Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Fiberta, UAB

Atsiliepimai apie Fiberta, UAB

Kreditavimo rizika:
    Kompiuterių nuoma už kavos puodelio kainą

7.9

Puiki paslauga, viskas greitai, paprastai, rekomenduoju!!!

Puikus aptarnavimas, neturiu prie ko prikibti.

Kompiuteris pristatytas greitai ir maloniai atsakyta į man rūpimus klausimus. Rekomenduoju!

Esu labai patenkinta paslauga. Kompiuteriai pristatyti laiku, puikios būklės. Profesionalus požiūris ir dėmesys klientui. Ačiū!

Nustebino išsiuntimo greitis ir bendrai paslaugų kokybė - jau kitą dieną paruoštą darbui kompiuterį turėjau savo rankose.

Greitas ir profesionalus aptarnavimas, kokybiški kompiuteriai ir sklandi komunikacija. Visi klausimai išspręsti operatyviai, paslauga pranoko lūkesčius. Rekomenduoju!

Super greitas ir kokybiškas aptarnavimas. Labai ačiū.

Aptarnavimas - aukščiausio lygio. Vadovo komunikacija kilus klausimams ar problemoms yra operatyvi ir labai profesionali, visada randami tinkami sprendimai. Greitas aptarnavimas, dėmesys detalėms ir vadovo profesionalumas tikrai pranoko lūkesčius. Rekomenduoju visiems!

Aurimas Pintulis

Super įmomė FIBERTA, dirba SUPERMENO greičiu paskambinom gavaom kompus mažiau nei per valandą.. Pagelbėjo labai laiku..

Mūsų verslas jau seniai nuomojasi ir džiaugiasi pasirinkę Fiberta įmonę.
      Kiek buvo ekstra gedimų ir bėdų, visada greitai ir profesionaliai padėjo išspręsti.

Labai puiki kompiuterių nuomos įmonė, draugiśkas konsultantas, kompiuterį išnuomavo iškart po apmokejimo, labai patogu. O kai pasikeitė asmeninė situacija ir kompiuterio negalėjau priimti, be jokių kalbų is karto patys pasakė, kad gražins pinigus, atsisakius kompiuterio po užsakymo, labai rekomenduoju šią įmonę visiems.

Namuose turiu stalinį kompiuterį, kuris puikiai veikia. Reikėjo pravesti online mokymus, o po 15 minučių jau būti kitoje vietoje. Nusprendžiau išsinuomoti kompiuterį mėnesiui ir pravesti mokymus ne iš namų. Kadangi trumpalaikę nuomą Lietuvoje teikia tik Fiberta, į juos ir kreipiausi. Tądien kuo puikiausiai spėjau į susitikimą netgi su 10 minučių laiko atsarga :)

Rekomenduoju visu 100 proc.!!!

Greitas aptarnavimas. Platus pasirinkimas. Nuomojomės parodai kompiuterius, tad turėjome puikiai veikiančią įrangą viso rengnio metu. Rekomenduoju.

tn-1-909789.jpg

Paprasta ir patikima rekomenduoti. Visuomet nepriekaištingos paslaugos

Sugedo kompiuteris, reikejo "staigiai" atlikti kai kuriuos darbus...Tiesiog aciu, kad Jus esate :) Jei uzimtas numeris, visada perskambina, bendravimas email irgi superinis :) Kitoms imonems reiketu pasimokyti is Jusu :)

Labai prastos kokybės paslaugos. Nuomoja sugedusius kompiuterius ir nesigilina į poreikį.

Jei kiek vertinate savo laiką - siūlome vengti. Prašo sumokėti pradinę įmoką, pasirašyti sutartį, o vėliau teigia, kad įrangos pasiūlyti negali. Atkreipiu dėmesį - po sutarties pasirašymo ir įmokos sumokėjimo. Kažkas nešvaraus.

Tautvydas
      Kristupas

Apgailestaujame, kad jūsų verslui negalėjome suteikti kompiuterių nuomos paslaugos.
      Pinigų grąžinimas pagal jūsų mokėjimą atliktas iškart po to, kai paraiška atmesta.

Kristupas
      Tautvydas

Esmė ne tame, o, kad reikalaujate pirmiau sutartį pasirašyti ir aplamai gaišinate laiką.

Puikus aptarnavimas.

Sugedus kompiuteriui reikėjo greitai jį pakeisti kitu, o tuo metu nesinorėjo iš karto leisti didelę sumą naujam kompiuteriui. Tada prisiminiau Tautvydą, “Fiberta” vadovą, kuris vienoje konferencijoje kalbėjo apie savo kompiuterių nuomos verslą.
      Daug negalvodamas užėjau į “Fiberta” puslapį, susiradęs sau tinkamą variantą iškart užsisakiau.
      Ir TIKRAI DŽIAUGIUOSI TAI PADARĘS, nes kompiuteris atėjo greitai. Jei atsiranda kokia nors problema, galima visados skambinti arba susisiekti el.paštu.
      Nepatiko kompiuteris ar kažkas neveikia?? Nieko tokio, susisiekus, jau kitą dieną atsiunčia naują kompiuterį.
      Tad "Fiberta" yra puikus pasirinkimas norintiems pasinaudoti trumpalaike nuoma už prieinamą kainą.
      Ačiū!!!!

