Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Eigida, UAB

Atsiliepimai apie Eigida, UAB

Korpusinių ir metalinių baldų gamyba

Mūsų tikslas - kokybė ir patikimumas

6.4

Puiki įmonė

Patikima įmonė 10/10

Puiki imonė dirba profesionaliai ir greitai, dar ne karta manau kreipsiuos i juos.

Puiki įmonė

Patiko konstruktorius, profesionaliai pateikė informaciją, kurios prašėme.

Laikosi pateiktų gamybos ir montavimo terminų. Lyginant su kitais gamintojais, pateikia ekonomiškiausius pasiūlymus.

Esame labai patenkinti šios įmonės gaminama produkcija-biuro baldais, lankstumas, kokybė ir įsiklausymas į kliento poreikius,.

Esu labai patenkinta šios baldų įmonės paslaugomis. Nuo pirmo kontakto su komanda iki galutinio produkto gavimo - viskas buvo sklandžiai ir kokybiškai.

Smagu dirbti su partneriais, kurie yra lankstųs ir padeda spręsti problemas.

Didelis ačiū už puikiai pagamintus baldus.
      Viskas atlikta profesionaliai ir kokybiškai.

kosmonautai, uzsisakeme produkta internetu, ilgai laukeme kol nepradejom aiskintis. Pasirodo produkto neturi, sutikome palaukti ilgiau, kad uzsakytu. Palaukeme ilgiau, vistiek nieko nesugebejo atsiusti, komunikacijos 0, pats turi juos gaudyti. Na bent pinigus iskart grazino.

Ačiū už nuostabius ofiso baldus. Lengva ir greita.

Dėkoju už puikiai pagamintą prieškambario spintą, Malonus bendravimas, laiku atliktas darbas.
      Rekomenduoju kitiems.

Ačiū už partnerystę įgyvendinant didelį ir sudėtingą projektą. Super kainos ir kokybės santykis. Rekomenduoju!

Apkaltinti klientai

Ne įmonė, o siaubūnė... Reikalauja apmokėti neegzistuojantį užsakymą. Vietoj to, kad pripažintų savo klaidas kaltina klientus neapmokėjus 6 mėnesių senumo sąskaitos, tyčiojasi, nurodo neteisingus užsakovus, nesugeba susivesti sąskaitų, vietoje - atsiprašau- "numeta ragelį". Sėkmės ir toliau prarandant klientus.

Labai ačiū už puikiai atliktus darbus. Jau antrą kartą uzsisakineju šioje įmoneje baldus ir nenusivyliau. Puikus kolektyvas, jokių nesklandumų, visi reikalai derinami be problemų.

Po kelių mėn apmokėto ir jau seniai turimo užsakymo, sulaukėm skambučio su įžūliu kaltinimu, kad esame skolininkai. Nors net gaminti nepradėjo, nesulaukę apmokėjimo… Įrodymus persiuntėm, bet reputaciją susigadino…

Kliente iš Vilniaus

Labai ačiū EIGIDA, UAB komandai už profesionaliai ir kokybiškai pagaminta virtuvės baldų komplektą!

Virtuvės baldai nuostabus, kokių norėjome tokius ir gavome ir dar geresnius.

Užsakymas atliktas laiku, pristatymas laiku, komunikacija su įmonės personalu, konsultacijos su dizainere p. Eglė, su meistrais 10+.

Rekomendoju šią įmonę 100%.

Jus esate TIKRI PROFESIONALAI savo srities.

Punktualumas, atkaklumas, tarpusavio supratingumas. Bendravimas su klientu 100% ! Geras kokybės ir kainos santykis. Rekomenduoju.

VšĮ Arino namai

Puikus darbas, esame patenkinti greitai ir kokybiškai atliktu spintų užsakymu.

Norejau padekoti jusu imonei uz atliktus darbus. Virtuves baldus pagaminote anksciau numatyto termino ir ispildet visus mano pageidavimus. Aciu dizainerei Daivai uz pasiulytus puikius sprendimus, Atskiras aciu vaikinams montavusiems baldus tokio kruopstumo galetu pavydeti ne vienas. ACIU. Sekmes jums visuose jusu darbuose

Man pagamino virtuvę ir drabužinę. Paskaičiau komentarus, kad Eigida s*****i. Nieko panašaus, tikrai geri meistrai. Labai gerus atsiliepimus galiu pasakyti pradedant dizainere Daiva ir, žinoma meistrai puikūs, savo profesijos žinovai. Baldus pagamino žymiai anksčiau. Esu tikrai patenkinta. Sėkmės, Eigida, Jūsų darbuose.