Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Eldes, UAB

Atsiliepimai apie Eldes, UAB

Išregistruotas: Likviduotas bankrutavus.
    6.9

Ir štai, draugai, yra pirminis pavyzdys, kodėl produktai pririšti prie valdymo per debesis yra košmaras. Nugrius jų serveriukas ir galite pamiršti apie bet savo patalpų atrakinimą ar sistemos konfigūravimą.

(Reikia pripažinti kad ELDES turi galimybę prisijungti prie pvz. ESIM 364 centralės per vietinį tinklą, bet tam, kiek suprantu, reikalingas papildomas priedas)

Kas Edles nutiko, kad jau baigia visą kolyektyvą paleisti?

Niekam nerekomenduoju šios įmonės gaminiu! Pirkau Esim364 signalizacija, ir jau pabandęs radau, kad sim modulis neveiksnus, dėl asmeniniu priežasčių nunešiau į garantinį po gerų metų. Visa kita veikė puikiai išskyrus gsm čipa. Teko skambinti n kartų, kol po šešių savaičių pranešė jog įrenginys yra pažeistas statinio elektros krūvio ar žaibo ir tai man kainuos 50eur!! PRAKTIŠKAI BET KURĮ ELEKTRONIKOS GEDIMĄ GALIMA TRAKTUOTI KAIP ELEKTROS STATINIO KRUVIO AR ŽAIBO PAŽEIDIMĄ!!! (Sakau taip, nes pats esu elektronikos magistrantas) Jusu garantija yra mokama, buvau lojalus jusų klijentas, bet po šios pirmos patirties nenoriu turėti jokių reikalų su jusu įmone.

Kestutis

Laba diena, dękojame už konstruktyvų komentarą. GSM modemo keitimas yra subtilus specialios technikos reikalaujantis darbas. Nemalonu, kad teko susidurti su komponento gedimu nuo statinio krūvio. Tai labai reti atvejai, siulyčiau nesusidaryti neigiamos nuomonės dėl vieno atvejo. Apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos.

Saulius
    Aleksas Dilba

Eldes paskelbė neteisminį bankrotą. Skolos kreditoriams virš milijono.Štai kas nutiko. Kas bus su produktų palaikymu neaišku.

kiek uzdirba elektronikos inzinieriai. ar verta eiti. kaip kolektyvas?

Garantinė prekė jau daugiau kaip mėnuo "tikrinama" kodėl neveikia. Kas kartą pasiteiravus, atsakymas "Dėl pultelio dar nėra žinių- reikia luktelt." Baisu pagalvoti, jei kas rimčiau sugestų. Jei produktas ir pusė bėdos, tai servisas apgailėtinas.

Mindaugas

Laba diena, dėkojame už paliktą atsiliepimą. Nemalonu girdėti kad patyrėte nemalonumų, susijusių su garantinio serviso laikotarpiu. Tikimės kad jau galite džiaugtis gražintu įrenginiu.

Mindaugas
    Aleksas Dilba

Daiktas buvo pakeistas į naują. Bent tokia moralinė kompensacija už laukimą.

Labas! Jeigu eiti i šita įmonė dirbt kaip moka atlyginimus?

super jusu produkcija.Sumontaves zmonem esim 264ir364centraliu apie40vnt. Nei viena net nesugedo net nebande streikuot.Taip kad nestumkit ant eldes. Viskas priklauso nuo meistriuko.

Nepraėjo metai, o jau du skirtingus Eldes apsaugos gaminius reikia nešti į servisą taisymui ir pralaukti 2 savaites.... Problema, kad pakeitus baterijas, pradeda sunaudoti itin daug energijos ir nusėda baterijos per keletą dienų su naujomis, brangiomis baterijomis... Apgailėtina produkcija.... Jeigu netikite, galit su manim susisiekti ir pateiksiu visus įrodymus.

Labas.Neseniai idiegiau EPIR3 apsaugos sistema su davikliais.Esu patenkintas tiek kokybe tiek aptarnavimu.Dziugu kad tai Lietuviskas produktas, saunuoliai.Daugiau tokiu kompaniju ir lietuvos neatpazinsim.

