Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę MB, Grojam

Atsiliepimai apie MB, Grojam

Kreditavimo rizika:
    Laikas muzikai!

8.4

Puiki komunikacija, vertingi patarimai, greitas iśsiuntimas ir instrumentas (lietaus vamzdis), pateisinęs visus lūkesčius.
      Ačiū!

Fizinės parduotuvės neturi, tačiau susitarėme ir pavyko atsiimti prekę tą pačią dieną. Malonus pardavėjas! :)

Puiki internetinė parduotuvė! Gavo užsakymą-paskambino, išsiuntė- paskambino, gavau siuntinį- paskambino pasiteirauti ar viskas gerai. Siuntimas, į kitą miestą nekainavo papildomai ir dar gavau nemenką dovaną! Rekomenduoju :)

Savaitę teiravausi apie pianino kėdę, rinkausi spalvą, rašiau laiškus. Atrašinėjo labai lėtai, ne tą pačią dieną. Galiausiai užsisakiau, iš karto sumokėjau ir žinojau, kad reikės laukti dvi savaites. Po savaitės gaunu laišką, kad užsakymas yra atšauktas ir grąžinti pinigai. Iš karto skambinu, sako, jūs gi atšaukėte telefonu. Sakau tikrai neatšaukiau, sako - skambinote ir atšaukėte, nes per ilgai laukti. Tai kažkoks žmogus skambino teiravosi apie tą pačią kėdę ir jie pagalvojo, kad tai aš ir atšaukė savavališkai, nepaklausus to žmogaus užsakymo numerio. Ir situacijos neištaisė - pasiūlė esančią kėdę jų sandėlyje, tačiau aš norėjau viršaus tokio, kokį buvau užsisakius. Ir jie dingo - daugiau nebeatrašė, neatsiprašė ir situacijos neištaisė.

Neries krant. 14, LT-48397 Kaunas.
      Veiklos sritys: video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas; automatizavimas, automatika; biuro įranga; didmeninė prekyba; muzikos instrumentai; projektavimas; renginių organizavimas; šviesos sistemos, šviestuvai; technologinė įranga.
      Esame viena didžiausių garso, vaizdo, apšvietimo sprendimų įmonių Baltijos šalyse. Per trisdešimt veiklos metų Audiotonas tapo modernių audiovizualinių ir scenos technologijų diegimo lyderiu rinkoje. Pagrindinis mūsų tikslas – puikiai išmanyti moderniąsias technologijas ir jas platinti, tenkinant kliento poreikius...