Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Insidė, UAB

Atsiliepimai apie Insidė, UAB

Kreditavimo rizika:
    inHair - plaukų grožis prasideda čia!

7.1

Mergina dirbusi 10-06 dieną, Kauno akropolyje galiu drąsiai pagirti! Tokia maloni, su šypsena ir noru klausinėjo ir taip gerai pakonsultavo! Daugiau tokiu pardavėju :)

Labai Maloni ir profesionali pardaveja Laura, kuri dirba Klaipedoje. Tobulai parenka priemones ir visada malonu uzsukti, kai ji dirba. Puiki konsultante:) Sekmes!

2023-06-30 Megoje dirbusi mergina, labai profesionaliai aptarnavo ir padėjo išsirinkti tinkamus produktus, pagaliau galiu džiaugtis savo plaukais, daugiau tokių darbuotojų????

Nors matau, kad ne vienas pagyrimas jau yra, bet Megoje dirba nuostabi konsultantė! Tikriausiai dar niekada nebuvau mačius tokio malonaus aptarnavimo. Taip pat, ji gerai žinojo ir priemonių sudėtis, funkcijas, pasiūlė labai geras alternatyvas. Manau, kad plaukų priežiūros priemonių daugiau iš niekur kitur nepirksiu:)

Sveiki, labai malonu girdėti tokius šiltus atsiliepimus, ačiū Jums ir lauksime grįžtant :)

Siaubingas aptarnavimas Žygio g..

Sveiki, dėkojame už atsiliepimą, būtume dėkingi, jeigu plačiau apie situaciją papasakotumėt telefonu arba el. paštu [email protected]
      Dėkojame.

Ieva

Išsiaiškinome, kaip spėjame, Jūsų situaciją. Pirkote dažus vasario 23 dieną mūsų parduotuvėje, kur vietoje galėjote apžiūrėti spalvas ir išsirinkti Jums tinkančią. Po daugiau nei 2-jų savaičių t.y kovo 10 atvykstate su prašymu dažus Jums pakeisti, nes blogai pasirinkote spalvą. Dažų kaina per tą laiką pasikeitė, nauja kaina Jums netiko, todėl merginos pasiūlė Jums tiesiog grąžinti pinigus. Šis variantas Jums taip pat netiko, nupirkote dažus su atsinaujinusia kaina ir esate nepatenkinta. Norime pabrėžti, kad geros kokybės prekių mes neprivalome keisti ar Jums už jas gąžinti pinigų dėl to, kad persigalvojote, bet siūlėme visus variantus.

Labai noriu pagirti pardavėjas-konsultantes, kurios dirba Megoje! Superinės merginos, visada nuoširdžiai patars ir jums papasakojus apie plaukų būklę, išrinks pačias tinkamiausias priemones :)

Kamilė

Dėkojame, labai malonu girdėti :)

Na retai kada rašau atsiliepimus, bet labai noriu padėkoti mergaitei, kuri 2022-05-17 dirbo Vilnius outlet parduotuvėje. Norėjau pirkti šepetį, negana to, kad padėjo išsirinkti nuostabų plaukų šepetį, jin man pasiūlė rinkinuką plaukų šepetys+nenuplaunamas kondicionierius (kuris omg nerealus!!!) už tokią kainą, kur kainavo vien tik šepetys!! Ir dovanų pridėjo davines mėginėlių. Buvau labai maloniai aptarnauta, ir džiaugiuosi prekėmis! ❤️

Laura

Dėkojame už atsiliepimą :) <3

Internetinę parduotuvę aptarnauja melagės - prisimelavo dėl prekių pristatymo, tiesa vis vien išaiškėjo. Mano siuntą nukreipė į paštomatą už 12km! Ir tai jau ne pirmas akibrokštas iš šios parduotuvės - seniau dukart buvo atsiuntę praimtus produktus: vienąkart nutylėjau, antrąkart nesulaukiau išvis jokio atsako. Esu labai pikta ir nusivylusi aptarnavimu.

Sveiki, dėkojame už atsiliepimą ir apgailestaujame, kad likote nusivylusi. Kiek žinoma, jūsų prekės tikrai buvo pristatytos ne į tą paštomatą dėl mūsų klaidos. Jas galėjome nukreipti į jums tinkantį, tačiau prekes atsiemėte. Tai žmogiška klaida. Paimtų ir panaudotų prekių mes nesiunčiame, jeigu gaunate pažeistą prekę, turite klausimų, visuomet galite kreiptis mūsų konsultaciniu telefonu, kur jūsų problema bus išspręsta greičiau, netinkama ir pažeista prekė bus pakeista.

Didelis aciu Ramintai uz silta aptarnavima, pozityvuma, profesionaluma. Norisi vis sugrįzti i sia parduotuve.

Upės g. 23, LT-08128 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; interneto paslaugos; mažmeninė prekyba; televizija ir radijas.
      TELE2 – didžiausias mobiliojo ryšio operatorius Lietuvoje, turintis daugiausia SIM kortelių šalyje. Nuo veiklos pradžios 2000 m. bendrovė nuosekliai siekia vieno tikslo – siūlyti žmonių poreikius atitinkančius sprendimus už geriausią kainą.Šiandien TELE2 teikia visas pagrindines telekomunikacijų paslaugas: mobilųjį...
      Upės g. 23, Vilnius.
      Ozo g. 25, LT-07150 Vilnius.
      Veiklos sritys: įrankiai; buitinė technika; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; statybinės medžiagos; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės.
      ERMITAŽAS – vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų prekiaujančių sodo, statybų, apdailos, augalų bei namų apyvokos prekėmis visoje Lietuvoje ir internetu www.ermitazas.lt. Tinklą sudaro 9 fizinės parduotuvės (Vilniuje, Kaune (2), Klaipėdoje, Šiauliuose, Utenoje, Jonavoje, Ukmergėje ir Mažeikiuose) bei...
      Islandijos pl. 32B, LT-47446 Kaunas.
      Veiklos sritys: statybinės medžiagos; buitinė technika; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      Nr. 1 DIY („Pasidaryk pats“) tinklas Baltijos šalyse. Šiandien po „Kesko Senukai“ vėliava veikia keturi prekių ženklai – „Senukai“, „K-Senukai“, „K-Rauta“ ir „1A“. Jie jungia 92 nuosavas ir franšizės pagrindu veikiančių parduotuves ir 6 elektronines parduotuves Baltijos šalyse.ESAME TEN, KUR PATOGIAUSIA KLIENTAMS...
      Šeimyniškių g. 3, LT-09312 Vilnius.
      Veiklos sritys: kosmetika, parfumerija; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      DROGAS – tai didžiausias mažmeninės prekybos grožio, sveikatos, higienos ir buitinių prekių tinklas Baltijos šalyse.DROGAS savo klientams siūlo daugiau nei 10 000 kasdienio naudojimo prekių: dekoratyvinės kosmetikos, veido ir kūno priežiūros priemonių, plaukų dažų, plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonių, asmens...