Hmmm, nusipirkau EPIR3, EWS2, EWP2, EWD2. Išleidau krūva pinigų, bet ar džiaugiuosi? Tikrai ne. Praktiškai, kad atidaryti EWD2 daviklio korpusą, kuris jau pritvirtintas prie staktos, reikia laužti, nes korpusas taip užsifiksavęs, kad matyt specialiai padaryta, kad atidarant norint pakeisti vietą ar baterijas - sulūžtų. Na bet čia tiek to, didžiausia problema, tai šokinėjantis ryšys tarp EPIR3 ir daviklių. EWD2'ą nuolatos pameta, nors kai tikrinu, ryšio stiprumas +30%, lauko sirenos signalas nuolat šokinėja, tai 50%, tai 30%. Skaičiau instrukcijas tiek įrenginių, tiek signalo sklidimo ypatybes..
    Pasikonsultavus su technikais, tai jie irgi pripažįsta, kad signalas šokinėja.
    Signalo prapletėjas kainuoja gerus 100 eurus, kas yra itin brangu, atsižvelgiant į tai, kad tarp centralės ir daviklių atstumai patalpose neviršija 10m. O lauko sirena tik 1m atstumu...
    Daug klausimų susilaukiau iš susidomėjusių kaimynų, bet deja, realybė tokia, kad sistema nėra patikima dėl tokių signalų...

Robertas Charževskis
    Edgardas

Sveiki, Edgardai, Pirmiausia norime padėkoti, kad vertinate mūsų darbą ir naudojatės UAB „ELDES“ kuriamais įrenginiais. Mes kuriame patikimus apsaugos ir stebėjimo GSM įrenginius. Tiesa, rekomenduojame, kad UAB „ELDES“ įrenginius diegtų bei aptarnautų mūsų apmokyti ir akredituoti savo srities profesionalai. Tik tokiu atveju mes galime užtikrinti patikimą ir deklaruojamą UAB „ELDES“ įrenginių veikimą. Vertindami Jūsų pasirinkimą bei pasitikėjimą norime Jums rekomenduoti kreiptis į UAB „ELDES“ įgaliotus atstovus Lietuvoje UAB „BK Grupė“. Šios kompanijos profesionalai padės Jums arba Jūsų technikams įdiegti Jūsų turimus UAB „ELDES“ gaminius taip, kaip yra aprašyta UAB „ELDES“ įrenginių įdiegimo ir naudojimo vadove. Kilus klausimams ateityje Jums visada pagelbės UAB „ELDES“ įgalioti atstovai UAB "BK Grupė", kurie turi visas reikiamas žinias ir kompetencijas UAB „ELDES" gaminių diegimui ir aptarnavimui. Su mūsų klientų aptarnavimo centru galite susisiekti el. paštu [email protected]....

neveikianti, kažkoks nesusipratimas, nesamoniu nesamone....namuose instaliavo eldes epir 2 sistemą..ir prasidėjo nemigo naktys, žadina kada nori, įsijungia, nors išjungta...ruosiames su žmona eiti pas advokatus, tiek pinigų suplojom, o naudos jokios

Darius

Sveiki, Dariau,

apmaudu girdėti apie tokią nesėkmę.
    jei dar ne vėlu (atsiprašau už tokią lėtą reakciją), paskambinkite ar parašykite man - būtinai išspręsime bėdas tinkamais būdais.

ELDES rinkodaros skyriaus vadovas
    +370 673 58122
    [email protected]

Labai nepatikima įmonė! Orientuojasi tik į užsienio šalis, o Lietuvoje nedaro jokio normalaus savo produktų palaikymo, nieko neturi ir aplamai nepatenkinti jei juos patrukdai. Labai nusivyliau. Anksčiau jū gsm centralės būdavo kaip ir lyderiai, dabar dėl jų pačių kaltės Autsaideriai!!!!!!!!

jonas

Sveiki, Jonai.

