Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Evilsa, UAB

Atsiliepimai apie Evilsa, UAB

Kreditavimo rizika:

4.3

UAB Conlex skolų išieškojimas/pirkimas

UAB „Conlex“ vykdo neišmokėtų atlyginimų išieškojimą iš UAB "Evilsa.

UAB Evilsa neatsiskaito su paslaugu tiekejais.

Pardavinėja prekės kurių neturi. Pralaukiau 1.5 mėn ir negavau

Nerekomenduoju!!! Buvo užsakytos prekės, po trijų savaičių pranešė, kad gamintojas užsakytų prekių daugiau savo asortimente neturi. Pasiūlė kitas prekes, pasirinkome prekes, atsiuntė brokuotą prekę. Pakuotė neaišku kur buvusi, nutrinta...telefonais neatsiliepia, į elektroninį paštą nereaguoja....kas belieka tik Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba.

NEREKOMENDUOJU!! Prekės užsakytos prieš dvi savaites ir dar neišsiunčia. Sukūrė siuntos lipduką, kad tik negalėtum užsakymo atšaukti.

Rašote 1-2 dienų greitas pristatymas... Jau dvi savaitės praėjo, o prekių vis dar nėra.. Liūdna

NEREKOMENDUOJU. Sumokėti pinigai, prekių nėra. Į laiškus ir žinutes nereaguoja. Pirmas ir paskutinis kartas kada iš jų kažką perku. BAISU.

Prasiunčia emailus apie artėjančias 50% nuolaidas, o, nuolaidoms prasidėjus, dvigubai/trigubai išpučia kainas. Siaubas, koks akių dūmimas! Daugiau niekada nebepirksiu ir kitiems linkiu neapsigauti.

Valstyb4sorganas

Su prekių pristatymu ir komunikacija jie užmigę, blogiausia patirtis kiek pirkęs internetu, iki jų blogesnių pirkimų neturėjęs. Neaišku kiek dar lauksiu savo prekės.

Nesugeba suvaldyti savo užsakymų, kurie taip ir neateina. Tokiu būdu dar sugeba iš vaikų atimti Kalėdas. Turėtumėte tiesiog užsidaryti.

Sveiki. Buvo užsakyta virtuvėlė. Pirmiausia, spalva neatitiko pavaizduotos (turėjo būti raudona, o yra pilka). Antra, turėtų bėgti vanduo, bet nebėga. Trečia, jokie garai neina iš dujinės viryklės, nors taip pat pavaizduota. Mokėta buvo apie 46 eurus. Tikrai, nėra maža suma. Esu labai nusivylusi. Nerekomenduoju

Tik neužsakinėkite iš šios parduotuvės, nes nieko iš jų negausit. Užsakymus atšaukinėja, praneša, kad neturi kažkokios prekės, bet atšaukia visą užsakymą, kuriame yra gerokai daugiau prekių. Į laiškus neatrašo, o kai galiausiai atrašo į kažkelintą laišką, tai tik giriasi, kad labai daug pirkejų turi ir jie gali daryt ką nori.

Visiškai nepatikimi. Padaro akciją prekėms, o užsisakius praneša, kad neturi prekių, nors internetinėje parduotuvėje ir toliau pardavinėjamos tos prekės, tik gerokai didesne kaina. Meluoja, kad tai buvo paskutinė prekė, kuri pažeista ir negali tokios siųsti. Paprašius pažeidimo nuotraukos, nieko neatrašo. Beja tokių pačių prekių tik jau padidinta kaina, tai patys pripažįsta, kad turi. Tiesiog patys pasimeta savo meluose.

Apmaudu, kad pirkėjams dirbtinai uzkelia kainas per juodąjį penktadienį, nebendrauja pasidomejus. Nekorektiška iš įmonės pusės. Nebepirksiu ir nerekomenduosiu.

Nepatikimi, neapmoka sąskaitos jau metus.

