Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę GLANTZ, UAB

Atsiliepimai apie GLANTZ, UAB

Kreditavimo rizika:

8.3

Gera įmonė. Manau pagrindinis principas čia toks: kaip dirbsi taip ir tave vertins. Per keletą metų dar nėra buvę jokių problemų. Bet kaip ten būna su tais kurie ateina ne su tikslu dirbti arba "atbulom rankom" tai negaliu pasakyti, manau atitinkamai ir būna.

Dirbu šioje firmoje jau trečius metus. Administracija visada pateikia reikalinga informacija. Darbai vyksta sklandžiai, apgyvendinimo ir kelionių sąlygos geros. Rekomenduoju.

Niekam nerekomenduoju.

Viskas cia gerai.

Dirbu sioje imoneje apie metus puikus kolektyvas, geros darbo salygos, atliginimas visada laiku.

Dirbu antrus metus, firma stabili, motyvuojanti. Esu patenkintas darbu ir salygomis. Personalas atsakingas ir draugiskas.

Imone atsakinga, atsizvelgia i darbuotoja, dirbu sioje imoneje. Esu patenkintas.

Evadas klaudijus Žalys

Dirbau šitoi įmonei kaip šaltkalvis 1m laiko išėjus iš darbo nebuvo atsiskaita už neišnaudotus atostoginius. Gryžau į tapačia firmą jau kaip suvirintojas ir dirbau apie 5mėnesius sutata suma buvo 11e o mokėjo kaip už 10e į valanda visad turėjau skambintis ir prašyti savo pinigų gakiausiai pervedė už 3mėnesius nedamokėtus pinigus už 4 ne kai išėjau iš darbo vėl neišmokėjo neišnaudotų atostoginių dienų. Ofiso darbininkės visiskai nereguoja į jokias problemas ir beveik miekada nekelia ragelio. Ir neoatariu vykti su savo automobiliu.

Dėl pinigų tai nekilo problemų, bet už prastovos nemoka, po daugiau savaitę reikia darbo laukti, nusiunčia į kokia gamyklą pasirodo nereikia, sukiša į kambarius su visokiais alkoholikais, agresyviais prisigėrusiais, apsimyžusiais individais. Kaip normaliam žmogui gyventi tokiam bardakyne.

Dirbu šioje įmonėje jau tris metus ir nei karto nebuvo kad kažkas neatsiskaitytų ar nesumokėtų pinigų. Tiek darbo tiek gyvenimo sąlygomis esu patenkintas. Apgyvendinimas nekainuoja ir kelionės visada apmokamos.

Dirbu GLANTZe ilga laika (9 metai). Labai patenkintas. Per ta laika jokiu problemu ne turejau. Atlyginimas laiku. Komandiruotes laikas patogus. Del atostogu visada eina susikalbeti. Darbas skirtingas, nera nuobodus.Siuliciau dirbti tuoj imonej.
      Asmeniskai as juokiu prekaistu tai imonej neturiu

Dirbu šioje įmonėje jau ilgą laiką. Visada laiku atsiskaitoma, išvykomis pasirūpina. Administracijos darbuotojos suteikia reikiama informacija. Rekomenduoju dirbti šioje įmoneje.

Dirbu šioje įmonėje nemažai laiko ir jokiu priekaištu jai neturiu...

Neikit niekas dirbt i sita aferisciu imone nemoka net cekius uz kura suskaiciot o del darbo valandu tai visai kosmosas viena sako kita daro o paskui ir nr uzsiblokoja kad nepriskambintum aferistes!!!!!

nebukit d*****i neeikit cia dirbt nes apgaus pinigu nesumokes gyvensit su smirdanciais gerianciais kiekviena diena siukslinanciais kaimieciais, vazinesit po visa vokietija kiekciena savaitgali padirbt visokio plauko darbu. i skundus oksanka nereguoja arba nekelia ragelio. pats girdejau oksanos pokalbi kai atvaziave ale i viezbuti be saldytuvu be dujiniu ir tt turejom ismesti visa maista nes sugedo paskambine jai paklausem kur tu mum cia isnuomavai? nera nei vietos lovos dvigules ir turi su smirdanciu kaimu miegot kaip su zmona. tai aksanka kaip pripratusi prie tokiu salygu pareiske kad pigiau nerado o valgyt eikit kur norit leiskit savo babkes ant macdako va toks poziuris sitoj firmoj i darbuotojus

Nusivyliau šios agentūros darbu bei palankiais atsiliepimais. Agentūra žaidėjo, kad darbas bus paprastas, pagalbinis, dekonstrukcijos tipo. Realybėj išvežė kažkur į smėlio karjerus vidurį Vokietijos, darbas fiziškai sunkus ant pastovios +32 saulės. Gyvenom tokiose patalpose, kur nėra jokių sąlygų pasidaryti maisto. Nėra nei arbatinuko, nei mikrobanginės, jokios viryklės, puodų ar kitų dalykų. Turėjom valgyt tik duoną su vandeniu ir dirbt pastoviai ant tiesioginės saulės. Po pirmų dienų nuo prasto maisto jau atsisakinėjo skrandis, o valgyt per prievartą bulką ir duoną privesdavo iki vėmimo. Agentūra į skambučius neatsako, facebooke padaro "seen" ir viskas. Po kelių dienų prisiskambinus Oksanai ir pasakius, kad sąlygų pasidaryti maistui visiškai nėra, kad esam išsekę nuo nevalgymo ir sunkaus darbo, buvo pasakyta "Tai susiraskit kavinę" ir viskas. Per savaitę sugebėjau numest 4 kilogramus nuo prasto maisto, nudegti baisiai odą. Išėjus iš darbo pinigų vis dar negavau, turbūt pats...

