Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę HOSTINGER, UAB
Kruopšti ir atsakinga komanda, padeda visais iškilusiais klausimais, operatyvus konsultavimas
Sveiki,
Dėkojame už jūsų malonius žodžius! Džiaugiamės girdėdami, kad mūsų komanda sugebėjo jums greitai ir efektyviai padėti visais klausimais. Mes čia, kad padėtume!
Hostinger komanda
Puikios paslaugos ir labai geras ir operatyvus techninės komandos palaikymas! Ačiū visiems labai - džiaugiuosi, kad pasirinkau Hostinger ir kitiems nebijočiau drąsiai rekomenduoti! :)
Sveiki,
Ačiū už tokį atsiliepimą. Džiugu girdėti, kad drąsiai galėtumėte rekomenduoti mūsų paslaugas!
Hostinger komanda
Labai geras host'as. Gera pagalba, ir lengvai galima pasidaryti darbus.
Sveiki, Žygimantai,
Ačiū, kad skyrėte savo laiko palikti šį teigiamą atsiliepimą! Džiaugamės girdėdami, kad mūsų paslaugos padeda visus darbus atlikti lengvai ir greitai.
Hostinger komanda
Esu labai patenkinta paslaugomis! labai operatyviai ir išsamiai atsako į iškilusius klausimus. Turi daugybę video pamokų kaip viską pasidaryti patiems.
Sveiki,
Džiaugiamės girdėdami, kad likote patenkinti mūsų paslaugomis! Stengiamės užtikrinti operatyvų ir išsamų klientų aptarnavimą bei teikiame naudingą informaciją, kad klientai galėtų sėkmingai tvarkyti savo projektus. Ačiū už jūsų pasitikėjimą ir puikų atsiliepimą!
Hostinger komanda
Hostinger klientų aptarnavimas - dvejopas. Arba labai geras arba labai blogas. Per vidurį nebūna. Pastaruoju metu susiėmė - ir kiek kreipiamės - tiek viską gerai padaro! Saunuoliai
Sveiki, Justai,
Ačiū už tokį atvirą atsiliepimą. Galime užtikrinti, kad aptarnavimą sieksime užtikrinti, kad būtų tik labai geras ir niekaip daugiau. Būtinai kreipkitės jei iškils kokių nors neaiškumų ar klausimų!
Hostinger komanda
Esu labai patenkintas įmonės hostinger teikiamomis paslaugomis, paslaugys aptarnavimas. Labai lengva pačiam susikurtį svetainę, visi įrankiai veikia puikiai.
Sveiki, Pauliau,
Smagu girdėti, kad mūsų paslaugomis naudotis paprasta ir lengva bei pavyko susikurti svetainę patiems! Jei prireiks pagalbos, būtinai susisiekite, dirbame 24/7.
Hostinger komanda
Puikus pasirinkimas po daugelio metų naudojimo kitos, tokias pat paslaugas teikiančios įmonės. Džiaugiamės draugiška kainų politika, 24/7 greita ir efektyvia pagalba bei puikiomis ir kokybiškomis paslaugomis!
Sveiki,
Dėkojame už jūsų teigiamą atsiliepimą! Esame dėkingi, kad pasirinkote mus ir esame patenkinti, kad mūsų paslaugos atitinka jūsų lūkesčius. Jei turite kokių nors papildomų pastabų ar pageidavimų, nedvejokite pasidalinti.
Hostinger komanda
Puikus hostingas. Patogi svetainė, prieinamos kainos. O jei kyla sunkumų ar klausimų tai darbuotojai pasirengę padėti 24/7, kas yra labai patogu ir paranku. Rekomenduoju
Labas, Aukse,
Džiugu girdėti, kad džiaugiatės mūsų paslaugomis ir mūsų komanda! Užtikriname, kad kokybė tik gerės.
Hostinger komanda
Puikus hostingas. Labai greitai ir operatyviai suteikiama pagalba į iškilusias ptoblemas ir klausimus. Patogus ir aiškus sistemos valdymas. Visi puslapio kūrimo įrankiai vienoje vietoje. Rekomenduoju 100%
Sveiki, Mindaugai,
Ačiū už tokius žodžius! Tikrai smagu girdėti, kad džiaugiatės mūsų paslaugomis, o kartu džiaugiamės ir mes. Jei kas, nedvejokite susisiekti, visada esame čia dėl Jūsų.
