Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Eliuda, UAB

Atsiliepimai apie Eliuda, UAB

Kreditavimo rizika:

5.4

2024-08-26 Šiaulių apygardos teisme vyko svarstymas dėl dėl nemokumo (restruktūrizavimo) bylos iškėlimo (Bylos Nr. eB2-354-883/2024 | Teisminio proceso Nr. 2-58-3-00105-2024-2). Pareiškėjas UAB "Vinitela", atsakovas UAB "Eliuda".

2024-10-10 Lietuvos apeliaciniame teisme vyko svarstymas dėl atsisakymo iškelti restruktūrizavimo bylą (Bylos Nr. e2-806-934/2024 | Teisminio proceso Nr. 2-58-3-00105-2024-2). Pareiškėjas UAB "Vinitela", atsakovas UAB "Eliuda", tretieji asmenys - UAB "RayRay Bank", UAB "Taurus fondas", VSDFV Klaipėdos skyrius. Ankstesnė nutartis panaikinta, byla perduota nagrinėti iš naujo I instancijos teismui.

2024-11-13 Šiaulių apygardos teisme vyks svarstymas dėl nemokumo (bankroto) bylos iškėlimo (Bylos Nr. eB2-419-357/2024 | Teisminio proceso Nr. 2-58-3-00142-2024-3). Pareiškėjas UAB "PayRay Bank", atsakovas UAB „Eliuda“.

UAB "Eliuda" 2024-10-11 dienai turėjo 546528, 43 Eur skolą valstybės biudžetui. UAB "Eliuda" taip pat yra skolinga ir kitiems asmenims....

Kada žadat gražinti uždirbtus pinigus ar reikės ieškoti teisminiu budu

Anonimas

2024-08-26 Šiaulių apygardos teisme jau vyko svarstymas dėl dėl nemokumo (restruktūrizavimo) bylos iškėlimo (bylos nr. 2-58-3-00105-2024-2 | eB2-354-883/2024). Kol kas atidėtas sprendimo (nutarties) priėmimas, paskelbimas. Bylą dėl nemokumo iškėlė R. Berenio (UAB "Eliuda" darbuotojo) valdoma UAB "Vinitela (veikia tuo pačiu adresu kaip ir UAB "Eliuda"). UAB "Eliuda" faktiškai yra nemoki, neatsiskaito su darbuotojais, tiekėjais bei valstybės biudžetu.

Skolų pirkimas ir išieškojimas conlex.lt
      Anonimas

Jei esate buvęs šios įmonės darbuotojas ir įmonė neatsiskaito su Jumis, parašykite arba paskambinkite mums, ir mes padėsime atgauti Jums priklausančius pinigus.

UAB Linėja transport

UAB Eliuda nesumokėjo 907, 50EUR. Bendrauta ne kartą, bet pinigų negavome. Jei jau tokios sumos neranda atsiskaitymui - manau, kad įmonė nemoki. Mes skolą atgavinėsime teismo keliu, o kitiems linkime būti atsargiems turint reikalų su šios įmonės direktoriumi p. Laurynas Noreika.

Pries 17 metu ten dirbau, atlyginimas ir kolektyvas geras buvo patiko.

Kai tingi dirbti tai ir blogai, o ši imonė nėra bloga ir atlyginimai laiku išmokami, ir dirbti malonu, ir vadovai kompetetingi, viskas joje gerai

Iš pradžių viskas gerai, Gerai dirbdavau, netingėdavau, nevienodai mokėdavo. Kiekviena mėnesi skirtingai.
      Kai prasidėjo karantinas, atleido iš darbo, liepė eiti į darbo biržą, po keliu mėnesiu vėl kviečia dirbti.Tai nenormalu. Taip, kad Eliuda prarado darbuotoja. Nežaiskite taip. Negražiai pasielgė, ir ypač Direktorius. Esu labai pikta. Ir kitiem nerekomenduoju eiti. Skelbimuose dažnai kelia, o kitos firmos kaip ir nelabai matau, kad dažnai keltų, vadinasi nesikeičia žmonės, o ten pastoviai keičiasi, ateina padirbti ir po kelių dienų išeina. :) aš puikiai ten žinau kaip ten, ne viena ir du mėnesius dirbau.

Eliuda, ten pastoviai keičiasi žmonės. Ir ten niekas nemokina, tik pasako kaip. O į atlyginimą nežiūrėkit, galite pasvajoti. Ir siūlau kitiems žmonėms neiti į Eliuda. Atlyginimai visaip moka, ne vienodai. Išnaudoja..

Ooo, kiek daug įdomių komentarų :)
      Perspėjimas būsimiems tiekėjams: ši įmonė neapmoka laiku sąskaitų, vėluoja metus ir ilgiau. Gyvena iš tiekėjų pinigų. Visa bėda tame, kad įmonės konkuruodamas tarpusavyje bando pritraukti net ir tokius pirkėjus, kurie yra nemokūs. Dėl to paskui tenka labai gailėtis.

