Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę HELP, UAB

Atsiliepimai apie HELP, UAB

Išregistruotas: Likvidavus Registro tvarkytojo iniciatyva.
    1.6

Sveiki visi.moki didelius pinigus už garantija o gauni nieko.pultelis sugedo televizoriui tai je nekeičia. Tai kam tada ta garantija. Daugiau nedrausiu ir siulau prieš visiems pagalvoti

Atiduota remontui birzelio 1d- garantinis DYSON remontas.Kelis kartus buvo uzklausta- kada bus sutvarkyta.rugpjūčio 22 d gavau per DPD grązintą prekę- absoliuciai niekas nesutvarkyta, nors parase i uzklausą rugpjūcio 16 d, kad jau detale gauta ir sutvarkyta.
    Visiška š*******o kontora- per tą laiką garantija pasibaige, o prekes nieko nesutvarke.Ir tai Topo centro patikima įmonė?? Nei prekes, nei pinigų..

Nerekomenduoju! Su terminais vėluoja, kai pinigus gaut tai greičiausiai, o kai preke gražint atgal tai nei prisiskambinti nei prisirašyti, nes labai jau užimti. Mano skalbimo masina žiurint pagal jų programa jau virš savaites yra sutvarkyta, susisiekus man turi kazkas perskambint bet taip ir nesulaukiu jokio skambučio! Jei per šia savaite man negrąžinsit skalbimo mašinos kreipsiuos į vartotojų teises. Man vežiot rūbus skalbt i skalbykla per si laikotarpį atsiėjo brangiau nei jūsų remontas kainavo. Terminus savo suziurekit!

Labai nepatenkinta pries daugiau menesio atidaviau daikta warenty expert parase isvafa o help.lt net susisiekt nenori daiktas pas juos taip ir liko o kai skambini visada uzimta labai blogas aptarnavimas

Pritariu visų nuomonei, Vilniuje ne meistrai, o visiški terliai.Aparatą gavau ne pataisytą, o sugadintą.Greičiausiai įdėjo seną detalę.Grįžo visas murzinas, nubrozdintas, dulkinas. IrOi, gaila, kad tenka mokytis iš savų klaidų.

Atsiunčia laišką iš NoReply savo pašto dėžutės, ir prašo nusiųsti jiems papildomos informacijos. Jokios info kur siųsti, jokio tel nr.

Servisas tragedija, geriau mokėkit pinigus ir vežkit kitur. Pridavėm garantiniam remontui kavos aparatą, internete jų puslapyje pasitikrinu, kad gautas, detalė užsakyta. Kaip ir viskas gerai, laukiu. Po maždaug trijų savaičių gaunu el. laišką, jog gedimas sutvarkytas, bet reikia susimomėti 75€, nes aparatas atėjo sudaužytas. Po 3 savaičių gaunu tokią informaciją! Aišku mokėti atsisakau, o jie atsisako tvarkyti. Poto kai buvo parašytas skundas į parduotuvę, dėl tokios situacijos, praėjus dar dviems savaitėms gavau atsakymą, jog servisas "viską padengs", nors žinau, jog parduotuvė iš kurios pirkau aparatą apsiėmė sumokėti sąskaitą, nes nenorėjo problemų. Dabar aparato dar neatgavau, jau 2 dienos kaip rodo, jog remontas baigtas, susisiekti su jais neišeina.
    Blogiausias aptarnavimas koks tik gali būt.

Sigis
    Eimantas

Jie dar ir telefono pokalbius yra apmokestinę, vienintelis numeris kuris skelbiamas yra mokamas, bet info neteikia, kad mokamas. ŽULIKŲ KONTORA, o ne servisas.

Tai ne įmonė o tragedija, remontas trunka ilgai, detaliu užsakomas 2 men.nors viską vietoj turi, vaidina kad dirba….

Tragedija čia, atmetė garantinį, stringa vairas sukiojant netaiso. Metai laiko paspirtukui. Paspirtukas xiomi pro 2. Neina susisiekti su jais.