Nerekomenduoju. Komunikacija žemiau plintuso

Nepatingėsiu ir aš komentarą apie šia įmonę pridėt. Nieko neužsisakinėt, nes gausit nežinia kada ir kartais atsiunčia net ne tą ką užsakei... neišsiplėsiu...

Užsakyta prekės kūdikiui spalio 10 d., pristatymas kaip visada, per savaitę, nu sorry, nėra dar tų prekių, o man vaikas gali gimti bet kada. Parašius laišką, sako gausit rytoj, tas rytoj buvo prieš 2 dienas. Dabar jau ir nuoroda į užsakymą nebeveikia.
      Pinigai sumokėti nemaži, o prekių vis dar nėra.

Kelintą kartą jau perku žaislus, nes suvilioja greitais pristatymo terminais. Rašo pristatysime per 2-4d.d. tačiau tik po 5 darbo dienų gaunu pranešimą kad dar tik išsiuntė iš sandėlio. Tai gavimas bus tik sekančią ar dar sekančią dieną. Taip kad pristatymas trunka 5-6 darbo dienas

Pirma prekė dukrai mašinytė pasispiriama (gimtadieniui dovana) ir sūnui šalmas, pristatymas 2-4 dienos, užsakau rami, kad tikrai gausiu imi gimimo dienos, dukros gimimo dieną skambinu, atsiprašom, vėluoja bla bla bla, bet prekės jau yra išsiūsim per kurjerį ryt gausite (gavau rytoj, bet tai ne po 2-4 dienu o po pusantros sav) ok naivuolė pamaniau 1 kart pasitaikė nu kam nebūna, užsakau kitą žaislą, irgi prie dovanos, ir iškart galvoju reik paklausti ar spės atsiųsti, nes terminas tas ptas ir kaip ir turi spėti, ats gaunu kad atsiprašom, gausit tik kitą savaitę, ok atšaukite prašau užsakymą, atšauksime. (Jokios info kada atšauks, kada pinigus grąžins, nieko) pati pasiklausiu, atsako per 10d.d grąžins pinigus, wow, nuskaičiuot trunka kelias sekundes o jau grąžint 2 savaites, ok laukiu, ryt 10 darbo diena aš vis dar laukiu.
      JOKIOS REKOMENDACIJOS ŠIAI PARDUOTUVEI, NEREKOMENDUOJU PIRKTI ČIA NIEKO, NEBENT GALITE LAUKTI NEAIŠKU KIEK LAIKO....
      Komunikacija su klientais tragiška, žodžiu...

Užsakiau prekes, taip ir nesulaukiau per sav. Gerai, kad pasirinkau apmokėjimą tik pristačius, tai užsakymą atšaukiau. Nerekomenduoju, anūkės šventė sugadinta ????

Kaip ir daugelis rašo, pristatymo laikas ilgesnis nei pateikta jų psl. Reiktų tai įsivertinti skaičiuoti min. Savaitę. Gauta prekė buvo su pažeista pakuote, ir dar bandyta suklijuoti lipnia juosta ir tai nevykusiai. Pirmas ir paskutinis pirkinys.

Užsakiau iš šios parduotuvės žaislus vaikams kaip dovanas. Kadangi rašo, jog pristatymas 2-4 d. d., tai ir laukiu. Praėjo visos 8 darbo dienos, bet prekių taip ir negavau. Paskambinus pasakė, kad negavo iš tiekėjo. Šventė kitą dieną, tad iš kitur jau nebeužsakysi. Labai nuvylė ir tikrai nerekomenduoju.

Nepatikima parduotuvė, kuri nurodo klaidinančią informaciją savo interneto svetainėje. Užsisakius prekių už daugiau, kaip 100 eurų, kurios nurodytos, kaip pristatomos per 2 - 4 d.d. ir yra sandėliuose, prekių vis dar negavau praėjus 3 savaitėms. Pardavėjas teigia, kad tik po užsakymo prekes užsakinėja iš tiekėjo. Taigi trumpai - meluoja atvirai ir to net neslepia. Daugiau niekada nepirksiu čia ir nerekomenduoju kitiems.

