Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Interactus, MB

Atsiliepimai apie Interactus, MB

Lektro.lt - Sensacingi išradimai internetu

7.4

Prisidedu prie Rekomendacijų ir aš.Paskambinau, atsiliepe moteriškas balsas, (esu skeptikas, moteris ir išmanios technologijos man sunkiai suderinama).Viska išsamiai papasakojo, kuo skiriasi įrenginiai, kuo pranešesnis vienas už kita, ir dar viska išsamiai nuo iki...Likau lengvam šoke.Atsakyti visi klausimai.Rekomendacijos įmonei+

Geriausios rekomendacijos+++. Savo srities profesionalai, išsamiai, aiškiai viska informavo, atsakė i visus užduotus klausimus.Gavęs preke džiaugiuosi kokybę, nes turiu su kuo palyginti. Vertėjas jau ne karta naudojamas kelionėje, tikrai nuoširdžiai rekomenduoju ir aš.

Puikios prekės, man labai patiko vertėjas, nemokant kalbos išsigelbėjimas. Ir meniu restorane išvertė, man tas buvo svarbu.Dialogui itin reikalingas daiktas. Labai malonus aptarnavimas. Rekomendacijos didžiausios.

Kurie čia sako, kad kainos didesnės nei Aliexpress, tai tegul pabando palyginti kokybę, aš kelias prekes pirkau iš Lektro ir tas pačias iš Aliexpress ir galiu pasakyti, kad Lektro kokybė buvo žymiai geresnė ir pristatė greičiau.

Nepirkite nieko iš jų, tai tiesiog perpardavinėjamos prekės iš temu ir aliexpress su labai dideliu 8-10 kart brangesniu antkainiu, nebūkite naivūs jeigu sudomino kažkokia jų prekė tiesiog susiraskite ją temu ir atsisiūskite sutaupysite labai daug pinigų!!!

Pamiršote paminėti, kad kokybė pas juos geresnė irgi kartais lyginant su Temu ☺️

Pirkau, bet nebepirksiu

Pirkau iš jų, bet nebepirksiu - tipinis drop shipping pavyzdys - perpardavinėja prekes iš Kinijos prie jų net neprisliesdami. T.y. sumokate jiems už prekę 3-5x didesnę kainą nei pirkdami tiesiai iš Kinijos pardavėjų pvz. per Aliexpress, joom.com, Temu ir pan. Kas blogiausia, kad Lektro yra bereikalingas tarpininkas, kuris pasiima sau didžiausią pinigų dalį, o užsakymo vistiek tenka laukti iki 5 savaičių + esant pristatymo nesklandumams turite bendrauti su jais, o jie su tuo pačiu Aliexpress ir gaunasi kaip sugedęs telefonas. Pirkite geriau iš Aliexpress ir jie atsakingiau žiūrės jeigu laiku negausite prekės ar prekė bus brokuota bei grąžins pinigus. Reikia apeiti tokius bereikalingus tarpininkus kaip lektro, kurie neturi prekių vietoje, Lietuvos sandėlyje.

Pirkau, bet nebepirksiu

Sveiki, kad mes jau seniai ne dropshipping parduotuvė, populiariausias prekes turime vietoje, greičiausiai maišote mumis su kitais.

Labai malonus ir greitas aptarnavimas. Prekės atitinka aprašymą bei kokybę. Super

Jurbarko mažieji autobusai

Buvo labai malonu ir profesionalų ačiu

Džiaugiamės įsigiję šį vertėją.Išpakavus ir pajungus buvo tamsus miškas-vieni herovlivai.Paskambinus nurodytu numeriu atsiliepė p.Martynas, kuris maloniai padėjo paruošti vertėją veikimui.Dirbti labai paprasta ir lengva-greitai verčia pasakytą tekstą.Po Martyno pagalbos paskambinau dukrai- pirma, kuri įvertino aparačiuką ir buvo nustebusi kaip gerai verčia.Ji yra baigusi anglų kalbą universitete, taip kad ji geriausiai galėjo įvertinti vertimą.Dabar galėsime laisvai keliauti nemokant tų šalių kalbos, į kurias vyksime.Svarbiausia galėsime laisvai, be dukros vertėjavimo, bendrauti su žentu, jo tėvais, kurie yra airiai.

