Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Igeda, UAB

Atsiliepimai apie Igeda, UAB

Laidojimo paslaugos Jiezne, Birštone, Prienų raj.

Visos ritualinės paslaugos Jiezne, Prienų r. VISĄ PARĄ

8.5

Mireta Mardosaite

Nuoširdžiai dėkojame UAB Igeda komandai už profesionaliai ir labai operatyviai suteiktas laidojimo paslaugas mirus tėveliui. Sunkiu metu sulaukėme ne tik visos reikalingos pagalbos, bet ir tikro žmogiško supratimo, palaikymo bei nuoširdaus bendravimo.
      Ypatingą padėką norime skirti direktoriui Gediminui už rūpestį, supratingumą, kantrybę ir pagalbą kiekviename žingsnyje. Labai vertiname jo žmogiškumą, gebėjimą išklausyti ir padėti priimti sprendimus tokiu sunkiu laikotarpiu.
      Taip pat esame dėkingi už pagalbą tvarkant dokumentus Sodrai dėl pensijų ir išmokų. Viskas buvo atlikta greitai, aiškiai ir profesionaliai.

Nuostabus aptarnavimas, viskuo pasirūpinta nuo pradžių iki galo, šiltas bendravimas, kuris atnešė pasitikėjimą. Džiaugiamės atradę šią vietą. Rekomendacijos 10/10

Visos mūsų šeimos vardu nuoširdžiai dėkojame Gediminui ir IGEDA komandai už nepriekaištingai atliktą darbą. Mums ypač sunkiu metu jautėme ne tik atjautą, bet ir nuoširdų rūpestį. Viskas buvo atlikta labai atsakingai, kruopščiai, skiriant dėmesį kiekvienai smulkmenai. Tai nepaprastai svarbu atsisveikinant su artimu žmogumi.
      Nuoširdus ačiū Gediminui, kuris ne tik pasirūpino visais organizaciniais klausimais, bet ir suteikė ramybės, negailėjo paguodos žodžių. Likome sužavėti, kaip darniai buvo suderinti visi procesai - viskas vyko laiku, sklandžiai ir be jokių papildomų rūpesčių mums.
      Iš visos širdies rekomenduojame Jūsų įmonę visiems, kurie ieško profesionalios ir nuoširdžios pagalbos.

Dėkoju Gediminui ir jo komandai už puikiai atliktą darbą. Nuoširdus ir didelis dėkui nuo mūsų šeimos, kad pasirūpino viskuo nuimdamas naštą. Močiutei būtų patikę.

Vieta aplink zmoniu gyvenamus namus padaryta Prienuose labai prastai

Viskas buvo sklandžiai suorganizuota. Labai ačiū už šiltą bendravimą.

Nuoširdžiausia PADĖKA Gediminui ir jo komandai už amžino išsiskyrimo su mama pagalbą ir organizavimą. Ačiū už begalinį nuoširdumą, dėmesingumą, kruopštų dokumentų tvarkymą - nesvarbu, kad nuotoliniu būdu, viskas operatyviai ir sklandžiai.
      Nuoširdūs ir išsamūs patarimai, rekomendacijos sielvarto metu labai svarbūs. Stiprybės Jums

Neseniai atsisveikinome su broliu, dėde, draugu, kaimynu Juozuku Petkevičiumi. Esame dėkingi Gediminui ir visai komandai už pagalbą, nuoširdų rūpestį, reikalų tvarkymą, jautrų požiūrį ir supratimą į gal kiek neįprastas užgaidas. Asmeniškai aš dėkoju Gediminui už išsamius dalykų paaiškinimus, dėmesingumą ir tą gerą, ramybe dvelkiantį toną.

Mantas Kalinkevičius

Norime tarti nuoširdų AČIŪ Gediminui ir jo komandai už visą reikiamą pagalbą bei ramybę sunkiu mano tėveliui metu. Viskas buvo sustyguota iki mažiausių detalių, estetiškai ir su dideliu dėmesingumu.

Dėkojame laidojimo paslaugų firmai "Igeda"už tėvelio laidotuvių organizavimą, už kruopštų atsakingą darbą, jautrų bendravimą nuo pirmo skambučio ir vizito. Jūs esate tikri savo srities profesionalai, viskas buvo nepriekaištinga.Nuoširdus ačiū.

Nuoširdžiai ačiū už supratingumą, operatyvų darbą, paslaugumą. Jūsų aptarnavimas buvo profesionalus ir puikiai organizuotas.