Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ginlora, UAB
Pirkau Orca firmos grindis ir likau labai nusivylęs. Grindys traška einant, sunkiai ir prastai susideda, o sujungimuose lieka skirtingi tarpeliai, kurių tiesiog neįmanoma suvienodinti. Bandžiau aiškintis dėl galimo broko, nes net meistrai sutiko, kad normaliai jų sudėti neįmanoma, tačiau iš pardavėjų sulaukiau tik atsakymo, kad „nemoka dėti reikia labiau pakalti“.
Toks požiūris į klientą ir nekokybiška produkcija tikrai stebina. Jei norite išvengti problemų, geriau rinkitės paprastą laminatą iš Senukų - bus ir pigiau, ir be bereikalingų nervų.
Kai pirkome grindis, parduotuvės personalas bendravo mandagiai, konsultacijas teikė geranoriškai. Tačiau, kai atvykome pasikeisti brokuotos lentos, vienai konsultantei tikriausiai pasirodė, kad mes ją apvogti norime. Stipriai pakeltu tonu bandė įrodyti, kad mes patys kalti, jog ji brokuota ir iš viso neišmanome, kaip viską galima susiklijuoti, prijungti, paslėpti ir džiaugtis geru produktu. O kai paprašėme tam tikrų išmatavimų grindjuosčių, tai net rėkti pradėjo, kad tokių nebūna, kokį mes meistrą pasisamdę, kad net grindjuosčių išmatavimų nežino ir tikriausiai viską neteisingai mums sudėjo. O tada nubėgo ir atsisėdo prie stalo :) Tipo, eikit lauk iš parduotuvės, neišmanėliai. Nors nuotaiką sugadino visai dienai, daugiau buvo nejauku dėl kitos darbuotojos, kuri visaip bandė taisyti situaciją. Nusipirkome mes grindjuostes kitoje parduotuvėje, esančioje J. Basanavičiaus g. 69. Gal vertėtų konsultantei ekskursiją surengti, kad susipažintų su grindjuosčių galimais išmatavimais? Jei...
Apgailėtinas aptarnavimas.
2020.09.17d atvykome įsigyti grindjuosciu, atėjom pas konsultante pagalbos, vartydama akis liepė patiems eiti prie jų, ten viskas parašyta (nors gylis nėra parašytas) nes ji turi ir taip daug darbo ir neturi laiko. Galvojau neisprususiu konsultanciu jau nebeliko, pasirodo atradom šioje įmonėje.
Ant tiek nekompetetingos ir ant kliento “nusispjauti” įmonės dar neteko matyti. Nusiperki egger vinilinę dangą, kuri uri nesibraižyti, nebijoi vandens ir t.t. (Kvadrato kaina 30eur). Po to atsilupa viršutinis sluoksnis, kreipies į įmonę, praeina keli mėnesiai, per kuriuos keliskart skambini pasiteirauti ką pakomentuotų dėl tokio įvykio. Tyla.. nuvažiuoji į parduotuvę, pasako, kad parašyk bendru paštu.. nu ką, parašai.. ir toliau mėnesiai bėga, o “grindų specialistai” tyli kaip tikri patriotai. TIKRAI NEREKOMENDUOJU NIEKAM ŠIOS APATIŠKOS ĮMONĖS
As pritariu. Kai baigsim teismus, pakomentuosiu kaip baigesi su grindu arsenalu.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?