Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Grafaitė, UAB
Vakaronė Grafaitės viešbutyje paliko nepaprastą įspūdį. Degustaciniai grafų Zubovų patiekalai buvo išieškoti ir labai gardūs, o atmosfera tokia jauki, kad akimirkomis tikrai atrodė, lyg būtume nusikėlę šimtą metų atgal. Istorikas Saulius nuostabiai papasakojo apie Šiaulių ir ginklų praeitį - klausyti buvo įdomu ir įtrauku. Aptarnavimas taip pat puikus: padavėja, rodos, vardu Jovilė, labai nuoširdi, dėmesinga, jos pagaminta kava - tobula. Vakaro pabaigoje malonus viešbučio komplimentas - Pakruojo trauktinė su medumi ir šafranu. Didelis ačiū už nuostabų vakarą, į šią vietą tikrai norisi sugrįžti ir rekomenduoti kitiems.
Nekontroliavau, kiek neša alkoholio butelių. Po to gavosi toks skaičius, kad pagal promiles visiems svečiams turėjo grėsti mirtis (intenete yra tokios promilių skaičiuoklės). Bet jie tvirtino, kad tiek išgėrėme. Nors dalis svečių visai negėrė, nes atvyko su mašinomis. Negi kviesi policiją, susimokėjau, gi reikia skubiai jiems kasą uždaryti. Didelių balių pas juos nedarykite.
Susirinkome kolektyvas pasibūti “Grafaitėje”, internetinėje svetainėje rašoma, kad darbo laikas iki 23val, paskambinus užsirezervuoti stalą pasakė, kad jeigu nebus žmonių tai dirbs iki 22val, sutiko, tačiau 20:45val pasakė, kad užsidaro 21val ir jau tvarkysis. Labai nemaloni patirtis ir daugiau tikrai nevyksime ir kitiems nerekomenduosime. Yra tikrai geresnių vietų, kur žmonių neišprašo jiems dar sėdint. (Visas kolektyvas buvo užsisakęs gėrimus ir maistą)
jeigu bent puse tos energijos panaudotum savo versle, vietoj to kad bandai čia mane š*dais apipilti, tai tavo viešbutis ir būtų geriausias, bet kai skirti laiko šitam daugiau, tai ir matosi rezultatas.
Bet kaip sakoma,
-reikia duoti durniui kelia, tad varyt... parodei jau kas esi, mažesnis vaikas už mane, tai varyt, varyk, gal dar ne viska sugadinai
p.s. klientas visada teisus.
Norite įrodymų, kad ten dirba švelniai pasakius keisti žmonės? be problemų, nes arba jiems blogai, arba jie turi tiek daug užsakymų, kad jau užrietę nosis net nebekalba su klientais
Istorija paprasta, parašiau jiems laišką su keliais klausimais, nes ieškojau vietos daryti susitikimą. galiu patikslinti buvo užduoti penki klausimai. Jų pirmasis laiškas atsakė, tik į viena iš penkių klausimu. jau keistoka, bet tiek to, pakartoju tuos likusius keturis klausimus dar karta. sekantis jų laiškas, atsakymas vėl tik į vieną klausimą.
rimtai? čia toks didelis susireikšminimas ar kas? nes man truko kantrybė
Sveiki neGerb Jėzaus Marija,
Pasižiūrėjome, nu durni klausimai pas tave. Jokia kita įmonė neatsakytu į jūsų klausimus "Kaip pas jus maistas?" Kas čia per klausimas Jėzaus marija? Jeigu būtų ant tiek blogas maistas pas juos, tai būtų vien tik neigiami atsiliepimai ir išvis 0 lankytoju... Kitomės įmonės kurie darbuojasi su tokiais tupais klientais irgi trūksta kantrybė...
negali nieko sakyt, kai net vardo neturi, tai sėdėk ir tylėk. NES JEIGU NEŽINOJAI, TAI KOMENTARŲ SEKCIJA YRA DĖL KOMENTARŲ, O NE DĖL TAVO MALONUMO
Dabar tu sėdėsi ir tylėsi. Negėda iš to pačio kompiuterio ir iš to pačio interneto rašyti neigiama komentara pasidengusia kitu vardu? Gėda Marija. GĖDA!!! Mauk lauk iš Grafaites ir neberašyk neigiamu komentaru visai tuo lab pasidengus kažkokia Toma... PRIGAUTA
tu čia man pasakų nepasakok. esat baisus viešbutis, tai sėdėkit ir tylėkit akių nedraskę
nesikabinėtumėte ir nepasakotumėte čia pasakų, bandydami įrodyti, kad geri esat, jeigu ištikto butu mete geri. dabar jūsų tas kabinėjimasis įrodo, kad patys žinot, kokia tragedija esate, tik dar bandot čia vaidinti,
Tai ko ištrynei nuotrauka a? Prigauta :) Nuotrauka išliks amžinai. Noriu tik patikinti, neatstovauju niekaip Grafaites viešbučiui, esu tik jos nuolatinis lankytojas, kuris pastoviai naudojasi teikiamomis paslaugomis, darau savo įmonės kalėdines šventes tik Grafaitej. Jeigu Marija esate varguole ir melage ir jums labai nepasisekė, nereikia lieti pykčio ant kitų kad jūsų niekas nemėgsta. Dėl to jus ir niekur nepriima, nes esate MELAGIŲ MELAGE, prašau neberašykite o tiesiog dinkite iš akių.