Man patiko šita parduotuve.Pirkau namelį anukytei.Patare telefonu, dar nuolaida pritaikė 10% nuo jau ir taip esamos nuolaidos.Perskambino kada bus preke.Pristate laikų, kaip ir buvo žadėjo.Viskas tvarkinga.O dėl prekių kokybės, tai tikrai priklauso nuo tiekeju.Aciu ABC žaislų kolektyvui.As tai rekomenduoju šią parduotuvę.Sekmes.!

na pristatymas 2-4 darbo dienos, pristate aisku paskutine diena, kokybe prekes 6 is 10, vienu zodziu ne pati geriausia parduotuve

Parduoda iš galiojimo išėjusia kosmetika.

Pirkau iš šios parduotuves baseiną. Po dvejų gal po trijų savaičių plyšo. Nusiunčiau parduotuvei nuotraukas ir gavau tokį atsakymą, kad už nekokibiškas prekės yra atsakingas gamintojas o ne parduotuve. Atsakymo laukiu jau apie mėnesį. Taip ir praėjo beveik vasarą, pinigai sumokėti o baseino nera. Praeitais metais irgi buvau nusipirkus bastvay gamintojo baseina tik senukose. Po kiek laiko irgi plyšo, bet ten iš karto buvo grąžinti pinigai ir niekas pas jokio gamintoja nesikreipė. Taigi žmonės gerai pagalvokite, ar verta pirkti šioje parduotuvėje.

Pirkau iš šios parduotuvės vaikišką siuvimo mašiną Kalėdinei dovanai. Nors kaina viš 60 EUR, bet ji visiškas nesusipratimas. Pirmiausiai pedalo laidas toks trumpas, kad net nuo vaikiško Ikea staliuko žemės nesiekia, tad reikia pedalą spausti su ranka. Jį spaudžiant, arba siuva labai greitai ir vaikui neįmanoma susiorientuoti, arba visai sustoja. Siūlę siuva kilpute, tad baigus siūti ir patraukus audinį ji iš karto yra. Gal ir yra koks būdas užfiksuoti, bet instrukcijų jokių nėra. Bet tai vistiek nieko nepadėtų, nes siūlės nesukabina ir per vidurį ir ji yra įvairiose vietose. Gaila sumokėtų pinigų, bet dar labiau gaila 5 metų mergaitės, kuri Kalėdom taip jos norėjo ir pabandžiusi taip nusivylė...

Labai ilgas pristatymo laikas (savaitė), ir jokios informacijos apie tikslią pristatymo datą.

Puiki parduotuvė. Vaikui gimtadienio proga jau antri metai iš eilės perku dovanas. Jokių problemų, nekilo. Rekomenduoju !

NEREKOMENDUOJU PATIRTIS SU JAIS NEKOKIA...

Pirkau baseino preziuros premones vakar viska padariau kaip ira aprasita sianden nuoro nera i baseina listvanduo baisesnis nei vakar o hloro tabletes netirpsta jau antra para del sios prekes dauk klausimo ar geras produktas jei nenorit turet problemu pirkit kitur

