versle vertinti EBITDA svyravimus?
Agro ir maisto sektoriuje EBITDA dažnai tampa vienu svarbiausių rodiklių vertinant verslo atsparumą. Skirtingai nei pajamos ar grynasis pelnas, šis rodiklis leidžia geriau matyti, kaip įmonei...