Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Evispa, UAB
Labai rekomenduojame verskis.lt! Esame labai patenkinti tiek pačia parduotuve ir jos funkcionalumu, tiek darbuotojais ir jų kompetencija. Supportas nuostabus - komanda visada greitai reaguoja ir padeda išspręsti visus kilusius nesklandumus. Profesionalūs, malonūs ir atsakingi - bendradarbiavimas su jais visada sklandus ir patikimas. Tikrai rekomenduojam ir kitiems :)
Bendradarbiavome su Verskis.lt integruojant dirbtinio intelekto produktą. Visa įmonė profesionali, efektyviai komunikuojanti, greitai dirbanti ir techniškai kompetentinga. Ypatingas ačiū Vitalijui už sklandžią darbo eigą
Dėkoju, Liutaurai, už atsiliepimą. Su Jumis dirbti taip pat malonu - jaučiasi, kad norite savo srity ne šiaip kažką padaryt, o jums rūpi tai, ką darot ir darot tai iš širdies!
Labai ačiū visai verski.lt komandai. Dar esame tik savo el.parduotuvės perkelimo procese, bet jau aišku, kad neapsirikome. Atsako, padeda, išaiškina. Visada mandagiai, kantriai ir kliento supratimo lygyje :)
Sėkmės mums visiems!
Dėkojame už šiltus atsiliepimus ir pasitikėjimą! Džiaugiamės galėdami būti Jūsų partneriu ir prisidėti prie verslo vystymo.
Labai dėkoju verskis.lt už visą suteiktą pagalbą. Jei tik kyla klausimų ar neiaškumų, visuomet greitai ir efektyviai padeda išspręsti bet kokią problemą! Labai rekomenduoju, puiki platforma/įmonė! Ačiū!
Ieva
Ieva, nuoširdžiai dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir įvertinimą.
Noriu padėkoti verskis.lt kolektyvui yesforskills.lt komandos vardu už profesionalumą, efektyvią komunikaciją ir atsakingą darbą. :) Ačiū! Didžiausios rekomendacijos :)
Ačiū, Ingrida, už tokį puikų mūsų kolektyvo įvertinimą! Džiaugiamės, kad taip greitai augate su verskis.lt platforma ir vis atrandate naujų sistemos galimybių kurios padeda Jums uždirbti daugiau.
Puiki įmonė.
Dėkojame Verskis.lt komandai už pagalbą kuriant ir paleidžiant el. parduotuvę. Dirba profesionaliai, greitai atsako į visus iškilusius klausimus, suteikia aiškią informaciją.
Rekomenduojame!
Sėkmės darbuose!
Sveiki, Saida, labai malonu, džiaugiamės galėję prisidėti prie jūsų projekto vystymo. Sėkmės darbuose ir Jums! :)
Nėra tokie geri kokiais visur skelbiasi. Neapsigaukit geriau pasiieškokite geresnės įmonės, nes paskui turėsite didesnių problemų kurių tvarkymai kainuos ir nervų ir pinigų.
Sveiki, praplėskite, prašau, savo nepasitenkinimo pagrindą, nes matau jog nuo 2017 metų nesinaudojate mūsų paslaugomis, tad po 7 metų nesinaudojimo darau prielaidą, jog gal supainiojote įmones?
Kiek pamenu pas mus pardavinėjote riedžius tai kaip tik buvote patenkintas ir metus nuomavotės e. parduotuvę.
Ačiū visai Verskis komandai, kuri greitai sureaguoja ir atsako į iškilusius klausimus, padeda priimti sprendimus ar išspręsti problemas.
Atskiras AČIŪ Agnei už jos idėjas, pasiūlymus atnaujinant el.parduotuvę. Ačiū už jos kantrybę atsakant į kilusius klausimus, detaliai ir suprantamai paaiškinant kaip veikia sistema.
