Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Eisturas, UAB
Kelionė į Slovakiją buvo tiesiog nereali! Didelis ačiū vairuotojams Robertui ir Mindaugui - jie vairavo atsakingai, buvo labai paslaugūs, mandagūs ir visada geros nuotaikos. Sukūrė jaukią, draugišką atmosferą, atsižvelgė į kiekvieno keleivio prašymus ir visada padėjo su šypsena. Tokie vairuotojai paverčia kelionę tikru malonumu - linkiu jiems sėkmės ir daug linksmų kelionių ateityje!
Spalio 25 dieną Anykščių rajono darbuotojų profesinės sąjungos nariai leidosi į kelionę prie jūros su „Eisturas“.
Keliavome dviem autobusais ir norime pasidžiaugti, kad abiejų autobusų vairuotojai važiavo saugiai, atsakingai, atsižvelgė į keliautojų norus, niekur nevėlavo ir puikiai atliko savo darbą. Didžiausią įspūdį paliko nuostabi kelionės atmosfera - kompanijai nuotaiką kūrė vairuotojai didžėjai, kuris suteikė daug gerų emocijų visam kolektyvui. Nuoširdžiai dėkojame vairuotojams Robertui, Mindaugui, Mindaugui ir Mindaugui bei nuoširdžiai rekomenduojame „Eisturas“ kompaniją kelionėms!
Norėčiau nuoširdžiai padėkoti autobusų vairuotojui Dariui už jo šiltą bendravimą, malonų pasitikimą ir rūpestį keleiviais. Važiuoti jo vairuojamu autobusu visada yra tikras malonumas - tvarka, saugumas ir gera nuotaika garantuoti. Darius ne tik puikiai vairuoja, bet ir savo šypsena bei geranoriškumu praskaidrina visą kelionę. Tokie žmonės kuria jaukią atmosferą ir daro kasdienybę gražesnę. Ačiū Jums, Dariau !
Darius, pats geriausias ir nuostabiausias sutiktas vairuotojas. Atsiprašom už ilgą naktį už vairo su tokia publika, bet už kantrybę mes tikrai esam dėkingi. Tikras profesionalas, reaguojantis profesionaliai ir ramiai. Nuo viso Panevėžio Omnivos kurjerių kolektyvo, manau jis tikrai atsimins ????????
Esame nuoširdžiai dėkingi „Eisturo“ darbuotojams už nuostabią kelionę ir norime pasidalinti savo įspūdžiais apie 9 dienų kelionę autobusu po Lenkiją, Čekiją, Vokietiją, Italiją, Prancūziją, Lichtenšteiną, Šveicariją, Austriją ir Monaką. Mums viskas labai patiko. Norime padėkoti vairuotojams Robertui ir Eimantui. Kelias buvo sunkus, vingiuotas, buvo lietingas oras, o mūsų gyvybės buvo visiškai jų rankose. Ypač esame dėkingos Robertui, labai ramus ir malonus žmogus, jis galėjo išspręsti bet kokią iškilusią situaciją ar problemą. Mandagus, atsakingas, mokėjo sutarti su keleiviais, teisėsaugos pareigūnais, viešbučio personalu. Tegul Dievas suteikia jiems sveikatos ir sėkmės darbe.
Balkanai 2025.06.19-28d.
Martyno ir Valentino - tandemas! Profesionaliai ir pozityviai atliktas darbas!
Švara, tvarka, drausmė tokio ilgio kelionėje su kliūtimis su tiek įvairių žmonių!
Draugiški, kantrūs, toliarantiški ir su labai geru jumoro jausmu vyrukai!
Sėmės, Martynui ir Valentinui ir visai EISTURO kompanijai!
Nuoširdžiai dėkojame vairuotojui Vaidui už saugią, patikimą ir profesionalią kelionę savaitgalio gastrolių metu į Druskininkus, Telšius bei Palangą. Jūsų darbas buvo ne tik sunkus, bet ir labai svarbus - dėka Jūsų visi galėjome jaustis ramiai, atsipalaiduoti ir mėgautis kelione.
Ačiū už kantrybę, punktualumą ir puikią nuotaiką viso maršruto metu.
2025 Gegužės 23-25d kelionė iš Biržų i Prahą.Noretume padėkoti UAB "Eisturas" vairuotojams Giedriui ir Martynui už puikia, smagia ir patogia kelione kuri neprailgo.Autobusas patogus ir visada švarus su patogumais.Vairuotojai mandagus ir daugiški, išmanantis savo darba.Didžiausios rekomendacijos. Didelis AČIŪ !
2025 m.gegužės mėn.16-18 d. kelionė į Prahą su Guliverio kelionių organizatoriumi ir vežančiu autobusu UAB "Eisturas" buvo nuostabi, pradedant įlipimą Kaune ir išlipimą Kaune. Autobusas patogus, švarus. Vairuotojai Giedrius ir Martynas savo darbo profesionalai: mandagūs, paslaugūs, turintys humoro jausmą. Ačiū Jums!