Atidavėme philips kavos aparatą remontui, praėjos 2-3 dienoms jokių žinių iš serviso, net nesugebėjo pranešti, kad gavo. Kas nutiko aparatui irgi jokios informacijos, sistemoje būklė (užsakyta detalė) Pasiteiravus du kartus kada atvyks detalė ir kada atgausime aparatą, atsakymas buvo detalė atvyks per tris savaites. Pasiteiravus kodėl taip ilgai, atsakymo nesulaukėme. Nepatingėjus paieškoti google, tai Lietuvoje tokių detalių nors vežimu vežk. Nesuprantu logikos ir tokio gumos tempimo laukti mėnesį, jei detalių yra vietoje (Lietuvoje). Nerekomenduočiau tokio serviso.

Niekada daugiau nesinaudosiu ju paslaugomis ! Prisiskambinti neimanoma, internete registruojant garantini gedima prizada kad susisieks per 2 dienas - susisieke po savaites, pasake kad meistras atvyks 10 val atsiprasiau is darbo pralaukiau 3 val niekas neatvyko, prisiskambinti vel neimanoma

Tik vienas žodis kosmosas.

Tragedija, o ne servisas! Neįmanoma prisiskambinti, susirašinėjant apsimeta kvaileliais ir tą patį kaip robotukai rašo...
    KUO TOLIAU NUO TOKIŲ!

Nekokybiškas remontas. Blogos transportavimo sąlygos. Indaplovei MIELE pakeitė vieną detalę, bet dvi kitos pradėjo veikti blogai. Tikrai gailiuosi kad neperskaičiau komentarų. Jie neturėtų remontuoti brangios buitinės technikos.

Ką, žinau skaitant šituos atsiliepimus galvojau kad bus mano kompiuteriui šakės, o čia žiūriu per 14 darbo dienų kompiuteris padarytas, ir veikiantis. Patariu naudotis šiuo servisu

Padariau didžiulę klaidą, kad pirma neperskaičiau atsiliepimų.
    Perskaičius supratu su kuo susidūriau. Skaitykite Ksenija 2021-09-23 10:16:12 - labai geras patarimas.

Geriau jau neturėti reikalų su šia įmone. Ten dirba melagių melagiai stumentys atsakomybę vienas nuo kito

Geriau naudosiu pusiau veikiantį kavos aparatą, negu kreipsiuosi į šią įmonę. Pagal garantiniame lape nurodytus kontaktus užragistravau gedimą. Norėdama pasitikslinti dėl siuntos perdavimo kurjeriui, malonus vyriškas balsas pareiškė, kad tokiu numeriu gedimas neregistruotas. Norint pasitikslinti, kodėl kotaktuose nurodytas telefonas, kuriuo skambinu, taip pat maloniai pareikšta: vietoj to, kad kalbėtumėte su manimi, jau gedimą galėjote registruoti. Paprašius prisistatyti, padėjo ragelį. Jei neįmanoma susikalbėti telefonu, tai kaip turėtų būti taisoma?

Sveiki,
    Esu labai nepatenkinta šiuo servisu. Teko kreiptis dėl garantinio remonto "Kärcher grindų valytuva FC 5 Premium".
    Noriu visus perspėti, kad paliekant remontui bet kokį daiktą ar prietaisą BŪTINAI nusifilmuokite savo įrenginį ir pareikalaukite priėmimo-perdavimo akto iki smulkmenų, net jei tuo metu tai atrodo neesminiai dalykai.
    Įrenginys buvo gražintas ne pilnos komplektacijos, be volelių, kurie plauna grindis. Įrodymu neturiu, nes pati nenusifotografavau įrenginio ir jo komplektacijos, kadangi tai padarė jų vadybininkė priėmimo metu. Aišku dabar nuotraukų nepateikia.
    Supratau, kad trūkstamų volelių neatsiimsiu, kažkam jų labai prireikė. Labai esu, nusivylusi tokiu aptarnavimu.
    Turėjau pamoką, kad kitą kartą reikia ne tik nusifotografuoti, bet ir nufilmuoti priduodamą įrenginį ir dar pareikalauti priėmimo perdavimo akto.
    Esant galimybei atlikite garantini kitose servisuose. Šis yra nepatikimas, niekada nepavyksta prisiskambinti, perskambina po darbo valandų (apie 20...

Patariu vengti jei yra galimybė šios kontoros ir nieko nevešti jiems, nes kaip ir kitiems, konkrečiai kavos aparatui akivaizdžiai sugedusiam nesugeba nustatyti gedimo, tvirtina jog 'techniškai tvarkingas', be to neatsiklausę atliko "valymą", už kurį teko susimokėti tačiau valymo žymių nepastebėjome, o po kelių dienų "meistrai" nustatė jog aparatas vėl užterštas nors nebuvo naudotas..