Sėkmės Jums darbuose
Norime pasidžiaugti Verskis komandos pagalba visais iškilusiais klausimais. Greitai reaguoja ir padeda išspręsti problemas iki galo, net tada, kai pats jau prarandi viltį. :) Kadangi esame turėję visokių patirčių su e-platformomis, todėl galima drąsiai rekomenduoti. Svarbiausia nebijoti prašyti pagalbos. Dėkojame ir sėkmės visai Jūsų komandai ir Edvinui. ;)
Noriu padėkoti Indrei, Evelinai. Tikrai už nuoširdu darbą ir pamokas tikrai įdomu ir pačiam kai ką pasidaryti kas įmanoma. O jai nesuprantama galima visada nusipirkti paslaugas ir padarys už klientą kainos prieinamos, o tas ir svarbiausia besikuriančiam verslui. Kaip klientas tikrai laimingas, kad tokia įmonė egzistuoja. Ačiū visai verskis.lt komandai.
Dėkojame Jums už atsiliepimą :) Visada esame pasiruošę padėti savo klientams.
Turime ne vieną klientą, kurių svetainės veikia ant verskis.lt platformos. Iš SEO pusės esame patenkinti sistemos funkcionalumu ir komandos reakcija į siūlomus patobulinimus, kurie ateina keičiantis SEO tendencijoms. Džiaugiamės galėdami dirbti su partneriais, kurie padeda įgyvendinti reikiamus sprendimus siekiant išsikeltų tikslų.
Ačiū už gerą žodį. Skiriame tikrai daug dėmesio sistemos tobulinimui, nes tikime į paprastą tiesą: kai gerai sekasi mūsų klientams - sekasi ir mums.
Ilgą laiką neturėjome normaliai funkcionuojančios svetainės, nusprendėme atsinaujinti ir tuo pačiu įsirengti E-parduotuvę. Po ilgų paieškų ir paskatinti gerų atsiliepimų pasirinkome Verskis.lt platformą. Sukūrė dizainą, padėjo išsirinkti geriausius sprendimus, greitai ir profesionaliai atsakė į visus klausimus. Puikiai įgyvendintas projektas, esame labai patenkinti galutiniu rezultatu.
Didelis ačiū Neringai, Lukui ir visai Verskis.lt komandai!
Ačiū už atsiliepimą! Tikiuosi, ka galėsime prisidėti ne tik prie projekto sukūrimo, bet ir jo vystymo ateityje :)
Operatyviai dirbanti kompanija. Vadybininkai atsako maksimaliai greitai ir iškarto išsprendžia arba pasiūlo iškilusias problemas. Nesuprantantys žmonės apie elektroninę prekybą pas juos ras visus būdus, kaip pradėti prekiauti internete su daug įvairių pamokų, o jeigu neras pamokų ar dėl laiko stokos negali visko peržiūrinėt, tai vadybininkai maksimaliai greitai, kada laisvesni iškarto išsamiai atrašys.
ačiū už įvertinimą! jau 12.5 metų dirbame kartu :)
Geriausi atsiliepimai, visada padeda spręsti susidariusias problemas su puslapių, operatyvus ir aiškus atsakymai į klausimus. Rekomenduoju pasirinkti Veskis.lt komanda savo partneriu. Kreipiausi sukurti dizainą el. parduotuves, bendravau su Luku ir Neringa, Ačiū už kantrybė ir pagalba. Eigų reikėtų kurti dar viena el. parduotuve, net nedvejodama kreipčiausi i Verskis.lt komanda, UAB EVISPA. Dėkoju visam kolektyvui UAB EVISPA už puikiai atlikta darbą.
Marija, kuris esate Vitalij ir komentarus rašote vis iš kitokių el.pašto adresu (nors žinią apie "yra komentaras" gavote į pirmąjį), detalizuosiu viešai tada visą situaciją.
Užsakėte darbus, jiems padarėme sutartį, apibrėžėme kaip veiks, kas bus padaryta, kada bus padaryta, kiek kainuos.
Atlikome, pridavėme, pateikėme sąskaitą ir priėmimo perdavimo aktą. Gavome sąskaitos apmokėjimą, negavome pasirašyto akto. Raginome, nepateikėte, tada kaip numato įstatymai pateikėme vienašalį darbų pridavimo-perdavimo aktą. Per visą tą raginimą ir vienašalį aktą iš jūsų dėmesio savo užsakytiems darbams buvo 0.