Dar karteli prisegsiu nuotraukyte, kurioje matome kaip Marija pasivadina Toma bando šmeižti šia įmone. Grafaites vietoje jus paduočiau į teisma už šmeižimą ir nesamonių rašymą tai... Grafaite už šia nuotrauka gali ma nedėkoti, asmeniškai aš jiems dėkoju ir lenkiuosi už pačia aukščiausia teikiama paslaugos kokybe!!!
Na, bet išsiaiškinom, kad tu gražuoli be vardo esi savininkas. Puikus bendravimas su klientais, neveltui toks prastas viešbutis. Turbut ta darbuotoja tavo dukra,
Marija ne tik melagė, nu bet ant tiek esate durna tai ne tas žodis. Grafaitės direktorė / savininkės informacija yra pateikta rekvizituose :) Dar karta paminėsiu nesu visiškai aš susijęs su Grafaitė įmonė ir tu čia nemaišyk, neklaidink žmonių su savo nesamonėm melagiu melagė, durnele. Eik paverk į kampa dieve Marija....
Svente vyko 2020-02-14d., staliuka buvau uzsisakiusi sausio pradzioje su administratore1 buvo suderinta, kad vyks jubiliejus ir norejosi privacios erdves (pasiule staliuka iki 20zmoniu atskira erdve kuri randasi uz baro) taip pat buvo pasakyta kad turesiu savo sventines atributikos kuria noresiu pasipuosti savo erdve. Sake viskas gerai, galesite viska daryti ka norite. Likus kelioms dienoms iki sventes gaunamas skambutis is Grafaites ir pranesama, kad mes jus perkeliame i kita vieta, likusi nesupratusi nuvykstu i restorana, administratore2 paaiskina man, kad jus perkeliama i kita vieta nes jusu sveciu skaicius per mazas, o i ta vieta telpa daugiau zmoniu. Ok, pradzioje kai sakiausi staliuka (sausio menesi) buvo pasakyta, kad zmoniu bus nuo 16iki 18, sake viskas gerai, o dabar administratore2 pareiske kad i ta vieta atsirado 20zmoniu del to mes jus perkeliame, sakau gerai galiu susimoketi ir uz tas dar 2 papildomas vietas jokiu problemu, atsakymas buvo NE jusu vieta jau uzimta....
Šią vietelę labiau tiktų įvardinti viešbučiu-NAKTINIU KLUBU, , Grafaitė", tada visiems būtų suprantama ir aišku, kad viešbutyje nakties metu poilsio gali nesitikėti. Kai trečią valandą nakties iš baro vis dar sklinda garsi muzika, o viešbučio darbuotoja tame nemato nieko blogo net ir tuomet, kai neapsikentusi viešbučio klientė, beje, su mažamečiais vaikais, iškviečia policijos pareigūnus, tai yra apgailėtina. Prastas aptarnavimas, neprofesionalumas, nepagarba klientui - štai toks ir įvertinimas.
Rugsejo 1 - aja uzsisakeme staliuka Grafaiteje. Maisto laukeme 2 valandas, nors sake reiks valanda. Virtuves darbas neorganizuotas. Atnestas maistas, saslykai su salotomis, salotos buvo nesviezios, dvoke rugstimi, pats saslykas guminis (karsta diena, bet keptas orkaiteje). Nesu išranki nei maiste, nei aptarnavime, taciau rugsejo 1osios pietus buvo totaliai sugadinti. Daugiau cia negrisiu tikrai
Nepatariu pasitikėti šios įmonės darbuotojų žodžiu, visiški melagiai. Susitarta dėl vienokių sąlygų, savaitė iki šventės paaiškėja, kad sąlygos keičiasi, kainos - padidėjusios. Taipogi paaiškėja, kad viešbučio lankytojų interesai svarbesni, nei tų, kurie nesinaudoja šiomis paslaugomis. Kvepia didžiule diskriminacija. Kuo mes prastesni už tuos, kurie lankosi jų viešbutyje? Niekuo, mes tokie patys klientai, kuriuos reikia gerbti. Deja, darbuotojams atrodo kitaip. Jokios pagarbos. Kalbant ir tariantis dėl būsimos šventės reikalų nuolat prašoma laukti, gaišinamas laikas, reziumė - atėjome ne laiku... Nerekomenduoju.
