Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Fintechas, UAB

Atsiliepimai apie Fintechas, UAB

Kreditavimo rizika:

6.4

Viskas puikiai, prek4s laiku pristatytos. Likau viskuo patenkinta.

Pirkome per pppp.lt keletą prekių pažeista pakuote, viskas ok, prekės naujos tik pakuotė pažeista

Prekės per mėnesį nesugeba atvežti, atsirašinėja trafaretinėmis frazėmis. Įmonė tikrai įtartina.
      Nepirkite jei nenorite problemų...

Buvo užsakyta prekė, bet po daugiau nei savaitės užsakymas be perspėjimo atšauktas. Prekybos platforma skelbia, kad atšaukta dėl techninės klaidos ir purtosi betkokios atsakomybės. Pardavėjas (Fintechas UAB) aiškina, kad dėl žmogiškosios klaidos buvo skelbiama akivaizdžiai klaidinga kaina. Keista, kad pats pardavėjas tik daugiau nei po savaitės pastebi, jog ta kaina akivaizdžiai klaidinga ir visas tas dienas laiko įšaldytą išankstinį mokėjimą (galbūt nenorėjo pastebėti iš kart, nes taip reikėjo). Kaip jau minėjo viena klientė- prarastas laikas, praleisti kitų pardavėjų akcijos ir sugriuvę planai.

Imonie nesilaiko sutarties, neprisistato prekiu...

Prisidedu prie komentarų. Įmonė tikrai įtartina. Pirkau Kamado Bono Media už 395 Eur - pigiau nei kitur, bet ar tiek, kad reiktų atšaukti užsakymą... Gavau tokį paaiškinimą: "Deja, Pardavėjas nenori parduoti Jūsų pasirinktos prekės už šią kainą, nes, anot jo, tai būtų bloga verslo praktika, kadangi kaina (dėl žmogiškos klaidos) buvo gerokai mažesnė nei buvo numatyta". Bet turbūt labiausiai pykdo ir įtarimų kelia tai, kad apie tą klaidą, buvau informuota tik po 10 dienų, o pinigai grąžinti po 12 d. Prarastas laikas, praleistos kitos akcijos, griuvo planai. Atsakymo galite neberašyti, reputacijos nebepasitaisysite, pati nebepirksiu ir kitiems tą patarsiu.

Pirkau prekę per pigu.lt, pralaukiau savaitę, o tada gavau pranešimą, kad prekės pristatymas vėluos. Dar po 4-5 dienu prekės užsakymą atšaukė. Reziume prarastas laikas ir praleistos kitų normalių pardavėjų akcijos. Šios įmonės nerekomenduoju.

Pirkau komado bono. Prekes negavau nes net nepaaiskine atsauke pardavima. Pinigu dar neatgavau.

Gintaras

Sveiki,

dėl techninės klaidos Jūsų užsakymo pateikimo metu buvo rodoma akivaizdžiai klaidinga prekės kaina. Dėl to Jūsų užsakymas yra atšauktas. Jei už prekę atsiskaitėte iš anksto, Jums bus grąžinti (jei dar nesate gavę) Jūsų sumokėti pinigai. Detalesnę informaciją apie užsakymo atšaukimą ir pinigų grąžinimo sąlygas Jūs rasite užsakymo atšaukimo laiške. Atsiprašome už iškilusius nepatogumus.

Gintaras
      UAB Fintechas

Kodel nebuvo tada man pasiulyta nauja kaiba

Matas
      UAB Fintechas

Man analogiška situacija. Kreipiausi į vartotojų teisių tarnybą, prikabinau ir Fintechą bei pigu.lt, pardavėjai per dvi dienas net nesiteikė man atrašyti, bet komentarus atrašinėti čia laiko randa.

Matas

Visiems pateikusiems užklausas el.paštu bus atsakyta asmeniškai.

