Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Kyokushin karate klubas "IPPON"

Atsiliepimai apie Kyokushin karate klubas "IPPON"

Kreditavimo rizika:

8.8

Reiks pranešti tam tikroms instancijoms, jog auditą atliktų už kaip kad pvz. 2023 m. vos tik virš 13 tūkst. eurų metinį grynąjį pelną. Čia nori pasakyti per mėnesį klubas uždirba 1000 eur. pelno? Tai kaip saloninis Mercedess-Benz automobilus su vardiniu "IPPON" numeriu bei "Twin Bett" arenoj surenkami 50-60 tūkst. eurų už vienas varžybas iš 1500 vaikų startinio mokesčio po 60-65 eurus??

Didžiausio įvertinimo vertas sporto klubas IPPON. Treneriai nuostabūs, atsidavus darbui, mylintis vaikus ir negailintis jiems savo laiko.
      Mes rekomenduojam ir labai dziaugiamės kad mūsų dukrą lanko būtent šį klubą

Labai draugiška klubo bendruomenė, padeda vieni kitiems tobulėti, palaiko ne tik varžybų metu bet ir treniruotėse. Vaikams organizuojamos stovyklos, išvykos bei varžybos. Džiaugiamės pasirinkę Ippon klubą!

Kyokushin karate klube "IPPON" turiu 12 metu patirties. Per ta laikotarpi aš išpildžau savo vaikystės svajonė ir pasiekiau juoda dirža (1Dan) ir taip turiu aukštus rezultatus varžybose. Šiu rezultatu aš negalėčiau pasiekti be treneriu pagalbos, ju palaikymo, ju individualaus priėjimo prie sportininku. Treneriai visada padėdavo sunkiomis akimirkomis ir galėdavo nukreipti blogas mintis šalin, tiek ir varžybų metu tiek ir gyvenime. Sunkios ir varginančios treneruotes mane padare disciplinuotu, ramiu ir planuojačiu savo laika žmogumi. Šitos savybės man padėjo moksle, darbe ir savo asmeniniam gyvenime.

Super klubas!!!

tn-1-840964.jpg

Labai liūdna skaityti neigiamus komentarus. Mano vaikai šiame klube sportuoja jau 8 metus, per tą laiką nei karto nebuvo jokių problemų. Tik geriausios rekomendacijos.

IPPON klubą žinau ne pirmus metus, atsiliepimai TIK teigiami.
      Kvalifikuoti, suprantingi bei draugiški treneriai.
      Treneriai motyvuoja savo sportininkus, neleidžia jiems nuleisti rankų.

Rašydama atsiliepimą atkreipiau dėmesį, jog yra neigiamų komentarų, dėja, bet jie klaidingi klubo atžvilgiu :)
      Dėl patekimo į mokyklą - po karantino įsigaliojo taisyklės beveik visose Lietuvos mokyklose, kad į mokyklą lydintis asmuo įeiti NEGALI, tai ne klubo sugalvota taisyklė, tai mokyklų taisyklė, kurios dėka mokyklose yra tvarka, saugumas tiek vaikams, tiek dirbantiems asmenis (taip ribojami tie patys ligų plitimai).

IPPON klubas yra vienintelis klubas, kurį rekomendavau, rekomenduoju ir rekomenduosiu!

Su Ippon klubu mano vaikas sportuoja šešti metai. Iš savo pusės galiu tik pasidžiaugti, kad teko pakliūti būtent į šį klubą. Nes būtent treneris J. Jurut sugebėjo motyvuotį vaiką sportuoti ir siekti aukštumų. Per šiuos 6 metus vaikas turi daug apdovanojimų, spėjo aplankti varžybas Šveicarijoje iš jų grįžo su ????apdovanojimu.
      Šiuo metu trenerė Valentina ruošiasi į varžybas Jponijoje, kad ten pakliūti reik būti vienam iš geriausių, nes atrankos vyksta ogogo....
      O kas rašo apie klubą blogus atsiliepimus galim drąsiai teigti, kad tai užgautos ambicijos. Gal ne pakankamai žemai nusilenkė ???????? Yra kažkodėl galvojančių, kad sumoku 50 už mėn treniruotes ir už juos turi bučiuoti į minkštą vietą. Bet dėja... į šią sumą įeina tik treniruotės

Geriaurias kyokushin karatė klubas - vaikai noriai sportuoja jau septintus metus, prieš metus prisijungiau ir aš :) Esame labai patenkinti treniruotėmis, treneriais, apskritai visa klubo atmosfera, kur visi palaiko vieni kitus :)

Geriausias kyokushin klubas, jau daug metų sportuoju jame pats, mano dukra (daugkartinė Lietuvos vaikų ir jaunučių čempionė, Europos čempionatų dalyvė), sūnus, o dabar pradėjote ir draugės sūnus.

