Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Bombikė, UAB

Atsiliepimai apie Bombikė, UAB

Fejerverkai, helio balionai, šventinė atributika.

Fejerverkų ir pramogų sostinė

7.9

Puikus kolektyvas.

Nusipirkome kaip itariame brokuota fejerverka, uzdegus knata, knatas sudege iki puses ir uzgeso, palaukus ir uzsdegus antra karta pradejo iskart saudyti, nespejus pasitraukti, visa laime jog laimingai, vyrui atsitrenke i ranka, man stovejus toliau i koja, nes pradejo saudyti i visas puses, o ne i ora, vaikui didziausia trauma, pradejo bijoti fejerverku. Kaip gali knatas sudegti iki puses ir uzgesti? Tokie pinigai i bala…

Puiki komanda, super greitas pristatytas, perku kiek vienais metais, visada maloniai nustebina mazomis dovanelemis ????

Iškilus problemai dėl klaidingos reklamos Jų pačių svetainėje (turėjo būti pridėra dovana perkant už 100+ eur) "Bombikė" komanda atrašė, kad reklamos, kurią mačiau, jau nebuvo, aš reklamos nemačiau ir jokia dovana man nepriklauso. Už klaidas nepykstama, bet už kliento pastatymą į kvailio vietą - blogas įvertinimas. Kitiems linkiu pagalvoti prieš perkant su akcija..

Šiandien nuvykau į Jūsų Šiaulių parduotuvę nusipirkti fejerverko.
      Ačiū Jums. Aptarnaujanti mergina buvo labai mandagi. Gavau net dvi dovanas. Labiausiai nudžiugino Jūsų asmeninė smulki, bet labai miela dovana. Ačiū. Tikrai galiu rekomenduoti Jūsų įmonę. ????

Nerekomenduoju. Sugadinta vakarelio pagrindine staigmena. Nusipirkome 100 šūvių fejerverką xmas dream. Uzdegus pagrindini iššovė du šūviai or sustojo. Po 5 min uždegeme atsargini degikli, išovė max 30 šūvių. Pirmasis degiklis ir liko rūsenti gal puvalandi (tamsoje matesi), kol galiausiai visa dėžė pradejo degti atvira liepsna. Gerai kad laiku pastebėjome. Fejerverkai neatitinkantys kokybes. Nerekomenduoju!

Ačiū, kad esat
      Jūs padarėt mūsų šventę nuostabią!!!!!????
      Greitas pristatymas, puikios kainos, malonus aptarnavimas❤️

Nuostabu :)

:) :) :) :)

35 balti balionai

Nuoširdus ačiū už profesionalų bendravimą bei kokybiškus balionus, kurie puikiai sulaukė šventės ir po paros laiko. Taip pat netikėtai malonu, jog papildomus balionus gavome nemokamai ❤️
      Merginos Panevėžyje paslaugios, malonios, mandagios, dirba operatyviai ❤️
      Smagu turėti reikalų su profesionalais
      AČIŪ

Aptarnavimas tiesiog TRAGEDIJA !!!! susitarem kaina telefonu, atvaziave i vieta kaina zenkliai isaugo.. nusipirkom 40 helio balionu, liko 6, visi kiti brokuoti. Bendrauja izuliai ir nemandagiai. NEREKOMENDUOJU !!!

UAB BOMBIKĖ
      Lukas

Laba diena Lukai,
      Arba Jus paniojate įmones, arba tarnaujate konkurentams su tikslu pakenkti mūsų įmonės reitingui.
      Visų pirma, balandžio mėnesį nei viename filiale nebuvo užsakymo su 40 vnt. helio balionų. Visų antra, jeigu Jus aptarnavo įžuliai, labai keista, kad visgi, , pasirinkote mus" teikti Jums paslaugą. Netaikome metodo pasakyti mažesnę kainą telefonu, o kai klientai atvykta - nurodyti jiems didesnę kainą. Tai nėra prasminga daryti, tad kyla klausimas, kodėl Jūs, , pirkote" už didesnę kainą. Dirbdamas konkurentams - toli gyvenime nenueisite.