Melagiai. Puslapyje pateikia melagingą informaciją, kad prekė yra parduotuvėje. Nuvykus į parduotuvę, pasako, kad prekės neturi. Siūlo užsisakyti internetu (ką gali padaryti ir šeip bet kada iš bet kur ir dar pigiau). Tada pasiūlo užsakyti iš sandėlio ir patikina, kad šiandieną atveš. Ir žinoma, niekas nieko neatveža, skambučio nesulaukiu, o kai paskambinu pats, pasako, kad šiandieną nebus. "Atsiprašome" liežuvis irgi neapsiverčia pasakyti, kad visą dieną pralaukiau prekės, kurios greičiausiai niekas ir nesiruošė pristatyti (nes norėjau sumomėti iš karto, bet pardavėja pasakė mokėti gavus prekę, lyg žinodama, kad šiandien niekas jos neatveš) užuot ieškojęs prekės kitur.
      Įmonė įgauna konkurencinį pranašumą, pateikdama tikrovės neatitinkančią informaciną apie prekes vietoje. Turiu visas ekrano nuotraukas ir rimtai svarstau kreiptis i vvtat oficialiuoju skundu.
      Rekomenduočiau vengti šios įmonės, nes jokių sąžiningumo, situacijos sprendimo ir proaktyvumo standartų ši įmonė tiesiog sau...

Pasiskambinus pasikonsultuoti dėl elektromobilio buvau labai maloniai aptarnautas, buvo atsakyta į visus man rūpimus klausimus. Pristatymas svyravo tarp 1 ir 4 darbo dienų, bet prekę kurjeris pristatė per 2 dienas. Elektromobilis labai kokybiškas, pristatymas greitas. Likome sužavėti!!

Kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet jau ne pirma karta perku is abczaislai.lt ir visada pateisina lukescius. Pristato greitai, jeigu kazkas atsitinka visada susisiekia ir paaiskina situacija, pasiulo kazka kita. Patinka, kad kiekviena karta uzsukus atrodo vis nauju prekiu atsiranda, todel visada yra is ko pasirinkti. Ir tikrai zaisliukai kokybiski ;) pirkau ir pirksiu ir kitiem pasiulysiu.

Labai didelis įvairių prekių pasirinkimas nuo vaikiškų žaislų iki Bestway baseinų. Pirkau jau ne pirmą kartą nusiskundimų jokių tikrai neturiu ir pirksiu dar:) gero jums darbo ir ačiū!!

Atkeliauja tikrai labai prastos kokybės žaislai, su defektais, o kitas žaislas visai neveikiantis. Tikrai nepatikimi pardavėjai.

Ačiū jums už greitą pristatymą, visiems jus rekomenduosiu. Milijonas ačiū! :)

Aciu jums, viskas greitai ir aiskiai, i laiskus atsako iskart.

Neatsakingi pardavėjai, klientas visai nerūpi. Prekes pristato, tada kada sugalvoja.
      Dar parašius dėl prekių net nesistengia atsiprašyti ar pasiaiškinti. Pirkau pirmą ir paskutinį kartą. Nerekomenduoju.

Šitas pardavėjas yra tragiškas. Nurodo vieną prekių pristatymo terminą, nepristato. Paskambinus telefonu vis pažada rytoj, rytoj ir taip tempiasi.. Abskritai nerekomenduojame pirkti svarbių pirkinių pas juos.

Patirtis prasta. Daugiau tikrai nesikreipsim ir kitiems nerekomenduosim. Pirkom daikta, kuri pristatyt turejo per 4d po apmokejimo. Deja tyla. Pralaukus 5d pasiskambinus paklausti, paaiskejo kad tos prekes net neturi (bet pinigus paimt tai netrugde), tai nebuvo nurodyta, kada tures - nezino, tad zadejo pervest atgal pinigus ta pacia diena. Pinigu ta diena taip ir nesulaukem. Kita diena teko skambint dar karta ir paklaust tai kur gi tie pinigai. Zadejo iskart eit pas kolegas kad grazintu pinigus, bet nuejo turbut tik vakare, pinigus atgavom. Po dvieju dienu nemaloniu skambinejimu. Bet jei butume nesikreipe, tai nezinau kiek lauke butume neesamos prekes. Pinigus atgavom, o dovanos laiku taip ir nenupirkom. Gaila, kad nera taip deklaruojamo poziurio i klienta, arba jis labai jau prastas. Tikrai besikreipsiu daugiau. Ir kitiem nerekomenduoju.