Puikus aptarnavimas, paaiskino iskulusias problemas, isprende problemas

Puiki įmonė, dar puikesnis kolektyvas. Nuoširdus bendravimas. Jokių nusiskundimų dėl užsakymo.

Perkant balso vertėją iš MB INTERACTUS buvome detaliai supažindinti su jo naudojimu ir visomis funkcijomis, turėjome galimybę jį pasibandyti. Esame dėkingi p. Martynui už profesionalumą ir paslaugumą, malonų aptarnavimą. Sėkmės Jums, būsime nuolatiniai Jūsų klientai. Pagarbiai Rimutė.

Sveiki, sendiena tik gavau "Elektro"verteja kuris jau buvo paruostas naudojimui mano prasymu. As jau isbandziau ir esu labai patenkintas. Dabar keliones bus lengvesnes !
      Esu dekingas p.Martynui uz mandagu ir greita aptarnavima. Sekmes nes esate verti !

MB Interactus
      Saulius

Sveiki, Sauliau, labai Jums dėkojame už atsiliepimą!

Sveiki.
      Norėčiau papasakoti savo istoriją. Pirkau Lektro G6 vertėją. Gavau laiku. Prisijungiau, bet atsirado problema - nėra garso.
      Kreipiausi el. laišku. Gerb. Martynas paskambino, paaiškino, ir pasiūlė pirkti kitą modelį, kuriuo galėčiau susikalbėti net ir be interneto.
      Kitas modelis buvo išsiųstas tą pačią dieną, autobusu. Susisiekėm per mesengerį vaizdu, buvo akivaizdžiai paaiškinta kaip naudotis.
      Tokio rūpesčio klientu, tokio mandagaus ir paslaugaus darbuotojo dar nebuvau sutikus.
      Nuoširdžiai dėkoju lektro.lt ir Martynui.

Nijolė Eu

Ačiū Jums labai, Nijole!

Laba diena,
      su įmone susidūriau ieškodamas būdo kaip išspręsti mano amžiui sunkoką problemą - bendrauti užsienio šalyse jų kalba. Kreipiausi į įmonę (jos vadovą gerb. Martyną), gavau išsamią informaciją, svarbiausią - kantrius ir pagarbius paaiškinimus, nuoširdų bendravimą. Patikėjau ir nenusivyliau. Įsigijome Vertėją. Su įmonės vadovo pagalba, išmokome naudotis šiuo puikiu prietaisu. Ir pirmyn į kelionę. Pasiteisino. Taigi, dėkui už kvalifikuotą patarimą, gerą prekę. Sėkmės Jums.

Mečislovas

Ačiū Jums labai, Mečislovai!

Palaikau-reklamos nemazai, o po to terminai nutyleti "bele kiek". (ryskiai "sarins" pas kiniecius). Paprasiau nutraukti uzsakyma ir grazinti suma-"kai atves galesit grazinti". Darbas del darbo. Ir paskaites jauciu ne pirmas as toks su grazinimais.
      Jauciu, kad "turesiu gera laika".

Superinis aptarnavimas, platus prekių asortimentas ko tikrai kartais net norėdamas už prieinama kaina nerasi kitose el parduotuvėse. Kiek esu čia pirkusi visada prekes gaunu laiku ir labai geros kokybės.
      Tad esu patenkinta ju darbu ir neturiu jokių priekaištų. <3
      O tiems kuriems kažkas nepatinka ar netinka tai savo nuomonę pasilaikyt sau :)
      O aš visada rinksiuosi Lekro.lt !

Pirkėjas
      Adriana

Džiugu, kad viskas Jums tinka ir patinka. Įmonei taip pat linkiu kuo didžiausios sėkmės versle. Vis dėlto gyvenam demokratiškoje ir laisvoje šalyje. Savininkai turėtų priimti nevien pagyras, bet ir argumentuotą, konstruktyvią kritiką, todėl Jūsų toks siūlymas pasilaikyti nuomonę sau yra labai vaikiškas ir nebrandus.