Fejerverkas buvo brokuotas, jokios atsakomybės už tai neneša, įrodinėja savo tiesas tikrindami kitus fejerverkus, tik gražiai kalba, kad kažką spręs, bet nieko nesprendžia :) geriau pasirinkti patikimesnius pardavėjus, jei nesinori sugadintos šventės :)

Patys geriausi, patys pačiausi!!! Be galo malonus aptarnavimas, lankstumas. Tai imonė, kurioje vertinamas kiekvienas klientas ir daroma viskas, kad tik jis išeitų laimingas. Ačiū už ilgametę draugystę, visada malonu grįžti.

tn-1-881084.jpeg

Gal zinot ar yra toj pacioj vietoj bombike Kaune

UAB BOMBIKĖ
      Jurgita

Laba diena, taip, esame Jurbarko g. 5, Kaunas. :)

Super, pasiteiravus el. paštu parekomendavo fejerverkus, daugelis fejerverkų turi vaizdo įrašus demonstruojančius kokius efektus "šūvius" jie išleidžia. Pristatė vos per 1 dieną čia buvo tiesiog "WOW" ir dar dovanėlių įdėjo. Perkuosi jau 3 metus iš eilės ir tikrai rekomenduoju savo draugams šią įmonę.

tn-1-869294.jpg
      UAB Mobili prekyba

Rekomenduoju drąsiai. Naudojamės Kaune Bombikės paslaugomis. Balionai pripučiami labai kokybiškai, laikosi labai ilgai. Dirba kokybiškai, patikimai, maloniai ir nebrangiai:)

Jelena Filistovič

Esu patenkinta, kikybe ir kaina labai dera.uzsakyneju ne vienerius metus.visada gaunu greit, prekes kokybiskos ir dar su dovanom.tikrai siulau, visada galit paziuret kaip atrodo fejerverkas????????

Gausus pasirinkimas, geros kainos plius galima pamatyti koki fejerverka nusiperki, turi ju video. Labai malonus ir paslaugus aptarnavimas Šiauliuose Pramones gatveje.
      Butinai uzsuksiu dar karta.

Fejerverkas buvo brokuotas, savininkas aiskino savo tiesas kutios is pirsto lauztos. Nerekomenduoju.

www.bombike.lt
      Marius

Laba diena. Visada kviečiame klientus su nesuveikusiu gaminiu atvykti į parduotuvę, kad mes galėtume įsitikinti dėl atvejo. Vadovas Jus pakvietė atvyti, tačiau to nepadarėte. Todėl išspręsti šios situacijos buvo neįmanoma.

Rekomenduoju. Puikus aptarnavimas, fejerverkai nustebino visus šeimos šventėje. Ačiū labai!

Labai prastai, atvažiavau įsigyti balionų su heliu atstovėjus penkių žmonių eilę gavau pareiškimą jog turiu palaukt kol aptarnaus visus kitus kurie perka ferjverkus, kai tuo tarpu už manęs stovėjo dar 3 žmonės, visiškas laiko gaišimas, toks vaizdas jog klientas atėjas įsigyti ne ferjeverku yra ten nelaukiamas:) Suprantu jog šventės visi skubame, bet tikrai nemalonų įspūdį paliko toks pardavėjos elgesys, Kauno parduotuvė

Puikus, malonus, aptarnavimas, geros kainos. Esu nustebintas. Didelis ačiū.

Kauno parduotuvės darbuotojas (deja nepažiūrėjau vardo), jo bendravimas, paliko labai nemalonų įspūdį. Į šią parduotuvę grįžti tikrai nebesinorės.

Malonus bendravimas, greitas pristatymas, liuks fejerverkai, gavom dar ir dovaneliu, likom viskuom labai patenkinti, ačiū bombike.lt komandai!

Esam labai patenkinti gautais fejerverkais. Puikiai dirbate!

Patenkintas, per 2 d.d. gavau į Visaginą prekes)

tn-1-222151.jpg

Labai malonus aptarnavimas, padejo isirinkti preke, super:)

Puikiai dirbanti įmonė, greitai ir operatyviai. Užsakiau prekes vakar, šiandien jau laikau rankose + žiebtuvėlis dovanu. Rekomenduoju!

Esu dėkinga įmonės komandai o ypač gerb. Vytautui už suteiktą MALONIĄ STAIGMENĄ mažajam berniukui.
      Nerealiai likau patenkinta užsakymu, ideali prekių kokybė, aukštos kokybės helio balionai, užsakymus vykdo sklandžiai.
      Malonu bendrauti su tokiomis įmonėmis, nuo šiol žinau kur galima įsigyti kokybiškų prekių už protingą kainą.
      Labai ačiu Jums.
      Visiems rekomenduoju BOMBIKĖ, UAB.

Esu tikrai patenkintas, puikus aptarnavimas. Pirmadieni užsakiau, o trečiadienį jau buvo Vilniuje. Super!

Labai gera firma, pristatė per 2 dienas ir dovanų davė turbo žiebtuvėlį (angl. jet lighter).

Jūsų darbuotojas Juška galėtu truputi kultūringiau elgtis, nes paliko įspūdį tikrai ne kokį, gadina įmonės vardą.

uab bombike
      Vardas

Ačiu už komentarus, stengiames tobuleti