Žaislo elektronika pirkto el.parduotuvėje abc žaislai sugedo po poros dienų naudojimo. Susisiekus liepė laukti kol atsiųs kurjerį, jo taip ir neatsiuntė paimti žaislo, vėliau pradėjo neatsakyti, neatrašyti, labai bloga patirtis su šia e.parduotuve.Gaila kad neturiu laiko vargti su vartotojų teisėmis. Tikrai nerekomenduoju išleisti čia savo eurų, yra begalė kitų patikimų elektroninių žaislų parduotuvių.

Savanorių pr. 61, LT-03149 Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos; spaustuvės, leidyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; žaislai.
      Nordcurrent kuria ir platina nemokamus laisvalaikio žaidimus išmaniesiems telefonams, planšetėms ir asmeniniams kompiuteriams (PC/Mac). Įmonė buvo įkurta 2002 metais Vilniuje, šiuo metu taip pat turi žaidimų vystymo studijas Odesoje, Dnipre bei Varšuvoje.Per pastaruosius 20 metų, Nordcurrent sukūrė daugiau negu 50...
      Dariaus ir Girėno g. 34, LT-02189 Vilnius.
      Veiklos sritys: vaikų prekės; didmeninė prekyba; mažmeninė prekyba; žaislai.
      „Kotryna Group“ – daugiau nei 30 metų veikianti įmonių grupė, atstovaujanti didžiausius prekių vaikams gamintojus , taip pat ir žinomiausius prekių ženklus vaikams „Britax“, „X-lander“, „Joolz“, „Mili“, „Coccodrillo“, „Mothercare“, „OVS kids“, „NEXT“, „Canpol“, „Tommee Tippee“, „Moony“, „Globber“, Quurio“, „Paw...
      Architektų g. 41-66, Vilnius.
      Veiklos sritys: fejerverkai, pirotechnika; didmeninė prekyba; dovanos; mažmeninė prekyba; pramogos ir poilsis; renginių organizavimas; vaikų prekės; žaislai.
      Nuo pat įmonės įsikūrimo stengiamės pralenkti laiką: savo veiklos srityje nuolat ieškome naujovių, tobulinamės seminaruose ir visa tai operatyviai stengiamės pristatyti Jums – savo buvusiems, esamiems ir būsimiems Klientams.Neteigiame, jog savo veiklos srityje esame visagaliai, geriausi, pirmiausi, šauniausi...
      Perkūnkiemio g. 3, LT-12127 Vilnius.
      Veiklos sritys: vaikų prekės; didmeninė prekyba; dovanos; interneto parduotuvės; konsultacijų paslaugos; laboratorijos, įranga; matavimo prietaisai; mokymo kursai; žaislai.
      UAB "Mokslo technologijos" veiklos sritys, kuriose esame stiprūs, pažengę, lyderiaujantysNaujausių mokymo technologijų pristatymasNaujausių mokymo technologijų diegimasKonsultavimas pasirenkant mokymo priemonesPedagogų apmokymas dirbti su technologiškai pažangia įrangaSveikatos įstaigų specialistų apmokymas dirbti...
      Kazimieravos g. 5, Kazimierava, LT-54394 Kauno r.
      Veiklos sritys: durys, raktai, spynos; baldai (gamyba); baldai (prekyba); didmeninė prekyba; gamyba; grindys, grindų dangos; interjero apdailos medžiagos; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai; vaikų prekės; žaislai.
      Įmonė UAB „Soft design“ įsikūrusi Kaune. Medienos apdirbimo ir baldų gamybos srityje sėkmingai dirbame nuo 2011 metų. Pagrindiniai įmonės gaminami produktai yra faneruotos vidaus durys, baldai bei medinės vaikiškos lovytės. Galime pasiūlyti daug įvairių durų ir baldų modelių iš kurių kiekvienas klientas gali...