Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Intertechnika, UAB
pasidalinsiu savo patirtimi, kuri priminė posakį, “nemesk kelio, dėl takelio” labai gražus bendradarbiavimas vystėsi iki sąskaitos apmokėjimo ir tik po to realus požiūris į klientą, jei įranga su defektu - kalti mes, jei įranga sugenda - neteisingai naudojame, jei reikia meistro - telefono nekelia arba atvyksta po poros savaičių, čia tik keletas situacijų iš labai nemalonių prisiminimų iš praėjusių metų, mums tai buvo pamoka, tas jų vadybininkas tikrai moka gražiai suokti, tad neapsigaukite rinkdamiesi šią įmonę.
Sveiki, apgailesraujame, kad teko patirti nepatogumų. Kad galėtume išnagrinėti situaciją ir ją išspręsti labai prašome nurodyti savo tel. numerį arba susisiekti su mumis el. paštu [email protected]. Visais atvejais stengiamės padėti klientui, o gavę anoniminį atsiliepimą tokios galimybės neturime.
Rašau atsiliepimą su datom ir laikais todėl, kad įmonės direktorius pagrasino teismu už nepagrįstus kaltinimus.
2022-05-02 Kreipiausi į įmonę UAB, , Intertechnika'' dėl smūginio šaldiklio. Gavau pasiūlymą naujo smūginio šaldiklio, kuris man tiko. Tačiau kai viskas ėjo link apmokėjimo, gavau pasiūlymą naudoto, , įrenginio'' Electrolux. Pasiūlymas man tiko, kadangi kaina buvo mažesnė, o našumas buvo didesnis (skardų skaičius).
2022-05-18 Apmokėjau sąskaitą už naudotą, , įrenginį'' ir nuo tada prasidėjo linksmybės.
Pristatymą įmonė nukeldinėjo keturis kartus. Pirmus tris kartus apie nukelimą buvo pranešta. Reagavau adekvačiai, kadangi suprantu, kad visko būna.
Pradėjau pykti tada, kai jau po trijų nukėlimų sutartą dieną nesulaukiau nei šaldiklio, nei pranešimo kodėl negavau prekės. Paskambinau pats ir sulaukiau atsakymo, , ai tai penktadieni pristatysim ''.
2022-06-13 Parašiau jiems grasinantį laišką, jog atsisakysiu prekės ir parašysiu blogą atsiliepimą, jeigu penktą...
"Ignitis gamybos" vadovė: žalioji energetika neįmanoma be rezervinių pajėgumų
Sparčiai plečiantis vėjo ir saulės energetikai, Lietuvos elektros sistemai vis labiau reikia lankstumo ir rezervinių pajėgumų, galinčių akimirksniu reaguoti į gamybos bei vartojimo svyravimus. Po...
Lietuva 2030 ir neapibrėžtumo ekonomika: kaip prisitaiko organizacijos
Technologijos, demografija, tvarumas ir geopolitika šiandien vienu metu keičia Lietuvos verslo aplinką, o neapibrėžtumas tampa nuolatine būsena. Verslas vis dar laukia stabilumo, tačiau realybė...
D. Dundulis: šiuolaikinė prekių pristatymo sistema vairuotojų ir transporto poreikį sumažino bent 5 kartus
Prieš tris dešimtmečius pradėtos kurti "Norfos" parduotuvės išgyveno ne vieną technologinį ir organizacinį pokytį. 1997 m. Vilniuje atidaryta pirmoji "Norfa" šiandien pasikeitusi neatpažįstamai –...