Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Figurėja, UAB
Puiki vieta merginoms jaustis komfortabiliai! Bet, taciau, jeigu vyksta grupine treniruote, siuo atveju Zumba, butu puiku, jog trenere naudotu mikrafona, nurodytu kaip teisingai atliekami pratimai ar vedant uzsiemima prietemoje keistu pirma eile su antra, antra su trecia ir t. t. kad kiekviena turetu galimybe is arti matyti kaip atliekami pratimai, judesiu deriniai. Siuo atveju esu lankiusi ne viena sporto kluba, todel galiu palyginti vedanciojo kompetencijas. Trenere megavosi ta ka daro, zavu ir sveikintina. Valio jai! Taciau likusieji vijosi laika, laike judesius, atliko juos 20% pajegumu, netaisyklingai, nes tiesiog nebuvo laiko sugauti sekancio judejimo krypties, ranku, koju junginiu. Ateinam daryti arba neateinam isvis. Siuo atveju perskaiciau visus plakatus, suskaiciavau kilimelius, iranga ir isejau susalus. Bandysime kitus uzsemimus, nepasiduodam. Norim. Galim. Bet kainos ir kokybes santykis neatitinka realybes.
Šiame klube lankausi periodiškai ir jau ne pirmi metai, įprastai sportuoju savarankiškai treniruoklių salėje. Mėgstu rytinį arba dienos laiką. Sportuojančių skaičius klube tokiu metu būna optimalus. Apie grupines treniruotes nieko negaliu pasakyti, jų tiesiog nemėgstu.
Esu patenkinta tuo, kad tai moterų klubas, kur laisvai gali atsiduoti tiesiog užsiėmimams. Visada gavau pagalbą iš trenerių, kai man jos reikėjo. Taip pat esu įsigijusi skirtingų klubo trenerių man pritaikytas asmenines sporto programas, kurios visada pateisino mano lūkesčius. Kaip sportuoti pagal programą taip pat buvau apmokyta, o primiršus kaip kurį pratimą daryti, trenerė be problemų primindavo.
Klubas tvarkingas, prižiūrėtas, nuolat tvarkoma, kas išeina iš rikiuotės. Ačiū savininkams ir maloniam kolektyvui už galimybę atsipalaiduoti moteriškoje aplinkoje.
Rekomenduoju išbandyti ir lankytis!
Panašu, kad savininkams tikrai nerūpi teikiamų paslaugų kokybė ir klientų išlaikymas. Svarbiausia primityviai "paleidus" reklamą greitai uždirbti. Klubą, geriausiu atveju, galima įvertinti 5 balais iš 10ties. Persirengimo patalpa maža, spintelės tiesiog juokingos, vos telpa sportinė kuprinė, tad patarimas- ateiti jau persirengus ir taip pat išeiti, nes tiesiog nėra rūbams vietos, durys iš persirengimo į pagrindinę salą visada plačiai atvertos, nes tiesiog neužsidaro! Matyt čia tas vienintelis moterų klubo skiriamasis ženklas! Dušai- tiesiog pasityčiojimas. Ne veltui reta kuri jais naudojasi- jokios ventiliacijos, viskas šlapia, sienos drėgnos, gličios, nejauku net rankšluostį kabinti. Normalaus vandens nubėgimo nėra, grindys visą laiką paskendę, tad čia pat paliktas šepetys pačioms lankytojoms susitvarkyti ir nustumti vandenį į groteles- tiesiog puikus sprendimas! Apie kvapą jau nekalbu. Toliau nesinori plėstis apie pagrindinės salės kondicionavimą, ypač saulėtomis dienomis, ir pan....
Puiki idėja klubas tik moterims, BET antras sezonas kaip nebeįmanima treniruočių metu tilpti į salę. Salėje, kuri max 30kv.m. sportuojame 30-40 merginų!!! Panašu, kad tinkamų sąlygų užtikrinimas klubui nerūpi. Jei ateis 100moterų priims ir neturėdami sąlygų!! Sanitarinė irgi seniai lankėsi.
Kai sekasi gerai, reikia ieškoti kaip plėstis, o ne uždarbiauti bloginant sąlygas. Gėda savininkams, kurie tiek laiko problemos nesprendžia
Jau kelerius metu lankau si sporto kluba ir esu labai patenkinta paslaugomis. Labiausiai tuo, jog sportuoju tik laisvalaikiu ir tik del malonumo, tad nemoku naudotis treniruokliais, klystu atlikdama pratimus. Treneres visada mane pataiso, parodo, kaip reikia tinkamai daryti, kad nesusizeisciau.
Uz tai esu labai dekinga ir rekomenduoju kitiems.
Sveiki, nusprendziau lankyti sporto klubą ir pasirinkau būtent šį. Esu girdėjus labai daug gerų komentarų bei atsiliepimų, tačiau teko pačią pirmą dieną sumokėjus už abonentą nusivilti. Pirmas dalykas, kad administratorė nesugebėjo pakelti subinės ir aprodyti kas kur yra. o pasidėjus batukus net nežinojau į kurią pusę eiti. Sekantis dalykas, kad su treniruokliais nebuvau supažindinta, nežinojau ka, su kuo reikia daryti o nuėjus iki administratorės ši liepė ieškoti salėje dirbančios trenerės, ar Jūs rimtai? salėje buvo gal 20 merginų, kurios apsirengusios su sportine apranga, kaip man žinoti kuri iš tų 20ties yra salės trenerė?
Pratimus teko daryti žiūrint į kitas merginas, nei karto nepriėjo trenerės pasakyti kad galbūt ne taip darau pratimus, ar netinkamai naudoju treniruoklius.
Labai labai nusivyliau, nes atėjus naujokei sportuoti, turėtų būti suteikiamas pilnas dėmesys, viskas aprodyta.. Sekantį kartą tokio sporto klubo nesirinkciau ir niekam nerekomenduočiau..
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...
AB "Agathum" pradeda platinti 2 mln. Eur dydžio ir 9% pajamingumo obligacijų emisiją
Nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" 2026 m. birželio 4 d. pradeda platinti viešą 3 metų trukmės ir 2 mln. Eur vertės obligacijų emisiją, už kurią siūlomos 9% metinės...