Ačiū už komplimentus dėl GSM centralės!
    Mums nesmagu girdėti, kad esame nepatikimi ir autsaideriai, nes kasdien stengiamės gerinti savo produktų ir paslaugų kokybę.
    Lietuvoje palaikymo paslaugas teikia vienintelis mūsų distributorius BK Grupė (Baltijos Kontaktų Grupė). Esame tikri, kad jums padės, ir Jūs vėl vertinsite mūsų gaminius, kaip ir anksčiau.

ELDES marketingo vadovas Andrius Rimkūnas

normali

Viršutinė g. 25, LT-92258 Klaipėda.
    Veiklos sritys: saugos tarnybos; apsaugos sistemos patalpoms; priešgaisrinė sauga, sistemos; vaizdo stebėjimo sistemos.
    ARGUS – viena didžiausių ir ilgiausią patirtį Lietuvoje turinčių saugos paslaugų įmonių, daugiau nei 30 metų teikianti kompleksinius saugos sprendimus verslui ir privatiems klientams. Įmonė yra lietuviško kapitalo, rinkos lyderė, besivadovaujanti atsakingo ir tvaraus verslo principais.ARGUS specializuojasi...
    Chemijos g. 19A, LT-51332 Kaunas.
    Veiklos sritys: matavimo prietaisai; interneto parduotuvės; priešgaisrinė sauga, sistemos; vėdinimas, kondicionavimas.
    UAB SP Industries tiekia specializuotus matavimo prietaisus, saugos įrangą, šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo sistemas. Atliekame prietaisų ir įrenginių remontą, montavimą, techninį aptarnavimą, teikiame konsultacijas.Dirbame su Hikvision, Multipipe, Kan, Van de Lande, Danfoss, ACO, Perfexim, Isover, Paroc...
    J. Basanavičiaus g. 51-1, LT-76179 Šiauliai.
    Veiklos sritys: automatizavimas, automatika; apsaugos sistemos patalpoms; elektros dalys ir įranga; elektros instaliacijos darbai; elektros montavimo medžiagos; gamyba; priešgaisrinė sauga, sistemos; vaizdo stebėjimo sistemos.
    UAB ,,Automatizavimo sprendimai“, – bendrovė dirbanti technologinių procesų automatizavimo, kontrolės ir valdymo sistemų kūrimo, diegimo srityse. Nuolatinis augimas, atsinaujinimas ir verslo dinamiškumas lėmė mūsų bendrovės pripažinimą. Portalas rekvizitai.lt paskelbė UAB “Automatizavimo sprendimai“ "TOP ĮMONĖ...
    Laisvės pr. 10, LT-04215 Vilnius.
    Veiklos sritys: saugos tarnybos; apsaugos sistemos patalpoms; mokymo kursai; priešgaisrinė sauga, sistemos; vaizdo stebėjimo sistemos.
    „Ekskomisarų biuras“ yra pirmoji ir didžiausia saugos tarnyba Lietuvoje, įkurta 1994 m., teikianti visas saugos paslaugas. Ilgametė mūsų patirtis bei pažangiausių technologijų naudojimas leidžia užtikrinti aukščiausios kokybės paslaugas.Tai daugiau nei 1 700 darbuotojų komanda, kurioje dirba profesionalūs...
    Riešės g. 2, Riešės k., LT-14266 Vilniaus r.
    Veiklos sritys: energetika; apsaugos sistemos patalpoms; dujos, dujų įranga; elektros instaliacijos darbai; inžineriniai tinklai ir sistemos; priešgaisrinė sauga, sistemos; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaizdo stebėjimo sistemos.
    UAB ,,Connecto Lietuva“ - Estijos kapitalo įmonių grupei priklausanti įmonė, kuri projektuoja, stato ir prižiūri elektros, telekomunikacijų ir dujų tinklus. Pagrindinis mūsų tikslas – užtikrinti nepertraukiamą elektros ir ryšio paslaugų, nuo kurių priklauso paprasti piliečiai, bendruomenės ir įmonės...