Su malonumu,
Hostinger komanda
Šiai dienai tai yra geriausias hostingas Lietuvoje, o galimai ir visoje Europoje.
Patogus mokėjimas už paslaugas, greitas ir visada profesionalus aptarnavimas.
Sveiki, Tomai,
Ačiū, kad skyrėte savo laiko palikti šį nuoširdų atsiliepimą! Jei tik iškils kokių nors klausimų ar neaiškumų - drąsiai raštelkit.
Hostinger komanda
Jau kelis metus labai diaugiuosi perėjęs iš "serveriai.lt" į Hostingerį.
Labai greitas ir išmanus supportas, kainos ženkliai geresnės, servisai stabilūs ir upto date.
Ačiū visai HOSTINGER komandai!
Labas, Mykolai,
Labai smagu girdėti, kad nesigailite savo pasirinkimu ir mūsų paslaugos nenustoja Jūsų stebinti! Galime užtikrinti, kad tokią kokybę palaikysime ir toliau.
Hostinger komanda
Super komanda, betkokias problemas išsprendžia minučių reikalu. Pats hostingas labai geras, kainos irgi daug geresnės nei esu matęs kitur. Persikėlės į hostinger esu labai patenkintas :)
Sveiki,
Dėkojame už puikų atsiliepimą! Džiugu girdėti, kad esate patenkintas mūsų hostingo paslaugomis ir kainomis. Taip pat, ačiū, kad pasirinkote mus ir linkime Jums puikios patirties naudojantis mūsų paslaugomis.
Hostinger komanda
Patogus mokėjimas už paslaugas, greitas ir profesionalus aptarnavimas. Padėjo sutvarkyti paštą ir viskas buvo atlikta aukščiausiu lygiu!
Sveiki,
Dėkojame už Jūsų teigiamus žodžius! Malonu girdėti, kad esate patenkintas mūsų aptarnavimu ir paslaugomis. Jei iškils daugiau klausimų, drąsiai raštelkit, padėsime kuo galėsime.
Hostinger komanda
Lengva ir paprasta susikurti tinklalapį, net tiems kurie niekad to nedarė. Jaigu kažkas būna neašku visada padeda ir greitai atsako į visus klausimus. Labai smagu kad yra Live pagablos pokalbio funkcija. Atrašynėja ne BOTAI, o realūs žmonės. Tikrai labai rekomenduoju visiems.
Labas, Juliau,
Labai džiaugiamės, kad Jūsų patirtis buvo teigiama. Mūsų komanda stengiasi suteikti lengvą ir patogų tinklalapio kūrimo procesą, ir ypač džiaugiamės, kad mūsų komanda greitai ir efektyviai atsako į visus Jūsų klausimus. Linkime Jums sėkmės ir daugiau malonių patirčių su mūsų paslaugomis!
Hostinger komanda
HOSTINGER smulkiam verslui tai ekonomiška alternatyva Wix'ui su lengvai įvaldomu (labai panašiu į Wix) puslapio redaktoriumi. Perspėjimas jau egzistuojančios e-parduotuvės vartotojams - nėra galimybės sukelti produktus iš failo t.y. teks produktus suvesti po vieną (todėl minus 2 žvaigždutės).
Sveiki,
Dėkojame, kad palikote atsiliepimą apie Hostinger. Labai vertiname jūsų pastabą dėl produktų įkėlimo ir atsiprašome už nepatogumus, kilusius dėl to, kad nebuvo galimybės įkelti produktų iš failo. Jūsų nuomonė mums yra svarbi, todėl atsižvelgsime į ją tobulindami savo paslaugas. Jei turite daugiau pasiūlymų ar rūpesčių, nedvejodami pasidalykite jais su mumis.
Su geriausiais linkėjimais,
Hostinger komanda
Puikus ir malonus klientų aptarnavimas, padeda su visomis iškilusiomis problemomis. Esu labai dėkinga ir labai džiaugiuosi pasirinkusi būtent Hostinger paslaugas
Sveiki, Emilija,
Labai malonu girdėti tokius žodžius! Džiugu, kad mūsų paslaugos nenuvylė Jūsų. Jei kas - būtinai raštelkit, visada padėsime.