Normali firma, atsiskaito normaliai, gyvenimo sąlygas dažniausiai suteikia geras, pagal galimybę, būna tiesa kai kada ilgokai reikia laukti sekančio darbo, bet čia jau labiau nuo užsakovų, ir turimos specialybės priklauso.

Glantze dirbu keletą metų ir niekad jokių problemų su šia įmone neturėjau. Atsiskaitymai laiku, geros gyvenimo komandiruotėse sąlygos, viskas apmokama kaip ir žadama. Labai rekomenduoju čia įsidarbinti.

Dirbau šioje darbovietėje ne vienerius metus, viskas puiku, puikus darbo organizavimas, padorus atlyginimas. Darbas nebuvo monotoniskas, kartais tekdavo keisti darbo vieta ir gyvenamaja vieta. Gyvenamaja vieta gaudavau tokia, kokioj net nevisi cia LT gyvena...Apmokedavo mums ir keliones islaidas i Vokietija ir atgal...net neturiu prieko prikibt

Dirbau šioje firmoje. Esu labai patenkintas vadovais, darbo organizavimu. Darbai vyksta sklandžiai, gyvenimo sąlygos puikios. Grįžus namo atsiskaitymas įvyksta labai greitai. Patikima firma, tik nereikia patiems pasivęsti.

Noreciau papriestarauti dirbau sioje firmoje gryzau ir nenusivyliau, gyvenimo ir darbo salygos geros, virsininkas normalus, asiskaitymai laiku vykdomi.Reikia buti normaliam paciam ir nekaltinti kitu, nebjaurokite firmos vardo.

Be to teks gyventi su smirdanciais kaimieciais 1x2m kambaryje.

Atsargiai, neužkibkite ant a******ų kabliuko. Deimantė gražiai įsikalbins dirbti Vokietijoje, bilietą nupirks į vergiją, bilietą namo taip pat nupirks, bet savo uždirbtu pinigų nesulauksite niekada. UAB "Glantz" direktorius Vokietijos turkas. Liksit apgauti.

Esu dirbes
      Nukentėjas

Aš neseniai gryzau is glantz. Gyvenom visai padoriai, bet klausymas ar vis dar neatgavai pinigų? Nes paskaičius komentarus atrodo kad nemokamai padirbau

Pramonės g. 4A, LT-99116 Šilutė.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas.
      Norveglit, UAB – personalo atrankos ir įdarbinimo įmonė, specializuojanti darbo pasiūlymuose Norvegijoje, daugiausia mėsos pramonės sektoriuje. Įmonė tarpininkauja tarp darbuotojų ir Norvegijos įmonės, padėdama kandidatams rasti darbą.Norveglit siūlo įvairius darbo pasiūlymus Norvegijoje:· darbą mėsos fabrikuose ir...
      Švitrigailos g. 11B, Vilnius.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos; personalo atranka.
      „HEADEX Group“ jau daugiau nei 20 metų teikia lanksčius personalo valdymo sprendimus Lietuvoje ir Vakarų Europoje. Per šį laikotarpį sukaupėme virš 200 000 darbo ieškančių žmonių duomenų bazę. Taip pat daugiau nei 450 gamybos, sandėliavimo paslaugų, logistikos ir klientų aptarnavimo įmonių pasitiki mumis ir...
      Pulko g. 5, LT-62137 Alytus.
      Veiklos sritys: personalo atranka; darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos.
      UAB Personalas - Įmonė teikianti personalo atrankos bei laikinojo įdarbinimo paslaugas Lietuvoje bei kitose Europos šalyse. Pagrindinės šalys kuriose dirbame : Lietuva, Vokietija, Švedija, Suomija, Danija, Austrija.Mūsų citata : "Suprantame, kad darbas žmogui yra neatsiejama gyvenimo dalis, todėl visada savo...
      Gedimino pr. 26, LT-01104 Vilnius.
      Workis – inovatyvių darbdavių ir pažangių darbuotojų darbo platforma.Workis yra naujos kartos darbų platforma, padedanti susirasti darbuotojus trumpalaikiam darbui dar greičiau ir dar paprasčiau – vos kelių mygtukų paspaudimu. Workis platformoje susitinka inovatyvūs darbuotojai bei pažangūs darbdaviai tam, kad...
      Radvilų Dvaro g. 4-1, LT-48320 Kaunas.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; personalo atranka; transporto paslaugos.
      CargoJob LT – patikimas partneris profesionalių vairuotojų atrankoje --- +370 622 70 770CargoJob LT – patikima ir profesionali įmonė, specializuojanti krovininio transporto vairuotojų atrankoje ir įdarbinime įdarbinimas Lietuvoje o dirbama Vokietijoje.Mūsų tikslas – sujungti atsakingus, motyvuotus vairuotojus su...