Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Evilsa, UAB
Nerekomenduoju!!! Buvo užsakytos prekės, po trijų savaičių pranešė, kad gamintojas užsakytų prekių daugiau savo asortimente neturi. Pasiūlė kitas prekes, pasirinkome prekes, atsiuntė brokuotą prekę. Pakuotė neaišku kur buvusi, nutrinta...telefonais neatsiliepia, į elektroninį paštą nereaguoja....kas belieka tik Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba.
Sveiki. Buvo užsakyta virtuvėlė. Pirmiausia, spalva neatitiko pavaizduotos (turėjo būti raudona, o yra pilka). Antra, turėtų bėgti vanduo, bet nebėga. Trečia, jokie garai neina iš dujinės viryklės, nors taip pat pavaizduota. Mokėta buvo apie 46 eurus. Tikrai, nėra maža suma. Esu labai nusivylusi. Nerekomenduoju
Tik neužsakinėkite iš šios parduotuvės, nes nieko iš jų negausit. Užsakymus atšaukinėja, praneša, kad neturi kažkokios prekės, bet atšaukia visą užsakymą, kuriame yra gerokai daugiau prekių. Į laiškus neatrašo, o kai galiausiai atrašo į kažkelintą laišką, tai tik giriasi, kad labai daug pirkejų turi ir jie gali daryt ką nori.
Visiškai nepatikimi. Padaro akciją prekėms, o užsisakius praneša, kad neturi prekių, nors internetinėje parduotuvėje ir toliau pardavinėjamos tos prekės, tik gerokai didesne kaina. Meluoja, kad tai buvo paskutinė prekė, kuri pažeista ir negali tokios siųsti. Paprašius pažeidimo nuotraukos, nieko neatrašo. Beja tokių pačių prekių tik jau padidinta kaina, tai patys pripažįsta, kad turi. Tiesiog patys pasimeta savo meluose.
Pirma prekė dukrai mašinytė pasispiriama (gimtadieniui dovana) ir sūnui šalmas, pristatymas 2-4 dienos, užsakau rami, kad tikrai gausiu imi gimimo dienos, dukros gimimo dieną skambinu, atsiprašom, vėluoja bla bla bla, bet prekės jau yra išsiūsim per kurjerį ryt gausite (gavau rytoj, bet tai ne po 2-4 dienu o po pusantros sav) ok naivuolė pamaniau 1 kart pasitaikė nu kam nebūna, užsakau kitą žaislą, irgi prie dovanos, ir iškart galvoju reik paklausti ar spės atsiųsti, nes terminas tas ptas ir kaip ir turi spėti, ats gaunu kad atsiprašom, gausit tik kitą savaitę, ok atšaukite prašau užsakymą, atšauksime. (Jokios info kada atšauks, kada pinigus grąžins, nieko) pati pasiklausiu, atsako per 10d.d grąžins pinigus, wow, nuskaičiuot trunka kelias sekundes o jau grąžint 2 savaites, ok laukiu, ryt 10 darbo diena aš vis dar laukiu.
JOKIOS REKOMENDACIJOS ŠIAI PARDUOTUVEI, NEREKOMENDUOJU PIRKTI ČIA NIEKO, NEBENT GALITE LAUKTI NEAIŠKU KIEK LAIKO....
Komunikacija su klientais tragiška, žodžiu...
Užsakiau iš šios parduotuvės žaislus vaikams kaip dovanas. Kadangi rašo, jog pristatymas 2-4 d. d., tai ir laukiu. Praėjo visos 8 darbo dienos, bet prekių taip ir negavau. Paskambinus pasakė, kad negavo iš tiekėjo. Šventė kitą dieną, tad iš kitur jau nebeužsakysi. Labai nuvylė ir tikrai nerekomenduoju.
Nepatikima parduotuvė, kuri nurodo klaidinančią informaciją savo interneto svetainėje. Užsisakius prekių už daugiau, kaip 100 eurų, kurios nurodytos, kaip pristatomos per 2 - 4 d.d. ir yra sandėliuose, prekių vis dar negavau praėjus 3 savaitėms. Pardavėjas teigia, kad tik po užsakymo prekes užsakinėja iš tiekėjo. Taigi trumpai - meluoja atvirai ir to net neslepia. Daugiau niekada nepirksiu čia ir nerekomenduoju kitiems.
Man patiko šita parduotuve.Pirkau namelį anukytei.Patare telefonu, dar nuolaida pritaikė 10% nuo jau ir taip esamos nuolaidos.Perskambino kada bus preke.Pristate laikų, kaip ir buvo žadėjo.Viskas tvarkinga.O dėl prekių kokybės, tai tikrai priklauso nuo tiekeju.Aciu ABC žaislų kolektyvui.As tai rekomenduoju šią parduotuvę.Sekmes.!