2022 spalio 1 asmeniškai, kilometriniais laiškais atsakiau į visus jūsų klausimus/abejones ir papasakojau kur kas ir kaip. Suprantu, kad programavimas ir IT sritys yra ne jūsų, tačiau tam mus ir samdotės ir mokate pinigus. Mes pasakojame kaip bus, kaip veiks, ir tą tvirtinate raštu, ne žodžiu ir net ne "aj kaip jie padarys taip bus gerai".
Dabar praėjo 6 mėnesiai, grįžote prie...
Sveiki, atsiprašau tačiau lyties ir vardo dar nepasikeičiau.
Jūs gal nesuprantate arba nežinote, bet įmonė susidaro ne vien iš akcicinko - bet ir iš kitų žmonių.
Nežinau kaip pas Jūs dabar įmonėje, bet esu tradiciškos santuokos sampratos ir kitų vertibių bei įstatymų šalininkė.
Jūsų teisė aišku rinktis kitą vėliavą, bet esminiai Lietuvos verslo įstatymai ir nuotatos dėl to nelabai pasikeičia.
Nežinau ar Jūs suprantate apie ką eina kalba, bet Lietuvoje yra įstatymai ir visi Jūsų pasireiškimai vertinami atitinkamai.
Jeigu Jūsų įmonė nesupranta arba negirdi ko nori arba pageidauja Jūsų klientai - tai tik Jūsų įmonės problema.
https://www.verskis.lt/pagalba - galėtu bent žmogu paimti be kalbos sutrikimų video pamokas įrašyti.
Po pusdienio žiūrėjimo jaučiuosi kaip logopedas...
Dėkojame už Jūsų pastabas! Turime beveik visą mokomąją medžiagą ir tekstiniame pavidale, jeigu Jums yra sunku klausytis video mokomosios medžiagos. Kolkas per ~3-4 metus kiek ši medžiaga yra patalpinta turime pirmąjį tokį komentarą apie ją. Būtinai atsižvelgsime.
Vitalijus Dubietis
verskis.lt vadovas
Nuo pat pirmo susitikimo su verskis.lt komandą supratome vieną, kad tai viena iš nedaugelio šios sryties įmonių kuriems SVARBUS klientas ir jo poreikiai. Mūsų atveju buvo viskas atlikta profesionaliai, išpildyta mūsų idėja ir tuo pačiu pasiūlyta daug inovatyvių įdėjų. Toli gražu mes nesame tie žmonės kurie šioje srityje pasikauste, tad verskis.lt darbuotojus “kankinom” dažnai…Tačiau, neliko nei vieno neatsakyto klausimo, nepadarytų užduočių ar blogų emocijų. Tik verskis.lt dėka turime funkcionalią elektroninę parduotuvę, kuri bus nuolat prižiūrima, atnaujinama o gal ir diegiamos naujos verskis.lt įdėjos! Visada smagu atrasti profesionalus… ir pagaliau Juos radome. Jei svarstai ar verta “prasidėti” su VERSKIS.LT, mes atsakome - TAIP !
Dar kartą norime atskirai padėkoti Laurai, Neringai, Ernestui, Lukui, Vladimirui, Vitalijui, AČIŪ ! RESS.LT komanda
Kiekvienas mūsų klausimas visada sulaukdavo atsakymo, kiekvienas mūsų noras buvo išpildytas. Dabar turime svajonių svetainę, kuria džiaugiamės ne tik mes, bet ir mūsų klientai!
Nuoširdžiai dėkojame Vitalijui, Ernestui, Danui ir visai verskis.lt komandai už profesionalų darbą! Ačiū už visas konsultacijas, tinkamus atsakymus ir sprendimus, operatyvumą, kantrybę ir geranoriškumą.
REKOMENDUOJAME! Sėkmės visuose naujuose projektuose.
Jau kelis mėnesius esame verskis.lt klientai ir sėkmingai bendradarbiaujame su jų komanda. Visada greitai ir efektyviai atsako į rūpimus klausimus, iš karto patvarko, ką įmanoma. Ypač norisi pažymėti vadybininko Vladimiro profesionalumą ir padėkoti už pagalbą problemų sprendime.
Sėkmės!
www.smartfun.lt
Tik geriausi atsiliepimai, bet kokioje situacijoje ieškomas kompromisas (ir randamas).
