Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Festeda, MB

Atsiliepimai apie Festeda, MB

Vidaus bei lauko roletai ir žaliuzės, romanetės, markizės, pergolos ir tinkleliai nuo vabzdžių.

9.3

Atlikti romanečių pasiuvimo ir montavimo darbai visiškai tenkina. Darbai atlikti kokybiškai, tvarkingai ir laiku. Esu labai patenkinta rezultatu. ačiū

Užsakinėjome terasai lauko roletus ZIIP 4 vnt. ir tinklelį nuo uodų viską puikiai atliko. Greitai ir kokybiškai. O pernai vasara vidaus roletus užsakinėjome taip pat viskas puikiai. Ačiū Edvardui!

Puikiai atlikti markizės montavimo darbai. Tikrai atsakingai žiūri į darbą. ačiū.

Puikiai atliktas darbas. Pažadėjo pagaminti ir sumontuoti per dvi savaites, viskas laiku. Patenkinti ir kaina ir kokybe, Rekomenduoju.

Geriausias kainos ir kokybės santykis. Operatyvus pagaminimas ir montavimas.
      Malonus bendravimas ir konsultavimas.
      Rekomenduoju.

Rekomenduoju! Puikiai pagamintas ir kokybiškai atliktas darbas, taip kaip ir norėjau.

Tikri profesionalai. Puikiai ir labai greitai atliko žaliuzių remonto ir montavimo darbus. Labai rekomenduoju. Taip ir toliau dirbkite. Sėkmės.

Puikiai atliktas žaliuzių gamybos ir montavimo darbas. Malonus paslaugus ir profesionalus servisas.
      Edvardas atliko darbą su rekomendacija 100 %.Neapsirikau pasirinkus iš trijų tiekėjų. Sekmės darbuose!

Rekomenduoju! Malonus ir greitas aptarnavimas. Geros kokybės roletai. Edvardas atliko darbą profesionaliai ir efektyviai. Sėkmės!

Sugedus apsauginėms lauko žaliuzėms labai greitai buvo sureaguota ir problemos buvo išspręstos. Ačiū už greitą ir malonų aptarnavimą. Labai rekomenduojame.

Karnizai sumontuoti greitai, tvarkingai ir be jokių rūpesčių. Malonu matyti, kai darbai atliekami atsakingai, o bendravimas - paprastas ir nuoširdus. Tikrai rekomenduočiau šią įmonę.

Tai ko ir ieškojome - bendravimas, suprantama ir detali informacija, puikiai atliktas darbas! Esame labai patenkinti darbu ir kokybe, tad labai rekomenduojame kitiems!

Všį „Palangos gatvės radijas"

Puikiai atliktas žaliuzių gamybos ir montavimo darbas, malonus paslaugus ir profesionalus servisas. Rekomenduočiau

Greitai bei kokybiškai atliktas darbas. Tikri savo srities specialistai!!!

Malonus bendravimas, greitas ir kokybiškas darbas. Rekomenduoju

Greitai ir kokybiškai atliktas darbas prisitaikant prie kliento. Dėkinga.

Didelis ačiū Edvardui už suteiktas paslaugas.Rezultatas pranoko lūkesčius.Rekomenduoju 100%

Likome labai patenkinti Edvardo darbu - nuo bendravimo iki paslaugos atlikimo. Maloniai apsiėmė vieno lango žaliuzės gamyba - viską išmatavimo, pagamino kaip sutarta, laikėsi terminų, o pats įmontavimas buvo greitas ir švarus. Rekomenduoju!

Tikrai rekomenduočiau Edvardą visiems, kam aktualu kruopščiai ir nepriekaištingai atlikti darbai. Labai lanksčiai susitarėme dėl montavimo laikų ir kainų, darbų kokybė - aukščiausio lygio, o Edvardas kaip meistras, itin tvarkingas. Linkiu sėkmės darbuose ir iki kitų kartų! Ačiū

Labai džiaugiuosi pasirinkusi MB „Festeda“ paslaugas. Darbuotojas atvyko tiksliai sutartu laiku, darbus atliko profesionaliai ir kruopščiai - užuolaidų karnizai sumontuoti kokybiškai ir estetiškai. Puikus kainos ir kokybės santykis. Rekomenduoju visiems, ieškantiems patikimų meistrų!

