Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Fortune IT, UAB
Kiekviena imone turi teise rinktis….
Jus paskambinti ir pasiteirauti taip pat teise turite, taciau pirsti savo nuomone, komentuoti situacija rinkoje, o juolabiau arogantiskai ir nemandagiai bendrauti, nes atsakymas isgirstas jusu netenkino, teises neturite.
Nepasinaudojome jusu mokama paslauga tik del to, jog pasirinkome labiau rinkoje zinomus personalo paieskos puslapius.
Apie Love Job isgirdome pirma karta. Deja, ispudis paliko nemalonus ir ilgam.
Siulytume nedraskyti akiu potencialiam klientui, o galbut sudominti pasiulymu apie isskirtines bendradarbiavimo salygas.
Ne naglume laime!
Kiek keistai skamba atsiliepimas iš įmonės atstovų, kurie tikisi viską gauti nemokamai ir apie kurios pačius skundų pilna, kad apgaudinėja kitų šalių darbuotojus neišmokėdami jiems pinigų ir grąsindami jiems. Pirmiausia turbūt verta patiems pasižiūrėti į savo bendravimo kultūrą, o tada viešintis, kad kažkas kažko nedavė nemokamai ;)
Štai kokie video eina iš jų darbuotojų apie įmonės vadovus, kurie parašė šį komentarą:
Užsisakėme mūsų įmonei, , EFFICIENT SALES AND COMMUNICATION BY PHONE" seminarą, vedė Odeta, gaila, bet naudingų žinių, triukų, pavyzdžių neišgirdome, nusivylėme. Vyko online būdu, su dideliais trukdžiais, trečdalio info neišgirdome, reikėtų užtrikrinti sklandžią prezentaciją, paieškoti kokybiško kanalo.
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...