Tikrai nemaniau, kad įmonėje dirba tokios prastos kompetencijos meistrai, jog negali nustatyti gedimo arba broko kavos aparate. Aparatui tik trys mėnesiai jau nebeplaka putų, tačiau meistrų išvada, , techniškai tvarkingas, ,. Liepia siųsti filmuotą medžiagą, tačiau neturi galimybės atidaryti failo.Niekur Europoje nėra tokios betvarkės su garantinėm prekėm kaip Lietuvoje.

Tai ne imone - tai tragedija.

Sveiki, as aptarnavimo negaleciau pavadinti prastu, negaleciau pavadinti net ir tragisku, jo isvis nera!!!!!! Prisiskambinti tiesiog neimanoma, atsakymai joki nepateikiami. Garantinis nevykdomas.

Gal kreipetes kazkur.? Kaip atgauti pinigus uz preke. Nes kalbimo masina taiso 4 men. Sutaise vustiek neveikia. Ziauru.

Trijų mėnesių kavos aparatas grįžo po garantinio nubrozdintu sonu ir visas purvinas, del purvo tai baikis, o del nubrozdinimo parasiau skundą.Paraše atsakymą, mes nežinome gal toks jau iš namų atvažiavo, kuo toliau nuo tokiu garantijų...

Sveiki zmones būkite atidūs su sio servisu zirmunu 70 vilniu, jie isema nauja detale ir istato sena nors as tik kreipiaus del kavos aparato nukalkinimo, uzvakar tvarkiau valiau visa kavos aparato ir ziuriu kad ten nemano istatyta detale kuri visiskai sena istatyta isdazyta varstai matos buvo atsukinejimi nors as kreipiaus tik del nukalkinimo kavos aparato,
    Kreipiaus i dvi instancijas kurios pažadėjo man pdeti atlik ju imoneje vidaus patikrinima tik artimiausiu metu..

Taip pat galite man parasity skundus i emaila [email protected]
    Kure bus pavesinti per soc tinklus bei žiniasklaidoi

Norėjau užsisakyti dvi detalės indaplovės BLOMBERG apatinio indų krepšio, lėkščių laikiklius.
    Gavau atsakymą, kad kaina vieno laikiklio (ne viso apatinio krepšio o būtent vieno laikiklio) 120, 00 eurų. Man reikia pakeisti abu, kaina 240, 00 eurų. Kitą įmonė siūlo vieną laikiklį už 7, 50 eur.
    Ieško kvailių ar nusispjauti į klientus. Suprantu, kad užsakymas mažas, tai galėtu parašyti, kad pvz. - neturime :)

Vežkite visur, tik ne čia. prieš pirkdami prekę įsitikinkite, kad garantinis aptarnavimas vykdomas ne pas juos. Maniau, kad tokios kontoros nebeegzistuoja, deja. Baisiau nei baisu.

Prieš pirkdami prekę, įsitikinkit, ka ne Help lt.atlieka garantinį...nepatikima imonė.Mikrobanginę "remontavo" 2 mėnesius.Gražino per didelius triukšmus.

Taiso mikrobanginę nuo spalio 20d.
    Tai vienis detalės reikia, užsako, laukia mėnesį, dabar antros detalės reikia, nėra, vėl laukiam...toks vaizdas, kad detales siunčiasi iš aly...arba mikrobanginės detalės, kaip kosminio laivo....
    Nepatikima ir labai neatsakinga įmonė.
    Prisiskambint iš vis nulinė tikimybė...

Laukiu nuo spalio pradzios kad suremontuos indaplove, baisesnio aptarnavimo nesu maciusi dar vis nesutaise!!!O kai skambini nurodytu telefonu ten bet kuriuo laiku konsultantai uzimti ir siulo registruoti gedima help.lt.Kiti kontaktinia duomenys nenurodyti, kazkokia valkatu kontora!!!!!!Mieli zmones pries pirkdami prekia ipac indaploves skalbykles ir panasiai pasiteiraukit kas aptarnaus garantini.Man dar geras pusmetis liko bet matyt tiek ir lauks kol pasibaigs garantinis galiojimas.Na bandysiu skusti vartotoju teisem gal tada suraguos.