Pirkau iš šios parduotuves baseiną. Po dvejų gal po trijų savaičių plyšo. Nusiunčiau parduotuvei nuotraukas ir gavau tokį atsakymą, kad už nekokibiškas prekės yra atsakingas gamintojas o ne parduotuve. Atsakymo laukiu jau apie mėnesį. Taip ir praėjo beveik vasarą, pinigai sumokėti o baseino nera. Praeitais metais irgi buvau nusipirkus bastvay gamintojo baseina tik senukose. Po kiek laiko irgi plyšo, bet ten iš karto buvo grąžinti pinigai ir niekas pas jokio gamintoja nesikreipė. Taigi žmonės gerai pagalvokite, ar verta pirkti šioje parduotuvėje.
Pirkau iš šios parduotuvės vaikišką siuvimo mašiną Kalėdinei dovanai. Nors kaina viš 60 EUR, bet ji visiškas nesusipratimas. Pirmiausiai pedalo laidas toks trumpas, kad net nuo vaikiško Ikea staliuko žemės nesiekia, tad reikia pedalą spausti su ranka. Jį spaudžiant, arba siuva labai greitai ir vaikui neįmanoma susiorientuoti, arba visai sustoja. Siūlę siuva kilpute, tad baigus siūti ir patraukus audinį ji iš karto yra. Gal ir yra koks būdas užfiksuoti, bet instrukcijų jokių nėra. Bet tai vistiek nieko nepadėtų, nes siūlės nesukabina ir per vidurį ir ji yra įvairiose vietose. Gaila sumokėtų pinigų, bet dar labiau gaila 5 metų mergaitės, kuri Kalėdom taip jos norėjo ir pabandžiusi taip nusivylė...
Melagiai. Puslapyje pateikia melagingą informaciją, kad prekė yra parduotuvėje. Nuvykus į parduotuvę, pasako, kad prekės neturi. Siūlo užsisakyti internetu (ką gali padaryti ir šeip bet kada iš bet kur ir dar pigiau). Tada pasiūlo užsakyti iš sandėlio ir patikina, kad šiandieną atveš. Ir žinoma, niekas nieko neatveža, skambučio nesulaukiu, o kai paskambinu pats, pasako, kad šiandieną nebus. "Atsiprašome" liežuvis irgi neapsiverčia pasakyti, kad visą dieną pralaukiau prekės, kurios greičiausiai niekas ir nesiruošė pristatyti (nes norėjau sumomėti iš karto, bet pardavėja pasakė mokėti gavus prekę, lyg žinodama, kad šiandien niekas jos neatveš) užuot ieškojęs prekės kitur.
Įmonė įgauna konkurencinį pranašumą, pateikdama tikrovės neatitinkančią informaciną apie prekes vietoje. Turiu visas ekrano nuotraukas ir rimtai svarstau kreiptis i vvtat oficialiuoju skundu.
Rekomenduočiau vengti šios įmonės, nes jokių sąžiningumo, situacijos sprendimo ir proaktyvumo standartų ši įmonė tiesiog sau...
Kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet jau ne pirma karta perku is abczaislai.lt ir visada pateisina lukescius. Pristato greitai, jeigu kazkas atsitinka visada susisiekia ir paaiskina situacija, pasiulo kazka kita. Patinka, kad kiekviena karta uzsukus atrodo vis nauju prekiu atsiranda, todel visada yra is ko pasirinkti. Ir tikrai zaisliukai kokybiski ;) pirkau ir pirksiu ir kitiem pasiulysiu.
Patirtis prasta. Daugiau tikrai nesikreipsim ir kitiems nerekomenduosim. Pirkom daikta, kuri pristatyt turejo per 4d po apmokejimo. Deja tyla. Pralaukus 5d pasiskambinus paklausti, paaiskejo kad tos prekes net neturi (bet pinigus paimt tai netrugde), tai nebuvo nurodyta, kada tures - nezino, tad zadejo pervest atgal pinigus ta pacia diena. Pinigu ta diena taip ir nesulaukem. Kita diena teko skambint dar karta ir paklaust tai kur gi tie pinigai. Zadejo iskart eit pas kolegas kad grazintu pinigus, bet nuejo turbut tik vakare, pinigus atgavom. Po dvieju dienu nemaloniu skambinejimu. Bet jei butume nesikreipe, tai nezinau kiek lauke butume neesamos prekes. Pinigus atgavom, o dovanos laiku taip ir nenupirkom. Gaila, kad nera taip deklaruojamo poziurio i klienta, arba jis labai jau prastas. Tikrai besikreipsiu daugiau. Ir kitiem nerekomenduoju.
Žaislo elektronika pirkto el.parduotuvėje abc žaislai sugedo po poros dienų naudojimo. Susisiekus liepė laukti kol atsiųs kurjerį, jo taip ir neatsiuntė paimti žaislo, vėliau pradėjo neatsakyti, neatrašyti, labai bloga patirtis su šia e.parduotuve.Gaila kad neturiu laiko vargti su vartotojų teisėmis. Tikrai nerekomenduoju išleisti čia savo eurų, yra begalė kitų patikimų elektroninių žaislų parduotuvių.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...