VšĮ "Meno parkas"

UAB "Fiberta" pasinaudojo galerijos "Meno parkas" skubiai ir neapdairiai padarytu sprendimu. Tai, jei tikitės lankstaus ir žmogiško partnerio - ieškokite kitur. Sumokėti pinigai, paslauga nesuteikta, derybos nevyksta.

Neįvertini kol nesusiduri, arba kodėl verta nuomotis kompiuterį:)

Niekada nesusimasčiau kodėl verta nuomotis, o ne pirkti kompiuterį iki kol pati nesusidūriau su nemalonia situacija asmeniškai. Teko kelias dienas darbuotis kitame mieste ir taip jau nutiko kad namuose pamiršau kompiuterio kroviklį. Teko kitame mieste bėgti ieškoti pirkti pakaitinio. Atrodytų, menka bėda, tačiau parduotuvės konsultantas pardavė netinkamą pakrovėją. Grįžus teko giliai įkvėpti ir vėl bėgti ieškoti kito pakrovėjo ir grąžinti netinkamą.. Antroje parduotuvėje konsultantas taip pat patikino kad prekė bus tinkama, o sugrįžus tik dar labiau susinervinti nes dėl netinkamo kroviklio dar ir kompiuterio jungtis susigadino.. kompiuteris nebeįsijungė išvis.. Sugaišau pusę dienos, išleidau neplanuotą sumą prekei ir reultate turėjau neveikiantį kompiuterį:)
      Nebeturint savo pagrindinio darbo įrankio susisiekiau su Fiberta vadybininku, kuris puikiai suprato situaciją ir kompiuteris mano rankose buvo jau pusės...

Ilona Kuodienė "Mitybos džiunglės"

Nuomavomės projektorių seminarams. Projektoriaus prireikė paskutinę minutę ir labai džiaugiuosi atradusi UAB Fiberta. Tokios geros kokybės projektoriaus dar neteko naudoti - ypatingai gera raiška, net ir šviesioje patalpoje vaizdas buvo ryškus, tarsi kompiuterio ekranas.
      Daugiau niekada nesuksiu galvos iš kur gauti projektorių ar kompiuterį, prireikus - neišgersiu vieno puodelio kavos, bet naudosiuos geriausios kokybės technika ir maloniu bendravimu. Didelis ačiū.

Freedom Holidays Incoming

Nuomojamės tris laptopus. Labai esame patenkinti kaina. Kai reikėjo papildomų funkcijų - per paštomatą išsiuntėme ir neužilgo gavome sutvarkytą, paruoštą naudojimui.

Kareivių g. 11B, LT-09109 Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuteriai ir programinė įranga; buitinė technika; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės.
      Kodėl rinktis internetinę parduotuvę 1a.lt? Didžiulis pasirinkimas, puikus klientų aptarnavimas, žemos kainos – visa tai internetinėje parduotuvėje 1a.lt!• 100% duomenų saugumas apsiperkant - 1a.lt Internetinė parduotuvė naudoja SSL sertifikatą, garantuojantį duomenų šifravimo autentiškumą, tokiu būdu apsaugojant...
      Ukmergės g. 241, LT-07100 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      KAI REIKIA KAINOS IR PATARIMOVARLE.LT – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais...
      S. Konarskio g. 2-99, LT-03122 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      Internetinė parduotuvė www.rde.lt – vieno iš didžiausių Latvijoje prekybos tinklo „RD Electronics“ atstovas Lietuvoje.Prekiaujame populiariausių prekės ženklų kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, stambiąja ir smulkiąja buitine technika. RDE.LT yra oficialus 250 gamintojų atstovas, todėl savo klientams galime...
      Vinco Kudirkos g. 9-39, Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos.
      UAB „Binar Solutions” – IT sprendimų įmonė, besispecializuojanti duomenų ir veiklos analitikos, duomenų integravimo bei dirbtinio intelekto (AI/ML) sprendimų kūrime. Įmonė teikia programavimo bei pažangių duomenų sprendimų paslaugas verslui, padėdama efektyviai išnaudoti turimus duomenis ir priimti pagrįstus...
      Ozo g. 12A, Simbiocity Penta, LT-08200 Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuterių programinės įrangos kūrimas; biuro įranga; kompiuteriai ir programinė įranga; konsultacijų paslaugos; telekomunikacijos, ryšio priemonės.
      Hanna verslo valdymo sistema - įrankis tvarkingesniam pardavimų, projektų, klientų aptarnavimo ir kt. procesų valdymui. Hanna moduliai atitinka svarbiausius jūsų verslo procesus ir leidžia juos paprastai valdyti vienoje vietoje.Hanna tikslas - tvarkingi ir skaitmenizuoti Jūsų verslo procesai, patogūs įrankiai...