Puikus klientų aptarnavimas! Aukšta kokybė
Labas, Gvidai,
Ačiū už tokius malonius žodžius! Džiaugiamės girdėdami, kad patirtis naudojant mūsų paslaugas buvo teigiama. Jei kada turėsit papildomų atsiliepimų ar klausimų, nedvejokite susisiekti, visada esame pasiruošę padėti.
Linkėjimai,
Hostinger komanda
Esame labai patenkti Hostinger aptarnavimo kokybe ir paslaugomis. Stiprinsime bendradarbiavimą.
Sveiki,
Malonu girdėti, kad likote patenkinti mūsų aptarnavimo kokybe ir paslaugomis bei planuojate stiprinti mūsų bendradarbiavimą! Jei iškils kokių nors klausimų - būtinai raštelkit. Padėsime kuo galėsime.
Hostinger komanda
Dėkoju Hostinger už galimybę susikurti e parduotuvę greitai ir paprastai! Teko pasinaudoti ir jų konsultantų paslaugomis kai nepavyko pačiai šio bei to atlikti, atsakė greitai, padėjo išspręsti problemą vos per keletą minučių, rekomenduoju!
Sveiki,
Smagu girdėti, kad sugebėjome suteikti visas reikiamas galimybės susikurti e-parduotuvę be jokių sunkumų! Jei tik iškils kokių nors klausimų - būtinai praneškite žinute.
Hostinger komanda
Puiki komanda, greitai reaguojanti ir aiškiai išdėstanti, kaip susitvarkyti iškilusias problemas. Didelis pliusas, kad galima susišnekėti lietuviškai, kadangi nesu labai stipri anglų kalboje. Didelis dėkui jiems!
Labas, Monika,
Labai dėkojame už Jūsų pozityvų atsiliepimą! Džiaugiamės girdėdami, kad vertinate mūsų komandos greitą reagavimą. Visada esame pasiruošę padėti. Jei tik iškils daugiau klausimų, drąsiai raštelkit. Didelis dėkui ir Jums!
Su šilčiausiais linkėjimais,
Hostinger komanda
Kokybiški serveriai, klaidų nebuvo.
Greitas aptarnavimas (live chat'as/support'as), nereikia ilgai laukti turint klausimų.
Patogus ir aiškus user interfeis'as.
Sveiki,
Ačiū už atsiliepimą! Jūsų pasitenkinimas yra mūsų top prioritetas, todėl garantuojame ir toliau teikti aukšto lygio paslaugas.
Hostinger komanda
Viskas, ką žada, iki paskutinio žodžio tiesa. Prireikė pasidaryti svetainę, o mano didžiausia draugystė su kompiuteriu iki šiol buvo darbas wordu ir retkarčiais grafinėmis programomis.
Įrankis labai aiškus, pasidariau viską, ką reikėjo, ir kilo tik vienas klausimas. Ir tą patį konsultantas (žmogus, ne botas, dar ir šiais laikais taip būna!) padėjo išspręsti greitai ir profesionaliai.
Žodžiu, pradedantieji, visai nėra ko būgštauti.
Labas, Aušra,
Labai smagu girdėti, kad mūsų svetainių kūrimo įrankiu buvo paprasta naudotis ir pavyko viską susikurti pačiai! Būtent to ir siekiame. Galime užtikrinti, kad ir toliau palaikysime tokią paslaugų ir aptarnavimo kokybę.
Hostinger komanda
Hostinger has absolutely swift support, members were able to quickly identify the issue in subscription, revert the changes and correct the mistake. 10/10
Hello,
We're delighted to hear about your positive experience with our support! Thank you for taking the time to share your feedback. Swift and efficient support is what we aim for, and we're thrilled to know we hit the mark.
If you ever have more questions or need assistance, feel free to reach out. Your satisfaction is our priority!
Best regards,
Team Hostinger
Labai malonūs darbuotojai, iškilus klausimui visada maloniai padeda. Esu patenkinta Hostinger.
Labas, Agneta,
Ačiū už Jūsų malonų atsiliepimą! Džiaugiamės galėdami padėti visais kylančiais klausimais. Jei tik iškils kokių nors klausimų - būtinai kreipkitės, dirbame 24/7.
Hostinger komanda
Esu labai patenkintas Hostinger Web paslaugų tiekėju. Jau 5-ti metai kaip esu su Hostinger ir nei karto jie nenuvylė manęs. Suteikia tikrai labai kokybiškas paslaugas, beto puikus ir greitas aptarnavimas. Atitinka kainos ir kokybės santykį lyginant su konkurentais. Rekomenduoju.
