Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Flexiskins, UAB

Atsiliepimai apie Flexiskins, UAB

Kreditavimo rizika:
    Uždedame geriausias apsaugines dangas Jūsų išmaniesiems įrenginiams kurios neskyla, nedūžta, nelūžta

8.3

Dėjaus ant plančetinio kompiuterio matine plėvele, labai gerai uždėjo, plėvele fainai jaučiasi, mergaitė viską paaiškino buvo labai maloni ir greitai uždėjo.
      Rekomenduoju

Apklijavau pilnai telefona 2025-11-28 po kelių dienų pradėjo luptis kampai, (Gyvenu ne Lietuvoje) neturėjau galimybės atvykti, o šiandien į Mega Kaune pasakė kainuos 6e nors atsilupę keli kampai tai brokas už kurį reikalauja pinigų. Nerekomenduoju!

Buvo salelė Vilniaus Akropolyje ten uzsidejau apsauga su garantija.Atvaziaves pasikeisti jų jau nebebuvo.Susisiekiau el paštu pasiūlė atsiųsti paštu.Sutikau, bet po to patikrino savo žurnalą ir neva aš jau panaudojau garantija.Nesamone nes jos nenaudojau.

Labai patiko matinė ekrano apsauga - kokybiška ir maloni naudoti. Rekomenduoju!

Rekomenduoju! Labai greitai ir profesionaliai atliktas darbas!

Rekomenduoju, jau artėja metai, o danga kaip nauja!

Marketingas neblogas, o kokybė priešingai :)) garantija metus, bet atlaiko tik 1-2mėn. Klijavau plėvelę už 10€ ant Apple laikrodžio, po mažiau nei 2 mėn pilnai atsilupo (pradėjo luptis ir burbuliuotis anksčiau). Grįžus gavau pasinaudoti “garantija” ir susimokėti 6€, kad vėl užklijuotų, nusprendžiau duoti antrą šansą ir po mėnesio vėl tas pats. Labiau apsimoka iš Aliexpress užsisakyti, laiko tiek pat, o sumoki 10 kartų pigiau.

Deimantė
      Viktorija

man tas pats, vakar irgi po mėnesio antrą kartą nusilupo nuo laikrodžio plėvelė.. jau nebeisiu trečią kartą klijuoti.. tiesiog nučiuožė plevelė, ir atšoko šonas. O atrodo nieko per kokį gerą mėnesį nepastebėjau ir bam vakar žiūriu vėl tas pats..

Rekomenduoju!

sveiki, geras aptarnavimas, gera ekrano apsauga, rekomenduoju, patiko

Aptarnavimas super, paslaugų kokybė aukščiausios klasės! Rekomenduoju!

Super paslaugos! Geriausia telefono apsauga! Tikrai rekomenduoju! Ir labai paslaugus kolektyvas!

Rekomenduoju 360° apsiklijavima, labai gerai Saulės Mieste dirba merginos

Super!! Rekomenduoju! Praėjo 9 menesiai teksturinis apvalkalas laiko gerai, ant ekrano krito daug kartu tad po tiek laiko pasizeide truputi pati danga, sakyčiau normalu po tiek smūgiu svarbu jog apsaugojo, pasinaudojom garantiniu ir vel kaip naujas!

Nerekomenduoju, buvo atliktas 360 apklijavimas, liko burbuliukai, po kelių dienų pastebėjau kad visur kraštai krašteliai atsiklijavę atkibę, nukritus telefonui plėvelė žinoma plyšo. Gal ir turi plyšt bet jų reklama visai neatitinka realybės.

Atėjus su pretenzijom, po 11 dienų, (nes buvau ne Lietuvoje) sako ne mūsų problemos. Savo broką (burbuliukus ir atkibusius kraštus) pavadino mechaniniais pažeidimais.

Nuoširdžiai tikėjau kad pakeis nemokamai viską arba gražins eurus, bet ne - pasiūlė tik pasinaudoti GARANTIJA - už 12 eurų. Iš sportinio azarto ir norėjimo JIEMS suteikti antrą šansą, susimokėjau 12 eurų ir iškart pasiėmus tel supratau kad pabūsiu kokią savaitę ir lupsiu viską lauk, grįšiu prie dėkliuko. Nes kraštai nu labai prastai atrodo net šviežiai padaryti. Nesueina kažkaip ten tie galai visi.

Mano šie pasižaidimai atsiėjo 50eurų dviems savaitėms :)

Lankiausi Megoje - Kaune, super aptarnavimas!????

patiko merginu aptarnavimas siauliu akropolyje, matine super danga

Rekomenduoju matine ekrano apsauga, dirbant statybuose labai gerai, nesiteplioja tiek, nesvarumu tiek nepalieka.

Malonus, kokybiškas ir greitas aptarnavimas Saulės mieste.
      Matinė telefono apsauga superinė ;)
      Maloni mergina aptarnavo, viską paaiškino !

