Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "Inebara"

Atsiliepimai apie UAB "Inebara"

Kreditavimo rizika:

8.3

Tik geriausios rekomendacijos! Tokio aukšto aptarnavimo lygio Lietuvoj dar nebuvau sutikus ir nuoširdžiai džiaugiuosi, kad atradau. Užteko tik kreiptis, toliau uz tave viskas sutvarkoma nuo A iki Z ir net daugiau. Absoliutus profesionalumas, aiškumas ir koncentracija ant kliento. Jausmas kad tavim pasirūpinta kiek tik buvo įmanoma. Ir pabrėšiu…. kreipiausi ne dėl Maybach, bet pasijaučiu lyg bučiau. Nuo dabar mano šeimos autoparku rūpinsis tik Inebara!

Blogai. Labai blogai.
      Nevyniosiu. Jei skaitot komentarą, ieškot įsitikint ar gera įmonė. Tai tiesiog apeikit, nepasitikėkit nei vienu įmonės pažadu, ar žodžiu apie mašiną.

Zygimantas
      Pirkauisinebara

More details please

Inebara direktoriaus Marijaus dėka, pirmą kartą automobilio paieška ir įsigijimas buvo ne stresas, o malonumas. Buvo suteikta visapusiška pagalba išsirenkant, įsigyjant, pargabenant iš Švedijos, registruojant bei paruošiant naudoti automobilį. Marijus atsižvelgė ir įsiklausė į mano poreikius, todėl automibilis atitiko visus mano pageidavimus. Rekomenduoju!

Pirma žinia apie UAB, , Inebara" ir jos vadovą Marijų buvo ta, kad palaiko itin gerą paslaugų kokybės ir kainos santykį. Tuo pilnai įsitikinau: buvo suteikta visokeriopa pagalba parenkant, užsakant, atgabenant, registruojant, paruošiant eksploatacijai išsirinktą automobilį iš Švedijos Lexus atstovybės. Rekomenduoju!

Ieškojome automobilio šeimai, vartėme autopliusą, važinėjom pas perekūpus, ir matėm vien lavonus už kosmosą. Kreipėmės į kitas panašaus profilio įmones, vienų atsakymas buvo jog vienareikšmiškai už norimą kainą automobilio nerasim, kiti atsiuntė tris linkus iš mobile.de ir sakė: -prašom, rinkis.
      Paskambinus į Inebara, atsiliepęs Marijus maloniai pakonsultavo, paaiškino prikimo procesą, patikino jog norimos komplektacijos automiblį už nustatytą biudžetą surasti bus įmanoma. Praėjus mažiau nei mėnesiui, mes jau džiaugiamės pirkiniu kuris viršijo lūkesčius, komplektacija bombinė, automobilio stovis praktiškai kaip naujas nors ir 4 metų senumo. Inebara atstovai pasirūpino viskuo, automobilį nupirko užsienyje, atgabeno į Lietuvą, iščiustė, pasiūlė atlikti aptarnavimus profiliniame servise už labai protingą kainą, padėjo praeiti T.A. užregistruoti, ir rasti optimalų draudimo variantą. Komunikacija visą laiką buvo labai aiški ir tiksli, numatyti terminai atitiko viens prie vieno.

Esame jauni, daug apie atomobilius nenusimanantys žmonės. Pirkome per šią įmonę savo pirmą automobilį. Bendravimas tikrai labai malonus, įmonės atstovas patikino, jog visuomet automobilius patys patikrina servise prieš parduodant, tad žino visus defektus. Viską apie automobilį papasakojo, nurodė šiuos defektus - keli kosmetiniai defektai, susidėvėję sailenblokai, vožtuvų dangtelio tarpinė ir riebokšlis ledžia tepalą. Sutarėm, jog padarys kelių šimtų (~300eur) nuolaidą, sakė, jog automobilį PATYS nuveš į servisą sutvarkyti, o šių defektų remontą apmokėsime mes. Taip pat PATYS nusprendė praeiti tech. apžiūrą (šį faktą sužinojau tik eigoje, kai pati pasiklausiau), kurios galiojimas turėjo pasibaigti dar už gero mėnesio.Vėliau paskambino su geromis žiniomis - tarpinė tepalo neleidžia, tad remontas kainuos dar mažiau. Po remonto automobilį atsiėmėme ir stebėjomės, kaip čia mums taip pasisekė gauti šitokią profesionalią paslaugą. Neilgai trukus viskas pradėjo lįsti į paviršių -...

