Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę General solution, UAB
Sveiki. Noriu pasidalinti savo asmenine patirtimi su sip skydus gaminančiomis įmonėmis. Sutinku kad sudėtinga apsispręsti, daug pasiūlos. Po apklausų nusprendžiau surizikuoti su šia įmone statytis sip namą. Tiko kaina ir bendravimas. Vėliau statybos metu tiko terminų laikymasis ir požiūris Į mano pastabas. Matėsi kad vyrai nori dirbti. Tiek kiek suderėjome sąmatą, tokia ir liko. Medžiagas ar darbus tokius kokius suderėjome tokie ir buvo. Brokas neišlindo. Šiukšles išsivežė.
Puikus ir ypatingai malonus įmonės vadovo, Mindaugo, klientų aptarnavimo lygis.Puikūs įgūdžiai valdant statybos procesą objekte.Visas, šios įmonės kuruojamas, statybų procesas pas mus praėjo taip
sklandžiai, kad net nereikėjo važiuoti į statybų aikštelę, statybos eigoje.
Labai didelis ačiū visam, jūsų šauniam
kolektyvui ir profesionalioms brigadoms už
kokybiškai atliktus darbus.Labai
rekomenduojame šią įmonę !
Patikima ir tvarkinga įmonė. Pastatė 120m2 namą pagal mano turimą projektą. Viskas buvo atlikta laiku, kokybiškai ir už sutartą kainą. Profesionalus bendravimas su klientu visuose statybos procesuose, pradedant sutarties derinimu, toliau darbo projekto projektavimu, statybos procesu ir baigiant objekto pridavimu. Rekomenduoju šią įmonę.
Viskas greitai ir kokybiškai. Pirkau 80 m2, likau patenkintas greičiu - įspūdingai!
Sveiki,
Norime išreikšti nuoširdžią padėką už jūsų pasitikėjimą ir pasirinkimą įsigyti mūsų SIP gyvenamą namą. Jūsų teigiamas atsiliepimas, kuriame minite greitą ir kokybišką mūsų paslaugų teikimą, yra didžiulė pripažinimo dovana mums.
Didžiuojamės, kad galėjome jums pasiūlyti 80 m² dydžio gyvenamą namą, atitinkantį jūsų lūkesčius. Mūsų komanda stengiasi užtikrinti ne tik aukščiausios kokybės statybą, bet ir operatyvumą, todėl labai džiaugiamės, kad jūsų įspūdžiai buvo įspūdingi!
Jūsų pasitenkinimas ir patenkintas klientas yra mūsų didžiausias tikslas. Dėl to nuolat siekiame užtikrinti aukščiausią kokybę ir profesionalumą visame mūsų darbe. Jūsų teigiamas atsiliepimas paskatina mus ir toliau tobulinti savo paslaugas.
Dar kartą norime išreikšti nuoširdų dėkingumą už jūsų pasitikėjimą ir teigiamus žodžius. Jei turite bet kokių klausimų arba norite gauti papildomos pagalbos, prašome kreiptis į mus. Mes visada čia, kad jums padėtume ir užtikrintume jūsų patogumą.
Linkime...
D. Dundulis: šiuolaikinė prekių pristatymo sistema vairuotojų ir transporto poreikį sumažino bent 5 kartus
Prieš tris dešimtmečius pradėtos kurti "Norfos" parduotuvės išgyveno ne vieną technologinį ir organizacinį pokytį. 1997 m. Vilniuje atidaryta pirmoji "Norfa" šiandien pasikeitusi neatpažįstamai –...
"Maxima LT" rinkodaros vadovė: akcijos yra desertai, o pagrindinis patiekalas – geros kasdienės kainos
Akcijomis paremtos strategijos pakeitimas į nuolatinių žemų kainų užtikrinimą gali padidinti pirkėjų skaičių ir pardavimų apimtis, rodo pastarųjų metų prekybos tinklo "Maxima" patirtis. Viktorija...
"Porsche" formulė: kai automobilis tampa daugiau nei vairavimo patirtimi
Prabangos segmentas šiandien vis dažniau apibrėžiamas ne vien per patį produktą, bet ir per tai, ką jis leidžia patirti. Prabanga tampa susijusi ne tik su turėjimu, bet ir su emocija...