Apie FlexiSkins tik geriausi atsiliepimai. Telefonas apsaugotas ir atrodo geriau, tad vėl malonu naudotis. O aptarnavimas puikus!

Lankiausi Vilniaus akropolyje, aptarnavimas 10/10, viską kruopščiai užklijavo, atrodo super. Rekomenduoju 100%????

Nerekomenduoju
      Jelena

O aš nerekomenduoju

Lankiausi Vilniaus akropolyje, labai malonus ir greitas aptarnavimas! telefonas kruopščiai ir kokybiškai apklijuotas, įrenginys atrodo puikiai, plėvelės net nesimato ir netrukdo ☺️Nuoširdi rekomendacija!

Labai patiko aptarnavimas Vilniaus akropolyje, darbuotojai dirba greit ir gerai, rekomenduoju!

Labai maloniai nustebino aptarnavimas Saulės mieste! Ten dirbusi mergina pasitiko su šypsena ir labai greit pagelbėjo atsinaujinti jau prastai atrodžiusi telefono stiklą, pasiūlė matinę plėvelę, kuria esu labai patenkinta! Matosi dirba savo sritį išmananti darbuotoja. Rekomenduoju ir tikrai užsuksiu dar! :)

Greitais bei paslaugus aptarnavimas, kokybiškas produktas

Noriu pasakyti tiesiog !!!!WOOOOW!!! krito is trecio auksto laiptineje ir ekranas sveikut sveikutelis. Aciu jums, rekomenduoju!

dejausi siauliu akropolyje, viskas gerai, pasinaudojau garantiniu vakar, gaila jog tik 1 karta per metus galima pasinaudoti garantija, bet draugams rekomenduoju ir pats ateityje pirksiu

????????Niekam nerekomenduoju.
      Suteikia paslaugą, o duoda garantiją 1 kartui TIK 1 daliai ir TIK plėvelei‼️‼️‼️ Mat imk ir klijuokis pats arba mokėk.
      Man atsiklijavo šonas jau po 3 dienų, atėjus perklijavo tik kampą, kitą dieną vėl atsiklijavo. Po ko pasakė, jog kamerų apsaugoms apmalai garantija netaikoma, o vieną dalį perklijuos sumokėjus už darbą, o dėl kitos dalies kaip ir reikia pernaujo viską mokėti... paslaugos kaina buvo 48 eur, o atsiklijavo pilnai ir susidarė burbulai jau po 8 dienų įprasto naudojimo. Dar pasakė, kad aš specialiai taip padariau... Prisegu foto kaip atrodė telefonas po 8 dienų naudojimo. Apeikite šią įmonę, bendravimo kultūra ir sąžiningumas - negirdėti šiems asmenims. Aš kreipsiuosi į vartotojų teises, tikiu ir daugiau nukentėjusių nuo jų yra‼️‼️‼️

tn-1-982505.jpg

Laabai rekomenduoju! Telefonas apsaugotas nuo dūžių, subraižymų, pagaliau nebereikia telefono dėklo. Darbas atliktas kokybiškai, malonus aptarnavimas. 10/10

Kad gražu, tai tikrai. Galima rinktis įvairius dizainus, taip pat smagesnis jausmas rankoje nei su dėkliukais.
      Apsaugos klausimas man atrodo kvestionuotinas, nes telefonas krisdamas vistiek kampučiuose pasižeidžia.
      Nuo rugsėjo mėn (per 4mėn) keičiau 2 kartus, nes atsiklijuoja šonai, ypač ties mygtukais, pradeda kabintis ir kelti nepatogumus. Smagu tai, kad galima pasikeisti dizainą pilnai, bet vienas pakeitimas 6€, tai jeigu reikia keist kas 2 mėnesius tai kai kam gali būti brangoka.

Vasara užsidėjau 360 laipsnių apsaugą.
      Per šį laiką niekas neatsilupo, neskilo, kaip kitos apsauginės plevelės ar pan.
      Likau tikrai maloniai nustebintas ir patenkintas, negana to, telefonui nebereikia dėkliuko! Rekomenduoju!

Buvo uždėta telefono ekrano ir korpuso apsauga, darbas atliktas kokybiškai ir profesionaliai! Apsauga beveik nematoma, labai džiaugiuosi atliktu darbu! Rekomenduoju

Viskas super, tiek kompiuteri tiek telefona padenge apsaugine plevele, 5 menesiai kaip uzdeta viskas super. ir toliau naudosimes ju paslaugomis.
      p.s paslaugos atliktos Šiauliuose

Esu labai patenkintas nešiojamo kompiuterio apklijuota "šarvine" apsauga. Po penkiu mėnesių naudojimo atrodo taip pat kaip pirma diena, ir ant kompiuterio nebeliko "pirštų antspaudų" problemos. Taip pat pasinaudojau teksturiniu apvalkalu mobiliajam telefonui, bei apsauga ekranui. Esu labai patenkintas mobilaus telefono išvaizda, kaip sakoma prikelia naujam gyvenimui:)

tn-1-952634.jpeg

Dar pavasarį dėjausi matinę ekrano dangą ant telefono, o ant išmaniojo laikrodžio - skaidrią, dabar jau praėjo pusę metų ir viskas atrodo idealiai. Vėliau apsidengus visą telefoną tekstūriniu apvalkalu buvo sunku atsisakyti tel. dėklo dėl nesaugumo jausmo, tačiau kiek kartų telefonas bekrito, jokios žalos nenutiko, tad produktas išties kokybiškas ir puikiai apsaugo telefoną. Nuoširdžiai rekomenduoju šią paslaugą ir linkiu jums sėkmės!