Labai puikus klubo vadovas Jevgenijus, kuris sugeba puikiai ugdyti įvairaus amžiaus aukšto meistriškumo sportininkus. Tiek vaikus, tiek suaugusius, aš grįžęs į sportą po ilgos pertraukos, jo treniruojamas laimėjau ne vienas varžybas suaugusių ir veteranų kategorijose. O vaikams treneris taip pat yra draugiškas ir geras mokytojas.

Pačiame klube patinka ir tai, kad visi jo nariai yra tarytum šeima ir palaiko vieni kitus varžybose bei stovyklose.

Labai rekomenduoju tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Labai geras klubas, treneriai labai geri ir visada pozityvūs, taip pat gerai treniruoja. Įdomūs pratimai treniruotės metu ir visada gera atmosfera

Mano patirtis vedant mažametį darželinuką vaiką yra labai prasta. Mokyklos kontaktinio asmens nemokėjimas kalbėti su klientu nemaloniai nustebino. Pirma, Salininkų mokykloje, kurioje vyksta treniruotės mažamečiams vaikams galioja tvarka, neleidžianti jį lydintiems suaugusiems asmenims patekti į mokyklos patalpas. Niekas vaiko nepasitinka ir jo neatveda prie mokyklos durų laukiantiems tėvams. Tai reiškia, kad 4 erių metų vaikas privalo rasti kelią į salę pats ir pats iš jos pareiti. Apie tokias sąlygas nebuvau informuota, o mano vaikas turėjo vienas laukti manęs mokyklos patalpose, nes negalėjau jo paimti, kadangi niekas manęs į mokyklą neįleido dėl griežtos tvarkos. Trenerė vaiko nepalydėjo, deja.Mokykla nieko nedaro, kad jų klientai turėtų normalias sąlygas. Aš vaiką atvežu iš pakankamai toli ir neturiu galimybės jo palaukti. Man paklausus, ar taip bus ir šaltuoju metų laiku, gavau atsakymą, kad taip. Tai reiškia, kad turėsiu laukti vaiko šaltyje lauke, o 4 metų vaikas turės pats...

Kyokushin karate klubas "IPPON"
      Klientė

Sveiki, dėkojame už atsiliepimą.

1. Jeigu kalbate apie mokyklą, tai atsiliepimą reikia palikti mokyklai. Mes esame karate klubas. Jeigu turite omenyje mūsų klubą, tai aukštas reitingas yra dėl to, kad treniruotes veda kvalifikuoti treneriai, išugdę daugybę Lietuvos, Europos čempionatų prizininkų ir čempionų. Pagal sportininkų rezultatus klubas yra vienas iš geriausių visose amžiaus grupėse tarp 60 Lietuvos kyokushin karate klubų.
      2. Su klubo vadovu telefonu nuo pat pirmų žodžių buvo kalbama pakeltu tonu, į tai vadovas reagavo paprašęs nekelti balso ir normaliai paaiškinti situaciją.
      2. Vadovaudamasi Vilniaus miesto savivaldybės rekomendacijomis ir siekdama užtikrinti mokinių ir darbuotojų saugumą, kiekviena mokykla gali priimti sprendimą sugriežtinti asmenų patekimo į mokyklą sąlygas. Visi į Salininkų mokyklą įeina ir išeina tik per pagrindinį įėjimą, prižiūrint mokyklos budėtojui.
      Siekdami apsaugoti mokyklos bendruomenę, prašome tėvelių, senelių ir globėjų, kurie atveda...

