Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "Enprova"

Atsiliepimai apie UAB "Enprova"

Išregistruotas: Likviduotas bankrutavus.

Pinigai paimti, durų nėra. Tadas - s*****s aukščiausio lygio. Lieka palinkėti, kad gyvenime gautų tą patį su kaupu.

Renkami nukentėję fiziniai ir juridiniai asmenys

Visi nukentėję fiziniai ir juridiniai asmenys susisiekite su manimi el. paštu: [email protected]

Juris LT - skolų išieškojimo įmonė

Įmonė nevykdo savo finansinių įsipareigojimų!

Juris LT - skolų išieškojimo įmonė

Įmonė nevykdo savo finansinių įsipareigojimų!

Sveiki,
    Kaip ir visi paliekantys šiame tinklapyje atsiliepimus buvau apgautas tos pačios įmonės vadovo, sumokėjau avansą ir suėjus terminui prasidėjo analogiškos situacijos.

Konsultavausi ir yra būdas kaip galima atgauti sumokėtus pinigus, bet tam reikalingas kuo didesnis nukentėjusiųjų įsitraukimas.

Kadangi nežinau kiek tokių atvejų jau yra ir kaip matau iš įrašų jų vis daugiau atsiranda per paskutinius mėnesius, todėl norėčiau susirinkti visų Jūsų kontaktus. Tuomet galėsime detaliau aptarti eigą.
    Parašykite man paštu: [email protected] arba skambinkite 863892481

Sveiki,

Situacija tokia pati kaip visų čia rašiusių. Kai atlikau užsakymą ir sumokėjau avansą lapkričio mėn., nebuvo nei vieno komentaro, ar neigiamo atsiliepimo. Ramiai laukiau durų.
    Tačiau terminui atėjus ir praėjus, susidūriau su situaciją kai ponas Tadas, nustojo atsakyti į telefoninius skambučius. Pagal, tai kiek yra nukentėjusių suprantu, kad susiduriame su tikru aferistu, už ką greičiausiai gresia ir baudžiamoji atsakomybė. Nes jei įmonės vadovas, neketindamas vykdyti savo įsipareigojimų, sąmoningai paima avansus iš klientų tai jau rimti reikalai.
    Ir kaip Paulius minėjo kuo mūsų, t.y. nukentėjusiųjų bus daugiau, tuo ponui Tadui pasekmės bus rimtesnės.
    Taigi, rašykime ar skambinkime Pauliui ir bandykime, kaip sako pateikti sutelktinį ieškinį, kad šitas ponas Tadas, daugiau nebegalėtų apgaudinėti žmonių.
    Mantas

Sveiki, parasiau Pauliui, tokia pati situacija. I skambucius neatsiliepia, durys uzsakytos 2021m. spalio gale, veluoja jau virs 2 menesiu.

Sveiki,

Situacija lygiai tokia pati kaip ir visi aprašė - sumokėjus avansą - pradingo... Nei laiškais, nei telefonu susisiekti neįmanoma. Tikrai reikia kartu vienytis.

Ar yra klientų kurie užsakymą padarė ~ rudenį ir gavo prekes? Ar apskritai yra gavusių prekes?

ATSAKYMAS
    Klausimas

Sveiki,
    užsakiau prekes spalį, dabar nekelia ragelio į laiškus neatsako

Atsakymas
    Klausimas

Ką darom? Ar galvojate imtis kokių teisinių veiksmų?

Mes užsakėme duris liepos 30d. iki šiol jų neturime. Pagal sutartį vėluoja 4 mėnesius. Istorija tokia pati kaip visų. Tik mūsų dar drįso paprašyti 100proc. apmokėjimo, atseit jau planuos atvežimą, bet paprašius atsiųsti baigtų gaminių nuotraukas, pradingo. Vadinasi gaminių nėra. Susiekti vėl nepavyksta. Kreiptis manau reikia į Vartotojų teises, bei policiją dėl sukčiavimo.

Apgautas klientas

Nerekomenduoju... Liksite be avanso, prekiu. Labai nepatikimi.

Nerekomenduoju. Pinigus paims greitai, bet popardaviminio aptarnavimo kaip nėra.

Bedugnės g. 7-2, Vilnius.
    Veiklos sritys: baldai (gamyba); baldai (prekyba); grafika, dizainas; projektavimas.
    Evaldo baldai, UABAČIŪ, kad apsilankėte! „Evaldo baldai“ – 12 metų patirtis nestandartinių baldų gamyboje ir interjero sprendimuose Vilniuje.Siūlome virtuvės ir spintų gamybą pagal individualius poreikius, taip pat svetainės, miegamojo, biuro ir kitų namų erdvių baldus – kokybiškai ir patikimai.Teikiame dizainerių...
    Darbo g. 12, LT-52104 Kaunas.
    Veiklos sritys: baldai (gamyba); baldai (prekyba); baldų gamybos medžiagos, furnitūra; eksportas; gamyba; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; metalas, apdirbimas, gaminiai.
    UAB „EIGIDA“ – vienas didžiausių standartinių ir nestandartinių korpusinių baldų bei metalinių konstrukcijų gamintojų Lietuvoje, sėkmingai veikiančių jau daugiau nei 18 metų. Įmonė specializuojasi biuro, mokyklinių, darželių, laboratorinių baldų, taip pat baldų namams gamyboje ir metalo konstrukcijų projektavime...
    Jonavos g. 254, LT-44110 Kaunas.
    Veiklos sritys: baldai (gamyba); baldai (prekyba); gamyba; restoranų, kavinių, barų įranga.
    TOP SOFA – nestandartinių minkštų baldų projektavimas ir gamyba Lietuvoje ir Europoje. Įmonė gamina baldus pagal individualius užsakymus verslams (B2B) ir privatiems klientams (B2C).TOP SOFA specializuojasi nestandartinių minkštų baldų gamyboje pagal brėžinius, eskizus, nuotraukas ar individualius poreikius. Baldai...
    Liepų g. 64, LT-92101 Klaipėda.
    Veiklos sritys: baldai (gamyba); baldai (prekyba); baldų gamybos medžiagos, furnitūra; buitinė technika; durys, raktai, spynos; interjero apdailos medžiagos; santechnika.
    UAB „ANP inovaciniai sprendimai“ – atvira, sąžininga ir teisingą kainodarą puoselėjanti prabangių bei kokybiškų virtuvės baldų gamybos įmonė Vilniuje ir Klaipėdoje, turinti ilgametę patirtį realizuojant skirtingus korpusinių baldų sprendimus visoje Europoje. Gaminame išskirtinius ir prabangius virtuvės baldus...
    Chemijos g. 27C, LT-51332 Vilnius.
    Veiklos sritys: baldai (gamyba); baldai (prekyba); gamyba; projektavimas.
    RIJA PROJECTS STUDIO – baldų projektavimo, gamybos ir interjero dizaino įmonė, turinti daugiau nei 13 metų patirtį. Mūsų tikslas – suteikti klientui visapusiškas paslaugas nuo idėjos iki galutinio rezultato, kad užsakovui nereikėtų blaškytis tarp skirtingų tiekėjų. Siekiame sutaupyti laiką ir kaštus, pasiūlydami...