Nepirkite prekiu is cia nes siuncias kai is aliexpres, nuotraukoje atrode preke visai kitaip, kokybe labai prasta nepirkciau net uz 5e, o buvo moketa apie 30-40e. Zodziu s*****i apgaudineja zmones ir daros is to pinigus.

ATSILIEPIMAI APIE įMONĘ : https://skundziu.lt/lektro-lt/

Sveiki. a*******i. Sako išsiuntė prekes, kurių negavau. Pirkau 2021 metų lapkritį. Sausį paklausiau kur prekės, parašė, kad siunčia. Dabar, kad gavau. Prašau grąžinti pinigus, net nenori girdėti. a*******i

Nijolė

Sveiki, apgailėstaujame dėl susikloščiusios situacijos, tačiau Jūs, Nijole, neatsiėmėte prekės per saugojimo laikotarpį 7 dienas, todėl ji grįžo atgal tiekėjui, pinigų grąžinimą Jums atlikome - jie turėtų būti įskaityti per 1-2 darbo dienas. Taip pat pridedame Omnivos laišką, kuris teigia, kad Jūs prekės neatsiėmėte.

Geriausi linkėjimai,

tn-1-712222.png

Man patinka ir prekes ir aptarnavimas, taip prekes ilgiau keliauja, visa informacija pateikiama puslapyje, kiek užsakiau tiek visas gavau, užsakinejau telefonu visada Maloniai ir kantriai, smulkiai susako terminus, apie prekes viska nuodugniai supasakojo, APTARAVIMAS 10 BALŲ

Nesamoniu Nesamone

Tiesiog sumokejau uz preke patys prisigrybavo su kontaktiniais duomenimis t.y tel numeriu uzsakant nurodziau gera (pasitikrinau)
      paskambinus atsiliepe kazkokia nenuotaikoi moteriske is jos nei muu nej bee tik reke kad ne ju klaida nes neimanoma issiunciat preke jiem suklyst????
      baisiai nelaiminga gyvenimu atsiliepineja????zodziu padovanojau pinigu tegu dziaugias..tiesiog ispeju kitus kad be reikalo nedegintu savo pinigu.

Birute Jan
      Nesamoniu Nesamone

nežinau kas jums atsiliepe, bet man visada maloni pasitaike, viska smukliai išpasakoja ir apie preke, ir apie kur siunta yra, tereikia nr pasakyti, o iš jusu jau net raštu negatyvas eina, pati dirbu su žmonems buna tokiu gyvaciu isterikiu, kad...gink dieve nuo tokių klientu, kaip sauksi sako taip atsilieps atgal..

tik nespank
      Birute Jan

koks tavo reikalas cia komentuot??palik savo atsiliepima,..
      mano komentaras skirtas savininkam kad pagalvotu ka daro, nes svetimu arkliu toli nejosi. Kiek ilgai taip temps? tiesiog si kart mano auka sitai "imonei" kito karto nebebus.aciu viso gero...

Man patinka ši parduotuve, įdomios prekes, malonus aptarnavimas.žinau, kad prekes eina ilgiau, bet visada gaunu viska, Rekomendacijos +++

Reikia kreiptis į policiją, kiek jie gali durninti?

Labai sauni lektro parduotuve ir geras aptarnavims tik prekes gaila ilgokai eina, bet va paskutini karta uzsakiau kazkaip greiciau atejo

Šitas žmogus seniau pardavinėjo kinietiškus telefonus kol jie dar nebuvo populiarūs.
      Aš tuo metu pats dirbau su telefonu pardavimais, remontu.
      Tai šitas žmogelis bandė man iškišt tuos kinietiškus telefonus už kosminias kainas ir aiškino, kad labai pigiai man atidavinėja.
      Žmonės kurie pirko pas jį tuos telefonus, skundėsi, kad laukia begale laiko kol gaus, o sugedus garantinis dažniausiai netvarko, o keliems žmonėms išvis negražino telefonų ir pinigų.
      Esmė yra tokia, kad siunčiasi iš Aliexpress ir kažkokias garantijas galiti pamiršti.
      Pagal tai kaip šitas žmogus bendravo atėjęs pas manę į parduotuvę iškart sudarė įvaizdį, kad tikras s*****s.