Naudojantis šia profesionalų komanda, atkrenta begalė rūpesčių ir lieka laiko rūpintis reikalais, kuriuos supranti.
Ačiū dar kartą komandai už pagalbą, greitus sprendimus ir draugiškus patarimus.
SĖKMĖS
kad nesamones kalbi Vitakla, pats supranti, beje jau pasileidau kitu vardu ka norejom per jus TRIS MENESIUS, sekmes ieskant durniu-cia jau ATVIRU TEKSTU
Ugniau, sekmės jums prekyboje kitur. Detaliai jums atrašiau žinutėje žemiau. Į bet kurią teikiamą pagalbą atrašinėjote "negi galvojate tai kam nors įdomu", arba "LAVONAI JUS" - tikiuosi nauji paslaugų tiekėjai jums patiks labiau. Mums nebuvo malonu dirbti su tokiu klientu. Geros kloties.
net nemaniau, kad dar vis rasineji Vitalijau, tai naudodamasis proga pacituosiu teksta is laisko, o ne istraukas kaip tau patogiau
"
tai jus ir patvirtinot savo imones ideologoja-KLIENTAS VISADA NETEISUS, bet jei nesugebat sukurt platformu aiskiu eiliniams vartotojams tai gal ir nenuomokit platformu programeriams apsimesdami, kad tai paprastiem zmonem."tai tiesiog metodinės pagalbos poreikis" -LAVONAI JUS
sekmes durninant zmones ir fiksuojant savo klaidu nebuvima
On Sunday, January 31, 2021, 01:42:32 PM GMT+2, Vitalijus - verskis.lt <[email protected]> wrote:
Ugniau, sistema, kuria naudojatės naudojasi dar > 800 kitų el. parduotuvių.
Tikime, kad kas nors gali neveikti, todėl tikriname, kad rasti priežastį, tačiau iš to apie ką susirašinėjame pastarąją savaitę - tai tiesiog metodinės pagalbos poreikis, kad padėtumėme suprasti kaip veikia sistema ir kaip veikia paieškos sistemos, tačiau nebuvo užfiksuota nei vienos sisteminės klaidos, t.y. iš pačios el.parduotuvės....
KLIENTAS VISADA NETEISUS - tai jau tikrai šioje įmonėje! Jokios pagarbos klientui !
Vitalij Jeg****, visos jūsų užsakytos ir apmokėtos paslaugos yra įvykdytos. Priemimo perdavimo aktus taip pat minėtiems darbams turime. Dabar grįžę, po 6 mėnesių tylos, užklausėte kiek kainuoja dar kartą atlikti duomenų papildomą importą - gavote sąmatą už papildomai atliekamus darbus (darbų nepatvirtinot, darbai neatliekami). Nežinau kur čia klientas visada neteisus, tačiau žinau, kad papildomi darbai privalo būti apmokestinti, o ne vykdomi nemokamai. Norėčiau apsilankyti pas kirpėją ir pasakyti "kirpai mane prieš mėnesį, bet žiūrėk ataugo, apkirpk dabar dar kartą nemokamai". Kažkaip taip neveikia pasaulis. Yra poreikis darbams, yra pasiūlymas pinigais ir terminu tuos darbus atlikti. Jeigu kaina netinka - reiškia pageidaujamas darbas nevertas tokios investicijos.
Šiap esu vardu Marija. Malonu susipažint p.Vitalijus.
Gerbiamas p. Vitalijau - atsakykite: jei Jūsų kirpėjas apkirpo tik pusę Jūsų galvos - Jūs taip ir išeisite laimingas be jokių priekaištų? Ar Jūsų manymu klientas neturi teisių pareikšti savo pretenzijų jokiais atvėjais? Tipiškas Jūsų įmonės ėlgesio modelis...Jūs tik pats patvirtinate visus čia esančius komentarus.
