Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Etru, MB

Atsiliepimai apie Etru, MB

7.4

Goda Ramanauskaitė

Nuostabi kokybė ir apgalvotas dizainas. Sunku įsivaizduoti patogesnius ir funkcionalesnius drabužius. Nuoširdžiai rekomenduoju!

Kokybė, dizainas, spalvos, patogumas = 10 balų. Naujas audinys labai puikiai dėvisi. Mielas ir jaukus????

Vienas geriausių kada nors turėtų medicininių chalatų! Labai profesionali, standi medžiaga, gerai nešiojasi, ne per kieta, o stilius išvis 10 balų! Skalbiau ne kartą 60 laipsnių temperatūroje, viskas tvarkoje.

Labai džiaugiuosi šia medicinine pižama! Tiesaus kirpimo kelnės - tikras išsigelbėjimas aukštaūgėms, o įliemenuotas viršus labai gražiai gula, nespaudžia ir yra itin patogus visą dieną.

Sulaukiau daug komplimentų iš kolegų dėl šios aprangos. Ypatingai noriu pagirti naująją PRO linijos medžiagą - ji puikiai skalbiasi, gerai išlaiko spalvą, nesusiburbuliuoja ir net po džiovyklės atrodo kaip nauja. Tikrai rekomenduoju!

Nuostabi pižama! Audinys itin aukštos kokybės, labai gerai dėvisi ir skalbiasi. Itin maloniai nustebino ekstra greitas pristatymas ir puiki ir maloni komunikacija. Sėkmės

nežinau iš kur tiek skundų dėl medžiagos, nes savo pižamą užsisakiau praeitą mėnesį, skalbiau jau n kartų, ir medžiaga vis tiek atrodo tobulai. tik didžiausios rekomendacijos etru!

Naujoji Pro linija labai maloniai nustebino - labai gera kokybė, puikiai atrodo ir patogiai nešiojasi. Kiek skalbiau - niekas nesiburbuliuoja. Laukiu daugiau spalvų!

Pagaliau Lietuvoje galima įsigyti TOBULŲ medicininių rūbų! Kokybė, estetika, aptarnavimas 10/10.

Nauja Etru pro medžiaga labai komfortišką ir patogi. Tikrai neturiu jokių nusiskundimų, tik tai, kad užsimaniau daugiau spalvų.

Nežinau, kaip buvo su senesnėmis pižamomis, bet naujoji versija labai patinka. Audinys po skalbimų išlieka kaip naujas, net nebūtina lyginti. Manau sugrįšiu dar ir kitų spalvų

Labai patogi ir graži apranga! Esu veterinarė, kasdien dirbu su gyvūnais, kailis prie aprangos nelimpa, medžiaga lengvai valosi, puikiai skalbiasi, spalva nenubluko ir nesusiburbuliavo (skalbiu 2-3k/sav. 30laipsnių temp.) aprangą turiu jau >6mėn. Ir visdar atrodo kaip nauja :)
      Labai patinka, tikrai nusipirksiu ir kitų spalvų!

Kokybė tikrai neatitinka kainos. Kelnių vidaus kišenės neapdirbtos iki galo, medžiaga palikta bet kaip iškarpyta. Po poros devėjimų medžiaga nusiburbuliavo… Tikrai nerekomenduočiau.

Kokybė tikrai tragiška, viena prasčiausių visoje medicininės aprangos rinkoje Lietuvoje.

Kokybė tragiška, po dviejų skalbimų viskas nusiburbuliavimo..

Labai gražūs modeliai, bet tikrai greitai nusiburbuliavo pižama…

Apranga labai nekokybiška. Spalva nusiskalbia po kelių kartų dėvėjimo ir nusiburbuliuoja. Nerekomenduoju,
      už tokią kainą galima gauti geriau. Tikiuosi, jog gamintojai atsižvelgs į atsiliepimus.