Noriu pasidalinti puikia patirtimi dirbant su Inebara Auto įmone. Ieškojome specifinio automobilio ir nusprendėme kreiptis į juos, kad galėtų padėti su paieška ne tik Lietuvoje bet ir užsienyje. Tai buvo vienas geriausių sprendimų!
      Visų pirma, labai vertinu jų kruopštų požiūrį į automobilio paiešką - buvo atsižvelgta į visus mūsų pageidavimus ir biudžeto ribas. Atliko išsamią rinkos analizę ir pateikė keletą puikių variantų, iš kurių galėjome išsirinkti.
      Ypatingai džiugino skaidrus ir profesionalus bendravimas viso proceso metu. Buvome nuolat informuojami apie paiešką, derybas ir transportavimo eigą [automobilį išsirinkome iš užsienio]. Įmonės darbuotojas Marijus (atskiras AČIŪ jam) pasirūpino visais dokumentais, techniniu patikrinimu ir automobilio transportavimu - mums nereikėjo sukti galvos dėl sudėtingų procedūrų.
      Tai, kas išskiria šią įmonę - nepriekaištingas dėmesys detalėms. Automobilis buvo kruopščiai patikrintas prieš įsigijimą, kas leido išvengti nemalonių staigmenų....

Jau 2 automobiliai įsigyti per šią įmonę. Malonus bendravimas. Ypatingai dėmesingi ir kantrūs klientų poreikiams. Svarbiausiai- visų aptartų sutarties punktų įvykdymas LAIKU. Ačiū.

Geležinio Vilko g. 53, LT-08217 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; akumuliatoriai; autokosmetika; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; padangos, ratlankiai; tepalai, alyvos.
      UAB ARX AUTO yra oficialus Škoda atstovas Vilniaus mieste. Jūsų patogumui įmonė turi du prekybos salonus Vilniuje, adresu: Geležinio Vilko g. 53 ir Dubliškių g. 7.Vykdoma veikla ir teikiamos paslaugos:- prekyba naujais Škoda automobiliais;- prekyba naudotais automobiliais;- prekyba originaliomis dalimis ir...
      Žalgirio g. 122, LT-09300 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai.
      „Tokvila“ centre suteikiamas visas kompleksas paslaugų, reikalingų TOYOTA automobilių įsigijimui ir jų eksploatacijai:nauji ir naudoti TOYOTA automobiliai;automobilių registravimas;kvalifikuotas automobilių techninis aptarnavimas ir remontas;automobilių kėbulų remontas;techninė pagalba kelyje;automobilių...
      Knypavos g. 2, LT-06282 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba.
      Vyšnialaukio g. 7, Patašinės k., LT-69104 Marijampolė.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; automobilių nuoma; finansai; tarpininkavimas.
      „NoriuAuto“ – patikimas partneris naudotų automobilių įsigijimui ir finansavimui.Mūsų veikla orientuota į klientų poreikius, todėl siūlome kruopščiai atrinktą naudotų automobilių asortimentą bei vienas palankiausių lizingo ir finansavimo sąlygų rinkoje.Turėdami ilgametę patirtį automobilių prekybos ir finansavimo...
      Perspektyvos g. 10-1, Kaunas.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių nuoma; automobilių prekyba; autoservisai; tepalai, alyvos; žemės ūkio technika.
      UAB „Adampolis Holding“ yra 2017 m. įkurta įmonė, valdanti ir vystanti prekių ženklą „Adampolis Group“.„Adampolis Group“ apjungia skirtingose transporto ir technikos srityse veikiančias įmones į vieną grupę ir leidžia kryptingai siekti bendrų grupės strateginių tikslų.Įmonių grupę sudaro UAB „Adampolis“, UAB „VL...