visiems norintiems turet eparda recomended APEIT SIA IMONE KILOMETRO RATU, tai savim patenkintu narcizu guzta nesugebenti net normaliai organizuoti darbo viduje, nes teiraujantis pagalbos bet kuriuo klausimu visada atsiliepia vadybininkas parinktas "karuseles" principu ir nieko nesuvokiantis nei su kuo sneka nei apie ka, taip jus iskart prarandate diena, nes esate isklausomi ir laukite atsakymo per 24 val, po to kai gaunate NESAMONINGA atsakyma vel skambinate ir vel jums atsiliepia KITAS VADYBININKAS, kuris nieko nezino apie jusu problema -ir vel laukite, taip sukasi karusele ir deginami jusu pinigai, kuriuos sumokate, bet naudotis uz ka sumokejote NEGALITE, nes-ju platformos skirtos ne paprastiems useriams, o programeriams, bet jei esi programeris-NAFIK TAU TADA VERSKIS.LT PLATFORMA? pats gali susikurt.. Uzuojauta dirbantiems su ta oligefr..u komanda, ir kas smagiausia, kad susimoki babkes i prieki, o po to tave konkreciai laiko uz idijota ir tempia laika savo neveiksmingomis...
Gerb., Ugniau Kondrotai,
jeigu jau kritika pasipylė į mūsų pusę viešai, tad irgi noriu į ją atsakyti viešai:
1) įmonėje pagalbos tarnyboje (klientų konsultavime) dirba 8 žmonės - kuris iš jų atsakys į Jūsų laišką ir kuris atsilieps telefonu - taip, tai bus tas žmogus, kuris tuo metu yra laisvas. Nuomuojant pigiausią planą tikrai nėra priskiriamas dedikuotas vadybininkas.
2) į Jūsų klausimą "kodėl rašo, kad mano puslapis neegzistuoja" atrašė bent 3 žmonės 6 laiškais, nes parašėte su tuo susijusiu begalę laiškų - el.parduotuvė veikė visada ir rodė tą pranešimą kurį matėte yra todėl, kad puslapį aplankydavote į neegzistuojantį puslapį kurio jau nėra, tai matėsi ir iš nuotraukų kurias siuntėte. Tai yra pranešimas kurį generuodavo el. parduotuvė, o ne kažkuri kita sistema. Jeigu vestumėte savo adresą ne į google, o į adresų juostą - kuo puikiausiai matytumėte ir rezultatą, kurį Jums taip pat siuntėme paveiksliuko pavidalu. Tą patį pasakojome bei rodėme ir su kitais pavyzdžiais, pvz...
visiškai pritariu! dirbatys ten "vadybininkai" visiškai nenusimano savo darbe! komunikacijos su klientu yra nulis. arogancija peržengia visas ribas ir moralinius prncipus! laikykites toliau nuo tos įmonėlės !!!
We had the opportunity to create from zero our e-commerce platform with Verskis! They are professional, answering almost all questions to solve different issues.
We can say that, following recommendations of other partners, we have choosen so far the right partner for our needs.
Noriu padėkoti Verskis.lt kolektyvui, kad padėjo susikurti internetine svetainę, tokia kokios norėjau visą laiką.
Pasirodo viskas įmanoma tik reikia laiko ir bendro darbo.
Ačiū už aiškų, sklandų ir informatyvų bendravimą.
Didžiausios sėkmės!
Evaldas Matlauskas
Www.brokeris-vilniuje.lt
1 versija
"2017-11-29 09:01:04 IP 84.240.50.115
Atsakyti
Dėkoju “EVISPOS” komandai, o ypač komandos vadovui, Vitalijui, asmeniškai už kantrybę, dirbant su ne visai “raštingais” klientais. O taip pat už ypatinga dėmesį ir operatyvumą, sprendžiant nesklandumus bei nuolant diegiant papildomą funkcionalumą e-shopo varikliui. Kas yra labai svarbu e-versle."
2 versija
2019-05-27 09:08:23 IP 84.240.50.115
Dėkoju “EVISPOS” komandai, o ypač komandos vadovui, Vitalijui, už kantrybę, dirbant su ne visai “raštingais” klientais. O taip pat už ypatinga dėmesį ir operatyvumą, sprendžiant nesklandumus bei nuolant diegiant papildomą funkcionalumą e-shopo varikliui, kas yra labai svarbu mūsų versle. Jūs tiesiog nepaliekate šansu konkurentams bent jau išklausyti jų pasiūlymų :)
www.vova-lingerie.eu | UAB "Mano paslaptis" | Dmitrij Medvedev
....."
taip sakant, tradicijos išlieka tos pačios - rašomi komentarai apie save, net nesivarginant pakeisti teksto. tiesiog "copy-paste"
laba diena, Alvydai,
komentarų patys nerašome, juos rašo mums klientai, kurie yra patenkinti mūsų paslaugų teikimu.
