Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Išmanus interjeras, UAB
Esu be galo patenkinta „Išmanaus interjero“ komanda ir jų atliktu interjero projektu. Darbas buvo atliktas itin profesionaliai, kiekviena detalė buvo kruopščiai apgalvota, o techniniai ir baldų brėžiniai buvo pateikti itin išsamiai. Komunikacija vyko sklandžiai ir greitai, visos mano užklausos buvo operatyviai atsakytos. Rezultatas pranoko mano lūkesčius, todėl drąsiai rekomenduoju šią įmonę visiems, vertinantiems kokybę ir atidumą.
Norėčiau nuoširdžiai padėkoti „Išmanaus interjero“ komandai už nepaprastai profesionalų ir kokybišką darbą. Užsisakiau interjero projektą ir buvau maloniai nustebinta detalių kruopštumu, su visais techniniais brėžiniais ir išsamiais baldų planais. Komunikacija buvo greita ir sklandi, o kiekvienas mano klausimas buvo atsakytas su didžiausiu rūpesčiu ir dėmesiu. Esu labai patenkinta galutiniu rezultatu ir tikrai rekomenduoju šią įmonę visiems, ieškantiems patikimo ir kūrybiško interjero sprendimo.
Neįtikėtinai neprofesionalu. Užsakėme 7 kv. m. vonios kambario dizaino paslaugą. Prieš pradedant darbus, nurodėme biudžetą iki 7000 eurų, tačiau po pirminio projekto pateikimo kilo klausimas, ar dizainerė Ainė išvis atsižvelgė į biudžetą. Vien plytelės kainavo apie 6000 eurų, santechnika apie 5000 eurų, o baldas - apie 3000 eurų. Tai net neįskaitant praustuvo, dekoracijų, kabliukų, rankšluoščių džiovintuvo, dušo sienelės, komplektuojančių detalių (sifonų, šlangelių, plytelių užpildų) ir t.t. Informavome, kad reikia tilpti į biudžetą, Ainė patikino, jog kompromisas bus atrastas, tačiau po savaitės ji tik pakeitė plyteles į tragiškai atrodančias, atsiuntė brėžinius ir pareiškė, jog darbas baigtas, laukdama galutinio apmokėjimo. Biudžetas viršytas daugiau nei dvigubai, lūkesčiai nepateisinti, tačiau už dizaino paslaugas sumokėjome nedelsiant.
Bandydami sumažinti išlaidas, patys ieškojome santechnikos ir medžiagų. Galiausiai paaiškėjo, kad projekte paliktas 30 cm tarpas tarp vonios ir...
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?