Pirmas įspūdis: viskas atrodė gerai, užsisakiau playstation 5, atšaukė užsakymą ir pinigų negražina. Apgovė vidury dienos... 300e gražinkit kas jum yra? Ne tą bandot prigaut dėdės

Cmyrikas

Sveiki,

Gaila, dėl Jūsų prastos patirties.
      Prašome patikslinti užsakymo numerį (platformos, per kurią pirkote) mums el.paštu arba kreipkitės į platformą, per kurią pirkote.
      Pardavimai vykdomi tik per pardavimų platformas, kurios ir valdo grąžinimus bei mokėjimus.

Leinidas
      UAB Fintechas

Del tehnines klaidos jus virsh menesio negalejot pasakit kad klaida?platforma irgi?

Jankiškių g. 52, LT-02300 Vilnius.
      Veiklos sritys: darbo apranga; darbo sauga; higienos reikmenys; kita veikla; konsultacijų paslaugos; švaros, valymo paslaugos.
      Elis Textile Service, UAB priklauso Elis įmonių grupei, kuri yra pirmaujanti Europoje tekstilės nuomos paslaugų teikėja. Elis veiklą vysto nuo 1883 m. ir šiuo metu siūlo tekstilės, higienos bei saugumo sprendimus 29 pasaulio šalyse.Elis Textile Service, UAB specializuojasi teikti kilimėlių, darbo drabužių nuomos...
      J. Jasinskio g. 16, LT-03163 Vilnius.
      Veiklos sritys: indai, valgymo įrankiai; audiniai, patalynė; buitinė technika; kita veikla; mažmeninė prekyba; medicininė įranga.
      EASTCON - tai 1989 metais Vokietijos Rochlitz mieste pradėjusi veiklą įmonė. Pagrindinė EASTCON veikla - tiesioginis pardavimas. Tiesiogiai bendraujant su klientais, parduodami miego sistemos gaminiai, virtuvės reikmenys, lyginimo ir valymo garais sistemos, oro gryninimo sistemos, kelionės ir kt.EASTCON virtuvės...
      Naujoji g. 54-87, Alytus.
      Veiklos sritys: langai; didmeninė prekyba; durys, raktai, spynos; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; statyba; stiklas ir jo gaminiai; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      Atitvara, UAB Šarvuotų durų, plastikinių ir aliuminių langų gamyba, stumdomų aliuminių balkonų gamyba, terasų stiklinimas, gamyba, montavimas visoje Lietuvoje.Langų gamyba ir langų montavimasNestandartiniai langai, nestandartinių langų gamyba, nestandartinių langų montavimasPlastikiniai langai, plastikinių langų...
      Stoties g. 5, LT-90115 Plungė.
      Veiklos sritys: santechnika; baldai (prekyba); betonas ir betono gaminiai; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; pirtys ir baseinai; pramonės įrengimai; šildymas, įrenginiai; sporto, turizmo reikmenys; statybinės medžiagos; stogų dangos, paslaugos; šviesos sistemos, šviestuvai; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas; vonios kambario įranga; židiniai, krosnys.
      Euroliuksas, UAB - didmeninė prekyba santechnikos prekėmis. Santechnikos prekių tiekimas ir gamyba. Šildymo, kanalizacijos ir vandentiekio įrangos detalės, įmantraus dizaino vonios kambario baldai bei virtuvės aksesuarai. Granito gaminių prekyba bei sodo prekės – metalinių tvorų segmentai ir polikarbonatiniai...
      Granito g. 6, LT-02241 Vilnius.
      Veiklos sritys: statyba; betonas ir betono gaminiai; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; kelių tiesimas, remontas, tiltai; kita veikla; metalo konstrukcijos, angarai; projektavimas; statybinės medžiagos; statybos technika, įranga, nuoma; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      Tilsta, UAB stato ir remontuoja įvairiausių konstrukcijų ir sudėtingumo tiltus ir viadukus – plieninius ir gelžbetoninius, medinius ir plienbetonius, iš surenkamų elementų ir monolitinius, su iš anksto įtempta ir karkasine armatūra bei kt. Stato ir mažesnius betoninius, metalinius, medinius, vantinius ir...