Klientė

Visa tai, kas surašyta, deja, neatitinka tikrovės. Labai gaila, kai viešoje erdvėje klientai yra klaidinami, o rinkoje veikia tokios įstaigos, kurios skelbiasi būdamos profesionalios, tačiau jų vadovai nesupranta elementarių taktiško elgesio su klientais taisyklių, o susiklosčius nepatogiai situacijai, jos ne sprendžia, o apkaltina vaiką atėjusį pasiimti asmenį. Iš šios mokyklos vadovo buvo sulauktas tiesioginis skambutis su kaltinimais ir visiškai melagingu situacijos paaiškinimu. Labai nerekomenduoju mokyklos, kurios administracija nesupranta darbo su vaikais ir normalių paslaugų suteikimo reikalavimų. Rinkoje tikrai yra kitų paslaugų teikėjų, mokančių ir suprantančių pagrindinius neformalaus ugdymo paslaugų teikimo vaikams principus.

Tragedija. Rinkitės kitą mokyklą...

Nemoka elgtis su vaikais... Pritariu Evelynai

Sveiki Evelina, gal galėtumete plačiau pakomentuoti?)) Klube dirba du kvalifikuoti treneriai jau ne vienerius metus. Klube akcentuojamos treniruotes vaikams, nors dirbama ir su paaugliais ir suaugusiais. Vaikams duodadams tinkamas krūvis pagal amžių, patirtį ir leistinas normas kuriuos nustatytos pagal padarytus pedagoginius ir mokslinius tyrimus. Klubui tik 3 metai ir tarp 43 Lietuvos klubu, pagal neoficialią statistiką klubas bendoroje 2012- 2013 metų sezoną užėmė 16-ą vietą, o Lietuvos vaikų čempionate (9-11m.) 2013 metais klubas užėme 1-ąją vietą. Kiekvienais metais dalyvių skaičius didėja ir kluba dirba ir su socialiai remiamais vaikais.

Valdemaras
      Jevgenij

Kvalifikuoti? Kamaledinas ką licencijos video kursus išklausęs? Gal dar ir chirurgams leidžiam operuoti mus šimtą valandų video peržiūrėjus (jei dar ir peržiūrėjo jisai tas valandas)!!!!

Pati prasčiausia mokykla. Niekam nerekomenduojame.

Vilniaus g. 25, LT-01402 Vilnius.
      Veiklos sritys: sporto paslaugos, sporto klubai; pramogos ir poilsis; sporto organizacijos.
      Gym+, sporto klubų tinklas LietuvojeGym+, didžiausias sporto klubų tinklas Lietuvoje, siekiantis skatinti aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą bei šviesti įvairaus amžiaus žmones apie judėjimo naudą. Kurdami patogias ir inovatyvias sporto erdves, Gym+ suteikia galimybę sportuoti patogiai ir siekti ilgalaikių fizinio...
      Kareivių g. 14, Vilnius.
      Veiklos sritys: sporto paslaugos, sporto klubai; pirtys ir baseinai; pramogos ir poilsis; sporto organizacijos.
      LEMON GYM – vienas didžiausių ir sparčiausiai augančių sporto klubų tinklų Lietuvoje. Modernios, erdvios salės su naujausia įranga, plačiomis kardio, funkcinių pratimų ir laisvų svorių zonomis pritaikytos patogiam sportui. Klubai veikia 24/7, todėl treniruotis galima tada, kai patogiausia.LEMON GYM išsiskiria...
      Konstitucijos pr. 26, LT-08105 Vilnius.
      FORUM sporto klubas didžiuojasi tuo, jog jau nuo 2003 metų Lietuvoje siūlo aukščiausios kokybės visapusiško sveikatingumo paslaugas. Sukaupta patirtis mums leidžia klubo nariams pasiūlyti tai, kas jiems svarbiausia: nepriekaištingą paslaugų kokybę, komfortą ir asmeninį dėmesį kiekvienam bei išskirtines sąlygas...
      Rudens g. 31-1, Baukštininkų k., Klaipėdos r.
      CF Nexus Klaipėda – tai šiuolaikiškas, profesionalus ir draugiškas CrossFit sporto klubas, įsikūręs Klaipėdoje. Esame pirmasis ir šiuo metu vienintelis oficialus CrossFit klubas mieste, kuriame susijungia kokybė, profesionalumas ir bendruomeniškumas.Mūsų misija – padėti kiekvienam žmogui stiprėti fiziškai, gerinti...