Esu labai patenkinta paslauga. Problema buvo išplėsta ta pačią diena per valandą. ir kaina adekvati ir darbas padarytas greitai. Rekomenduoju

Jurgis Sventickas

Viskas labai profesionaliai. Atvyko apziureti ir paatebejo, kad reikes papildomos irangos, kuria pats issinuomavo ir nesukele papildomu sunkumu man. Darbas atliktas labai profesionaliai, jei reikia kokybisko ir gerai atliko darbo, dar ne kart kreipsiuosi! Tikrai rekomenduoju, 10 balu

Geras kokybės kainos santykis, darbai atlikti laiku, meistras Edvardas padėjo išsirinkti tinkamo dizaino roletus.

Meistras Edvardas suremontavo apsaugines žaliuzes, pakeitė langų rankenas. Paslauga suteikta operatyviai, sutartu laiku. Darbą atliko greitai, kokybiškai, švariai, tvarkingai. Meistras sąžiningas, šiltai bendraujantis. Esu labai dėkinga ir nuoširdžiai rekomenduoju.

Edvardas buvo malonus bei puikiai atliko remonto darbą. Rekomenduotumėm.

Paslaugos kokybė nepriekaištinga-sutartu laiku, profesionaliai, kainos ir darbo kokybės sąntykis pradžiugino.
      Rekomenduoju!

Darbas atliktas gerai, kokybės ir kainos santykis labai geras, sėkmės darbuose !

Esu labai patenkinta. Darbas atliktas kokybiškai ir greitai. Malonus bendravimas, kilus klausimams visada maloniai atsakys. Ačiū Edvardai už profesionalumą.

Dėkingas už kokybiškus tinkliukus ir kokybiškai atliktą darbą

Žmogus buvo dingęs metus po užsakymo priėmimo. (turbūt dėl asmeninių priežasčių). Tačiau atsirado, padarė nuolaidą 50%, padarė darbą be problemų. Visi likome laimingi. Spaudžiu dešinę ir linkiu sėkmės ateityje.

Edvardas - labai geranoriškas, nuoširdus ir atsakingas. Ilgą laiką prižiūri mūsų parduotuvės žaliuzes, reaguoja greitai, dirba sąžiningai. Geras kainos / kokybės santykis. Nuoširdžiai rekomenduojame.

Ačiū už kokybiškai atliktus darbus nors ir kiek vėlesniais terminais.Turbūt žmogus ne mašina, dirbanti be jokios pertraukos.Sėkmės Jums darbuose, gyvenime.

Iškilo šiek tiek problemų su terminais, bet problema buvo išspręsta. Gaminys pranoko lūkesčius. Kokybė 10 balų. Darbai atlikti puikiai! Sėkmės darbuose.

Dingo ir su mano avansu nuo birželio 14 d.

Gavo avansą 2024-06-14 ir dingo. Nepatikimi. Kreipsimės dėl skolos išieškojimo, jei per pora dinų nepavyks susisekti.

Gavo avansa, uzsakymo neivykde, nebendrauja ir susisiekti nepavyksta.Žmogus sugalvojo praturtėti sukčiaudamas.Pradėtas depozito išieškojimas teisinėmis priemonėmis.

VŠĮ A.Zacharovo klinika

Greitas ir profesionalus aptarnavimas teikiant žaliuzių remonto paslaugas.

Dėkojame už kokybiškai suteiktą paslaugą. Žaliuzės atitiko visus lūkesčius, atrodo labai dailiai:) Labai malonus Edvardo bendravimas. Keletą savaičių teko ilgiau palaukti, tačiau gavome nuolaidą iš tiekėjo. AČIŪ! Dar tikrai sugrįšime!

Nuoširdžiai rekomenduoju - tikri profesionalai. Labai džiaugiuosi suteiktomis paslaugomis

Darbus atliko greitai ir kokybiškai. Labai malonus bendravimas. Nustebino kaina kokybės atžvilgiu. Rekomenduoju.

