Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę JDB Statyba, MB
Noriu pagirti dažytojus ir plytelių klojėjus atliko gerus darbus. Kitą vertus kas montavo dušo kabiną galimai žvairas arba nėra to daręs. Sandarumo nėra, bėga kiaurai per kampus. Tvarkė nepatenkinti ir vistiek bėga. Bet čia smulkmena, žmogus klojęs premium klasės click vinilą, visiškai nesuprantantis ką jis daro, sugadintas vinilas matomiausiuose vietose, pjaustyta buvo ne su pjūklu, o su peiliu, baisu, neprofesionalu, ant naujo vinilo metyti įrankius? Vaikščioti su batais? Nepasikloti, neapsaugoti? JDB standartas. Ponas Gražvydas gavęs pinigus grynus, nebeatsiliepia, balkono bortelio taip ir nesutvarkė, plintusų nesudėjo, nes pagal jį nebuvo sutartą. Gaila laiko ir pinigų.
Apie ka as ir kalbu visa ta laika atvirai, ten vien bedos su ju vadovavimu ir neturejimu normaliu darbuotoju
Sveiki esu įmonės vadovas. Apie šią situaciją ir atsiskaitymo metodus girdžiu pirmą kartą.Prašau parašyti koks tai buvo projektas arba susisiekti mano asmeniniu telefono numeriu +37065809128. Taip pat informuoju, kad susilaukiame daug suklastotų asmenybių šmeižiančių komentarų iš vieno nesdekvataus žmogaus, tad jei nesusisieksite ir nepatvirtinsite man, kad ši situacija tikra prijungsiu šį komentarą prie pareiškimo policijai. Visus atsiradusius trūkumus mes sutvarkome laukiu jūsų skambučio.
Visumoje darbai atlikti gerai, tačiau reiktu rimtai peržiūrėti ir įvertinti santechnikos darbuotojų ar partnerių darbą. Pridaryta tiek kokybinio, tiek techninio broko.
Pataisymas: Įvertinimas pakeistas iš 7/10 į 9/10 nes santechninis brokas buvo ištaisytas pačių JDB statybos. Būtų 10/10, jei ne pirminės įvairios problemos su santechnika.
Teko ten dyrbt, tai daug nesusipratimo toje imoneje. Reguliuot kas susije su statyba, viskas uzdelsta. O ir kainu ir kokybes santikis tai didelis plisys. Pastovus visko velavimas ir melavimas. Apeikit geriau, sutaupysit nervu.
Komentarus rašo neadekvatus asmuo apsimetinėjantis įmonės buvusiais darbuotojais
Visa teisybe už pinigus trini? Abgailetinas esi ir bailys, ko begi nuo tikroves atitinkančiu komentaru, baily? Buvai melagis ir liksi melagis o rekvizitai.lt komanda prašom palikt ir netrint realybe atitinkančius komentarus, nes jis primeluos visko, kad tik sava šikna ištraukt sausa. Buve darbuotojai ir daug kitu darbuotoju, kurie dirbo kažkada jam, kodel neivienas nebenori pažiuret i jo puse? Nes jis nemokus ir didelis melagis ir savimeila kuris taško punigus
Labai džiaugiamės JDB komanda ir atliktais darbais, viskas greitai, kruopsčiai. Didelis ačiū nuostabioms moterytėms už gražiai paruoštas ir išdažytas sienas, jos tikros profesionalės :))❤️
Dar ne karta prireikus rinksimės JDB statybos įmonę.:))
Tai tik tas dvi moteriskes ir beturi jdb o daugiau, snipstas ir stresas ???????????????? ir jiesko kompaniju perparduot darbus. Nekalbu apie medziagas is parduotuviu, niekas jiems neduoda tai per kita kompanija pasiema ???????????????? vargsiukas tas justukas nabagelis, svarbiausias jis pats o visi kiti jam nerupejo ir nerupi. Informacijos kiekviena diena vis daugiau apie abgailetina jo elgesi ir ta grazvyda ???????????? du robinhudai ????????????????????
Stabili savo darbą išmananti įmonė, kokybė kokybe ir dar karta kokybe.
Kokia kokybe? Buves vadybininkas kuris nieko neišmanydamas, bandydavo kažka suregst ???????????? rašo buvusiai kompanijai komplimentus ???????????? vienas kitam uodegas kas pakels, jei nepatys sau ????????????
Norime atkreipti dėmesį, kad neigiamus komentarus rašinėja tas pats neadekvatus asmuo, buvęs įmonės trumpalaikis partneris, darbus pabaigęs paliko daug taisytino broko. Šaukimu ir kitais keiksmažodžiais, bei gestais vykdė komunikaciją su klientais ir darbų vadovais.Taip pat į siūlymus atvykti ir taikiai išspręsti likusius nesutarimus nereaguoja, vietoje to džiaugiasi jam maloniu procesu. To pasekoje yra perduotas policijai, kaip asmuo naktį galimai subadęs 2 įmonei priklausančių automobilių padangas. Dėl šių ir kitų internete paplitusių šio asmens šmeižiančių komentarų taip pat yra užvestas teisminis procesas.
Ko trini teisybe iš komentaru? ???????? teisybe akis bado. Nuo kada paprasti darbininkai yra parneriai? ???????????? o gal pamiršai, kad tavo tevas viska stygavo ir pagal jo metodikas viskas buvo daroma, nepamiršk to. O matau kaip melavai visada, taip ir toliau meluoji visiem, koks tu abgailetinas. Ai pamenu kalbejai su policija apie tave, tai pasijuokem iš taves ir pasibaige pokalbis. O skambinti ir grasinti skambučiais, manau kritai žemiau plintuso žmogėnas ????????????
Jeigu jums reikalinga kokybė, pasitikėjimas Rangovo atliekamais darbais, duotų terminų laikymasis - Justas ir visa JDB STATYBOS komanda Jums visą tai suteiks.
O sias ceikejas tai menesi padirbo ir suprato kad negatves ten slot reik o vadyba uzsimt, bet jis nei laso i ta puse supratimo neturejo o galvojo koks jis geras vadybininkas ???????? priestai griovius kases. Graudu, kai kompanija tik tokius tesugeba priviliot i vadyba ir abgaudinet darbuotojus
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...