Edmundas Ledauskas

Remontuoju Philips prietaisą 3 kartą ir visad prašau pateiktį pažymą, kad prietaisas sugedęs ir pardavėjas sutinka grąžinti pinigus, bet jie 1 kartą suremontavo, kitą kartą pakeitė, 3 kartą aš atsisakau remonto ir infotrmuoju juos kad neimsiu prietaiso, tai jie žada perskambinti, išspresti problemą, bet niekas nieko nedaro ir sistemoje parašyta, kad užskyta detalė.Bendravimas blogas, sprendimų nėra.Labai blogas servisas.

š*******o kontora, parasius elektronini laiska del detales kainos, tai atsakymo laukiau 2 savaites, nors rasiau trys laiskus, paskui vel parasius del tinkamos kainos ir apmokejimo, dar laukiau dvi dienas, kol atsakyma gavau. Kai preke uzsakiau, dar dvi savaites laukiau. Paskambinus telefonu, taipogi niekas nesuteike info del prekes kainos.

Jankiškių g. 52, LT-02300 Vilnius.
    Veiklos sritys: darbo apranga; darbo sauga; higienos reikmenys; kita veikla; konsultacijų paslaugos; švaros, valymo paslaugos.
    Elis Textile Service, UAB priklauso Elis įmonių grupei, kuri yra pirmaujanti Europoje tekstilės nuomos paslaugų teikėja. Elis veiklą vysto nuo 1883 m. ir šiuo metu siūlo tekstilės, higienos bei saugumo sprendimus 29 pasaulio šalyse.Elis Textile Service, UAB specializuojasi teikti kilimėlių, darbo drabužių nuomos...
    J. Jasinskio g. 16, LT-03163 Vilnius.
    Veiklos sritys: indai, valgymo įrankiai; audiniai, patalynė; buitinė technika; kita veikla; mažmeninė prekyba; medicininė įranga.
    EASTCON - tai 1989 metais Vokietijos Rochlitz mieste pradėjusi veiklą įmonė. Pagrindinė EASTCON veikla - tiesioginis pardavimas. Tiesiogiai bendraujant su klientais, parduodami miego sistemos gaminiai, virtuvės reikmenys, lyginimo ir valymo garais sistemos, oro gryninimo sistemos, kelionės ir kt.EASTCON virtuvės...
    Naujoji g. 54-87, Alytus.
    Veiklos sritys: langai; didmeninė prekyba; durys, raktai, spynos; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; statyba; stiklas ir jo gaminiai; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
    Atitvara, UAB Šarvuotų durų, plastikinių ir aliuminių langų gamyba, stumdomų aliuminių balkonų gamyba, terasų stiklinimas, gamyba, montavimas visoje Lietuvoje.Langų gamyba ir langų montavimasNestandartiniai langai, nestandartinių langų gamyba, nestandartinių langų montavimasPlastikiniai langai, plastikinių langų...
    Stoties g. 5, LT-90115 Plungė.
    Veiklos sritys: santechnika; baldai (prekyba); betonas ir betono gaminiai; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; pirtys ir baseinai; pramonės įrengimai; šildymas, įrenginiai; sporto, turizmo reikmenys; statybinės medžiagos; stogų dangos, paslaugos; šviesos sistemos, šviestuvai; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas; vonios kambario įranga; židiniai, krosnys.
    Euroliuksas, UAB - didmeninė prekyba santechnikos prekėmis. Santechnikos prekių tiekimas ir gamyba. Šildymo, kanalizacijos ir vandentiekio įrangos detalės, įmantraus dizaino vonios kambario baldai bei virtuvės aksesuarai. Granito gaminių prekyba bei sodo prekės – metalinių tvorų segmentai ir polikarbonatiniai...
    Granito g. 6, LT-02241 Vilnius.
    Veiklos sritys: statyba; betonas ir betono gaminiai; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; kelių tiesimas, remontas, tiltai; kita veikla; metalo konstrukcijos, angarai; projektavimas; statybinės medžiagos; statybos technika, įranga, nuoma; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
    Tilsta, UAB stato ir remontuoja įvairiausių konstrukcijų ir sudėtingumo tiltus ir viadukus – plieninius ir gelžbetoninius, medinius ir plienbetonius, iš surenkamų elementų ir monolitinius, su iš anksto įtempta ir karkasine armatūra bei kt. Stato ir mažesnius betoninius, metalinius, medinius, vantinius ir...