Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę ITMA LT, MB

Atsiliepimai apie ITMA LT, MB

Kreditavimo rizika:
    Internetinių projektų kūrimas ir vystymas

7.9

Dėkoju Mantui, kuris sukūrė rezultatus generuojančią svetainę. Pardavimai padidėjo, o investicija atsipirko. Dėkoju :)

Ačiū ITMA komandai už puikią internetinę svetainę ir kokybišką jos priežiūrą. Džiaugiuosi pasirinkęs jus. O yapč dėkoju už efektyvią komunikaciją, tikslius ir efektyvius patarimus. Matosi, kad esat ekspertai.
      Rekomenduoju 10/10

Bendradarbiauti su Ernestu buvo sklandu ir paprasta, būtent tai labiausiai ir vertinu, kas ieškote patikimo specialisto, rekomenduoju :)

Puikiai atlikti svetainės atnaujinimo darbai - sklandus bendravimas, aiškūs sprendimai ir rezultatas, kuris atitiko lūkesčius. Rekomenduojame kaip patikimą ir profesionalų partnerį.

VšĮ "Jūsų saviugda"

Dėkoju už svetainės patobulinimą. Esate šauni, maloniai bendraujanti ir greitai dirbanti komanda.

Ačiū ITMA LT už puikiai atliktą darbą! Mano svetainė atrodo nuostabiai - viskas veikia patogiai ir sklandžiai. Komanda buvo labai kantri, išklausė, įsiklausė į mano norus bei juos pilnai išpildė. Esu labai patenkintas savo pasirinkimu ir tikrai dirbsiu su jais dar ne kartą. Nuoširdžiai rekomenduoju!

Kauno lopšelis-darželis "Mažylis"

Su įmonės ITMA komanda sukūrėme puikią darželiui svetainę. Labai patiko, jog komanda pristatė ne vieną svetainės pavyzdį, todėl turėjome galimybę rinktis. Taip pat atsižvelgė į mūsų pageidavimus ir pakoregavo dizainą. Džiaugiamės rezultatu ir tolimesniu bendradarbiavimu.

Noriu nuoširdžiai padėkoti įmonei ITMA LT už išskirtinį darbą, kuris viršijo mūsų lūkesčius. Jūsų komanda ne tik profesionaliai sukūrė mūsų internetinį puslapį, bet ir įnešė į projektą kūrybingumo bei entuziazmo. Dirbti su jumis buvo ne tik vaisinga, bet ir labai maloni patirtis - visada jautėmės kaip svarbūs partneriai, o jūsų dėmesys detalėms ir punktualumas tik dar labiau patvirtina jūsų profesionalumą. Rekomenduoju ITMA LT visiems, kurie nori turėti išskirtinius ir funkcionalius sprendimus. Ačiū už nuostabų bendradarbiavimą!

Labai greitai ir kokybiškai

Gintaras Paura

Ačiū ITMA LT už atliktus darbus. Džiaugiamės pasirinkę būtent šią įmonę kuriant mūsų internetinę svetainę. Vos ją paleidus, gavome puikų feedback'ą iš klientų, kad viskas estetiškai padaryta, patogu naudotis. Kantrybės su mumis kainavo nemažai, bet džiaugiuosi, kad buvo visada išklausyta ir įsiklausyta, ko norime. Dirbsime su jais ir toliau. Linkiu tik sėkmės ir tęsiame bendradarbiavimą. Rekomenduoju visiems.

Jų darbas pranoko lūkesčius - tinklapis ne tik estetiškas, bet ir funkcionalus, pritaikytas visiems poreikiams. Bendradarbiavimas buvo sklandus, o jų dėmesys detalėms ir greiti sprendimai paliko puikų įspūdį. Ačiū už profesionalumą ir kokybę! Rekomenduoju!

UAB Mobili lentpjuve

Kokybiskos paslaugos, malonus aptarnavimas, puslapi sukure profesionaliai, dave daug ideju.

Sukūrė puikę svetainę. Labai gerai sutvarkė SEO situacija ženkliai pagerėjo.

Telesoftas o gal ir ne

nuostabiai suteiktos paslaugos

Trinapolio g. 11D-53, LT-08338 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto svetainių kūrimas, talpinimas; grafika, dizainas; interneto parduotuvės; interneto paslaugos; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; reklamos paslaugos; seo paslaugos.
      Apie getspaceNematantys ribų.Mes žvelgiame toliau nei kiti. Ir tam įrodyti mums nereikėjo išrasti raketos – užteko sukurti Getspace – platformą, kuri akimirksniu pakeičia vartotojo patirtį. Į pažangesnę, patogesnę, priimtinesnę. Kaip? Leidžiant derinti skirtingas paslaugas ir gauti būtent tai, ko jau seniai reikėjo...
      Vytauto g. 6, LT-99176 Šilutė.
      Veiklos sritys: interneto svetainių kūrimas, talpinimas; individuali veikla; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių programinės įrangos kūrimas.
      Inovotec.lt – moderni technologijų ir inovacijų įmonė, teikianti pažangius skaitmeninius sprendimus verslui ir organizacijoms. Įmonė specializuojasi IT sprendimų kūrime, verslo procesų automatizavime bei inovatyvių technologijų diegime, padedančiuose optimizuoti veiklą, didinti efektyvumą ir kurti ilgalaikę...
      Liongino Baliukevičiaus-Dzūko g. 50, Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; interneto paslaugos; interneto svetainių kūrimas, talpinimas; televizija ir radijas; vaizdo stebėjimo sistemos.
      Fastlink – sparčiai besiplečianti interneto, išmaniosios televizijos, vaizdo stebėjimo ir kitas inovatyvias IT paslaugas, PRIVATIEMS ir VERSLO klientams, teikianti bendrovė, kuri Lietuvos rinkoje veikia virš 20 metų.Fastlink yra pirmasis paslaugų tiekėjas Lietuvoje, siūlantis savo klientams 4K (ULTRA HD) išmaniąją...
      Pramonės pr. 4K, LT-51329 Kaunas.
      Veiklos sritys: reklamos paslaugos; baldai (gamyba); grafika, dizainas; interneto svetainių kūrimas, talpinimas; plastikas, guma, jų gaminiai; spaustuvės, leidyba.
      ADGO Reklama - reklamos gamyba tai mūsų aistra. Būdami jauni ir ambicingi dirbame Jums su energija ir atsidavimu. Jūsų reklamos sprendimams reikia geriausio rezultato, todėl garantuojame greitį ir kokybę, o mūsų techninės galimybės leidžia įgyvendinti inovatyvias ir nestandartines idėjas. Tikime, kad įsiklausymas...
      Keramikų g. 100-19, Vilnius.
      Veiklos sritys: seo paslaugos; interneto svetainių kūrimas, talpinimas; reklamos paslaugos.
      GOOGLE ADS REKLAMASertifikuota reklama visame Google reklamos tinkle.Reklama paieškoje ir turinyje, Gmail, YouTube, remarketingas.SEO PASLAUGOS IR OPTIMIZAVIMASProfesionalus interneto svetainių SEO optimizavimas.SEO analizė, vidinis bei išorinis optimizavimas, priežiūra.GOOGLE ANALYTICS IR TAG MANAGERGoogle...