Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę GLANSA, UAB
UAB „Glansa“ paliko labai neigiamą įspūdį. Įmonė visiškai neatsižvelgia į klientų poreikius ir nuomonę - susidaro jausmas, kad klientas čia nėra svarbus. Darbuotojų bendravimas nuvilia: jie gali elgtis grubiai, pakelti balsą, o susidūrus su problemomis neprisiima atsakomybės ir nepripažįsta savo klaidų.
Bendras įspūdis - arogancija, atsakomybės vengimas ir nepatikimas bendradarbiavimas. Nerekomenduojame šios įmonės nei klientams, nei verslo partneriams, jei tikitės sklandaus bendravimo ir pagarbaus požiūrio.
Ačiū Jums už grįžtamąjį ryšį. Apgailestaujame, kad patirtis bendradarbiaujant su UAB „Glansa“ paliko neigiamą įspūdį.
Norėtume geriau suprasti susidariusią situaciją ir išsiaiškinti, kas konkrečiai įvyko, kad galėtume tinkamai sureaguoti ir užkirsti kelią panašioms situacijoms ateityje. Būtume dėkingi, jei galėtumėte su mumis susisiekti Jums patogiu būdu ir pateikti daugiau detalių apie šį atvejį.
Prašome kreiptis šiais kontaktais:
El. paštu: [email protected]
Tel. nr.: +37062035730
Iš anksto dėkojame už Jūsų laiką, lauksime susisiekiant ir tikimės konstruktyviai išspręsti situaciją.
Šiap tai klaida buvo langus užsisakyti per Glansa.... Vien tik problemos, kokybės nebuvimas, langų pažeidimai, o dar montuotojai su kuriais jie bendradarbiauja...
Problemos: išmatuota blogai - langai per maži, kai kurie normaliai neatsidaro, kai kur traukia šaltis, montuotojai angokrasčius išlupo negailėdami su laužtuvu vietoj to, kad atpjautų, naujus langus vietomis apibraižė ir apdaužė plastmasę bei varčių apdailas. Hermetizuojančių juostų neužklijavo dėl "nelygių sienų", tačiau daugumoje vietų tą buvo galima padaryti. Vienus langus iš naujo permontavo - padarė tik dar blogiau bei sugadino išorės apdailą.
Pasiteisinimus dėl visko aišku jie turi...
Taupykite savo laiką, pinigus, angokrasčių apdailą, o svarbiausia - savo emocinę sveikatą.
Laba diena.Turiu tris gaminius, kurie atvežti (pinigai jau apmokėti) ne visai išbaigti:Vienose duryse nebuvo prisukta spyna, nei varžtai įdėti (susitvarkėme kliento akivaizdoje); Vakar atvežtuose gaminiuose dvejos durys su neprisuktais vyriais, o varžtų, kad prisuktų montuotojas irgi nėra. Įsivertinkite, ar tai neatidumas, ar tai tyčinis kenkimas Įmonei ir klientams. Varžtų vyriams neturime, tad turite juos pristatyti arba atvažiuoti ir patys susukti.Spręskite
Laba diena, Dalia, labai atsiprašome Jūsų ir apgailestaujame dėl minėto įvykio. Apie šiuos nusiskundimus jau pasikalbėjome su gamybos darbuotojais, kad tokių įvykių ateityje neįvyktų. Problema jau išsprendėme, dedame pastangas, kad tokių nesusipratimų daugiau nepasitaikytų.
Apie bet kokius nesusipratimus galite mus informuoti el. paštu [email protected] arba telefonu +37061288677.
Nekokybiški langai ir durys. Vargas ir užuojauta įsigijusiems.
Laba diena, Tomai, norėtume sužinoti daugiau apie kokybės problemas su kuriomis susidūrėte įsigijus mūsų gaminius ir jas ištaisyti, jeigu kokybės trūkumai atsirado dėl gamybos broko. Prašau, susisiekite su mumis numeriu +37068796606 arba elektroniniu paštu [email protected] (Gediminas Makarevičius - įmonės vadovas). Susisiekiant, prašome, turėkite savo užsakymo numerį ir užsakymo datą - tai pagreitins sprendimų suradimą. Ačiū Jums už grįžtamąjį ryšį - tai leidžia mums gerinti tiek savo aptarnavimo, tiek gaminių kokybę.
Ne gamybos brokas, o nekokybiški langai ir durys visame name. Nebūčiau rašęs atsiliepimo jeigu būtų pavykę susikalbėti. Jokiais būdais nerekomenduoju kitiems.
Laba diena, Tomai, dar kartą.
Kaip ir minėjome, norėtume daugiau sužinoti apie kokybės trūkumus ir juos įsivardinti, kad būtų galima juos ištaisyti Jums bei atkreipti dėmesį į juos gamybos procese. Jeigu apsigalvosite dėl susisiekimo su mumis, kad būtų galima įsivardinti problemas ir jas išspręsti, tai galite padaryti ankščiau nurodytais kontaktais. Iš anksto ačiū Jums už Jūsų laiką.
Laba diena, Tomai, dar kartą.
Nevaidinkit čia geručių, jau buvo susisiekta ir visaip kaip tik įmanoma prašyta išspręsti problemą, nes mums reikia gyventi su tokiais nekokybiškais langais ir durimis. Jūsų atsakymas buvo, kad pas jus kokybiški langai. Tai kad jūs čia viešai rašot, kad taisysit yra melas ir akių dūmimas.
Tik teigiami. Puikus išaiškinimas visi proceso nuo...iki. Geriausias variantas kainos ir kokybės atžvilgiu. REKOMENDUOJU!!!
Vien tik neigiami atsiliepimai. Visiškai užsakovo ignoravimas. Net nesistengiama spręsti susidariusias problemas, broką sugeba nustatyti per atstumą, net neatvykdami į vietą. Venkite šios įmonės, jei nenorite turėti problemų ateityje
Laba diena, Artūrai, labai liūdna ir nemalonu girdėti, jog susidūrėte su situacija, kuri nebuvo išspręsta. Norėtume sužinoti daugiau apie problemas su kuriomis susidūrėte bei jas išspręsti. Prašau, susisiekite su mumis numeriu +37068796606 arba elektroniniu paštu [email protected] (Gediminas Makarevičius - įmonės vadovas). Susisiekiant, prašome, turėkite savo užsakymo numerį ir užsakymo datą - tai pagreitins problemos identifikavimą bei sprendimo suradimą. Ačiū Jums už grįžtamąjį ryšį - tai leidžia mums gerinti tiek savo aptarnavimo, tiek gaminių kokybę.
Sveiki, problemą pavyko išspręsti draugiškai. Ačiū už problemos išsprendimą
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...