Gegužės 16-18 dienomis keliavome į Praha, kelionė tikrai labai nuostabi. Noriu padėkoti fantastiškiems vairuotojams Giedriui ir Martynui, už jų rūpestį kiekvienu keleiviu, už puikų vairavimą, už gerą ir linksmą nuotaiką. Giedriau ir Martynai, dar kartą didelis AČIŪ nuo mūsų šešių kompanijos. Neveltui prašėme, kad rudenį būtent jūs vežtumėte mus į Graikiją.
2025-05-01 - 04, kelionė į Čekiją ir Vokietiją. Vairuotojas Giedrius ir jo kolega patys geriausi, visada padeda, pataria, lagaminus sukrauna ir iškrauna iš bagažo, pasiūlo skanios kavos, autobusas visada švarus, patys vairuotojai pasitempę, tvarkingi, su geru humoro jausmu. Autobusas labai tvarkingas, viskas veikia. Pačios didžiausios rekomendacijos.
Norėčiau išreikšti nuoširdžią padėką įmonės Eisturas dviem autobuso vairuotojams - Mindaugams - už išskirtinį profesionalumą ir puikų aptarnavimą. Abu vairuotojai pasižymi mandagumu, atsakingumu ir dideliu dėmesingumu keleiviams. Kelionė su jais visada būvo sklandi, saugi ir maloni. Vairuoja ramiai net sudėtingomis eismo sąlygomis, demonstruodami aukštą kompetenciją ir atsakingą požiūrį į darbą.
Taip pat džiugina jų paslaugumas ir gera nuotaika - keleiviai visuomet sulaukia pagalbos, atsakymų į rūpimus klausimus bei malonaus bendravimo.
Esu dėkingas įmonei Eisturas už tokius puikius darbuotojus, kurie savo darbu kuria saugią, patikimą ir draugišką kelionių aplinką.
Visų Panevėžio "Vyturio" progimnazijos 2b klasės mokinių, tėvelių, mokytojų vardu dėkoju "Eisturo" vairuotojui Vaidui, kuris 2024-12-17 vežė mus į Pakruojo dvarą. Labai paslaugus, mandagus, empatiškas, jumoro jausmą turintis savo srities profesionalas! Ačiū Jums, Vaidai! Gražių ateinančių švenčių visam "Eisturo" kolektyvui.
Kaip kelionių vadovas ir kultūros žurnalistas, lydėjau Lietuvos keliautojų grupę į Prancūziją - Paryžių, Luaros slėnį, Bretanę ir Normandiją. "Eisturo" vairuotojai Giedrius ir Viktoras - ne tik savo amato profesionalai, kurie, atrodytų, ir pro rakto skylutę pervežtų, tačiau ir su niekuo nepalyginami tandemiškos komandos nariai. Aukšta komunikacinė kultūra, subtilus humoras, gebėjimas šaltakraujiškai su šypsena veide valdyti iškilusias mikro situacijas, jei tokių viena kita ir iškildavo, absoliutus geranoriškumas, pagarba ir dėmesingumas keliautojams, - štai šios savybės yra Giedriaus ir Viktoro profesiniai moto. Šimtą kartų bravo!!! Su tokiais užsimerkęs net ir į kalnus važiuočiau.
Labai ačiū už įvertinimą!
Nuoširdžiai dėkojame Jūsų darbuotojams GIEDRIUI ir TOMUI už puikią kelionę į Slovakiją 21-24 dienomis. Šių vairuotojų indėlis kelionėje yra neįkainojamas, visada skuba į pagalbą, visada atsižvelgia į keliautojų poreikius ir pageidavimus, puikus bendravimas, geras humoro jausmas... Giedriau ir Tomai nuoširdus ačiū jums už bendrystę kelionės metu!!!
Jusu imones darbuotojai Mantas Danilevicius ir Mindaugas Chmeliauskas yra puikus vairuotojai ir nuostabus zmones, kurie parode visas gerasias savybes ne tik vairuodami, bet ir rodydami draugiskuma, supratima, pagalba tiems, kuriems tai buvo butina. Trumpiau tariant - su tais vyrais i kalnus drasiai eiciau. Jie bedoje nepaliks nei vieno. Aciu.
Nuoširdžiai dėkoju Jums už Jūsų nuostabius darbuotojus Mantą Danilevičių ir Mindaugą Chmeliauską, vežusius į Alpes birželio 14-20 dienomis. Tai ne tik profesionalūs vairuotojai, bet ir šilti, geranoriški žmonės, turintys puikų jumoro jausmą, atjautą kitam. Mantas ir Mindaugas kelionę darė puikesne ir lengvesne. Reikia juos branginti ir didžiuotis.
Pagarbiai. Su geriausiais palinkėjimais. Rima Venckaitienė
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...