Noriu pasakyti wow! Dejausi Siauliuose apsauga ant ekrano ir po 3sav krito is antro auksto laiptineje, pamates jog ant ekrano jau galvojau viskas telefonui, bet pakeles telefona nuo zemes pamaciau ekrana sveika, kaip nauja. Rekomenduoju tikrai apsaugo ju apsaugos!

Labai džiaugiuosi pasirinkusi „Flexiskins” paslaugas savo telefono apsaugai! Įmonė pasižymi aukšta kokybe ir profesionalumu. Plėvelės montavimas buvo atliktas greitai, kruopščiai ir su ypatingu dėmesiu detalėms. Mano telefonas dabar yra ne tik apsaugotas nuo įbrėžimų ir smūgių, bet ir atrodo puikiai. Plėvelė yra beveik nepastebima, o lietimo jautrumas išliko toks pat, kaip be apsaugos. Labai vertinu malonų ir paslaugų kolektyvą, kurie atsakė į visus mano klausimus ir suteikė geriausias rekomendacijas. Tikrai rekomenduoju „Flexiskins” visiems, norintiems kokybiškos telefono apsaugos!

Dirba labai maloni pardavėja (mergina su akiniais), kuri atsiprašo už kolegės padarytas klaidas, nors prieš tai dirbusiai pardavėjai buvo sakyta, kad blogai uždėta ekrano plėvelė, bet jos teigimu buvo viskas padaryta gerai.

Polocko g. 34C, LT-01205 Vilnius.
      Veiklos sritys: architektai; konsultacijų paslaugos; projektavimas.
      Menas Gyventi, MB - tai interjero projektavimo ir dekoravimo studija Vilniuje, kurios tikslas – sukurti erdves, atitinkančias gyvenimo stilių, skonį ir asmeninę viziją.Mūsų komandą sudaro profesionalios interjero dizainerės, atliekančios visus interjero projektavimo ir dekoravimo darbus nuo idėjos iki galutinio...
      Naugarduko g. 62, LT-03230 Vilnius.
      Veiklos sritys: projektavimas; architektai; grafika, dizainas; sienos, lubos; statyba.
      Elmarsa – ilgametę projektavimo ir statybų patirtį turinti profesionalų komanda.Projektuoja ir įgyvendina įvairaus dydžio komercinių ir visuomeninių objektų interjerus.Įmonė padėjo įsikurti daugybei restoranų, biurų, parduotuvių, sporto klubų ir kt.Elmarsa architektai detaliai paruošia interjero dizaino projektus...
      Raudondvario pl. 194A-1, LT-47151 Kaunas.
      Veiklos sritys: projektavimas; architektai; konsultacijų paslaugos; statyba.
      PROFA – patyrusių statybų inžinierių - konstrukcijų projektuotojų komanda.Teikiame statinių konstrukcijų projektavimo, pastatų techninės būklės vertinimo ir konsultavimo paslaugas.Projektuojame taip, kad išspręstume architektų idėjų išpildymo iššūkius bei užtikrintume statybininkų ramybę statybų metu.MŪSŲ...
      Zietelos g. 3, A korp., LT-03202 Vilnius.
      Veiklos sritys: projektavimas; architektai; inžineriniai tinklai ir sistemos; kelių tiesimas, remontas, tiltai; konsultacijų paslaugos; statyba; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      Locus 3D MB – profesionalus susisiekimo komunikacijų projektavimo partneris. Specializuojamės kelių, gatvių, dviračių ir pėsčiųjų takų statybos, rekonstravimo bei kapitalinio remonto projektuose. Kasmet įgyvendiname 30–40 projektų tiek viešajam, tiek privačiam sektoriui.Mūsų paslaugos apima kelio projektų rengimą...
      Savanorių pr. 51, LT-44255 Kaunas.
      Veiklos sritys: projektavimas; architektai.
      UAB “AG STUDIJA” - ENERGIJA-ENTUZIAZMAS–KOKYBE–LAIKAS UAB “AG STUDIJA” - tai architektūrinio projektavimo įmonė, kurios komandoje dirba atestuoti architektai ir dizaineriai, konstruktoriai, technologai ir inžinerinių dalių projektuotojai. Įmonėje atliekami naujų pastatų projektavimo ir esamų statinių...