Geriausia kaina pasiūlė. Buvo vėlavimas dėl švenčių nedidelis, dėl to pritaikė dar nuolaidą. Bendravimas labai malonus ir darbai atlikti kokybiškai. Uzsakinejome žaliuzes. Mums rekomendavo įmonė ir mes toliau rekomenduosime.

Užsakymą atliko laiku ir kokybiškai. Maloniai ir draugiškai bendrauja. Viskuo likau patenkintas. Rekomenduoju.

Rekomenduoju šią įmonę. Mandagi, išsami komunikacija su klientu, gera kokybė, konkurencinga kaina. Užsisakėme medines žaliuzes, pliusuotas žaliuzes ir roletus, visi gaminiai atitiko ar net pranoko lūkesčius :)

Noriu padėkoti Edvardui už puikiai atliktus darbus dėl romanečių ir interjero spalvų suderinimo. Atliko darbus kokybiškai ir greitai. Puikus aptarnavimas. Rekomenduočiau įmonę

Raudondvario pl. 150B, LT-47174 Kaunas.
      Veiklos sritys: žaliuzės, užuolaidos, roletai; automatizavimas, automatika; eksportas; fasadas, fasado apdaila; gamyba; interjero apdailos medžiagos.
      Domus Laytua Group, UAB – viena didžiausių langų uždengimus gaminančių įmonių Lietuvoje. Siūlome itin gausų roletų, žaliuzių, užuolaidų, tinklelių nuo vabzdžių, markizių, fasado žaliuzių ir roletų bei pergolų pasirinkimą, diegiame inovatyvias jų valdymo sistemas. Turėdami 18 metų patirtį ir siekdami aukščiausios...
      Eišiškių pl. 36, LT-02184 Vilnius.
      Veiklos sritys: žaliuzės, užuolaidos, roletai; gamyba; interjero apdailos medžiagos; vartai, tvoros.
      DEXTERA – viena didžiausių įmonių Lietuvoje, gaminanti aukštos kokybės inovatyvias ir funkcionalias saulės kontrolės sistemas. Galimybė pirkti ir internetu E.DEXTERA.LTPatyrę specialistai jau daugiau kaip 28 metus padeda kurti įkvepiančius interjero bei eksterjero sprendimus namams ir biurams visoje Lietuvoje...
      Butrimonių g. 9A, LT-50220 Kaunas.
      Veiklos sritys: žaliuzės, užuolaidos, roletai; audiniai, patalynė; gamyba; interjero apdailos medžiagos; langai; vartai, tvoros.
      UAB “Soliteka” papuoš juos originaliomis langų dekoracijomis bei aksesuarais: roletais, žaliuzėmis, romanetėmis ar kitais mūsų įmonės gaminamais gaminiais. Mūsų pareiga – pagaminti tokius langų aksesuarus, kurie apsaugotų asmeninį pasaulį nuo pašalinių žvilgsnių, visiškai patenkintų poreikius, o tuo pačiu supančią...
      A. Juozapavičiaus pr. 31-2, LT-45257 Kaunas.
      Veiklos sritys: žaliuzės, užuolaidos, roletai; gamyba; interjero apdailos medžiagos; konsultacijų paslaugos.
      UAB „Žaliuzių montavimas“ – roletai, žaliuzės, markizės ir langų uždengimo sprendimaiSalonas Vilniuje:Naugarduko g. 16A, Vilnius+370 644 88880UAB „Žaliuzių montavimas“ specializuojasi įvairių langų uždengimo sprendimų pardavime, montavime ir remonte. Įmonė siūlo kokybiškus produktus bei profesionalias montavimo...
      Laižuvos g. 14, LT-89213 Mažeikiai.
      Veiklos sritys: langai; didmeninė prekyba; durys, raktai, spynos; gamyba; mažmeninė prekyba; šildymas, įrenginiai; vartai, tvoros; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      UAB Langės produkcija išsiskiria geros kokybės ir kainos santykiu. Mūsų įmonė yra sukaupusi ilgametę patirtį langų bei durų gamyboje, bei jų montavime pasiūlys praktiškus ir ilgaamžius sprendimus.Jau daugelį metų mūsų įmonę renkasi ne tik Lietuvos bet ir užsienio klientai. Daugiau nei 18 metų gyvuojanti mūsų įmonė...