Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Forma perfecta, UAB
Labai noriu padėkoti gydytojui Mantui Andzeliui už puikiai atliktą operaciją, taip pat už išsamias konsultacijas tiek prieš operaciją, tiek po jos.
Taip pat nuoširdžiai dėkoju visam FI Clinica personalui, kuris šiltai priėmė ir rūpinosi nuo pirmos minutės bei padėjo kiekviename žingsnyje po operacijos.
Klinika paliko labai estetiškos, modernios ir jaukios aplinkos įspūdį - viskas apgalvota iki smulkmenų, kad pacientas jaustųsi komfortiškai ir saugiai. Jūsų profesionalumas, dėmesingumas ir nuoširdus rūpestis paliko tik pačius geriausius įspūdžius.
Gediminas
Sveiki, noriu pasidalinti savo patirtimi Fi klinikos odontologijos paslaugomis. Užsirašiau vizitui pas Gyd. Aistę Jakubaitienę (prieš savaitę), atvykus paskirtu laiku 05.25 10:30 (tiksliau atvykau pusvalandžiu anksčiau) ir jau atėjus mano laikui Gydytoja į kabinetą pasikviečia kita asmenį. Pasiteiravus administracijos kodėl priimamas kitas pacientas, administratorė pareiškė “trumpam apžiūrai”, nors aš taip pat atvykusi apžiūrai, pralaukus 20 min teko išeiti, nes tas trumpam vis dar tęsėsi. Liūdniausia, kad buvau su kūdikiu ir sugaišau savo šeimos laiką laukdama kol mane priims. Dėja, bet labai didelė nepagarba kliento atžvilgiu.
Laba diena, Grita,
Dėkojame, kad skyrėte laiko išsakyti savo nuomonę. Apgailestaujame, kad Jūsų atveju negalėjome užtikrinti Jūsų lūkesčius atitinkančios patirties.
Norime užtikrinti, kad Fi clinica kelia itin aukštus reikalavimus klientų aptarnavimui ir Jūsų atveju nutikusi situacija nėra mūsų standartus atitinkanti praktika. Pasidalindama savo nuomone nukreipiate mus tobulėjimo link.
Sveiki,
Noriu pasidalinti itin malonia patirtimi klinikoje.
Darbuotojai apslaugūs, profesionalūs ir neįkyrūs.
Gydyyojas itin kokybiškai aptarė atliktą nesudėtingą operaciją, aptarnaujantis profesionaliai išdėstė būtiną informaciją.
Tiek, kiek reikia, taip kaip reikia, neperlenkiant lazdos.
10/10
P.s. pagarba anestiozologui už palaikytą pokalbį apie tamsų alų prieš pat operaciją.
Arūnas
Klinikos medikai puikūs, bet administracija labai prasta.
Prisiskambinti į kliniką neįmanoma, autoatsakiklis žada kad bus atskambinta, bet neatskambinama. Ši bėda tęsiasi jau keli metai. Buvo paprašyta pateikti gydytojo išrašą žodžiu, vėliau el.paštu, bet jis taip ir nebuvo pateiktas. Dėl ko negavau draudimo išmokos. Norit susiderinti vizitą pas gydytoją reikia vargti ne vieną dieną, kol administratorės teikiasi pakelti ragelį. Nuteikia labai prastai. Jeigu ne mano mėgstamas gydytojas seniai būčiau pakeitus kliniką į kitą.
Laba diena, Kristina,
Dėkojame už Jūsų atsiliepimą bei apgaileistaujame dėl ne itin malonios patirties. Mūsų komanda visuomet stengiasi kaip galima greičiau pateikti atsakymus į gautas užklausas bei suteikti pacientams geriausią aptarnavimo patirtį. Siekiant pagerinti pacientų aptarnavimo kokybę prašome susisiekti su mūsų klinika el.paštu [email protected]
Dėkojame už Jūsų laiką ir suprantingumą!
Pagarbiai,
Fi Clinica komanda
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...