Ištrauka iš jų buhalterės atsakymo į laišką:

"Laba diena
      Ačiū už gražius žodžius Mes žemaičiai tai ir kantrūs norime ir iš jūsų kantrybės. Tikrai apmokėsime kai mus pavadinsite gražiais žodžiais."

Visa kita pasakyta kitų žmonių atsiliepimuose.

Noreciau paklausti koks darbas yra merginu? ir ar eina bent kiek uzdirbti?

Eliuda yra zmoniu isnaudotojei.paprasti darbininkai. Uzdirba visoms kontoros ziurkems algas dirbau gan ilgai maciua kas darosi neko nepasakysi nes busi atleistas is cargo.

Susiskaičiuok klaidas savo rašliavoje... klaidu daugiau nei žodžių..tada komentuok.
      O aš dirbu ir man nieko, sunku tiems kurie nesistengia, o ateina atbūti ir prastumti laiko...

Tai įmonės Eliuda TCH kurios gyvena iš vežėjų pinigų.Iš kurių atgauti uždirbtus pinigus tikrai sunku.Ir vis ieško naujų sponsorių.Pasirodo dar ir žmones išnaudoja.

Tai imone, kuri zmones laiko vergais, verciami dirbti po 10 val.uz virsvalandzius nemokama, uz darba sestadieni, nemokami priedai, kurie priklauso uz darba, kaip poilsio diena.Kylancios kainos, visose imonese kazkiek keliami atlyginimai, o cia tiesiog apie tai net nekalbama, todel zmones priversti ieskoti teisybes kitose istancijose, Vadovai nesupranta, kad pakeltas atlygis nors keleta litu, zmones nuteikiami saziningui darbui, bei tikejimu ateitimi, kad dirbu ir galiu uzsidirbti.Eliuda, tai imone negerbianti savo darbuotoju, kam moketi kai dirba pusvelciu.

viskas tiesa, užtai vergvaldžiai pamsta...

Bedugnės g. 7-2, Vilnius.
      Veiklos sritys: baldai (gamyba); baldai (prekyba); grafika, dizainas; projektavimas.
      Evaldo baldai, UABAČIŪ, kad apsilankėte! „Evaldo baldai“ – 12 metų patirtis nestandartinių baldų gamyboje ir interjero sprendimuose Vilniuje.Siūlome virtuvės ir spintų gamybą pagal individualius poreikius, taip pat svetainės, miegamojo, biuro ir kitų namų erdvių baldus – kokybiškai ir patikimai.Teikiame dizainerių...
      Darbo g. 12, LT-52104 Kaunas.
      Veiklos sritys: baldai (gamyba); baldai (prekyba); baldų gamybos medžiagos, furnitūra; eksportas; gamyba; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; metalas, apdirbimas, gaminiai.
      UAB „EIGIDA“ – vienas didžiausių standartinių ir nestandartinių korpusinių baldų bei metalinių konstrukcijų gamintojų Lietuvoje, sėkmingai veikiančių jau daugiau nei 18 metų. Įmonė specializuojasi biuro, mokyklinių, darželių, laboratorinių baldų, taip pat baldų namams gamyboje ir metalo konstrukcijų projektavime...
      Jonavos g. 254, LT-44110 Kaunas.
      Veiklos sritys: baldai (gamyba); baldai (prekyba); gamyba; restoranų, kavinių, barų įranga.
      TOP SOFA – nestandartinių minkštų baldų projektavimas ir gamyba Lietuvoje ir Europoje. Įmonė gamina baldus pagal individualius užsakymus verslams (B2B) ir privatiems klientams (B2C).TOP SOFA specializuojasi nestandartinių minkštų baldų gamyboje pagal brėžinius, eskizus, nuotraukas ar individualius poreikius. Baldai...
      Liepų g. 64, LT-92101 Klaipėda.
      Veiklos sritys: baldai (gamyba); baldai (prekyba); baldų gamybos medžiagos, furnitūra; buitinė technika; durys, raktai, spynos; interjero apdailos medžiagos; santechnika.
      UAB „ANP inovaciniai sprendimai“ – atvira, sąžininga ir teisingą kainodarą puoselėjanti prabangių bei kokybiškų virtuvės baldų gamybos įmonė Vilniuje ir Klaipėdoje, turinti ilgametę patirtį realizuojant skirtingus korpusinių baldų sprendimus visoje Europoje. Gaminame išskirtinius ir prabangius virtuvės baldus...
      Chemijos g. 27C, LT-51332 Vilnius.
      Veiklos sritys: baldai (gamyba); baldai (prekyba); gamyba; projektavimas.
      RIJA PROJECTS STUDIO – baldų projektavimo, gamybos ir interjero dizaino įmonė, turinti daugiau nei 13 metų patirtį. Mūsų tikslas – suteikti klientui visapusiškas paslaugas nuo idėjos iki galutinio rezultato, kad užsakovui nereikėtų blaškytis tarp skirtingų tiekėjų. Siekiame sutaupyti laiką ir kaštus, pasiūlydami...