Labai prasta kokybė. Sumokėta 120 € už komplektą, o jau po savaitės nešiojimo viskas nusiburbuliavo. Nerekomenduoju pirkti - kaina aukšta, bet kokybė visiškai nuvilianti. Atvirai pasakius, net „Shein“ med apranga už 15 € atlaikė geriau. Modelis gražus, bet deja, tik tiek.

Labai gražūs modeliai, spalvos. Bet kokybe nuvilianti- greitai apsiburbuliuoja… už esančią kokybę kaina ženkliai per didelė.

Trakų g. 3, LT-01132 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; apranga, drabužiai; kosmetika, parfumerija.
      LYDERIAUJANTIS MADOS PREKIŲ IŠPARDAVIMŲ KLUBAS BALTIJOS ŠALYSE!MemberShop Jums siūlo neįtikėtinas nuolaidas tokiems prekiniams ženklams kaip: Furla, Calvin Klein, Guess, Gino Rossi, Adidas, Geox, Diesel ir daug kitų.New Mood – tai mados gerbėjų rojus internete! Naujausios kolekcijos, trokštamiausių prekių ženklų...
      Puodžių g. 2-2, LT-44288 Kaunas.
      Veiklos sritys: sporto, turizmo reikmenys; apranga, drabužiai; avalynė, batai; darbo apranga; darbo sauga; didmeninė prekyba; ginklai, savisaugos priemonės; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; žūklės ir medžioklės reikmenys, paslaugos.
      Baltijos arsenalas, UAB darbo rūbai, darbo apsaugos priemonės, savisaugos priemonės, turizmo reikmenys ir medžioklės bei žvejybos reikmenys. Prekyba internetu ir fizinėse parduotuvės KauneViskas armijai ir civiliamsDarbo aprangaDarbo kostiumai vyrams, darbinės kelnės, liemenės vyrams bei žieminiai darbo batai ir...
      Fabriko g. 48, LT-55111 Jonava.
      Veiklos sritys: audiniai, patalynė; apranga, drabužiai; didmeninė prekyba; dovanos; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; pirtys ir baseinai; siuvimas, medžiagos; vaikų prekės.
      UAB “Namų tekstilė” pradėjo savo veiklą nuo 2003m. spalio mėn. Pagrindinis mūsų įmonės tikslas – įvairių tekstilės gaminių, kurių pagrindą sudaro natūralus pluoštas (pvz.: natūrali avies vilna, linas ar medvilnė) gamyba.60 % visų UAB “Namų tekstilė” klientų sudaro viešbučiai, ligoninės, darželiai ir kitos įmonės...
      Ruklos g. 14, LT-55198 Jonava.
      Veiklos sritys: audiniai, patalynė; apranga, drabužiai; didmeninė prekyba; dovanos; eksportas; gamyba; mažmeninė prekyba; pirtys ir baseinai; siuvimas, medžiagos.
      UAB „A grupė“ – lino tekstilės gamintojas namams, SPA ir viešbučiamsUAB „A grupė“ – nuo 1990 metų Jonavoje veikiantis lietuviškas lino tekstilės audimo fabrikas, specializuojantis lininių, puslininių ir medvilninių audinių gamyboje, tekstilės apdailoje bei namų tekstilės siuvime. Įmonė valdo visą gamybos procesą –...
      Smolensko g. 6, korpusas A, LT-03201 Vilnius.
      Veiklos sritys: darbo apranga; apranga, drabužiai; avalynė, batai; grafika, dizainas; interneto parduotuvės; odos gaminiai; siuvimas, medžiagos.
      YouniformerJau 15 metų mes kuriame ir siuvame aukščiausios kokybės verslo rūbus, o taip pat juos atnaujiname ir sandėliuojame. Mūsų stiprybė – sukaupta patirtis, vieninga profesionalų komanda, talentingi kolegos dizaineriai ir patikimi tiekimo partneriai Europos Sąjungoje. Mūsų klientai – paties įvairiausio veiklos...