Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ipra LT, UAB
Sveiki visiems, kas skaito atsiliepimus, nes gerai daro :) Aš esu labai dėkinga Giedrei, kuri dirba Ipra UAB ir kurios pagalba susiradau patį geriausią darbą, kurio tik drįsau norėti. Turiu pripažinti, kad ne iš pirmo karto pavyko rasti darbą, nes Lietuvoje vis dar yra gana stiprus jaunų žmonių kultas, o aš jau iškrentu iš tos kategorijos. Bet Giedrės atkaklumas, geranoriškumas ir labai stiprus palaikymas ir tikėjimas manimi, realizavosi į puikų darbą. Todėl ypatingas dėkingumas yra Giedrei ir džiaugiuosi, kad Ipra UAB dirba tokie profesionalūs ir atsakingi žmonės.
IPRA'os kompanija profesionaliai ir aiškiai pristatė darbo vietą ir pobūdį, šios kompanijos dėka įsidarbinau užsienyje. Malonus kolektyvas darbo pokalbio metu atsakė į visus man rūpimus klausimus, o praėjus visus atrankinius etapus padėjo pasiruošti kelionei. Dirbu jau apie pusmetį ir esant kokiem neaiškumams visada sulaukiu patarimų/atsakymų iš IPRA'os komandos. Ypatingas AČIŪ kolegei Giedrei už jos supratingumą ir išmintį!
Rekomenduoju IPRA'os siūlomas paslaugas visiems, kurie nori gyvenime atrasti kažko naujo!
Sveiki, įsidarbinau per šita įmone prieš šešis mėnesius ir palieku komentarą. Įdarbinimo įstaiga, viskas kaip pažadėta, dirbu per šita įstaigą, jau puse metų, neturiu jokių nusiskundimų, viskas kaip buvo sutarta per pokalbį, turime nuostabu kolektyvą, didžiulį namą privačius kambarius su visais patogumais, motyvuojantį darbo uždarbį bei motyvuojančius vadovus skatinančius siekti daugiau. Tikrai saugi ir patikima įdarbinimo įstaiga rekomenduoju visiems norintiems pastovaus darbo su visomis garantijomis ir norintiems daugiau is savo gyvenimo.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?