Labas, Ervinai,
Lydote mūsų širdis! Ačiū už tokius malonius žodžius ir džiaugiamės girdėti, kad net jau 5-ti metai iš eilės renkatės mus. Galite būti užtikrinti, kad ir toliau teiksime aukščiausio lygio paslaugas.
Su geriausiais linkėjimais,
Hostinger komanda
Greita, patogu ir verta! Malonus bendradarbiavimas, situacijos išsiaiškinimas iki galu. Likau patenkintas.
Sveiki,
Labai ačiū, kad pasidalijote teigiama patirtimi! Džiaugiamės girdėdami, kad mūsų paslaugos jums buvo greitos, patogios ir vertos dėmesio.
Jei kada nors turėsite daugiau atsiliepimų ar prireiks pagalbos, nedvejodami kreipkitės. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!
Hostinger komanda
Kątik perėjau į Hostinger iš Interneto Vizijos, nes jų sistemos interfeisas katastrofiškai senas ir labai nepatogus naudojimuisi. Prieš kurį laiką draugas parodė kaip atrodo Hostinger valdymo įrankiai ir man be galo patiko valdymo patogumas ir paprastumas bei informacinių straipsnių kiekis. Taip sakant "looking forward in working with you" :)
Sveiki, Andriau,
Labai smagu ir malonu skaityti tokį atsiliepimą! Galime užtikrinti, kad perėjimo pas mus nepasigailėsite. Taip sakant "We're happy to have you onboard" :)
Su šilčiausiais linkėjimais,
Hostinger komanda
Tiek mes, tiek mūsų klientai yra patenkinti Hostinger teikiamomis paslaugomis ir ypač jų support'u, kuris veikia 24/7. Padeda išspręsti problemas, ne tik susijusias su jų teikiamomis paslaugomis, tačiau ir su pačia svetaine, vidinėmis hostingeryje mūsų talpinamomis sistemomis ir t.t. Ir žinoma negalime nepaminėti valdymo panelės, kuria gebės naudotis tiek programuotojai tiek eilinis Hostinger paslaugų vartotojas.
Labas,
Džiaugiamės girdėdami, kad tiek jūs, tiek jūsų klientai esate patenkinti mūsų paslaugomis! Galime garantuoti, kad suteikiamos paslaugos tik gerės ir gerės. Jei kada nors prireiks papildomos pagalbos, nedvejokite kreiptis. Labai ačiū už jūsų malonus žodžius!
Visada galite mumis pasikliauti,
Hostinger komanda
Esu patenkintas paslaugomis, lyginant su kitais hostingais galiu teikti, kad Jūsų valdymo panelė yra viena patogiausiu ir moderniausiu. Labai smagios kainos ir dažnai galite pakliūti ant nuolaidos, todėl rekomenduoju šį produktą :) Klientų aptarnavimu esu patenkintas irgi.
Labas, Pauliau,
Ačiū už tokį malonų atsiliepimą. Smagu girdėti, kad valdymo panelė bei kainų santykiai Jūsų nenuvylė. Jei kas, nedvejojant raštelkit ir padėsime kuo galėsime!
Gero svetainių kūrimo,
Hostinger komanda
Vidaus sandoriai: ar ir toliau pirksime be konkursų?
Ar savivaldybė gali pavesti savo įmonei surinkti atliekas, tvarkyti gatves ar vežioti keleivius neskelbdama konkurso? Ilgą laiką atsakymas buvo "taip" – tokia praktika, vadinama vidaus sandoriais...

Koncernas "Achemos grupė" įgyvendina vieną didžiausių skaitmenizacijos projektų Lietuvoje: diegia SAP sistemą visose įmonėse
"Achemos grupė", vienijanti apie 40 bendrovių, vykdančių veiklą trąšų gamybos, krovos, agroverslo, logistikos, energetikos ir kitose srityse, vykdo stambaus masto verslo valdymo transformaciją...

Vairuotojams pažįstami automobilių švaros centrai keičia vardą į "Hocus" ir atsinaujina
Vilniaus PC "Panorama" veiklą pradėjo automobilių švaros centras "Hocus". Tai naujos kartos švaros centras, kur automobiliai prižiūrimi tik rankomis. "Hocus" siūlo platų spektrą paslaugų – nuo...