MB Interactus
      Giedrius

Sveiki, gal kažką maišote, telefonu fiziškai niekam nebandėme parduoti, o garantinis servisas buvo pas mus V.I.P klasės, patys turėjome servisą ir sutvarkydavome telefonus per kelias dienas, jeigu nepavykdavo sutvarkyti telefonų, tai pakeisdavome į naujus, Jūsų prielaidos visiškai nelogiškos.

pirkau ne viena karta preke ir ne viena, visada gaunu prekes, netinkamas pakeičia, visada perskambina, jei iš karto neatsako, malonus bendravimas, visada pataria, pajuokauja, aš patenkinta ir prekem ir aptarnavimų, visada malonu kreiptis

pirkau batus, buvo per mazi tad pakeite, gavau laiku, malonus bendravimas, atsako i laiskus, dar karta dekoju darbuotojams kurie myli savo darba ir gerbia pirkejus.A C I U

Esu pirkes lektro pora kartu prekes visas gavau laiku ACIU LEKTRO

Pirkau suniukui guoli, tai esu labai patenkinta, pristatymas uztruko, bet i skambucius atsake ir preke gavau

Klientas, negavęs laiku prekės

Martynai, matau naudojete atsakymų/pasiteisinimų į klientų skundus šabloną:
      1. Visų pirma - nevadinau Jūsų įmonės žodžiu iš "a" raidės.
      2. Bandžiau susisiekti telefonu, bet jis išjungtas, į el.laišką gavau atsakymą po poros savaičių tik.
      3. Neteigiau, kad ankstesnės įmonės veikla teisiškai uždrausta.
      4. Įmonės registre nematau antro darbuotojo.
      5. Keičiant įmonės vidinius įstatus/nuostatus nebūtina kurti naujos įmonės. Užtenka juos pakeisti esamoje įmonėje.
      6. FB vartotojus galima nusipirkti ir juodojoje rinkoje. Šaunu, Jeigu surinkote savo nuopelnais be juodosios rinkos (drįstu abejoti, nes blogi atsiliepimai dygsta po kiekvienu Jūsų post'u FaceBook, o Jūs juos skubiai trinate).
      Visi šie punktai veda prie išvados, jog nesate atviras su savo klientais ir norite apeiti savo blogą istoriją....

Klientas, negavęs laiku prekės

Sveiki, siūlyčiau pažiūrėti kokie žmonės mėgsta mūsų puslapį 99% jų yra Lietuviai, juodojoje rinkoje galima nusipirkti ne Lietuviškus folowerius, jeigu skambinote ne darbo metu, tuomet telefonas išjungtas ir beja iš to ką parašėte, kad gavote atsakymą po dviejų Savaičių, panašu, kad pirkote ne iš mūsų, nes mes laiškus atrašome tą pačią dieną, o darbo metu telefonas yra ijungtas, gal galite parašyti man [email protected] galėčiau lažintis, kad pirkote iš kitos įmonės ir rašote po mūsų įmone atsiliepimus, žinau asmeniškai vieną panašią parduotuvę, kuri atsako į laiškus per dvi Savaites ir telefonas išjungtas, jie leidžia Facebook platformoje tas pačias reklamas ir daug kas sumaišo su jais, gauname po 4-5 skambučius per dieną dėl kitų panašių parduotuvių klientų, kurie pirkę ne iš mūsų. labai prašau Jūsų pasitikrinti kam pervedėte pinigus, nes mes nei vieno laiško nesame atrašę per dvi Savaites, visus atrašome tą pačią arba kitą darbo dieną, o telefonas darbo metu visada būna...