Lankemes restorane, 2019.06.21, padavejos sypsenu neispaude, gal mazai demesio skiriama ir nemotyvuojama. Paprasius atnesti kava prie deserto - nustebo. Gavom deserta ir atsalusia kava. Pasakiau iskarto padavejai, kuri atkirto, kad kapucino kavai paruosti naudojama salta pieno puta. Tokios nesamones nesu girdejusi. Maloniai paprasem pataisyti is naujo.Sujudo visas personalas. Atejo kita barmene ir tarsi pareikalavo pasiaiskinti su klausimu, " ar cia jums kava salta?". Ji taip pat bande įtikinti, kad kapucino tokia turi buti. o nueidama ieskoti valdzios, ne va tai butu ypatingai ypatingas atvejis, atsove, kad gali pataisyti verdancia, jei noriu. Mes pasterom, nuo tokio zemo lygio. Tada as spejau jai nueinant pasakyti, kad tada mes nebenorim visai, jei jau toks aptarnavimas. O va tada ir prasidejo. Isleke kazkur saukdama, kad va cia jau kitas reikalas, neva, tai mes nebenorim susimoketi ir nutaise mina, tarsi mes butume kalti del tos saltos kavos, kur net puta buvo isnykusi. Pradejo...
Mane jau sunku kuo nors gyvenime nustebinti, tačiau Grafaitei pavyko. Pirmą kartą gyvenime mačiau viešbutyje liukso kambarį, prie kurio lango iš lauko pusės pritvirtinas restorano virtuvės oro ištraukimo ventiliatorius, su tiesiai į lango pusę nukreipta oro išmetimo anga. Genialus techninis sprendimas, kurio sumanytoją reikėtų apdovanoti :). Taip pat pirmą kartą turėjau garbės apsilankyti liukso klasės kambaryje, kuriame likę neišneštos šiukšlės, o vonios kambario kriauklėje nėra karšto vandens.
Viešbučio administratorė tvarko pusryčių stalus, rūpinasi įrankiais, atlieka padavėjos funkcijas. Tas nėra keista svečių namuose, ar kokiame slidininkų pensionate kalnuose, bet įstaigoje vadinančioje save viešbučiu su pretenzija į kokybę - mažių mažiausiai nesusipratimas.
Mano siūlymas - netaupykit personalo sąskaita, nes vien įdomi, kokybiška ir graži aplinka niekada neatsvers aptarnavimo dalies paslaugų sektoriaus įmonėje.
Šventėme kavinėje, , Pas grafaite, , jubiliejų ir....Pradžiai kas buvo gerai:maistas išties puikus o visa kita arba blogai arba labai blogai. Kadangi mes netaip jau dažnai švenčiame tai negalime numatyti visos eigos kaip kas turėtų būti kad visi svečiai būtų patenkinti. Kas buvo užsakyta viskas buvo paruošta bet kai ko ir trūko, Pvz prie alaus stalo netgi neužteko svečiams bokalų alui. Pradioje barmenės ar administratorė turėjo bent jau patarti ar pasiūlyti kad svečiams susirinkus būtų paruošta po taure vyno bet to nebuvo. Užsisakius tai dar reikėjo laukti vos ne 10 minučių kol atnešė. Tikrai buvo nesmagu ir nepatogu prieš svečius. Paprašius stipresnio gėrimo jis buvo atveštas kaip pašildytas :). Patalpoje visa laimė nebuvo šilta bet susirinkus svečims tai kondencionavimo labai trūko. Na o padavėjų elgesys visiškai nepriimtinas, Nepavykus pareguliuoti aparatūtos ir nežinant ką daryti atėjusi kokia tai barmenė ne tai kad normaliai paaiškintų bet dar ir aprėkė mus kad nelystrume ten...
Siaubinga naktys! 2028-08-04/08.05 turistai iš Lenkijos neturėjo galimybės pailsėti, nes viešbučio restorane vyko vakarėlis su gyva muzika. Vidurnaktį sproginėja petardos, buvo fejerverkai. KODĖL APGYVENDINATE GRUPĘ, JEIGU VYKSTA ŠVENTĖ. KODĖL NEPERSPĖJOTE, KAI BUVO DAROMA REZERVACIJA, KAD TUO PAT METU VIEŠBUTYJE BUS ŠVENTĖ.
Reikalauju atsiprašyti turistų ir atlyginti jiems fiziką ir moralinė žalą!
Kelis kartus naudojausi jų paslaugomis. Po paskutinio karto likom pasibaisėję. Nebuvo net pasirūpinta kad iš ryto būtų šiltas vanduo vonioje. Teko praustis po šaltų kaip senovėje kaime. Krito jų reputacija mūsų akyse. Sumoki didelius pinigus, o negauni paprasčiausio šilto vandens. Registratūroje dar primelavo kad bus pasirūpinta kitai dienai. Bet kita dieną viskas kartojosi. Nei atsiprašė, nei pasiūlė kokią nors kompensaciją. Daugiau niekam neberekomenduoju naudotis Grafaitės paslaugomis.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...