Po komentaro parašymo - jį sukeliame į verskis.lt tinklalapį, kad būtų matoma pas mus mūsų esamiems ir potencialiems klientams
Į rekvizitai.lt dedame ne patys, o irgi deda klientai. Kas tame yra negero? Komentaras tikras, galite paskambinti atitinkamam klientui ir paklausti ar tikrai tai yra jo žodžiai ir ar jis tikrai savo iniciatyva tai parašė ir ar nieko neverčiamas įdėjo jį čia.
Šis klientas matyt norėjo dar kartą mums padėkoti ir savo atsiliepimą pradubliavo - mes tik laimingi, kad klientui patinka - vardan to tikrai dirbame, kadangi taikokme aukštus kokybės standartus įmonės viduje.
Su Dmitrijumi dirbame jau 6 metus ir tikrai tai yra patenkintas mūsų klientas.
www.vova-lingerie.eu | UAB "Mano paslaptis" | Dmitrij Medvedev
Bendradarbiauti su šia įmone - tikras malonumas. Vitalijus, visada įsiklauso į poreikį, užsakymai atliekami profesionaliai ir laiku, operatyviai reaguojama į bet kokį paklausimą. Ačiū Jums, kad esate!
ačiū ačiū, Agata :) dėkoti reikia ne tik man bet ir kitiems kurie dirba prie Jūsų projekto - Darius, Einius, Ingrida, Danas ir dar keli komandos nariai bei mūsų šaunioji Birutė dirbanti pagalbos tarnyboje :) mūsų visa komanda 9 žmonės kurie nuolat rūpinamės savo klientais ir jų projektais!
Vitalijau, žinoma, esame dėkingi visai Jūsų komandai - tiek Jūsų kolegoms su kuriais bendraujame tiesiogiai, tiek tiems, kurių nematome, bet kurie nuolatos rūpinasi, kad visi mūsų projektai veiktų sklandžiai :) Dar karta Jums didelis ačiū :)
Rekomenduojame rinktis lietuvišką produktą - verskis.lt platformą. Kam vargti su užsienietiškais portalais, kai turime tokią puikią paslaugą namuose. Patogus ir aiškus valdymas, išsami mokomoji medžiaga, greita pagalba sprendžiant iškilusias problemas. Ačiū už jūsų kantrybę ir pagalbą.
Džiaugiamės pasirinkę būtent verskis.lt kaip mūsų el. parduotuvės valdymo sistemą. Norime padėkoti Evispa komandai už profesionaliai ir itin kokybiškai atliekamą darbą - už operatyvų, greitą reagavimą į visas iškilusias problemas ir klausimus bet kuriuo paros metu. Verskis.lt nuoširdžiai padeda mums įgyvendinti mūsų verslo idėją ir ją efektyviai plėtoti.
"Ignitis gamybos" vadovė: žalioji energetika neįmanoma be rezervinių pajėgumų
Sparčiai plečiantis vėjo ir saulės energetikai, Lietuvos elektros sistemai vis labiau reikia lankstumo ir rezervinių pajėgumų, galinčių akimirksniu reaguoti į gamybos bei vartojimo svyravimus. Po...
Lietuva 2030 ir neapibrėžtumo ekonomika: kaip prisitaiko organizacijos
Technologijos, demografija, tvarumas ir geopolitika šiandien vienu metu keičia Lietuvos verslo aplinką, o neapibrėžtumas tampa nuolatine būsena. Verslas vis dar laukia stabilumo, tačiau realybė...
D. Dundulis: šiuolaikinė prekių pristatymo sistema vairuotojų ir transporto poreikį sumažino bent 5 kartus
Prieš tris dešimtmečius pradėtos kurti "Norfos" parduotuvės išgyveno ne vieną technologinį ir organizacinį pokytį. 1997 m. Vilniuje atidaryta pirmoji "Norfa" šiandien pasikeitusi neatpažįstamai –...