Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Floor-X, UAB

Atsiliepimai apie Floor-X, UAB

Išregistruotas: Likviduotas bankrutavus.

Apgavo ir mūsų įmonę. Pavedimo kopiją parodė su įmonės antspaudu, o realiai nebuvo jis atliktas...

Labai gaila, kad tik dabar pamatėme šiuos atsiliepimus : (mums irgi nunešė pinigus.
    Jeigu kas atkapstysite galus informuokit.
    Ačiū
    Kęstutis 869000065

pasidalinkime su kitais

ačiū įmonei, kuri paskambino ir perspėjo, kad klastojami dokumentai- pavedimo kopijos. Man kaip ir vienu iš čia esančių atvejų žadėjo pavedimą, tačiau tokią politiką turim, kad kol nėra pinigų tol nėra ir prekės. Šiandien šios įmonės "veiką" paskleidžiau visur kur įmanoma, nes kai pasakiau kad tikrinsim pavedimą, tai pranyko ir pirkėjas. Gerai, kad žinojome, prekių net neužsakinėjome Kuo daugiau mūsų, kurie dirba ir uždirba, tuo sunkiau sukčiams. Paskleiskim tiesiog šią info, kad būtų kuo mažiau tokių atvejų, ypač jaunos įmonės-saugokitės, nes tokie mano, kad jauni vadovai nusimaus ir paskutines kelnes, kad tik klientą rasti.

08 23 apgavo musu imone, negi taip niekas ir nesuciumpa ju

Jis yra paieškomas policijos, tad jeigu į jus kreipiasi - suderinkite ir tuo pačiu informuokite policiją, pagaukite šitą nelaimingą vagį. Ačiū.

Ir pas mus šiandien kreipėsi, paprašė sąskaitos apmokėjimui :-) laukiam pinigėlių

Mus taip pat bandė apmauti bet nepavyko. Nematėme pinigu sąskaitoj ir nedavėm prekiu. Pasakiau palaukiam tai taip ir dingo, nusimuilino :)

Nukentėjęs, atsargiai - tai sukčiai

Neduokite prekių tik pagal pavedimo kopiją, nors ir su antspaudu ir parašu.
    Pinigus matysite, kaip savo ausis:-)
    Mes nedaug pinigų praradome, bet vis tiek gaila.
    Tai s*****i!!!

Bando ir toliau apgaudinėti!!
    Paprašo išrašyti išankstinę sąskaitą prekei, paskui su atsinešta pavedimo kopija (su parašu, įmonės antspaudu), kad pavedimas jau įvykdytas, bando atsiimt prekę. Būkite atidūs!

Jaroslav Gražul s******s vardas ir pavardė. Būkite atsargūs !

mu irgi apgavo, paraseme pareiskima 2 komisariate Algirdo gatveje

s*****i. Ateina pirkt prekės su pavedimo kopija, gauna preke, o pinigų neperveda.

Patarčiau neatiduoti prekių, jeigu atvažiuoja tik su pavedimo kopija (kalbama iš patirties).

Ačiū, taip ir buvo.....

Kirtimų g. 49, Vilnius.
    Veiklos sritys: statyba; patalpų apdaila, remontas; šiltinimas, renovacija; statybos technika, įranga, nuoma.
    BALTCON – statybos sprendimai nuo idėjos iki raktųBALTCON – patikima statybų įmonė, teikianti visapusiškas statybos paslaugas nuo projektavimo iki pilno objekto įrengimo. Įmonė specializuojasi gyvenamųjų ir komercinių pastatų statyboje, užtikrindama aukštą darbų kokybę, aiškius terminus ir profesionalų projekto...
    Daubos g. 1C, LT-78150 Šiauliai.
    Veiklos sritys: mediena, jos gaminiai; malkos, kuras šildymui; pirtys ir baseinai; vartai, tvoros.
    TMBR – jūsų namams, sodui ir ūkiui!TMBR Šiauliai – patikima medienos produktų prekybos ir gamybos įmonė, veikianti Šiauliuose bei visame Šiaulių regione. Įmonė specializuojasi aukštos kokybės statybinės, apdailos ir terasinės medienos prekyboje, medienos apdirbime bei individualių sprendimų gamyboje privatiems...
    Įmonių g. 13, Garliava, LT-53204 Kauno r.
    Veiklos sritys: mediena, jos gaminiai; fasadas, fasado apdaila; gamyba; malkos, kuras šildymui; stogų dangos, paslaugos; tvirtinimo detalės, elementai; vartai, tvoros.
    UAB Vlatausa - jau daugiau nei 20 metų užsiima maumedžio, pušies, eglės, ąžuolo medienos prekyba bei apdirbimu.Taip pat galime įgyvendinti individualius nestandartinius užsakymus.Jūsų patogumui sukomplektuosime visas reikalingas medžiagas jūsų namo stogui, terasai, fasadui ar tvorai. Taip pat atliekame montavimo...
    Įmonių g. 13, Garliava, LT-53204 Kauno r.
    Veiklos sritys: mediena, jos gaminiai; fasadas, fasado apdaila; gamyba; interjero apdailos medžiagos; stogų dangos, paslaugos; tvirtinimo detalės, elementai; vartai, tvoros.
    UAB Dragonwood.eu komanda sėmėsi patirties iš savo srities ekspertų ilgą laiką. Ir tik tam, kad ištobulintų jau esamus medienos darbo procesus, pagreitintų darbo eigą bei svarbiausia – gerintų produktų kokybę.Klientui mes skirsime visą savo dėmesį nuo užsakymo parengimo iki prekės pristatytos į namus.„Shou Sugi...
    Laisvės pr. 60, LT-05120 Vilnius.
    Veiklos sritys: statyba; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; fasadas, fasado apdaila; mediniai namai; metalo konstrukcijos, angarai; moduliniai namai; patalpų apdaila, remontas; šildymas, įrenginiai; šiltinimas, renovacija; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
    Eurostatybų sprendimai, UAB – patikima statybos įmonė, teikianti profesionalias statybos, inžinerinių tinklų bei aplinkotvarkos paslaugas visoje Lietuvoje. Įmonė specializuojasi tiek komercinių, tiek gyvenamųjų objektų statyboje, užtikrindama aukštą darbų kokybę, terminų laikymąsi ir efektyvius sprendimus...