Klientas, negavęs laiku prekės

Kiekvieną kartą įmonės direktorius Martynas Gulbinas prisirinkęs krūvą neigiamų atsiliepimų vis keičia įmonės pavadinimą? Neatsibodo dar bėgti nuo atsakomybės?
      Radau bent 2 anksčiau jo įkurtas įmones, kurios buvo susietos su www.lektro.lt (tikėtina buvo ir daugiau):
      MB Ateities Vartai
      Imperium Aeternum, MB
      Pats esu užsisakęs prekių iš jų ir negavau per jų nurodytą terminą (40+ darbo dienų). Vėliau Lietuvoje (taip, Lietuvoje, net ne AliExpress) radau prekes 3 kartus pigiau ir įsigyjau.
      Jeigu norite daugiau atsiliepimų - galite juos rasti čia:

Klientas, negavęs laiku prekės

Sveiki, prašome su mumis susisiekti jeigu negavote prekės, taip jau nutinka, kad labai maža dalis prekių pasimeta, mielai Jums grąžinsime pinigus, kadangi mūsų parduotuvė turi didelį klientų srautą taip jau nutinka, kad klientai praleidžia pašto pranešimus ar mūsų pranešimus ir neatsiima siuntų, taip pat būna ir siuntos pasimeta kelyje dėl vežėjo kaltės, kadangi turime tūkstančius užsakymų, taip jau yra, kad keli jų gali pasimesti, tuomet visi nesusisiekę su mumis rašo atsiliepimus į skundžiu.lt ir rekvizitus, net nepabandę susisiekti, mūsų el. parduotuvėje dirba du partneriai prie klientų aptarnavimo ir visas problemas esame linkę spręsti ir beja jeigu būtume aferistai kaip Jūs rašote, tuomet mūsų veikla būtų teisiškai uždrausta, MB Imperium Aeternum dirba nuo 2015 metų ir taip įmonės buvo pakeistos, bet ne dėl atsiliepimų, o dėl tam tikrų vidinių parduotuvės nuostatų, kurios susijusios su parduotuvės vidine politika. Dar kartą paprašysime susisiekti su mumis telefonu 866375730...

Pirkau www.lektro.lt ne vieną kartą, tikrai gera parduotuvė, prekių reikia luktelti, bet jos tikrai geros :)

Ukmergės g. 241, LT-07100 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      KAI REIKIA KAINOS IR PATARIMOVARLE.LT – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais...
      S. Konarskio g. 2-99, LT-03122 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      Internetinė parduotuvė www.rde.lt – vieno iš didžiausių Latvijoje prekybos tinklo „RD Electronics“ atstovas Lietuvoje.Prekiaujame populiariausių prekės ženklų kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, stambiąja ir smulkiąja buitine technika. RDE.LT yra oficialus 250 gamintojų atstovas, todėl savo klientams galime...
      Trakų g. 3, LT-01132 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; apranga, drabužiai; kosmetika, parfumerija.
      LYDERIAUJANTIS MADOS PREKIŲ IŠPARDAVIMŲ KLUBAS BALTIJOS ŠALYSE!MemberShop Jums siūlo neįtikėtinas nuolaidas tokiems prekiniams ženklams kaip: Furla, Calvin Klein, Guess, Gino Rossi, Adidas, Geox, Diesel ir daug kitų.New Mood – tai mados gerbėjų rojus internete! Naujausios kolekcijos, trokštamiausių prekių ženklų...
      Kalvarijų g. 125B-11 korpusas, LT-08221 Vilnius.
      Veiklos sritys: švaros, valymo paslaugos; didmeninė prekyba; higienos reikmenys; interneto parduotuvės.
      „Švaros desantas“ ir partneriai, UAB – profesionalios valymo paslaugosŠvaros ir higienos prekės - https://eshop.svarosdesantas.lt/Įmonė „Švaros desantas“ ir partneriai, UAB teikia plataus spektro patalpų ir aplinkos valymo bei priežiūros paslaugas tiek privatiems, tiek verslo klientams. Įmonės tikslas – užtikrinti...
      Šeimyniškių g. 3, LT-09312 Vilnius.
      Veiklos sritys: kosmetika, parfumerija; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      DROGAS – tai didžiausias mažmeninės prekybos grožio, sveikatos, higienos ir buitinių prekių tinklas Baltijos šalyse.DROGAS savo klientams siūlo daugiau nei 10 000 kasdienio naudojimo prekių: dekoratyvinės kosmetikos, veido ir kūno priežiūros priemonių, plaukų dažų, plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonių, asmens...